سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam_em
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 2124

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

فعلا که رییس جمهور و رییس شورا فرمودن از افزایش قیمت خودرو مکدر شدن و شنبه بازار معلوم نیست دیگه چی میشه من نظر نمیدم
    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• saeidred
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 30

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
      فعلا که رییس جمهور و رییس شورا فرمودن از افزایش قیمت خودرو مکدر شدن و شنبه بازار معلوم نیست دیگه چی میشه من نظر نمیدم
      مذلّل و معکّر شود آنکس که مکدّر مي شود تنها از مکثّر شدن سايرين .

استاد کلید ساز ! وقتي 7 ماه وزيرِ مخرّب و رفقاش مغرّض ، کردند همه را مضرّر ، اون موقع مردّد بودي که بشوي مکدّر

چه خوش گفت مکرّر ،رضا شيواي مکرّم !
      [LEFT][B][CENTER][B][COLOR="#808080"][COLOR="#D3D3D3"]دعا نکنیم که بارهای‌مان سبک‌تر شوند؛ دعا کنیم تا شانه‌های‌مان قوی‌تر شوند.[/COLOR] [COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR] [COLOR="#D3D3D3"]«جی پی واسوانی»[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER][/B][/LEFT]

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام

اجازه می خواهم تا من نتیجه گیری و افکارم را بیان کنم تا هم تکلیفم با خودم روشن بشود و هم اینکه دوستان اگر اشتباهی دارم اصلاح بفرمایند:

1-این بازی تکدر ریاست جمهوری که کاملا پیداست که کشک است .
        چرا؟ چون نوع الفاظ رد و بدل شده بین این و آن نشان می دهد که طوری دارند صحبت می کنند که کار از کار گذشته ... به احتمال بسیار زیاد قیمت ها همین خواهد ماند.
        ( ولی واقعا از این رئیس جمهور و بر و بچه های دولت بنده کاملا نا امیدم چون به قدرت چندین دروغگویی ایشان در ذهنم هست و این را باید برای تصمیمات اقتصادی آینده ام مد نظر داشته باشم . یکی اش همین حرف آقای رئیس جمهور در مورد اینکه قیمت اجناس گران نشده و گران نمی شود که فردای همان روز لبنیات چندین درصد گفته شد گران می شوند و بعد هم که خودرو گران شد .... یا حرف ایشان در مورد اینکه وضع بورس خوب است و مردم سرمایه گذاری کنند... )

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

2-برای کسی که بلند مدت کار می کند وساپا شاید بهترین سهم ایران باشد .
          چه کسی می تواند در تمام ایران سهمی پیدا کند که 110 تومان انباشته داشته باشد ، ده بیست تومان هم دی پی اس سال بعد داشته باشد حداقل ، 190 تومان حقوق صاحبان سهم داشته باشد ( تازه بدون در نظر گرفتن خیلی از مسائل که این عدد را راحت چند برابر می کند . ) امکان افزایش سرمایه داشته باشد امکان فروش بلوک خساپا داشته باشد ، احتمال افزایش سرمایه در خساپا داشته باشد ، امکان معامله ی بلوکی داشته باشد و کلی پتانسیل دیگر که قبلا چندین بار گفته شده ...
          از طرف دیگر بنده هر چند از دروغگو جماعت خوشم نمی آید ولی از نظر اقتصادی فکر می کنم آینده ی روشنی برای ایران و صنعت خودرو وجود داشته باشد و به احتمال بسیار زیاد این دولت تا پایان زمانش اقتصاد خوبی ایجاد خواهد کرد.

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

3-برای کسی که بین یک سال تا دو سه ماه این سهم را مد نظر دارد هم سهم بسیار مناسبی به نظر می رسد.
            چرا؟ چون پایین ترین قیمت قبل از مجمع درست در زمان قبل از مجمع بود یعنی 130 تومان . بعد از مجمع هم تا تقریبا می شود گفت تا الان اجازه ی ورود درست حسابی داده نشده. فلذا می توان گفت که 125 تومان ( معادل 135 تومان قبل از مجمع ) کف سهم است و خرید در این زمان هیــــچ ریسکی ندارد و قیمت یکی دو ماه آینده از این بالاتر است. حتی اگر بازار افت ملایمی داشته باشد.

4-در کوتاه مدت هیچ چیزی قابل تضمین نیست.
            حقیقتش این است که روی حرف های دولت به هیچ وجه نمی توان حساب کرد و حتی معلوم نیست که دولت در کنار ماست یا اینکه در مقابل ما . معلوم نیست کدام حرفش راست و کدام دروغ است . هر آن ممکن است کل بازار خراب شود یا اینکه یکسره جمع کند و بکشد بالا . مطمئنا که وضع وساپا به خودی خود خیلی عالی است ولی اگر بازار بخواهد با قدرت سقوط کند ، مطمئنا بعد از یک مقاومت جزئی ، وساپا را هم با خودش به پایین خواهد کشید . اگر هم بخواهد یکباره رشد کند ، وساپا هم رشد خواهد کرد و بعد از اینکه رشد بازار قطع شد اندکی دیگر ( بخاطر شرایط خوبش ) این سهم به رشد ادامه خواهد داد.
            در کنار رفتار پر دروغ دولت اگر رفتار گرگ های حقوقی ( و حقیقی های کله گنده ) و رفتار گوسفندی حقیقی های نوسانگیر را هم اضافه کنیم ، می بینیم که در کوتاه مدت هیچ چیزی بعید نیست و آینده ی کوتاه مدت کاملا مبهم است .
            بنده مطمئن هستم در کوتاه مدت اگر یک شوک به بازار وارد شود نوسانگیر ها سریع خالی می کنند ، دوستان ترسو ( که حق هم دارند ) سهمشان را برای فروش قرار می دهند ، حقوقی ها از این مسئله استفاده میکنند و می فروشند و روند ایجاد می کنند و آنهایی هم که در صف خرید بودند درخواستشان را بر می دارند ( چون می اندیشند که فردا می توان در قیمت پایین تری وارد شد! ) پس با یک شوک به بازار ، به احتمال زیاد حتی این سهم هم خواهد افتاد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

5-صف میلیونی وساپا:
              این صف میلیونی ای که این روزها برای وساپا می بندند و با تغییرات گروه خودرو تغییر نمی کند خیلی عالی است و می تواند در کوتاه مدت یک تاثیر خوبی داشته باشد ، چند نکته از این صف خدمت شما عرض کنم:
              • * فروشنده ای که این صف را می بیند مطمئن است که فردا می تواند در قیمتی بالاتر سهمش را بفروشد و در فروش تاخیر می کند.
              • * نگاه بازار را به این سهم جلب می کند
              • * تضمین می کند که اگر حتی به صورت موقت این سهم ( مثلا بخاطر افت ناگهانی کل بازار) منفی شد و این مشتریان فرار کردند و رفتند دوباره چشمشان به این سهم هست و مترصد برگشت هستند. ( از نظر تعداد و سرمایه هم کم نیستند!!! )
              • * کسانی که در قیمت های جدید وارد می شوند ، مطمئنا ( در این قیمت قصد فروش ندارند و ) در قیمت های بالاتر فروشنده هستند و این باعث می شود درصد فروشندگان به تدریج کم شود!
              • * تحلیل هایی که این افراد تازه وارد کرده اند
              • * کمتر کسی در قیمت های پایین وارد شده که قصد ذخیره ی سود(save) داشته باشد و اگر هم همین عده که کوتاه مدتی یا نوسانگیر هستند سودشان را ذخیره کنند و خارج شوند برای سهم بسیار عالی است و سهم خشک می شود و بالا می کشد. مخصوصا در این زمان که سهم خریدار بسیار دارد به هیچ وجه ذخیره سود اینها قیمت را پایین نمی کشد و چه بسا در زمانی که نیاز به حجم مبنا هست این دوستان زحمتش را می کشند.
              • * اگر حقوقی ای مثل بیمه ایران این صف ها را بدهد ، زودتر از دستش خلاص می شویم و اگر این صف ها داده نشود همینطور قیمت را بالا و بالاتر می برد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

6-بررسی آمار تولید خودرویی ها :
                چیزی که مشخص است تولیدات خودرویی ها حتی قبل از اینکه مذاکرات به نتیجه برسد! و تحریم ها به صورت رسمی برداشته شود!!! زیاد شده است .
                از طرف دیگر هم قیمت آنها زیاد شده است و همانطور که بررسی کردم به نظر می رسد به هیچ وجه قابل برگشت نباشد.
                چیزی که مسلم به نظر می رسد این است که حتی اگر قیمت خیلی هم زیاد نشده باشد و همینطور اگر تولید خیلی هم زیاد نشود و مذاکرات در همین حال بماند و یا به نتیجه نرسد هم خودرویی ها سال خوبی پشت سر خواهند گذاشت!
                ( البته بنده محاسبه نکردم و دوستان هم محاسباتشان سر انگشتی بود و با آمار تولید بالا ، کاش در چند آمار مثلا با فرض 500 هزار تولید و 450 و 550 و 650 هزار دستگاه تولید هم محاسبه می شد و البته با قیمت مجزا برای هر ماشین! چون بعضی ماشین ها تولیدشان بیشتر است . تا کف و سقف کار دستمان می آمد )

یا علی
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

با این تفاسیر که گفتم بنده استراتژی ام را در این سهم اینگونه ترسیم می کنم که زیر 140 ( معادل 150 سابق ) که اصلا فروشنده نیستم ، نه کوتاه مدت و نه بلند مدت و نه با دید میان مدت .

اگر بازار بالای عدد من رفت ، با هر ترمزی که این سهم کرد من حدود 10 تا 20 درصد سهمم را ( معادل 20 تا 40 هزارتا ) پیاده می شوم .
                  اگر بالا رفت که با باقی سهم می مانم (داشتن پول هم اینروز ها واجب است و حالا سهم تاپ اگر پیدا نشد ، سهم خوب مطمئنا می توان یافت ) . اگر پایین آمد با پول حاصله ، میانگین کم می کنم. ( چون من قیمت خریدم بالاست و از 184 تومان وارد شدم!!! و مدام میانگین کم کرده ام تا در نهایت میانگینم 162 تومان شده!!! و می ترسم دو باره یکی دو ماهی بخواهند اذیتمان کنند و سر کارمان بگذارند )

و اما تعریف ترمز هم برای خودم اینطور در نظر می گیرم که 1- وضع اکثر بازار نیم ساعت یا بیشتر قرمز کامل شده باشد (منفی 4 درصد ) ، مخصوصا نماد خودرو 2- این سهم به به تدریج به منفی رسیده باشد ( مثلا منفی 1 ) یا اینکه یک روز منفی خورده باشد.

ولی هر چقدر هم بفروشم ، باز فکر کنم باید یک 60-70 هزارتایی ته سبد نگه دارم ( 30-40 درصد ) ، چون این سهم پُر ( یعنی واقعا پر ها !!! پر ) از پتانسیل است و هر آن می تواند یکی از آنها را آزاد کند ( مثلا اعلام پروژه های ساختمانی فروخته شده! یا محاسبه ی قیمت روز دارایی های غیر بورسی )

این به نظرم خوب است . البته اگر بتوانم به حرف خودم پایبند باشم/.:biggrinsmiley.:/
                  دوستان شما چکاره اید؟ نظرتان چیست؟ نگاه کوتاه مدت هم دارید؟ ( البته آقای کیانوش و آقای بهرامی یک توضیح کلی دادند که (به ترتیب) به صورت بلند مدت و نوسانگیری کار می کنند)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• norther_68
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 1306

وساپا را تو این قیمتها باید چشم بسته خرید فاند وحشتناکی داره تا چند ماه اینده

نظر

• saeidred
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 30

در سیستم اندیکاتور ایچیموکو در روز یکشنبه به ابرِ نسبتاً پهناوری که ساخته شده برخورد خواهد کرد که برای عبور از آن مستلزم خبری جدید و یا ورود نقدینگی تازه می باشد :

همچنین چشم انداز بلند مدت سهم بسیار روشن جلوه می کند
                      [LEFT][B][CENTER][B][COLOR="#808080"][COLOR="#D3D3D3"]دعا نکنیم که بارهای‌مان سبک‌تر شوند؛ دعا کنیم تا شانه‌های‌مان قوی‌تر شوند.[/COLOR] [COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR] [COLOR="#D3D3D3"]«جی پی واسوانی»[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER][/B][/LEFT]

نظر

• eslami
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 789

اواخر ماه مجمع سایپاست........که بنظر میرسه خبر افزایش سرمایه درش داده بشه!!!

شایعه شده که خزامیا رو هم میخان بعد از توافق باز کنن!!!

خلاصه اینکه ابر باد مه خورشید فلک..........دارن دست بکار میشن تا وساپای نازنینو به قیمتهای بالای 200 برسونن!!!

لعنت خدا بر بیمه ایران و ناظر احمق باد که یکی نذاشت قیمت بالا بره و دیگری باعث شد تا با 15 درصد منفی سهم باز بشه!!!

این سهم قیمتش همین الان بدون هیچ تعدیلی باید بالای 200 باشه..........نه 128 تومن ناقابل!!!

نظر

• samanmba
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 450

با سلام خدمت دوستان خواهشا اگر مسنتدی در خصوص ارزنده بودن این سهم دارید بگید و الکی جو ندین الان بالای 7 ماهه این سهم رو 202 وارد شدم(البته با سرمایه کم) با کلی زور شده 125 تومن!!!!(فارس 1700 وارد میشدم ضررم کمتر بود!!! دیگه جو دادن بسه و همونطور که تو مجمع هم اعلام کردن ارزش این سهم اعدادی که اینجا اعلام میکنید نیست خوش رزق باشید

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
                            با سلام خدمت دوستان خواهشا اگر مسنتدی در خصوص ارزنده بودن این سهم دارید بگید و الکی جو ندین الان بالای 7 ماهه این سهم رو 202 وارد شدم(البته با سرمایه کم) با کلی زور شده 125 تومن!!!!(فارس 1700 وارد میشدم ضررم کمتر بود!!! دیگه جو دادن بسه و همونطور که تو مجمع هم اعلام کردن ارزش این سهم اعدادی که اینجا اعلام میکنید نیست خوش رزق باشید
                            دیگر منظور شما از مستند چیست؟
                            بحث میزان دارایی و سود و سود انباشته که همه در صورت های مالی هست.
                            بحث فروش دارایی ها هم که همانطور که در توضیحات "گزارش هیئت مدیره" گفتم و همانطور که در مجمع خودتان دیدید و شنیدید کاملا روشن است.
                            دقیقا منظور شما از مستند چیست؟ حتی بحث پیشرفت گروه خودرویی هم باشد ، باز دوستان با اعداد و ارقام از دل گزارشات خودرو و خساپا بیرون آوردند و ارائه دادند.
                            حالا شما اینها را مستند نمی دانید؟

اینها سند است ، دلیل است . ولی اینکه در عمل بازار به صورت عمومی وضعش خراب است یا اینکه مدیران کثافت و ناظر بدتر از آن سهم را به بدترین شکل باز می کنند و اذیت می کنند این یک بحث دیگر است.

ولی من طبق دلایلی که آوردم و صادقانه برای خودم و شما تحلیل کردم نظرم این است که آینده ی میان مدت سهم بسیار عالی است.

اگر نقدی به آن دلایل دارید بفرمایید. که بنده ناراحت که نمی شوم بسیار خوشحال هم می شوم.

یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim

یکی از پتانسیل ها گویا دارد آزاد می شود.

مانده ده بیست عدد دیگر
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2014/07/10, 20:28.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• saeidred
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 30

در اصل توسط saeidred پست شده است View Post
                                در سیستم اندیکاتور ایچیموکو در روز یکشنبه به ابرِ نسبتاً پهناوری که ساخته شده برخورد خواهد کرد که برای عبور از آن مستلزم خبری جدید و یا ورود نقدینگی تازه می باشد :

همچنین چشم انداز بلند مدت سهم بسیار روشن جلوه می کند
                                خب الحمدلله نگرانی یکشنبه هم (با خبر ثبت افزایش سرمایه سایپا) رفع شد

نظر

در حال کار...
                                X