سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید راد
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 163

وپترو

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    معني اين قسمت چيه؟
    می گویند در تعیین قیمت وپترو ( هدف اصلی ساتا بدست آوردن گروه وساخت و ثنوساست) قیمت وساخت و زیر مجموعه ها دخیل است. (من فقط نقل از منبع کردم)

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
      می گویند در تعیین قیمت وپترو ( هدف اصلی ساتا بدست آوردن گروه وساخت و ثنوساست) قیمت وساخت و زیر مجموعه ها دخیل است. (من فقط نقل از منبع کردم)
      يعني ساتا ميخاد بلوك وساخت وپترو رو بخره؟اين خبر يه خبر محرمانه هست و اگه صحت داشته باشه و پترو ميتركه من آمار ميگيرم خبر ميدم
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

صف خريد وپترو سنگين تر شده است لذا ثنوسا و وساخت بايد بر گرده و صف خريد بشه.

نظر

• محسن مختاری
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 663

دیدگاهی بلند مدت به وپترو

4 ماهی میشه این سهم ( و خانوادش: شکربن و پلوله) تمام فکر و ذکر منو به خودشون مشغول کردن تو این پست میخوام نتیجه ی بررسی 4 ماهه ام رو اینجا قرار بدم ( که البته مثل هر کار انسانی دیگری محتاج نقد
          و اصلاحه و هرچند زحمت زیادی براش کشیدم و به راحتی ازش دست بر نخواهم داشت ولی منتظرم کسی بیادو ابطالش رو بهم نشون بده).
          *. ذکر این نکته در ابتدا لازمه که من برای این تحلیل از داده ی تعدیل شده با اقزایش سرمایه و سود نقدی بهره گرفتم و نمودار قیمت شرکت رو از ابتدای ورود به بورس (سال 74) تا دو ماه پیش بررسی کردم.
          *. جهت بررسی نسبت های فیبوناچی بین موجها به جای استفاده از تغییرات قیمت در یک موج از درصد تغییرات طی یک موج استفاده کردم
          وپترو طی 17 سالی که از حضورش در بورس میگذره یه روند بلند مدت صعودی داشته که این روند خودش منقسم هست به 2 روند صعودی و 2 روند نزولی، طبق تیوری امواج الیوت این انتظار وجود داره که یه روند صعودی دیگه
          (موج 5) شکل بگیره و از اونجا که ترانکیشن ( کوتاه شدگی موج 5 نسبت به موج 3) در سیکل های بلند مدت رخ نمیده این انتظار وجود داره که قیمت در موج صعودی آتی اقلا به سقف موج 3 (644تومان) برسه(با توجه به اندازه
          زمانی موج1 و 3 این انتظار وجود داره که موج 5 حدود 2-3 سال طول بکشه)

همون طور که ملاحظه میکنید موج 4 یه Running Zigzag هست.
          و در نهایت موجشماری موج c از 4 :

نظر

• سعید راد
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 163

وپترو

* نماد معاملاتي شركت هاي سرمايه گذاري توس گستر و سرمايه گذاري پتروشيمي در روز معاملاتي بعد مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي
            باشند.

نظر

• reza537
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 95

سلام آقا سعید
              12% مثبت میخوره بعدش احتمال داره روان بشه به نظر شما فروشش بهتره یا نگهداری ؟
              شایدم فرصت خرید و اضافه نمودن سهم!!!

نظر

• سعید راد
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 163

مثلت وپترو

در اصل توسط reza537 پست شده است View Post
                سلام آقا سعید
                12% مثبت میخوره بعدش احتمال داره روان بشه به نظر شما فروشش بهتره یا نگهداری ؟
                شایدم فرصت خرید و اضافه نمودن سهم!!!
                سلام دوست عزیز

طبق اخباری که هفته پیش گفتم و به قول دوست عزیزمان ساده ی ساده (خبر واقعا محرمانه و از داخل جلسه بود) روز چهارشنبه جلسه بین ساتا و گروه وپترو برگزار شد. ساتا به شدت دنبال خرید وپترو هست (ولی گفته شد سهامدار عمده بوق تشریف داره و کج دار مریض کار را انجام میده) بحث قیمت گذاری بود قرار شد وپترو گزارشی جامع از زیر مجموعه ها به ساتا بده ( این هفته) و توسط ساتایی ها و... ها تحلیل بشه. دوستم که در جلسه بود گفت به احتمال زیاد زیاد معامله انجام بشه چون این دفعه خریدار خودی است (راستی) است.
                لذا اینطوری که صف پشتش هست و اصلا کوتاه نیامد به نظر من خیلی منتظرند فردا ببینند اگر عرضه شد سریع خالی کنند ولی گویا محکمتر از این حرفاست و هر چی عرضه بشه جارو خواهد شد. حال اختیار با خودتان است. من فقط دانسته های و شنیده های خود را نقل کردم.

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

سلام دوست عزیز

طبق اخباری که هفته پیش گفتم و به قول دوست عزیزمان ساده ی ساده (خبر واقعا محرمانه و از داخل جلسه بود) روز چهارشنبه جلسه بین ساتا و گروه وپترو برگزار شد. ساتا به شدت دنبال خرید وپترو هست (ولی گفته شد سهامدار عمده بوق تشریف داره و کج دار مریض کار را انجام میده) بحث قیمت گذاری بود قرار شد وپترو گزارشی جامع از زیر مجموعه ها به ساتا بده ( این هفته) و توسط ساتایی ها و... ها تحلیل بشه. دوستم که در جلسه بود گفت به احتمال زیاد زیاد معامله انجام بشه چون این دفعه خریدار خودی است (راستی) است.
                  لذا اینطوری که صف پشتش هست و اصلا کوتاه نیامد به نظر من خیلی منتظرند فردا ببینند اگر عرضه شد سریع خالی کنند ولی گویا محکمتر از این حرفاست و هر چی عرضه بشه جارو خواهد شد. حال اختیار با خودتان است. من فقط دانسته های و شنیده های خود را نقل کردم.
                  من اين شايعات رو تاييد نميكنم....وپترو به درد ساتا نميخوره...اون بلوك وساخت وپترو هست كه به درد ساتا ميخوره.....

نظر

• سعید راد
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 163

مثلت وپترو

من اين شايعات رو تاييد نميكنم....وپترو به درد ساتا نميخوره...اون بلوك وساخت وپترو هست كه به درد ساتا ميخوره.....

سلام دوست عزیز

اتفاقا چون شما در نوشته قبلی پرسیده بودید وساخت یا وپترو خودم عمدا این را شفاف پرسیدم. دوستم نظرش این بود چون وپترو زیر مجموعه های در پیت زیاد داره (به شخصه خودم قبول ندارم) و می خواهد فله ای بفروشند ساتا گفته باید گزارشی جامع از زیر مجموعه هایش بدهد تا بررسی و سپس تصمیم گیری کند. در ضمن ما هم منکر وساخت نشدیم همه می دانند هر کی وپترو را می خره بخاطر وساختش هست منتهی مساله این است که وپترو به هیچ عنوان حاضر به فروش وساخت به تنهایی نیست و میگه کل سهامها را می فروشه لذا ساتا هم می خواهد بررسی کند ببیند ارزش دارد بخاطر وساخت سایر زیر مجموعه ها را کلی بخرد یا نه.

در ضمن شایعه نبود ایشان از همکلاسی های مقطع دکتری خودم بوده و پرتفو گردان چند...... است و یک سهم هم به من معرفی کرد برو بخر تا زیانهایت جبران بشه و تا اردیبهشت 30 درصد داره (ماهی 15 درصد). منتهی من خیلی از سبدم بسته و برخی در زیانم (حتی در پی ام هم به جنابعالی گفته بودم)

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

سلام دوست عزیز

اتفاقا چون شما در نوشته قبلی پرسیده بودید وساخت یا وپترو خودم عمدا این را شفاف پرسیدم. دوستم نظرش این بود چون وپترو زیر مجموعه های در پیت زیاد داره (به شخصه خودم قبول ندارم) و می خواهد فله ای بفروشند ساتا گفته باید گزارشی جامع از زیر مجموعه هایش بدهد تا بررسی و سپس تصمیم گیری کند. در ضمن ما هم منکر وساخت نشدیم همه می دانند هر کی وپترو را می خره بخاطر وساختش هست منتهی مساله این است که وپترو به هیچ عنوان حاضر به فروش وساخت به تنهایی نیست و میگه کل سهامها را می فروشه لذا ساتا هم می خواهد بررسی کند ببیند ارزش دارد بخاطر وساخت سایر زیر مجموعه ها را کلی بخرد یا نه.

در ضمن شایعه نبود ایشان از همکلاسی های مقطع دکتری خودم بوده و پرتفو گردان چند...... است و یک سهم هم به من معرفی کرد برو بخر تا زیانهایت جبران بشه و تا اردیبهشت 30 درصد داره (ماهی 15 درصد). منتهی من خیلی از سبدم بسته و برخی در زیانم (حتی در پی ام هم به جنابعالی گفته بودم)
                      حالا وپترو رو از كي ميخاد بخره؟

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3051

با سلام وعرض ادب

یعنی وپترو غیر از وساخت تمامی زیر مجموعه هاش در پیتی اند؟!!!!!!!! وارزش خرید ندارند؟!!!!!!!

نظر

• سعید راد
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 163

مثلت وپترو

حالا وپترو رو از كي ميخاد بخره؟
                          فکر کنم گفت: سازمان تامین اجتماعی

جهت اطلاع اینها می خواستند توسعه صنایع بهشر را بخرند ولی می گفت از بالا دستور آمد باید بانک ملی بخرد (اگر اشتباه نکرده باشم) به این دلیل گفتم که چون در زیان بودم زیاد اصرار کردم گفت نمی شه دقیق گفت یکدفعه دقیقا نود چنین چیزی هم اتفاق می افتد. خدا را شاهد می گیرم بدون هیچ کم و زیادی فقط و فقط نقل قول کردم.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                            با سلام وعرض ادب

یعنی وپترو غیر از وساخت تمامی زیر مجموعه هاش در پیتی اند؟!!!!!!!! وارزش خرید ندارند؟!!!!!!!
                            درسته....يه سري از زير مجموعه هاي غير بورسيش خيلي خوبن و مجموعه بورسيش تعريفي نداره

نظر

• سعید راد
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 163

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              با سلام وعرض ادب

دوست عزیز

عرض کردم نظر ایشان این بود و من قبول ندارم. ایشان دلیل داشت چرا که میگه وقتی وغدیر- پارسان - فولاد و... توی بازار هست ادم دنبال این سهم ها نمی ره.

نظر

• سعید راد
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 163

وپترو

فروشندگان وپترو

آنطور که من شنیدم خریدار آنقدر دست پر آْمده که هر چی عرضه بشه صف خریدش بالاتر هم میره.

نظر

در حال کار...
                                X