سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

مقاومت پیش رو 300 تومانه باید با حجم ازش عبور کنه یعنی به نظرم به 300 قطعا میرسه.........هدف سهم نهایتا تا 2 ماه دیگه 375 تومانه...

نظر

• Captain Nemo
      مدیر
      • Dec 2010
      • 2934

امروز کارگزارم گفت که شایع شده وساپا بلوک فملی اش را به خبهمن واگذار کرده است .
      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• علامه
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 429

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
        امروز کارگزارم گفت که شایع شده وساپا بلوک فملی اش را به خبهمن واگذار کرده است .
        سلام
        امروز کارگزار منم میگفت قراره واگذار کنه حالا با چه قیمتی و به کی چیزی نگفت
        ولی ظاهرا یه خبری بوده با این حجم معامله با صف بسته شد
        امروزم حق تقدماش قابل معامله شده من بخاطر این(فشار عرضه) خرید نکردم

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

امروز وساپا برا ی عبور از این محدوده نیاز به حجم بالا داشت که انجام شد
          احتمال این حجم بالا را برای فردای سهم نیز متصورم
          و از دید ناقص من پتانسیل صعود تا 300 و 310را پیدا کرد که امیدوارم محقق گردد

نظر

• محمدحسین
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 80

خبر فوري

توافق گروه بهمن با سرمایه گذاری سایپا
            بنابر گزارش خبرنگار بورس نیوز گروه بهمن قصد خریداری بلوک سهام 3 درصدی شرکت ملی صنایع مس از سبد دارایی های شرکت سرمایه گذاری سایپا را دارد .

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
              امروز وساپا برا ی عبور از این محدوده نیاز به حجم بالا داشت که انجام شد
              احتمال این حجم بالا را برای فردای سهم نیز متصورم
              و از دید ناقص من پتانسیل صعود تا 300 و 310را پیدا کرد که امیدوارم محقق گردد
              ;)

نظر

• fiona
                کاربر فعال
                • Apr 2011
                • 405

دومين روز متوتلي بالاي 20 ميليون داره معامله ميشه
                شايعه شده قراره واسه تعديل بسته بشه

نظر

• محمدحسین
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 80

چند محاسبه از فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا / میزان تعدیل چقدر است؟

در تحلیل زیر به بررسی اثر فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا پرداخته ایم.شایان ذکر است که طبق شنیده ها مبایعه نامه این معامله چندین روز قبل به امضاء رسیده است و قیمت توافقی حدود 1850 تومان (قبل از افزایش سرمایه) است.در این صورت قیمت توافقی بعد از افزایش سرمایه 630 تومان خواهد بود یعنی چیزی حدود 100 تومان بالاتر از قیمت فعلی بازار.
                  در ادامه به بررسی قیمت فروش این بلوک و مقدار سود ایجاد شده به ازای هر سهم پرداخته ایم. محتمل ترین حالت نیز حوالی 635 تومان است که در این صورت سود ایجاد شده به ازای هر سهم 495 ریال خواهد بود.با فروش این بلوک سود هر سهم 90 به علت کاهش سودهای دریافتی از مجامع 85 ریال کاهش خواهد یافت.البته با سرمایه گذاری مجدد این نقدینگی این مبلغ قابل بازیافت خواهد بود.لازم به ذکر است که در نهایت سود خالص به ازای هر سهم سرمایه گذاری سایپا در صورت فروش بلوک فملی حدود 900 ریال خواهد بود.به لحاظ تکنیکالی نیز مقاومت ضعیفی در 296 تومان دیده می شود و هدف الگوی کنج صعودی 345 تومان می باشد.در ادامه 4 قیمت را برای فروش بلوک ملی مس در نظر گرفته و سود ایجاد شده از این محل را محاسبه کرده ایم. ( لازم به ذکر است سود پیش بینی شده هر سهم برای سال مالی 90 برابر با 459 ریال است.)

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                    ;)
                    باربد جان من از این شکل خوشم میات
                    تقدیم به تو
                    >:d<
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• كارآمد
                      عضو جدید
                      • Jan 2011
                      • 9

دوستان لطفا نظر بديد

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

هدف وساپا فعلا 320 هست. من 253 خرید داشتم. 270 روی خط گردن فروختم ،با معاملات سنگین و مثبت دیروز و امروز به هنگام پول بک مجددا خرید می کنم

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

با خبر فروش بلوک فملی فعلا روندش صعودیه
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط محمدحسین پست شده است View Post
                            چند محاسبه از فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا / میزان تعدیل چقدر است؟

در تحلیل زیر به بررسی اثر فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا پرداخته ایم.شایان ذکر است که طبق شنیده ها مبایعه نامه این معامله چندین روز قبل به امضاء رسیده است و قیمت توافقی حدود 1850 تومان (قبل از افزایش سرمایه) است.در این صورت قیمت توافقی بعد از افزایش سرمایه 630 تومان خواهد بود یعنی چیزی حدود 100 تومان بالاتر از قیمت فعلی بازار.
                            در ادامه به بررسی قیمت فروش این بلوک و مقدار سود ایجاد شده به ازای هر سهم پرداخته ایم. محتمل ترین حالت نیز حوالی 635 تومان است که در این صورت سود ایجاد شده به ازای هر سهم 495 ریال خواهد بود.با فروش این بلوک سود هر سهم 90 به علت کاهش سودهای دریافتی از مجامع 85 ریال کاهش خواهد یافت.البته با سرمایه گذاری مجدد این نقدینگی این مبلغ قابل بازیافت خواهد بود.لازم به ذکر است که در نهایت سود خالص به ازای هر سهم سرمایه گذاری سایپا در صورت فروش بلوک فملی حدود 900 ریال خواهد بود.به لحاظ تکنیکالی نیز مقاومت ضعیفی در 296 تومان دیده می شود و هدف الگوی کنج صعودی 345 تومان می باشد.در ادامه 4 قیمت را برای فروش بلوک ملی مس در نظر گرفته و سود ایجاد شده از این محل را محاسبه کرده ایم. ( لازم به ذکر است سود پیش بینی شده هر سهم برای سال مالی 90 برابر با 459 ریال است.)

خب میتونیم یه ارزش گذاری خیلی خلاصه از وساپا در دو صورت داشته باشیم با فرض فروش مس با قیمت 630 و محاسبات بالا البته خودمم باید حساب کنم تا مطمئن شم
                            محاسبات بالا میگه اگه وساپا 630 مسشو بفروشه 50 تومن سود شناسایی میکنه و 9 تومن از سود هر سهمشو از دست میده
                            تخمین سود هر سهم من از وساپا 65 تومن بود که 10 تومن ازش کم میکنیم (چون داره فملی خودشو میفروشه و سال بعد دیگه سود نمیگیره )میشه 55 تومن بهش پی به ای حداقلی 5.5 واحد میدیم میشه 305 تومن با سود 50 تومن از محل فروش مس میشه 360 تومن

اما حالا فرض میکنیم شرکت مس خودشو نفروشه یعنی امروز تا آخر وقت یا شنبه ساعت 12 تکذیب بشه

سود هر سهم وساپا میشه 65 تومن که با پی به ای حداقل 5.5 بازم میشه 360 تومن

یعنی تحت هر شرایطی وساپا 360 تومن ارزش داره

اما وساپا با فروش مس به دنبال چیه

اگه دنبال خودرو باشه که من شنبه فروشنده هستم
                            اما اگه دنبال صنعت مورد علاقه من حفاری نفت و گاز باشه میمونم تا 360
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                              هدف وساپا فعلا 320 هست. من 253 خرید داشتم. 270 روی خط گردن فروختم ،با معاملات سنگین و مثبت دیروز و امروز به هنگام پول بک مجددا خرید می کنم

اگه تعدیل داد و وقت نشد بخرید چی؟؟؟ ;)
                              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                                اگه تعدیل داد و وقت نشد بخرید چی؟؟؟ ;)
                                نشد که میرم سراغ یک سهم دیگه مثل وصندوق که الان هم دارم;)

نظر

در حال کار...
                                X