سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    نگاه كنيد كيوان جان ناو وپترو 105 تومنه...حالا با اين ناو پايين حداكثر قيمتي كه ميتونه ببينه چنده؟اين سهم داره بالاتر از ارزش ذاتيش معامله ميشه و اين موضوع هم به خاطرمسايل تكنيكي و يه سري شايعات حولو حوش سهمه من خودم با ميانگين 95 فروختم.....الانم به نظر من يه نوسان ميده و تموم ميشه.....اما يه خبري من شنيدم كه ميخاد يكي از زير مجموعه هاشو بفروشه كه اگه صحت داشته باشه سهم ميره بالاي 100 تومن....روي 80 تومن كدهاي معتبري فروشنده بودن كه زورشون به بازار نرسيد......واسه همين كدهاشونو تجميع كردن كه رو 90 93 خالي كنن....البته رفت بالاتر و همشون خالي كردن.....البته خودم به قيمتاي بالا تو وپترو معتقدم ولي هر وقت تاپيك يه سهم زياد اومد بالا معنيش فروشه......البته يه نوسان مثبت اين سهم داره......من هروز كدهاي گروه وپترو رو چك ميكنم....اگه خريدار معتبري ديدم حتما اطلاع ميدم
    من يه اصلاحيه ناو وپترو بزنم...ناو وپترو حوالي 150 تومنه و اگه 80 درصد ناو رو حساب كنيد حداكثر قيمتي كه ميتونه ببينه 120 تومنه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• reza537
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 95

جناب ساده عزیز
      فکر میکنم این ناوی که شما اصلاح فرمودید ثابت نخواهد ماند بدین معنی که اگر زیرمجموعه های وپترو مثل وساخت یا شدوص ویا شکربن افزایش قیمت پیدا کنند ناو وپترو هم افزایش خواهد یافت بنا بر این تارگت 120 را که براش در نظر گرفتید نیز تغییر خواهد نمود.اگر اشتباه میکنم لطفا اصلاح بفرمایید . ممنون

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط reza537 پست شده است View Post
        جناب ساده عزیز
        فکر میکنم این ناوی که شما اصلاح فرمودید ثابت نخواهد ماند بدین معنی که اگر زیرمجموعه های وپترو مثل وساخت یا شدوص ویا شکربن افزایش قیمت پیدا کنند ناو وپترو هم افزایش خواهد یافت بنا بر این تارگت 120 را که براش در نظر گرفتید نیز تغییر خواهد نمود.اگر اشتباه میکنم لطفا اصلاح بفرمایید . ممنون
        حرف شما كاملا درسته با تغيير قيمت زيرمجموعه ها ناو يك شركت سرمايه گذاري بالا ميره
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

شیطونه داره میگه هدف اول 110 و هدف دوم بالای 140 هستا!! >:)
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            دوستان امیدی به این سهم هست؟؟ بابای ما امروز خرید کرده!!! ما هم کلی غر زدیم چقدر بالا خریدی باید رو 60 -70 میخریدی نه این قیمت :D
            :d اگه به من بود که نمیزاشتم بخره :d البته شاید هم بره بالا

امروز میخواست 108 بفروشه گفتم نفروش حاجی که دارن میخرن =))
            صف وپترو رو عشق است
            ///

نظر

• حبیب
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 252

گویا سرمایه گذاری فدک و جناب باگات در حال حاضر رو سهم وپترو فعال شدن

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

توصیه ای خیر خواهانه به سهامداران وپترو
                عزیزان من اگر این سهم را با دید یکساله نگاه کنید خیلی بالاتر از 100% سود می کنید . کسانی که با چند تومان افزایش قیمت شروع به نوسان گیری می کنند ابتدا کارگر خوبی برای کارگزاریها هستند و بعد از آن مانعی بزرگ برای رشد سریعتر سهمند. پرتفوی سهام را با نگاهی عالمانه و دقیق بررسی کنید ، خواهید فهمید که چه در گرانبهایی است . بنابراین از نوسان گیری های زود هنگام خودداری کنید و در صورت داشتن نقدینگی فقط اضافه کنید و منتظر قیمتهای روءیایی بمانید. قند تربت جام و نیشابور و ثابت را در سال گذشته همین ایام مرور کنید و با خیال راحت وپترو را در سبد خود حفظ کنید.من خودم زیر 980 ورود کرده ام و در تلاش برای جور کردن نقدینگی برای اضافه کردن هستم.

نظر

• mahan2
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 68

دوستانی که معتقد به رشد وپترو هستن درست قبول...
                  پس دلیل این پر و خالی شدن صف فروش چیه؟:((

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

200هزار سهم امروز از صف برداشتم.

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

در اصل توسط mahan2 پست شده است View Post
                      دوستانی که معتقد به رشد وپترو هستن درست قبول...
                      پس دلیل این پر و خالی شدن صف فروش چیه؟:((
                      نوسان گیریهای بی ملاحظه تنها دلیل اصلی است. ولی نگرانی ندارد .سهم به راه خود ادامه می دهد. من سعی میکنم در هر صف فروش تعدادی اضافه کنم.

نظر

• reza537
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 95

در تایید توصیه های دوستانه جناب ahmad حدود یکماه و نیم پیش خرید بنده بین 70 الی 75 بوده (زمانی که صف فروش میشد راحت بر میداشتم) در حال حاضر هم فروشنده نیستم.
                        وقتی صف فروش امروز را دیدم یاد صف فروش روی قیمت 70 تومن افتادم که فروشنده ها چه ذوقی میکردند که سهمشونو زودتر ردکنند بره !!

قصد تبلیغ نیست فقط اگر دارید ازش حفظش کنید L-)
                        آخرین ویرایش توسط reza537؛ 2012/04/03, 20:57.

نظر

• hasa
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 724

اگر فردا پاینتر از 98 بیاید احتمال اینکه تا 85 سقوط کند زیاده ولی روند دراز مدت آن صعودی میباشد و زیر 71 نخواهد آمد.
                          قانون ماندن همیشگی در بورس:
                          1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                          2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                          3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                          4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                          5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                          6- صبور بودن.

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1197

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
                            اگر فردا پاینتر از 98 بیاید احتمال اینکه تا 85 سقوط کند زیاده ولی روند دراز مدت آن صعودی میباشد و زیر 71 نخواهد آمد.
                            عدد رند 100 تومن حمایت محکمی میتونه باشه. اگرم بشکنه رو 95 و 90 تومن هم حمایت سر سختی داره.

نظر

• fm2006
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 825

وپترو

وپترو یه واگرایی منفی روی نمودار قیمت و macd و rsi داره که باعث اصلاح سهم شده . شاید یک اصلاح کوچیک بتونه به رفع این واگرایی کمک کنه . البته دیتا مال یک روز قبل هست .
                              مهمترین حمایت ها : 101.2 و 98 تومان

اما علت اصلی اصلاح :

تکمیل الگوی سرو و شانه کف .
                              از طرفی اگه در پایان یک روند ما شاهد شکلگیری الگوهای هارمونیک باشیم در ادامه شاهد تغییر اون روند خواهیم بود . در نمودار بلند مدت وپترو پس از پایان یک روند نزولی شاهد شکلگیری این الگو هستیم و در ادامه با تغییر روند میشه گفت سهم در یک کانال صعودی با شیب تند قرار گرفته .
                              این باعث میشه هیجان معاملاتی بسیار بالاتر از حد معمول باشه چراکه با 10% رشد به سقف و با 10% اصلاح بالافاصله با کف کانال برخورد میکنه که این باعث میشه سهم یا صف خرید باشه یا صف فروش . فعلا این کانال معتبره و تا موقعی که قیمت داخل این کانال در حرکت باشه روند با شیب تندی صعودیه . با توجه به این محاسبات سهم هنوز به اولین هدفش یعنی 120 تومان هم نرسیده . لازم به تذکره که این شیب تند از خصوصیات همون موج 3 هست که دوستان موج شمار جسته و گریخته اشاره داشتند .
                              لذا معامله با توجه به اعتبار سقف و کف کانال تا زمانی که معتبر باشه میتونه خیلی راحت سود دهی داشته باشه .
                              فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
                                این احتمال را از کجا بدست اوردی؟

فردا منفی کامل 1023ریال است و در صورت صف شدن آخرین اصلاح در این مرحله خواهد بود.و از شنبه حرکت مثبت را تا 1200 ریال ادامه خواهد داد و دوباره اصلاح مختصر و سپس ادامه روند مثبت تا .......

نظر

در حال کار...
                                X