کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من كه تا از اين سهم يه سود تپل نگيرم ولش نميكنم نميدونم چرا اينقد رو اين سهم كه چه عرض كنم رو گروه وپترو حساسم.....از نوساناي وپترو خوب استفاده ميكنم بايد ببينيم چي ميشه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
يه چنتا ازون سهمايي كه ترجيح ميديد صبر كنيد رو اگه صلاح ميدونيد اعلام كنيد.....مام واسه وارد شدن يه بررسي روش بكنيم....ممنون
جناب ساده ی ساده
ما رو فحش بدین ولی این صحبت را نفرمائید
شما خودتون استادید از منه بی سواد سهم بلند مدتی میخواهید .... 8-|
البته ما همش از روی دست این و اون تقلب میکنیم ....
شنیده ام تا تیر ماه و شب مجمع اخابر و بانک دی و شپدیس و رتاپ و فخوز + فاذر
اگر انشاءا... مملکت سر جاش مونده باشه تا اونموقع گین های خوبی خواهند داد .
بازم بگم .... :d
تا سهم می آید رشد کند عمدا یک فروش عمده در سیستم قرار می دهند تا خریدار ها پشیمان شوند. ولی این موقتی است همانطور که در گروه ثنوسا و وساخت موقتی بود. این سهم محکوم به رشد است.
تا سهم می آید رشد کند عمدا یک فروش عمده در سیستم قرار می دهند تا خریدار ها پشیمان شوند. ولی این موقتی است همانطور که در گروه ثنوسا و وساخت موقتی بود. این سهم محکوم به رشد است.
امروز و فردا فرصت خریده، هم بخاطر اعتباریها و هم بخاطر نفت و گاز پارسیان. فکر نوسان هم نباشید که پشیمون میشید.
این ....ها یک کاری می کنند اخر وقت سهم صفر بسته بشه. دیروز هم همین کار را کردند منفی شدن بازار هم به کمک اینها آمده. شده خودشان منفی بنشینند و منفی بفروشند دریغ نمی کنند
این ....ها یک کاری می کنند اخر وقت سهم صفر بسته بشه. دیروز هم همین کار را کردند منفی شدن بازار هم به کمک اینها آمده. شده خودشان منفی بنشینند و منفی بفروشند دریغ نمی کنند
دیروز وساخت را دندون گردی کردم و از 212 تومان بالاتر نیومدم!
مجبور شدم وپترو بخرم.
امروز هم که وساخت عالی معامله شد، با شوق و ذوق وپترو اضافه کردم.
الان بعد از بازار با حوصله که نمودارشو نگاه کردم، بدترین حالت ممکن برای سهم 660 ریال است.
اولین هدف سهم 853 ریاله که تا رسیدن به اونجا مقاومتهای 70 و 80 را داریم. که 70 زیاد مهم نیست.
بعد از 853 ریال میریم که داشته باشیم 1053 ریال.
نظر