منفی فردا اگه بدن در خدمت این سهم هستم با 50 درصد سرمایم . هر چی شد شد :d یه نوسان 8 درصدی هم بیشتر نمیخوام :D
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط sirwan پست شده است View Postمیثم جان فردا سهم منفی است. ولی خرید100 تومان من هم هستم
البته امروز هر چی اومدم بخرم گفتم بزار فردا حالا اگه فردا زیر 103 بدن خوبه :d///
نظر
-
اگر اشتباه نکنم وپترو مالک 52 درصد رتکو هستش با قیمت تمام شده 2,128 ریال
الان رتکو چنده؟ 3764 ریال
رتکو هم که دارند می برند بالا
پلوله هم که mohsen64 عزیز کلی راجع بهش نظر مثبت داره
حالا بقیشو بیخیال
آقا ما هم فردا خریداریم از الان باید پولهامو جمع کنم برای فردای وپتروThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postاگر اشتباه نکنم وپترو مالک 52 درصد رتکو هستش با قیمت تمام شده 2,128 ریال
الان رتکو چنده؟ 3764 ریال
رتکو هم که دارند می برند بالا
پلوله هم که mohsen64 عزیز کلی راجع بهش نظر مثبت داره
حالا بقیشو بیخیال
آقا ما هم فردا خریداریم از الان باید پولهامو جمع کنم برای فردای وپترومرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postاینقدر بالا نخرین بابا!! بگذارین بیاد رو 95 بخریم!! :d
البته فردا امیدمون به استیضاح وزیره برای منفی شدن بازار و نشست 1+5 وگرنه ..................
امید ما به فرداست :d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکیوان جان فک کنم جا موندیم =)) اون موقع که من ازت سوال کردم اگه اوکی میدادی خریده بودیم :d
البته فردا امیدمون به استیضاح وزیره برای منفی شدن بازار و نشست 1+5 وگرنه ..................
امید ما به فرداست :dگفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postحمایت بین 100 تا 103 خیلی قوی و محکمه و نباید شکسته بشه.
اگه این باند حمایتی از دست بره احتمالا 98 هم نتونه کاری کنه و 10 درصددیگه هم افت کنه بنظر فعلا تو 1 از 3 از 3 از 3 اصلی هستیم.
در اصل توسط pani پست شده است View Postتو کوتاه مدت سهم میره به استقبال 1064-1080 اگه رد نشه میتونه تا 98-100 افت کنه.
هدف بعدی 117-120 ;)
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postکیوان امروز میخریدی دیگه حالا 102 با 95 7 تمون فرقش میخریدی با هم ضرر میکردیم حال میداد دیگه بابا:dدر اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکیوان جان فک کنم جا موندیم =)) اون موقع که من ازت سوال کردم اگه اوکی میدادی خریده بودیم :d
امید ما به فرداست :dدر اصل توسط sirwan پست شده است View Postمیثم جان امیدت به تکنیکال باشه بهتر است . کیوان عزیز درست می فرماید اصلاح سهم هنوز تمام نشده است
وای اگر جا بمونم خودمو نمی بخشم سهمامو با سود کم داده باشم بره! :-SS
ولی تا حد زیادی به بازار منفی فردا معتقدم که کمکمون باشه ایشالا :D و البته 95 مد نظر من فردا نمیرسه ولی من دیگه به خاطر شادی روح خشن از اون چند تومن می گذرم و فردا میشینم پایین واسه خرید ;)
راستی میثم فکر کنم خودمون باید یک جایی را منفجر کنیم واسه منفی فردا! استیضاحه عقب افتاد! :-&آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/04/10, 17:04.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postبه جان خودم درست در همون لحظات حساس! شبکه فروم error میداد منهم میخواستم نظر شماها رو بدونم مگر وصل میشد! :( تصمیم سختی بود چون به رشد وپترو اعتقاد دارم. در عین حال تکنیکالش میگفت تا 95 باید اصلاح کنه تا بعد دوباره بره بالا. ما هم گفتیم بگذار ما هم یک نوسان بگیریم بعد بیایم تو یاد بگیریم!!! :p
وای اگر جا بمونم خودمو نمی بخشم سهمامو با سود کم داده باشم بره! :-SS
ولی تا حد زیادی به بازار منفی فردا معتقدم که کمکمون باشه ایشالا :D و البته 95 مد نظر من فردا نمیرسه ولی من دیگه به خاطر شادی روح خشن از اون چند تومن می گذرم و فردا میشینم پایین واسه خرید ;)
راستی میثم فکر کنم خودمون باید یک جایی را منفجر کنیم واسه منفی فردا! استیضاحه عقب افتاد! :-&///
نظر
نظر