سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eslami
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 789

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
    این شانس منه ناظر مقصر نیس...
    رو به دریا برم خشک میشه..
    از شما هم معذرت میخام که بخاطر من ضرر کردین...
    از وقتی وارد وساپا شدم یه کله تا 100 اومد.. :'(

Knowing is not enough we should do what we know
    بی خیال بابا........

یعنی دیگه خودمونو زدیم به بی خیالی!!!

انشاالله امسال وساپا جبران مافات میکنه!!!

از این بدتراشو دیدیم............بعدش درست شده........اینم درست میشه!!!

سال سال خودروییهاست.............فقط باید منتظر بود.......

نظر

• ابوذر
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 614

ما پارسال تو اوایل سقوط بازار دو سهم وساپا و ایزینگ غدیر رو خریدیم هر دو سقوط ازاد کردن وساپا 169 خریدیم ولغدر رو 125 هردو هم 100 تومان را دیدند ولی ولغدر 70 تومان از قیمت خرید ما بالاتره چون بازیگراش بعد از 3الی 4 ماه جمعش کردن ولی بازیگرای وساپا خیلی نامرد وپست فطرت هستند اونو تا 122 اوردن بعد تا 169 تومان بالا بردن دوباره خالی کردن ویه مدت هم هی نوسان گرفتن وتو بد ترین بازار هم رو 100تومن باز کردن امروز تو خوردوایها وقتی دیدم که خاور تو یک روز ی باز کرد که خودرو برگشته وبالای 10 درصد مثبت باز شد .لذت بردم .

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

=))=))

پس شما بودید؟

هی میگویم با خودم که این طیب نیا بنده خدا گناهی ندارد ها =)) پس نگو مقصر شما بودید.

شوخی کردم.

ولی دوست من ، اصلا اینطوری فکر نکن . چون فرمایش از مولا علی ع داریم که می فرماید : مراقب افکارت باش که گفتارت مي‌شود، مراقب گفتارت باش که رفتارت مي‌شود، مراقب رفتارت باش که عادتت مي‌شود، مراقب عادتت باش که شخصيتت مي‌شود، مراقب شخصيتت باش که سرنوشتت مي‌شود.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2705

یا علی
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

بهيچ عنوان فروشنده وساپا نباشيد.
          ........................................
          سهمي را که رو قيمت 160تومان روزي 150ميليون مي خريدند مطمن باشيد ارزنده بوده و هست.
          وساپا الان 105تومان حدودا سود انباشته داره که قرار هست افزايش سرمايه و سهم حايزه بدهد.
          سهمي که به اندازه قيمت خودش سود انباشته داره خيلي سريع بالا مياد.کو روزي که 101تومان معامله شد.
          به هجوم خريداران توجه کنيد اين داستان ادامه دار خواهد بود خصوصا با تغيير استراتژي دولت در مورد بازار سرمايه و روند مذاکرات.
          .......................................
          چشم انداز وساپا 400تومان

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

حميد رضا در تالار بورس نوشته.
            .................................................. .................................................. ..................................................
            نوشته شده توسط hamid rezai
            با سلام و احترام خدمت همه خوبان

خيلي مهم : لطفآ متن بنده را تا آخر بخوانيد و عجله نکنيد در زود قضاوت کردن براي تآييد صحت و سقم نوشته هاي بنده به سايت کدال مراجعه نماييد

تعديل مثبت بسيار بالايي در ماه هاي پيش رو و تا قبل از پايان سال 93 براي شرکت سرمايه گذاري وساپا به وقوع خواهد پيوست که قيمت سهام وساپا را در بازار سرمايه دگرگون خواهد کرد و باعث تعجب همگان خواهد شد و با مدرک و طبق گزارشات کدال ثابت ميکنم اين قضيه را

اگر عده اي بي دليل انتقاد نکنند و انصاف را رعايت بکنند قصد دارم براساس گزارش مکتوب شرکت وساپا در کدال در تاريخ 93/3/25 اتفاقات مهمي که در ماه هاي پيش رو خواهد افتاد و با فروش و اتفاقات فقط اين 3 دارايي که در متن زير آورده ام که طبق گزارش هيئت مديره به سازمان بورس ارسال شده است ثروت و پول هنگفتي به شرکت منتقل خواهد شد که باعث تعديل مثبت بسيار بالايي براي سهامداران وساپا خواهد شد

طبق صفحه 26 ضمئام گزارش هيئت مديره در کدال : پروژه عظيميه با کاربري تجاري تفريحي و ورزشي با مساحت 20000 متر مربع و زير بناي 126000 متر مربع بر اساس مزايده برگزار شده مقرر بر اين شده است که بزودي شرکت مراحل قانوني واگذاري آن را به خريدار انجام دهد( که اين قضيه باعث اتفاقات مثبت در صورت هاي مالي و ورود نقدينگي جديدي به شرکت خواهد شد)

طبق صفحه28 ضمئام گزارش هيئت مديره در کدال : پروژه ولنجک با کاربري مسکوني که در مراحل پاياني کار ميباشد با مساحت2077 مترمربع و زير بناي9708 متر مربع با 40 واحد مسکوني ، 2طبقه پارکينگ و 1طبقه پيلوت به مراحل پاياني کار رسيده است و اين ساختمان بر اساس مذاکرات انجام شده توسط گزارش هيئت مديره شرکت بابت فروش قرار بر اين شده است به شرکت بيمه آسيا اين ساختمان واگذار شود (در مجمع ساليانه 93/4/4 اين نکته باز از زبان مديرعامل تآييد شد براي فروش اين ملک خودتان ديگر حدس بزنيد با اين اتفاق چه خواهد شد من نميگويم خود شرکت گزارش داده و در کدال موجود است)

گزارش هيئت مديره در صفحه 29 کدال : پروژه ساختماني الهيه واقع در بهترين نقطه منطقه 1تهران خيابان فرشته خيابان تختي کوچه تختي دهم پلاک 6آغاز به کار پروژه در سال 1389 شروع شد مساحت زمين پس از اطلاحي 2276.15 با زير بناي 10810.75 و زير بناي خالص مسکوني 6738.8 (ساختمان فوق در مراحل پاياني اتمام ساخت است و در مجمع ساليانه در تاريخ 93/4/4 توسط شرکت گفته شد در ماه هاي پيش رو قصد فروش آن را داريم حالا ديگر خودتان در نظر بگيريد با فروش اين پروژه چه اتفاقي رخ خواهد داد)

حالا به اين موارد بالا افزايش سرمايه 70 درصدي سايپا از محل تجديد ارزيابي و دارايي ها (جايزه اي)که باعث ميشود بدون اينکه پولي از وساپا به سايپا پرداخت شود 70 درصد به سهام هاي مديريتي و بلوکي که از سايپا دارد به وساپا اضافه شود در ضمن مديريت تو مجمع ساليانه وساپا در تاريخ 93/4/4 اعلام کرد قصد فروش سايپا را هم داريم و همينطور سايپا هم تصويب کرده که قصد فروش وساپا را دارد که با فروش آن زيان انباشته سايپا علاوه بر اين که صفر خواهد شد و باعث تعديل مثبت خساپا (سايپا)خواهد شد که از اين قضيه خود وساپا هم به عنوان سهامدار عمده سايپا مستقيم در سود به وجود آمده بهره خواهد برد

دقت کنيد اگر پول لازم نيستيد وساپا خود را به مفت نفروشيد شرکت با برنامه دارد جلو ميرود صبر کنيد در ماه هاي پيش رو خواهيد قدرت وساپا را خواهيد ديد در بازار سرمايه حتي اگر تحريم ها باقي بماند و شرايط سياسي و مذاکرات سياسي ايران با غرب به نتيجه نرسد

شما وقتي قصد فروش خودرو کارکرده خود را داريد آيا قبل از آگهي کردن در روزنامه دستي به سر و گوش آن نميکشيد که موقع فروش به چشم خريدار بيايد تا بتوانيد با قيمت بهتري بفروشيد حالا همين قضيه را سهامدار عمده يعني سايپا دارد پياده ميکند براي وساپا ميخواهد با فروش پروژه ها ي ساختماني وساپا تعديل مثبت بالايي به وجود آورد که باعث شود با تعديل مثبت به وجود آمده هم قيمت سهم وساپا بالا برود هم خودش بتواند به بهترين قيمت وساپا را بفروشد اگرنه شرکتي که که 110 تومان سود انباشته دارد و با اين پروژه هاي ذکر شده در بالا امسال ميتواند بالاي 70 تومان سود بسازد قيمتش 106 تومان بايد باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارادتمند حميد رضايي 93/4/13
            .................................................. .................................................. .................................................. .......
            وساپا 110تومان سود انباشته دارد.
            وساپا از محل فروش ساختمانهاش بيش از 70تومان تعديل مثبت خواهد داد.
            وساپا از محل فروش سايپاش و.....تعديل خوبي خواهد داد.
            وساپا افزايش سرمايه 150درصدي از انباشته و اورده دارد.
            و............................

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

حميد رضا تو تالار بورس نوشته.
              .................................................. .................................................. .................................................. ..........................

1=منتظر گزارش 3ماهه سال93 وساپا که سود خوبي ساخته است و به احتمال 99 درصد فروش پروژه عطيميه کرج در آن لحاظ شده است باشيد(در کدال گزارش 93/3/25 هيئت مديره را خوب بخوانيد نکته ها دارد گزارش ضمائم 1و2)

2_ورنا با فروش خودرو خوب سودي ساخته و سودش تو جيب وساپا هم خواهد رفت صباتآمين تمام سهام هاي سايپا خود را دارد بر تجارت الکترونيک و ورنا منتقل ميکند يعني به نفع وساپا بعد افزايش سرمايه جايزه اي سايپا را منتظر باشيد 70 درصد به سهام هاي سايپا شرکت وساپا بدون پرداخت پولي اضافه خواهد شذ

3_سايپا دارد خود را آماده فروش وساپا ميکندبا فروش وساپا سايپا سود ساز خواهد شد و از همين سود سازي وساپا هم بهره مند خواهد شد

4_وساپا 110 تومان سود انباشته داره تحريمها را ولش کنيد جنگ هم بشه قيمتش ديگه پاييني نداره به 2ساختمان آماده فروش وساپا در ولنجک و الهيه فکر کنيد وووووووووو

5_چرا شما دوستاني که در زيان هستيد بابت حجم مبنا اقدام کنيد بگذاريد خودشان بدهند يا به گره بخوره تحمل کنيد و فريب نخوريد اگر پول لازم نداريد هر چند اگر شما بفروشيد سهم زودتر مثبت ميخوره وبه نفع خود منه ولي بنده پول حرام تو زندگيم نميخواهم

6_ميدانم تو ضرر و زيان هستيد ولي صبور باشيد و براي حجم مينا قصه نخوريد به وقتش آقايان دزدي که در مجمع ساليانه قول حمايت دادند و نکردند همانجوري که سهم را الان پايين آوردن دوباره در يک چشم به هم زدن ميتوانند مثل گذشته به قيمتهاي بالاي 200 تومان برسانند حالا وقتش نيست اول گزارش 3ماهه وووووو بعد ساختمان ولنجک ووووووو بعد ساختمان الهيه وووووو بعد به قيمت وساپا نگاه کنيد الان زود است

با سپاس ارادتمند حميد رضايي 93/4/14

.................................................. .................................................. .................................................. .....................
              چشم انداز وساپا براي کيانوش 400تومان هست.

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                حميد رضا تو تالار بورس نوشته.
                .................................................. .................................................. .................................................. ..........................

1=منتظر گزارش 3ماهه سال93 وساپا که سود خوبي ساخته است و به احتمال 99 درصد فروش پروژه عطيميه کرج در آن لحاظ شده است باشيد(در کدال گزارش 93/3/25 هيئت مديره را خوب بخوانيد نکته ها دارد گزارش ضمائم 1و2)

2_ورنا با فروش خودرو خوب سودي ساخته و سودش تو جيب وساپا هم خواهد رفت صباتآمين تمام سهام هاي سايپا خود را دارد بر تجارت الکترونيک و ورنا منتقل ميکند يعني به نفع وساپا بعد افزايش سرمايه جايزه اي سايپا را منتظر باشيد 70 درصد به سهام هاي سايپا شرکت وساپا بدون پرداخت پولي اضافه خواهد شذ

3_سايپا دارد خود را آماده فروش وساپا ميکندبا فروش وساپا سايپا سود ساز خواهد شد و از همين سود سازي وساپا هم بهره مند خواهد شد

4_وساپا 110 تومان سود انباشته داره تحريمها را ولش کنيد جنگ هم بشه قيمتش ديگه پاييني نداره به 2ساختمان آماده فروش وساپا در ولنجک و الهيه فکر کنيد وووووووووو

5_چرا شما دوستاني که در زيان هستيد بابت حجم مبنا اقدام کنيد بگذاريد خودشان بدهند يا به گره بخوره تحمل کنيد و فريب نخوريد اگر پول لازم نداريد هر چند اگر شما بفروشيد سهم زودتر مثبت ميخوره وبه نفع خود منه ولي بنده پول حرام تو زندگيم نميخواهم

6_ميدانم تو ضرر و زيان هستيد ولي صبور باشيد و براي حجم مينا قصه نخوريد به وقتش آقايان دزدي که در مجمع ساليانه قول حمايت دادند و نکردند همانجوري که سهم را الان پايين آوردن دوباره در يک چشم به هم زدن ميتوانند مثل گذشته به قيمتهاي بالاي 200 تومان برسانند حالا وقتش نيست اول گزارش 3ماهه وووووو بعد ساختمان ولنجک ووووووو بعد ساختمان الهيه وووووو بعد به قيمت وساپا نگاه کنيد الان زود است

با سپاس ارادتمند حميد رضايي 93/4/14

.................................................. .................................................. .................................................. .....................
                چشم انداز وساپا براي کيانوش 400تومان هست.
                اگر تا یک سال آینده وساپا 400 شد من بهت ی جایزه درست و حسابی میدم... اما اگر نشدشا لطفا...

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                  اگر تا یک سال آینده وساپا 400 شد من بهت ی جایزه درست و حسابی میدم... اما اگر نشدشا لطفا...
                  اگر من به همه چشم اندازه ام تا يک سال اينده رسيدم خيلي خوبه ولي اگر هم به قسمتي از چشم اندازهم مثلا 300تومان يا 200تومان هم برسم خدايا شکرت.
                  11ماه پيش زماني که خاور را که داراي 140تومان زيان بود را 90تومان خريدم براي خودم چشم انداز 800توماني تعريف کردم الان خاور بعد از 11ماه زيانش شده 25تومان و قيمت 270تومان.
                  خدايا شکرت.
                  ................................................
                  11 ماه پيش زماني که خپارس را که داراي 145تومان زيان بود را 105 تومان خريدم براي خودم چشم انداز 800توماني تعريف کردم الان خپارس بعد از 11 ماه زيانش شده 25تومان و قيمت 270تومان.
                  خدايا شکرت.
                  ..............................................
                  منتظر ميمونم تا به چشم اندازهام برسم.من سهامدارم.
                  به اميد وساپاي 400توماني
                  بازم صبر مي کنم تا به چشم انداز 800توماني خاور و خپارس و 400توماني وساپا برسم.

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

اگر من به همه چشم اندازه ام تا يک سال اينده رسيدم خيلي خوبه ولي اگر هم به قسمتي از چشم اندازهم مثلا 300تومان يا 200تومان هم برسم خدايا شکرت.
                    11ماه پيش زماني که خاور را که داراي 140تومان زيان بود را 90تومان خريدم براي خودم چشم انداز 800توماني تعريف کردم الان خاور بعد از 11ماه زيانش شده 25تومان و قيمت 270تومان.
                    خدايا شکرت.
                    ................................................
                    11 ماه پيش زماني که خپارس را که داراي 145تومان زيان بود را 105 تومان خريدم براي خودم چشم انداز 800توماني تعريف کردم الان خپارس بعد از 11 ماه زيانش شده 25تومان و قيمت 270تومان.
                    خدايا شکرت.
                    ..............................................
                    منتظر ميمونم تا به چشم اندازهام برسم.من سهامدارم.
                    به اميد وساپاي 400توماني
                    بازم صبر مي کنم تا به چشم انداز 800توماني خاور و خپارس و 400توماني وساپا برسم.
                    انشالله همون بشه که به صلاحه حتی اگر زیان باشه

خیلی ها شکربن 1000 تومنی تو ذهنشون بود

چشم اندازها باید متناسب با حقیقت باشه...باز با این حال امیدوارم 400 شما اتفاق بی افتد که بعید می دانم

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام،

جناب بهرامی ، چقدر از نوسانگیری سود کردید؟

اگر امکانش هست یک عکس از صفحه معملات کارگذاریتان ارائه بفرمایید؟
                      مثلا 40 گردش آخر خرید/فروشتان را.

متشکرم.
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

صف وساپا بیشتر از صف خودرو!

جالب اینجاست که با وجود اینکه خودرو گاها تا منفی هم عرضه می شود ولی این 300 ، 400 نفری که برای وساپا صف کشیدند جلب خودرو و خساپا نمی شوند!!

دوست دارند یا یک سهم تپل و گاو 9 من شیرده بخرند یا اصلا چیزی نخرند!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

واقعييتهاي وساپا چيست.
                          ............................................
                          -وساپا به ازاي هر سهم 110تومان سود انباشته دارد.
                          -سود سهم براي سال 93 175ريال هست.
                          -از محل تعديلي که ورنا بابت فروش ايران خودرو در 3ماهه سال 93 خواهد داد يعني 17تومان. وساپا 7تومان تعديل خواهد داد چون 42درصد ورنا مال وساپاست.
                          -وساپا از محل فروش پروژههاي عظيميه و فرشته و ولنحک حداقل 70تومان تعديل مثبت سود خواهد داد.
                          -خساپا از محل فروش وساپا 100تومان تعديل خواهد داد که چون 16درصد خساپا مال وساپاست لذا 16تومان هم وساپا تعديل خواهد داد.
                          -خود وساپا از محل فروش بلوک خساپا حداقل 150تومان تعديل خواهد داد.وساپا بطور مستقيم و غير مستقيم مالک 16درصد سايپاست.
                          بلوک 16درصدي خساپاي وساپا را 600تومان بگيريم.البته اگر خارجيها بيايند بالاي 1000تومان هر سهم را خواهند فروخت. و داستان فرق خواهد کرد.
                          -سود فروش بلوک 42درصدي ورنا را هم 100تومان بگيريم
                          .................................................. .................................................. .................................................. ......................................
                          ميشه حدود 470تومان سود فروش قسمتي زيادي از زير مجموعه وساپا
                          البته وساپا قصد دارد قبل از فروش زيرمجموعه ها از محل سود انباشته 100درصد افزايش سرمايه بدهد.
                          .................................................. .................................................. .................................................. .....................................
                          چشم انداز کيانوش ميتونه با واقغيتهاي وساپا همخواني داشته باشه اگر صبر کنه.

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

واقعييتهاي وساپا چيست.
                            ............................................
                            -وساپا به ازاي هر سهم 110تومان سود انباشته دارد.
                            -سود سهم براي سال 93 175ريال هست.
                            -از محل تعديلي که ورنا بابت فروش ايران خودرو در 3ماهه سال 93 خواهد داد يعني 17تومان. وساپا 7تومان تعديل خواهد داد چون 42درصد ورنا مال وساپاست.
                            -وساپا از محل فروش پروژههاي عظيميه و فرشته و ولنحک حداقل 70تومان تعديل مثبت سود خواهد داد.
                            -خساپا از محل فروش وساپا 100تومان تعديل خواهد داد که چون 16درصد خساپا مال وساپاست لذا 16تومان هم وساپا تعديل خواهد داد.
                            -خود وساپا از محل فروش بلوک خساپا حداقل 150تومان تعديل خواهد داد.وساپا بطور مستقيم و غير مستقيم مالک 16درصد سايپاست.
                            بلوک 16درصدي خساپاي وساپا را 600تومان بگيريم.البته اگر خارجيها بيايند بالاي 1000تومان هر سهم را خواهند فروخت. و داستان فرق خواهد کرد.
                            -سود فروش بلوک 42درصدي ورنا را هم 100تومان بگيريم
                            .................................................. .................................................. .................................................. ......................................
                            ميشه حدود 470تومان سود فروش قسمتي زيادي از زير مجموعه وساپا
                            البته وساپا قصد دارد قبل از فروش زيرمجموعه ها از محل سود انباشته 100درصد افزايش سرمايه بدهد.
                            .................................................. .................................................. .................................................. .....................................
                            چشم انداز کيانوش ميتونه با واقغيتهاي وساپا همخواني داشته باشه اگر صبر کنه.
                            /:.yead.:/

درست میگیا...

نظر

• saeidred
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 30

آموزش خشک کردن !

_

به امید پاکساری کامل

[LEFT][B][CENTER][B][COLOR="#808080"][COLOR="#D3D3D3"]دعا نکنیم که بارهای‌مان سبک‌تر شوند؛ دعا کنیم تا شانه‌های‌مان قوی‌تر شوند.[/COLOR] [COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR] [COLOR="#D3D3D3"]«جی پی واسوانی»[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER][/B][/LEFT]

نظر

• ali20005
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 230

پاسخ : آموزش خشک کردن !

در اصل توسط saeidred پست شده است View Post
                                _

به امید پاکساری کامل
                                دوست عزیز دیر اومدی.
                                بیمه ایران 93 تا بیشتر نداره
                                نوسانگیر هم که با صعودی شدن شاخص که من خیلی امیدوارم از چرخه خارج میشه
                                [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                                [/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X