در اصل توسط akilish پست شده است
View Post
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
شایعات بسیاری در خصوص رعایت مقررات بانک مرکزی در مورد سهامداری شرکت ها در بانک ها وجود دارد. با قطعی شدن و اجرایی شدن این مهم، سرمایه گذاری ساختمان ایران که درصد بالایی از سهام بانک اقتصاد نوین را دارد، ملزم به کاستن آن می کند. وساخت در حال حاضر بیش از 30 درصد سهام بانک اقتصاد نوین را به صورت تلفیقی دارد که شنیده می شود که حدود 15 درصد آن را می خواهد واگذار کند. این شنیده ها می افزاید این مهم سود آوری وساخت را متاثر ساخته و تعدیل مثبت قابل توجهی را برای این سهم به ارمغان می آورد. با این وصف وپترو که گفته می شود از سهامداران وساخت است، از این روند سود چشم گیری کسب خواهد کرد.
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postپانی خانوم ممنون از توجهتون.
من فکر میکنم اگر قبول کنم که اکنون در 5 از 3 از 3 باشیم و از آنجاییکه موج 3 نمی تونه کوچکتر از 1 و 5 باشه پس موج 5 ( اتمام 3 از 3 )حداکثر تا نزدیک 112 میتونه رشد کنه و در اینصورت اتمام نهایی موج 5 از 3 نیز منجر به رشد قیمتی تا محدوده 125 خواهد شد.
اما همونطور که فرمودید در مورد اینکه موج 3 به شدت داره اکستند میشه بنده هم کاملا موافقم . بهمین دلیل فکر میکنم باید حرفمو کمی اصلاح کنم و بگم احتمالا بازهم اکستند شده و ما الان در 3 از 3 از 3 از 3 از 5 بزرگ باشیم! ( چی شد!!!! @-) #:-s ;;) )
پس در اینصورت اتمام 3 از 3 از 3 باید در قیمت 125 انجام بشه و پایان 3 از 3 در حوالی 143 خواهد بود که در اینصورت انتظار پایان موج اصلی 3 را در محدوده 185 خواهم داشت.
نظر شما برایم بسیار حائز اهمیت است. :)
حالا اگه اینها فکر کردند با این سیاه بازیها من یکی وسط بازی میرم بیرون باید بگم متاسفم! B-) من تا آخر بازی هستم :dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
1- سود حاصل از سرمايه گذاري به مبلغ 114.893 ميليون ريال بابت سود سهام شرکت شيمي بافت به مبلغ 71.932 ميليون ريال ، سود سهام شرکت فيرمکو پارس به مبلغ 8.345 ميليون ريال ، سود حاصل از شرکت شاخص به مبلغ 1.800ميليون ريال ، سود سهام شرکت بورس کالا به مبلغ 2.506 ميليون ريال ، سود سهام پتروشيمي فن آوران به مبلغ 11.609 ميليون ريال ، سود سهام پتروشيمي خارک به مبلغ 10.712 ميليون ريال ، سود سهام شرکت تکين کو به مبلغ 4.022 ميليون ريال ، سود سهام شرکت ساختمان ايران به مبلغ 1.939 ميليون ريال و سود سهام ساير شرکتها مبلغ 2.028 ميليون ريال ميباشد.
2- هزينه مالي به مبلغ (13.392) ميليون ريال بابت هزينه مالي تسهيلات دريافتي از بانک صادرات و شرکت ايهاک ميباشد.
3- خالص درآمد (هرينه) هاي متفرقه بابت سود حاصل از سپرده اوراق مشارک ميباشد.
4- هزينه مالي به مبلغ (14.400) ميليون ريال بابت افزايش هزينه هاو همچنين افزايش حقوق ومزاياي پرسنل طبق افزايش وزارتکار ميباشد.
نظر
-
-
در اصل توسط صاحب جم پست شده است View Postتعدیل منفی امد به بازار
http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...qt1Nz5QA%3d%3dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
به نظر من گزارشش خوبه اين نظر ميتونه صد در صد غلط باشه و به نظرم ي بازي ديگه بعد از باز گشايي داره و بعد تمامالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
من همه نظرات دوستان را از صبح تا حالا مطالعه کردم و گزارش وپترو را هم همینطور.
این گزارش پیشبینی سال 92 را اعلام کرده و در خصوص عملکرد 91 خود هیچ تعدیلی نداده، اگر دقت کنیم به صفحه دوم گزارش اولین پیش بینی 91 بوده مبلغ 20 ریال ، دومین 130 ریال که منعکس نشده ،و در بقیه گزارشها 150 ریال که این افزایش ناشی از فروش بوده و کاملا طبیعی است و در سال جدید اولین پیش بینی 63 ریال است که نسبت به سال قبل 3 برابر شده است و سود تلفیقی هم 70 ریال است. و امسال هم مواردی برای فروش دارد که بتواند تا بالاتر از 150 ریال سود شناسایی کند و در گزارشات دوره ای حتما تغییرات خوبی خواهد داشت. بنابراین جای نگرانی نیست و نباید پالس های منفی به سهم داده شود که منجر به پایین باز شدن قیمت سهم شود. بنظر من فردا این قابلیت در سهم وجود دارد که بالای 1200 ریال باز و صف خرید شود مگر اینکه بازیگران بزرگ بخواهند قیمت را پایین بکشند برای خالی کردن حقیقی های بی خبر از کید و مکر خودشان .
نظر
-
رو چه حسابي بايد 120 باز شه زير 100 باز نشد بريد خدا رو شكر كنيدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
قجام به خاطر جو گروه بالا باز شد و ي عده از اقايون داشتن ولي در حال حاضر اوضاع بازار مناسب نيست دليل ديگر اينكه بالايي ها هم اين سهمو ندارنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postقجام به خاطر جو گروه بالا باز شد و ي عده از اقايون داشتن ولي در حال حاضر اوضاع بازار مناسب نيست دليل ديگر اينكه بالايي ها هم اين سهمو ندارن
نظر
-
دوستان بهتر نیست کمی صبور باشیم و به وضعیت آن در آینده نگاه کنیم چرا که سهمی که ارزش داشته باشه به منو تو نگاه نمیکنه و با خرید ما به اینجا نرسیده پس کمی صبر کنیم ببینم بازیگران ان چیکار میکنند. سهم که هنوز در روند صعودی هستش و تا 71 هم میتونه در این روند بمونه.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
نظر