دوستان چه بلایی داره سر وپترو میاد...
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
با توجه واگرایی هایی که در بعضی از اندیکاتورها وجود داشت مشخص بود یک چند هفته باید نزول داشته باشد.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
قابل پیش بینی بود صف فروش امروز به هر حال من باید وپتروهایی که فروختم رو جایگزین کنم :d
4 شنبه فرصت خوبیه برا خرید فک کنم.
وپترو مشکلی نداره فقط هوس نوسانشون کرده و از جو نشست میخوان استفاده کنن ;)///
نظر
-
من از اول وقت سهمو زیر نظر داشتم. صف امروز عرضه نبود. چیدمان بود. کاملا عمدی سهمو کشیدند پایین. البته این حرکتو تا الان چندین بار انجام دادند و نتیجه را دیدیم ولی سیاست امروز به چه دلیل بود را نمی دانم .در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postصف فروش یکباره سهم مشکوک بود
یه هو فروش چیدن واسشما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
میثم تو روی چه مبنایی پیش بینی کردی؟! تکنیکالی که نبود! از کجا بود ؟! :->:-?در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقابل پیش بینی بود صف فروش امروز به هر حال من باید وپتروهایی که فروختم رو جایگزین کنم :d
4 شنبه فرصت خوبیه برا خرید فک کنم.
وپترو مشکلی نداره فقط هوس نوسانشون کرده و از جو نشست میخوان استفاده کنن ;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
این احتمال وجود دارد که 98 را هم رد کند چرا که نباید امروز در قیمت پاینتر از دیروز بسته میشدو با توجه صف فروش حتی به مقدار کمی که وجود دارد و واگرایی که در نمودار یکساعته وجود دارد. به احتمال قوی باید به فیبوناچی 38 برود که نقطه آن94 بنابراین نقطه 98 را خواهد شکست و به هدف پیشبینی شما نزدیکتر میباشد.در اصل توسط pani پست شده است View Postحمایت بین 100 تا 103 خیلی قوی و محکمه و نباید شکسته بشه.
اگه این باند حمایتی از دست بره احتمالا 98 هم نتونه کاری کنه و 10 درصددیگه هم افت کنه بنظر فعلا تو 1 از 3 از 3 از 3 اصلی هستیم.آخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/04/09, 12:14.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
الان اومدم دیدم من یک خطوط پیشبینی دوم هم واسه سهم تو چارتم گذاشته بودم! برگشت تا 95 و شروع مجدد از آنجا! :( حواسمو جمع نکردم الان باید در بالا می فروختم پایین دوباره می خریدم ! :((
کلا من نوسانگیری اصلا بلد نیستم! ولی خب عیب نداره ...میمونم پایین کمی پول دستم اومده اضافه میکنم :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خب طبق تحلیل واگرایی منفی سهم رو تا اینجا کشوند . منتظر 101 اعلامی چند روز قبل هستیم برای خرید مجدد پله اولدر اصل توسط fm2006 پست شده است View Postوپترو

وپترو یه واگرایی منفی روی نمودار قیمت و macd و rsi داره که باعث اصلاح سهم شده . شاید یک اصلاح کوچیک بتونه به رفع این واگرایی کمک کنه . البته دیتا مال یک روز قبل هست .
مهمترین حمایت ها : 101.2 و 98 تومان
اما علت اصلی اصلاح :

تکمیل الگوی سرو و شانه کف .
از طرفی اگه در پایان یک روند ما شاهد شکلگیری الگوهای هارمونیک باشیم در ادامه شاهد تغییر اون روند خواهیم بود . در نمودار بلند مدت وپترو پس از پایان یک روند نزولی شاهد شکلگیری این الگو هستیم و در ادامه با تغییر روند میشه گفت سهم در یک کانال صعودی با شیب تند قرار گرفته .
این باعث میشه هیجان معاملاتی بسیار بالاتر از حد معمول باشه چراکه با 10% رشد به سقف و با 10% اصلاح بالافاصله با کف کانال برخورد میکنه که این باعث میشه سهم یا صف خرید باشه یا صف فروش . فعلا این کانال معتبره و تا موقعی که قیمت داخل این کانال در حرکت باشه روند با شیب تندی صعودیه . با توجه به این محاسبات سهم هنوز به اولین هدفش یعنی 120 تومان هم نرسیده . لازم به تذکره که این شیب تند از خصوصیات همون موج 3 هست که دوستان موج شمار جسته و گریخته اشاره داشتند .
لذا معامله با توجه به اعتبار سقف و کف کانال تا زمانی که معتبر باشه میتونه خیلی راحت سود دهی داشته باشه .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر

نظر