امروز معاملات زیبایی را از مثبت 1 تا 4 درصد کامل را شاهد بودیم وسپس صف خرید برای فردا ، این دفعه سهم با همراهی شکربن و بقیه برو بچ شاید بتونه یه صعود شارپ تا 260 داشته باشه
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
اگه بازار شکربن قفل شد پیشنهاد میکنم به جاش وپترو را دریابید چرا که این سهم معجونی از سهم های پرپتانسیل بازر از جمله شکربن، شدوس، رتکو، پسهند، شیمی بافت ، وساخت و... است .[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
-
با سلام خدمت فعالان گرامی،
من تو چارت وپترو یک الگوی مثلث ادامه دهنده خیلی شکیل می بینم و به همین خاطر به این سهم امیدوار هستم و به نظرم در صورت مثبت بودن خبر های سیاسی روز 23 مهر شاهد افزایش قابل توجه این سهم خواهیم بود. موفق باشیدhttp://forums.boursy.com/group.php?groupid=13
نظر
-
در مورد تاثیر رشد پلوله در وپترو باید چند نکته رو در نظر داشت:
1.پلوله طبق آخرین گزارش خود به ازای هر سهم حدود 400تومان زیان انباشته دارد بنابراین حتی در صورت ادامه روند رو به جلو شرکت و شناسایی سود خوب چند سالی حداقل از تقسیم سود و تاثیر سود تقسیمی در وپترو خبری نخواهد بود.
2.از نظر رشد قیمت و تاثیر اون در ناو شرکت هرچند که چون در بازار توافقی هست و قیمت مشخصی ندارد ولی با توجه به مالکیت 48درصدی وپترو در پلوله با قیمت تمام شده هر سهم حدود 143تومان با اخرین قیمت معامله شده پلوله که دیروز انجام شد هنوز فاصله زیاد داره.
3.وپترو دارای 1.8میلیارد سهم هست و با توجه به مالکیت حدود 108میلیونی در پلوله حدودا نزدیک 17 سهم پلوله در ازای هر یک سهم وپترو قرار دارد. به عبارت ساده تر تعداد پلوله پرتفوی وپترو یک هفدهم هر سهم وپترو هست و اگر فرضا 17تومان سود تقسیم بشه تنها 1تومان در هر سهم وپترو تاثیر خواهد داشت و در ناو خود هم به همین نسبت در موقع رشد قیمت پلوله.
البته مطلب فوق به معنی توصیه به فروش/خرید وپترو یا پلوله نبود و صرفا یک بررسی هست.
ضمنا وپترو در یکی دو سال اخیر به واسطه رشد زیر مجموعه های خود با تغییرات مثبت عملکرد روبرو بوده که همین تغییرات باعث رشد قیمت سهم از مهر سال قبل که حدود 70تومان بود به نرخ فعلی شده (3برابر)
دیگر زیر مجموعه های بورسی و غیر بورسی وپترو در این مطلب لحاظ نشده و صرفا بررسی تاثیر پلوله در وپترو بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
این مطلب رو هم اضافه کنم که با توجه به رشد سهم های پرتفوی اون از جمله پسهند شکربن رتکو شفن و... و تغییرات مثبت در پلوله روند سهم همونطور که در یکساله اخیر 3برابر شده همچنان رو به جلو پیشبینی میشه.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postآینده رو چطور می بینید؟ آیا باید تا گزارش صبر کرد؟ حد سود و ضرر رو مشخص می کنید آقا وحید؟
آیندش رو رو به جلو متصورم
در مورد حد سود و ضرر بهتره دوستان تکنیکالیست نظر بدند ولی روش معاملات من مبنی بر تعیین حد سود و یا ضرر از قبل نیست و بر اساس شرایط تصمیم میگیرم.
البته خودم وپترو ندارمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
با سلام خدمت دوستان عزیز سایت متین و محبوب بورسی
یک مقاومت در 246 داره. هدف اولیه یا کوتاه مدت 280 و هدف بعدی یا میان مدت 440
حد ضرر همون 210. هر چی زور زده که از این حمایت پایین بیاد نتونسته.
فردا هم اضافه خواهد شد. البته اگر راه بده
نظر
-
میشه خیلی راحت و واقعی در مورد این سهم قضاوت کرد و اون اینه که....
دیگه علتی برای عقب ماندن نداره!!!!
درسته که گاز لوله زیان داره ولی این زیان روی صورتهای وپترو تاثیر منفی رو گذاشته بنابراین
از این منبعد با توجه به گزارش شرکت انتظار رشد از گاز لوله و وپترو وجود داره....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
نظر