کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
- یا اینکه سود کمی تقسیم می کند که برایمان واقعا عالی است ( چون قیمت سهم می رود بالا )
- یا سود درست حسابی تقسیم می کند که باز هم برایمان واقعا عالی است ( چون هر چقدر هم که قیمت بخواهد پایین بیاید باز از یک حدی بیشتر نمی تواند )
- یا اینکه حالتی بینابین که این زیاد معلوم نمی شود چگونه است . یک وقت ممکن است بیست تومان تقسیم کند و قیمت سهم 80 تومان شود و دو ماه هم در همان قیمت بماند!!! یک وقت ممکن است 30 تومان تقسیم کند و قیمت سهم بیشتر شود.
( محتمل ترین حالت هم به نظرم تقسیم همان 36 تومان است و اینکه بعد از مجمع یک افت کوتاه مدت و خفیف داشته باشیم و بعد سهم برگردد ، بهترین حالت هم این است که وساپای عزیز در خزانه های انباشته اش را وا کند و نفری تا 120 تومان مهمانمان کند و کلی خبر خوش از فروش دارایی ها و بهبود وضعیت خودرو به ما بدهد/:.happysmiley:./)
به احتمال قوی خبر هایی هم از مجمع در موارد مختلف می شنویم که به قیمت سهم ، بلکه به قیمت سهم گروه خودرویی کمک خواهد کرد . مثلا می توانیم پیشبینی دقیق سود سازی خساپا و خودرو را ( به عنوان زیر مجموعه ی وساپا ) از آنجا بپرسیم و مطلع شویم که به احتمال قوی خبر مثبتی خواهد بود .
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
با سلام
اگر سود کم تقسیم کنه که اون موقع باید خساپا یه تعدیل منفی بده چون درآمد هر سهم رو از وساپا وولساپا تقریبا 37 تومن دیده، که این تعدیل منفی دوباره رو سهم تاثیر بدی داره
بهترین حالت تقسیم سود حداکثریه(هر چند که 30درصد سرمایه بلوکه میشه
تعدیل مثبت در سهام p/e بالا = کاهش p/e نه افزایش قیمت
اینو از من بپذیر
یک بارم بشیم حساب کن اگر سود سایپا بشه 50 تومن به فرض وساپا چقدر سودش میاد بالا...نتیجه اش جالبه
امیدوارم در وساپا موفق باشید
سلام
اگر امکانش هست ، برای ما هم محاسبه کنید ( من تحلیل حسابداری بلد نیستم زیاد )
نکته/سوال : شما درصد مالکیت وساپا را در خساپا چقدر گرفتید؟ 3 درصد یا 20 درصد؟
الان یک محاسبه کوچک با 20 درصد کردم شد 17 تومان ، البته باید توجه کرد که این به صورت مستقیم است و بدون در نظر گرفتن افزایش سود زیر مجموعه های دیگر وابسته به رشد گروه خودرویی!!! ( یعنی بالتبع وقتی سود خساپا افزایش پیدا می کند ، قبلا سود قطعه سازی هایش هم افزایش پیدا کرده و تولیدشان زیاد شده ، مثلا ورق خودروي چهارمحال وبختیاري! آن هم تولیدش زیاد می شود ، اگر قرار به رشد خساپا باشد ورنا از همه جهت رشد کرده فلذا وساپا که 40 درصد آن را دارد هم رشد می کند و و و ) متاسفانه / خوشبختانه مالکیت اینها خیلی تو در تو و پیچ واپیج است و حساب کردنش زمان می خواهد و یک نفر آدم با حوصله.
این تصویر را که جناب تالار کرج قبلا در تاپیکشان گذاشتند را نگاه کنید:
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
قسمت امور سهامداران وقتی نام کاربری و کلمه عبور را درست وارد می کنم مینویسد اشتباه وارد کردیددر ضمن امروز وساپا خرید شده لطفا راهنمایی بفرمایید؟
سلام
بابا چه فکر کردید؟ اینجا ایران است .
تا اطلاعات از این کامپیوتر سازمان بورس برود درون آن کامپیوتر شرکت وساپا چند روز زمان می برد . تازه اگر نخواهد این وسط یک دور اضافه در اینترنت هم بزند!!!/:.yead.:/
( الان بنده برای اطمینان سهام خودم را چک کردم ، خرید های امروز ثبت نشده بود )
(باز دوباره چک کردم ، دیدم خرید های 28 امم بود )
یا علی
«محمد حسین» هستم.
اخرین خبر فوق رانتی
تقسیم سود حداکثری کاملا قطعی شده
عزم جدی سهامدار عمده برای تقسیم سود200ریالی از انباشته و مقاومت مدیر عامل وساپا
تماس تلفنی مدیر عامل وساپا و خساپا برای رایزنی درباره تقسیم سود
مدیران مالی وساپا اعلام کردند در صورت تقسیم سود 600ریالی مشکل نقدینگی خواهند داشت
رایزنیها ادامه دارد فعلا 390ریالی قطعی شده
اخرین خبر فوق رانتی
مدیران مالی وساپا اعلام کردند در صورت تقسیم سود 600ریالی مشکل نقدینگی خواهند داشت
اگه اين حرفايي رو كه ميزني درست از آب دربياد خيليا بهت اعتقاد پيدا ميكنن
فردا مشخص ميشه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
سلام
صبح دوستان بخیر
دوستان کسی مجمع میره؟ اخبار مجمع ساعت چند میاد بیرون؟
اگه جناب sabz درست گفته باشن پست های قبلیش رو که بعضیاشونو قبول نداشتم باور میکنم....
اخرین خبر فوق رانتی
یعنی سوپرایزهایی که میگفتی همین بود...؟
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر