کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وپترو سود هر سهم سال مالی منتهی به ۳۱/۲/۹۳ بر اساس عملکرد سه ماهه را از ۱۰۸ ریال به ۱۳۷ ریال افزایش داده است.در سه ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ۹۲ نیز ۴۸ ریال محقق کرده است.عمده دلیل تعدیل، افزایش سود شرکت های پتروشیمی خارک، پتروشیمی فن آوران و شیمی بافت می باشد
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
خبر مهم خبر مهم
این هم از سیگنال خرید .
امروز عصر یکی از حضرات بالا بهم سیگنال خرید وپترو رو داد . اومدم بهتون بگم که برین حالشو ببرین . البته من که دوماهه سهامدار هستم و اون بنده خدا نمیدونست که سهمو دارم . بگو که بیخود نبود حضرات حقوقی داشتن جارو می کردن !!! وپترو میان مدت عاقبت به خیره . .
البته من فقط خبررسانی میکنم . همین و بس . تصمیم خرید و یا فروش با خودتون و همچنین مسئولیت تصمیم .
اینو هشتم شهریور تو اوجی که همه داشتن میفروختن نوشتم . یعنی زمانی که داشت میومد پایین گفتم که بخرید و نترسید که سیگنال اومده و پایین آوردنش هم بخاطر این بود که حضرات بالا میخواستن شیرین بخرن و دیدیم که تا 185 هم پایین آوردنش و خریدهاشونو انجام دادن . یعنی تقریباً 15% سود توی 25 روز .امیدوارم درس عبرتی برای حقیقی های فروشنده بشه .
من که صدرایی و فاذری هستم. اما زیر 180 برای یکی از دوستان خرید کردیم سنگین. بد حالشو داره می بره :) تارگت 400 تومانیه اعلامی توسط اقا بهنام ، زیاد فاصله نداره باهاش :)
این شرکت امسال پدیده بورس خواهد بود و تا قیمتهای 360 در کوتاه مدت صعود خواهد کرد امسال سود هر سهم 40- 50 قابلیت تعدیل دارد.
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
.پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 31/02/93 در مقايسه با اطلاعات واقعي سال مالي قبل، سود حاصل از سرمايهگذاريها 7 درصد کاهش، سود عملياتي 9 درصد کاهش و سود خالص 68 درصد افزايش داشته است.
بخشی از گزارش 3 ماهه وپترو که برروی کدال نشست....
انتظار داریم تا پایان سال مالی به دفعات سود خالص با درصدهای بالا افزایش یابد...
نظر