سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
    به قول خودت هیجان زده و جو گیر نشو. کل بازار خرابه و به هیچ خبر مثبتی واکنش نشون نمیده. فعلا تا خودرویی ها بر نگردن از بازار مثبت خبری نیست. اینقدر هم برای خودت نوشابه باز نکن. قند خونت میره بالا :D
    من نقدم...میرم 1 ساله دیگه میام

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      حقیقت همیشه پیروز و هیجان همیشه بازنده است
      عمده صادرات خودرو به عراق بوده و اون هم كه درگير جنگ داخلي شده بنابراين تا اوضاع عراق عادي نشه گروه خودرو بشدت نزول ميكنه شايد تا 50درصد
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• ائلشن
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 993

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
        عمده صادرات خودرو به عراق بوده و اون هم كه درگير جنگ داخلي شده بنابراين تا اوضاع عراق عادي نشه گروه خودرو بشدت نزول ميكنه شايد تا 50درصد
        بازار منفی و همه تحلیلگر از نوع من میدونستم.

عزیزم ایران خودرو کل مبلغی که برای صادراتش لحاظ کرده 5 درصد و سایپا 9 درصد از فروش کلی شرکت هست.

صادرات خودرویی ها به آذربایجان ، ترکمنستان، سوریه ، عراق و چند تا کشور آفریقایی هست. که واسه عراق زیر 1 درصد صادرات دارند.

نکنه زمانی که قیمتهای نجومی برای خودروییها میدادی فکر میکردی 90 درصد محصولاتشونو قرار صادر کنن.؟

نظر

• nahamya
          عضو فعال
          • May 2014
          • 629

سلام
          دوستان به نظرتون تا مجمع صبر کنیم یا اینکه تو منفی فردا بدم بره..؟
          اگه پایین تر بره سود تقسیمی مجمع ارزششو داره؟

Sent from my LT25i using Tapatalk
          impulsive_wave

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
            سلام
            دوستان به نظرتون تا مجمع صبر کنیم یا اینکه تو منفی فردا بدم بره..؟
            اگه پایین تر بره سود تقسیمی مجمع ارزششو داره؟

Sent from my LT25i using Tapatalk
            سلام
            من که تو این قیمت ها به هیچ وجه حاضر نیستم ردش کنم .
            حتی اگر دوباره تا 120 تومان هم پایین بیاید.

ولی دارم افسوس می خورم ، افسوس می خورم چون وقتی قیمت وساپا به اوج خودش رسیده بود می خواستم بفروشمش و به خوبی پیش بینی کرده بودم که دوباره می توانم پایین تر بخرم ، ولی طمع کردم .
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام
              زیاد هم بد نیست این وضعیت
              راستش را بخواهید از این منفی بیشتر خوشم می آید تا مثبت
              چرا که می دانم بعد از این منفی یک مثبت قوی خواهد بود و به احتمال قوی برای کل گروه

گویا یک زمان ، یک فرصت به بنده داده شده تا سهام هایی که فعلا در سود هستم را بفروشم و در این سهم درصدم را بالا ببرم.

کاری که همیشه دوست داشتم انجام بدهم .

واقعا حیف این سهم ارزشمند هست که در این قیمت بماند

حالا می خواهند قدرش را بدانند یا ندانند ،

می خواهد حقیقی یا حقوقی بفروشند یا نفروشند ،

مهم این است که این سهم با تحلیل شخصی من ارزشمند است و با بررسی ای که کردم قیمتش حتما بالا می رود و من هم پس حتما اضافه خواهم کرد.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام

بگذارید یکبار دیگر برای خودم و برای بقیه پتانسیل هایی که سهم دارد و من روی آنها حساب می کنم را بشمارم تا با خیال جمع قدم بر دارم:

سهم مقدار زیادی سود انباشته دارد

سایپا قرار است این سهم را به دیگری بفروشد

گفته می شود که سایپا قصد توسعه ی زیاد و عظیم دارد و برای همین به پول نیاز دارد و علاوه بر اینکه سهم را می خواهد بفروشد دوست دارد در آخرین مجمع حسابی انباشته ی وساپا را تقسیم کند و برای همین بوی تقسیم سود خوبی به مشام می رسد

اگر تقسیم سود هم انجام نشود باز هم وضعیت عالی است ، چرا که با این انباشته ، وساپا می تواند غوغا کند.(خرید سهم های مختلف به ویژه سهم های خودرویی ، خرید حق تقدم ها بخصوص الان که امکان فروش خود سهم نیست به انباشته خیلی نیاز می شود ، بخصوص اینکه به احتمال قوی افزایش سرمایه خودرویی ها آورده نقدی هم می خواهد و انواع و اقسام سرمایه گذاری های دیگر که در سود آینده شرکت تاثیر دارد )

احتمال افزایش سرمایه شرکت و مخصوصا اینکه سایپا به عنوان بخشی از پرتفوی وساپا افزایش سرمایه دارد می دهد

قیمت عالی سهم : و رشد احتمالی خودرویی ها

و اینکه این سهم گویا مقداری از بازار عقب است ، همانطور که فبلا یک نگاه انداخته بودم ، بین قیمت این سهم و قیمت سایپا و همینطور خواهر دیگرش ولساپا از نظر قیمتی خیلی جدایی افتاده است . آنها بعد از افت دوباره به قیمت های خودشان برگشتند ولی وساپا که قبلا 18 تومان معامله می شد افت کرد و بالا نیامد!!! و این در حالی است که هیچ اتفاق بدی هم برای سهم ( نسبت به دوتای دیگر ) نیافتاده!!!

بخش های زیادی از سرمایه گذاری های ساختمانی وساپا در حال نقد شدن هستند ، چه اینکه بخشی از آنها را فروخت و 3.5 تومان سود کرد!!! و این را وقتی بگذاریم در کنار احتمال جدایی سایپا و وساپا و قصد سایپا از گرفتن سود حداکثری ، می بینیم که گویا به زمان فروش ساختمان ها نزدیک تر می شویم.

احتمال رشد بی سابقه کل گروه خودرویی ، همانطور که بوهای بسیار خوش از این صنعت به مشام می رسد ، گروه خودرویی به احتمال بسیار بسیار بسیار زیاد ، دیر یا زود رشد عالی و بی سابقه ای را تجربه خواهند کرد که شاید هیچگاه چنین وضعی نداشته اند .
                سهم هایی که از قیمت های 80 تومان و 100 تومان به چند برابر قیمت رسیده اند ، گویا در حال دورخیز برای قیمت های چند برابری هستند ، بخشی از پتانسیل های گروه خودرویی:
                احتمال افزایش قیمت ( که انجام شد و دیگر احتمال نیست و هر چند عده ای هنوز باور نکرده اند ولی تحلیل ها و محاسبات همه از سود بردن عالی گروه دارد )
                احتمال افزایش تولید ( که این هم بنا بر اخبار موسق دیگر احتمال نیست و عملی شده ) ( یکی از دوستان خانوادگیمان هم که هم با سایپا و هم با ایران خودرو کار می کند ، چند ماه پیش می گفت که وضع دارد خوب می شود و اصلا به همین خاطر خودش یک کارخانه دارد افتتاح می کند!(خوب حتما احتمال رشد داده که دارد این کار را می کند) )
                احتمال قطع تحریم ها ( که این هم دیگر احتمال نیست چرا که علاوه بر ورود و خروج هیئت های اروپایی ، عملا اخباری که می آید خبر از شروع مجدد واردات می دهد ) ، گویا مذاکرات با 5+1 تمام شده ، و یا اصلا اگر مذاکرات ثمر هم نداشته باشد ، دو طرف حاضر شده اند که تحریم ها رفع شود ( چرا که هر یک ضربه که به اقتصاد ایران وارد کنند ، عملا هزینه و ضربه ای است که باید خودشان متقبل شوند!!! و این موضوع به بنده می گوید که تحریم ها صد در صد برداشته خواهد شد )
                -------------------------------------------------------------
                خوب وقتی بنده اینها را کنار هم می گذارم و یک نگاه به قیمت الان این سهم می اندازم می بینم که واقعا انصاف نیست اگر من این سهم را بفروشم . خوب ممکن است بعضی خیلی کوتاه مدتی باشند و احتمال بدهند که در 130 بتوانند اضافه کنند ، ولی من هیچ وقت حاضر نیستم این سهم را در این قیمت بفروشم ، حتی برای نوسان گیری
                (البته در آینده اگر رشد بسیار بسیار عالی داشت شاید به نوسان گرفتن حتی تو این زمان کوتاه هم فکر کنم!) ، پس به امید خدا به مجمع می روم و امید دارم که خدا از این سهم چنان برکتی به من بدهد که بتوانم تمام قرض ها و بدهی هایم را با آن بدهم و علاوه بر آن سود بسیار عالی ای هم بکنم.

یا علی
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

از فردا معاملات گروه خودرو بسيار زيبا ميشه.
                  چون هيچ حقوقي بيش از 5ميليون سهم نميتونه بشکل خرد بفروشه.
                  ................................................
                  حالا ورنا-وساپا-خودرو-خساپا-زامياد و...........براحتي مقاومت خود را در صعود خواهند شکوند.
                  تا حالا وقتي خودروايها مي خواستند مقاومت را بشکونند با عرضه هاي 100ميليوني بشکل خرد روبرو مي شدند.
                  ...........................................
                  اين قانون رو گروه بهمن اثر بسيار زيادي دارد چون خبهمن مظلوم با پي به اي پايين و مجمع نرفته از دست حقوقيهاي عرضه کننده مزخرفش راحت شد.

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    از فردا معاملات گروه خودرو بسيار زيبا ميشه.
                    چون هيچ حقوقي بيش از 5ميليون سهم نميتونه بشکل خرد بفروشه.
                    ................................................
                    حالا ورنا-وساپا-خودرو-خساپا-زامياد و...........براحتي مقاومت خود را در صعود خواهند شکوند.
                    تا حالا وقتي خودروايها مي خواستند مقاومت را بشکونند با عرضه هاي 100ميليوني بشکل خرد روبرو مي شدند.
                    ...........................................
                    اين قانون رو گروه بهمن اثر بسيار زيادي دارد چون خبهمن مظلوم با پي به اي پايين و مجمع نرفته از دست حقوقيهاي عرضه کننده مزخرفش راحت شد.
                    با احترامات فراوان مخالفم دوست عزیزم...

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 08:30 روز چهار شنبه مورخ 1393/04/04 درمحل سالن همايش هاي بين المللي هتل المپيک واقع در اتوبان تهران - کرج ، ورودي غربي استاديوم آزادي ، هتل المپيک برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
                      www.mahak-charity.org

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                        از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 08:30 روز چهار شنبه مورخ 1393/04/04 درمحل سالن همايش هاي بين المللي هتل المپيک واقع در اتوبان تهران - کرج ، ورودي غربي استاديوم آزادي ، هتل المپيک برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

زمان پرداخت سود حقیقی هم از ابتدای دی ماه در نظر گرفته شده.

سوال:
                        برای شرکت در مجمع باید کار خاصی (ثبت نامی) انجام بدهیم؟
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

این دو تا گزارش هم وضعیت کامل سهم هست که اطلاعیه دادند و نکات زیادی درش هست :

گزارش فعاليت هيئت مديره سال 92
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• meisam_em
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 2124

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            این دو تا گزارش هم وضعیت کامل سهم هست که اطلاعیه دادند و نکات زیادی درش هست :

گزارش فعاليت هيئت مديره سال 92
                            خوب اگر شما مطالعه فرمودین بگین دیگه.....
                            ممنون
                            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                              خوب اگر شما مطالعه فرمودین بگین دیگه.....
                              ممنون
                              سلام

آخر همه اش نکته است و یک مقدار ما تنبل هستیم و اینها هم نامردها نوشته ها را به صورت عکس گذاشتند و اگر آنجایی را که تایپ کردن را کپی کنم با یک فونت و کدینگ دیگر چسبانده می شود.

در مورد پروژه عظیمیه:
                              پیشرفت کار 20 درصد است
                              مقرر شده است مراحل پایانی واگذاری آن به خریدار صورت پذیرد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام

آخر همه اش نکته است و یک مقدار ما تنبل هستیم و اینها هم نامردها نوشته ها را به صورت عکس گذاشتند و اگر آنجایی را که تایپ کردن را کپی کنم با یک فونت و کدینگ دیگر چسبانده می شود.

در مورد پروژه عظیمیه:
                                پیشرفت کار 20 درصد است
                                مقرر شده است مراحل پایانی واگذاری آن به خریدار صورت پذیرد.

در مورد ولنجک:
                                63 درصد پیشرفت
                                مقرر شده به بیمه آسیا واگذار شود

(دقت شود که لفظ متن طوری است که گویا فروش تمام شده و خساپا رس این سهم را تا جایی که در توان داشته کشیده ، این به من می گوید که تقسیم سود خوبی در مجمع داریم - به شخصه اگر در مجمع بیش از 75 تومان تقسیم کنند تعجب نمی کنم - و بعد از آن هم که سهم افت کرد به احتمال قوی در قیمتی بسیار بالا معامله بلوکی انجام می شود - طبق دلیلی که خواهم آورد - و این باعث می شود که هم سهم از توبره بخورد و رشد کند و هم از آخور --------------- البته بنده تحلیلگر نیستم و یک سهامدار مبتدی هستم و اینها حدس است و استدلال )
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X