در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
جناب ساده عزیز
فکر میکنم این ناوی که شما اصلاح فرمودید ثابت نخواهد ماند بدین معنی که اگر زیرمجموعه های وپترو مثل وساخت یا شدوص ویا شکربن افزایش قیمت پیدا کنند ناو وپترو هم افزایش خواهد یافت بنا بر این تارگت 120 را که براش در نظر گرفتید نیز تغییر خواهد نمود.اگر اشتباه میکنم لطفا اصلاح بفرمایید . ممنون
نظر
-
در اصل توسط reza537 پست شده است View Postجناب ساده عزیز
فکر میکنم این ناوی که شما اصلاح فرمودید ثابت نخواهد ماند بدین معنی که اگر زیرمجموعه های وپترو مثل وساخت یا شدوص ویا شکربن افزایش قیمت پیدا کنند ناو وپترو هم افزایش خواهد یافت بنا بر این تارگت 120 را که براش در نظر گرفتید نیز تغییر خواهد نمود.اگر اشتباه میکنم لطفا اصلاح بفرمایید . ممنونمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان امیدی به این سهم هست؟؟ بابای ما امروز خرید کرده!!! ما هم کلی غر زدیم چقدر بالا خریدی باید رو 60 -70 میخریدی نه این قیمت :D
:d اگه به من بود که نمیزاشتم بخره :d البته شاید هم بره بالا
امروز میخواست 108 بفروشه گفتم نفروش حاجی که دارن میخرن =))
صف وپترو رو عشق است///
نظر
-
توصیه ای خیر خواهانه به سهامداران وپترو
عزیزان من اگر این سهم را با دید یکساله نگاه کنید خیلی بالاتر از 100% سود می کنید . کسانی که با چند تومان افزایش قیمت شروع به نوسان گیری می کنند ابتدا کارگر خوبی برای کارگزاریها هستند و بعد از آن مانعی بزرگ برای رشد سریعتر سهمند. پرتفوی سهام را با نگاهی عالمانه و دقیق بررسی کنید ، خواهید فهمید که چه در گرانبهایی است . بنابراین از نوسان گیری های زود هنگام خودداری کنید و در صورت داشتن نقدینگی فقط اضافه کنید و منتظر قیمتهای روءیایی بمانید. قند تربت جام و نیشابور و ثابت را در سال گذشته همین ایام مرور کنید و با خیال راحت وپترو را در سبد خود حفظ کنید.من خودم زیر 980 ورود کرده ام و در تلاش برای جور کردن نقدینگی برای اضافه کردن هستم.
نظر
-
-
در تایید توصیه های دوستانه جناب ahmad حدود یکماه و نیم پیش خرید بنده بین 70 الی 75 بوده (زمانی که صف فروش میشد راحت بر میداشتم) در حال حاضر هم فروشنده نیستم.
وقتی صف فروش امروز را دیدم یاد صف فروش روی قیمت 70 تومن افتادم که فروشنده ها چه ذوقی میکردند که سهمشونو زودتر ردکنند بره !!
قصد تبلیغ نیست فقط اگر دارید ازش حفظش کنید L-)آخرین ویرایش توسط reza537؛ 2012/04/03, 20:57.
نظر
-
اگر فردا پاینتر از 98 بیاید احتمال اینکه تا 85 سقوط کند زیاده ولی روند دراز مدت آن صعودی میباشد و زیر 71 نخواهد آمد.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
-
وپترو
وپترو یه واگرایی منفی روی نمودار قیمت و macd و rsi داره که باعث اصلاح سهم شده . شاید یک اصلاح کوچیک بتونه به رفع این واگرایی کمک کنه . البته دیتا مال یک روز قبل هست .
مهمترین حمایت ها : 101.2 و 98 تومان
اما علت اصلی اصلاح :
تکمیل الگوی سرو و شانه کف .
از طرفی اگه در پایان یک روند ما شاهد شکلگیری الگوهای هارمونیک باشیم در ادامه شاهد تغییر اون روند خواهیم بود . در نمودار بلند مدت وپترو پس از پایان یک روند نزولی شاهد شکلگیری این الگو هستیم و در ادامه با تغییر روند میشه گفت سهم در یک کانال صعودی با شیب تند قرار گرفته .
این باعث میشه هیجان معاملاتی بسیار بالاتر از حد معمول باشه چراکه با 10% رشد به سقف و با 10% اصلاح بالافاصله با کف کانال برخورد میکنه که این باعث میشه سهم یا صف خرید باشه یا صف فروش . فعلا این کانال معتبره و تا موقعی که قیمت داخل این کانال در حرکت باشه روند با شیب تندی صعودیه . با توجه به این محاسبات سهم هنوز به اولین هدفش یعنی 120 تومان هم نرسیده . لازم به تذکره که این شیب تند از خصوصیات همون موج 3 هست که دوستان موج شمار جسته و گریخته اشاره داشتند .
لذا معامله با توجه به اعتبار سقف و کف کانال تا زمانی که معتبر باشه میتونه خیلی راحت سود دهی داشته باشه .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postاگر فردا پاینتر از 98 بیاید احتمال اینکه تا 85 سقوط کند زیاده ولی روند دراز مدت آن صعودی میباشد و زیر 71 نخواهد آمد.
فردا منفی کامل 1023ریال است و در صورت صف شدن آخرین اصلاح در این مرحله خواهد بود.و از شنبه حرکت مثبت را تا 1200 ریال ادامه خواهد داد و دوباره اصلاح مختصر و سپس ادامه روند مثبت تا .......
نظر
نظر