وپترو کی سودشو میده؟
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
-
در سه ماه اتی سود رو تقسیم می کنه
نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه از وساخت بطور جد قصد خروج دارن به مدیر عامل کلنگش گفتم بد موقعی می خواهید خارج بشید تازه اعاز رشد وساخته و گروه ساختمان است این طور جواب داد این طوری ها نیست ما فروشنده هستیم خریدار نیست.... البته بگم صدر هاشمی زرنگ تر از این حرف هاست
نظر
-
کاهش ۱۴میلیارد تومانی سود وپترو با تسعیر بدهیها به نرخ ارز مبادله
....................
خبر از چند روز پیشه.... با این وجود، این کاهش سود چه تاثییری روی سهم میگذاره؟زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
این خبر خیلی قدیمیه مال قبل مجمعه.مشکلی هم ایجاد نکرد و شرکت با این وجود تونست 25 ریال به ازای هر سهم سود پرداخت کنه.
امروز در سکوت کامل نزدیک 6 میلیون حجم معامله شد.هر موقع یه همچین معامله هایی تو یه همچین روزای قرمز دیدی بدون در آینده ای نزدیک قراره یه خبرایی بشه.چون حرفه ایی ها پولشونو الکی نمی خوابونن.
نظر
-
جداً من موندم که چرا این حقیقی های سهم هر روز سهمشونو میفروشند , مگه نمیدونن که چه آینده ای در انتظار سهمه ؟؟؟؟؟ بابا این سهم بزودی روی 300 و 400 را خواهد دید . مگه نشنیدید که حضرات آقایون توی مجمع چی میگفتن . سهم بزودی راه پیشرفت شارپی رو در پیش خواهد گرفت و هیچ مشکلی نداره . حتما باید اون روز رو ببینید تا باور کنید ؟؟؟!!! واقعا که !!! حقوقی هم این وسط هی شیطنت میکنه و صف فروش تشکیل میده که حقیقی رو خسته کنه و سهامو از دستتون در بیاره , شما هم که هزار ماشالله آماده این تا صف شد بفروشید . آدم میمونه چی بگه والله , چرا به سود های کم راضی میشید آخه ؟؟؟؟؟؟ دیروز حقوقی یه دونه هم نفروخته , پریروز 30000 تا فروخته , 200000 تا جمع کرده یعنی چی ؟ یعنی 170000 تا از شما حقیقی های شتابزده و ناوارد قاپیده . حالا هی بفروشید تا اونا برای خودشون جمع کنن .
این نوشته من بمونه یادگاری تا دوماه دیگه . امروز : پنجشنبه 1392/06/07
نظر
-
خبر مهم خبر مهم
این هم از سیگنال خرید .
امروز عصر یکی از حضرات بالا بهم سیگنال خرید وپترو رو داد . اومدم بهتون بگم که برین حالشو ببرین . البته من که دوماهه سهامدار هستم و اون بنده خدا نمیدونست که سهمو دارم . بگو که بیخود نبود حضرات حقوقی داشتن جارو می کردن !!! وپترو میان مدت عاقبت به خیره . .
البته من فقط خبررسانی میکنم . همین و بس . تصمیم خرید و یا فروش با خودتون و همچنین مسئولیت تصمیم .
نظر
-
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاون حمایت بخوره تو سر سهم که چند ماه هست بالا نمیره
بازار مثبت میشه این درجا
بازار منفی میشه نفر اول در خط مقدم
والا تو مجمع وپترو که خبرای خوبی از سهم دادن و اینجا هم در گوچه و کنار تاپیک ها میشه دید که دوستان تحلیلگر و با تجربه اکثرا روی این سهم نظر مثبتی دارند. البته سود امسال سهم به طرز مسخره ای بوده که با فرض اینکه 1 میل سهم هم کسی داشته، سودی که برده بالغ بر مبلغ هنگفت دو میلیون و پانصد هزار تومان بوده!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
نظر