مقاومت پیش رو 300 تومانه باید با حجم ازش عبور کنه یعنی به نظرم به 300 قطعا میرسه.........هدف سهم نهایتا تا 2 ماه دیگه 375 تومانه...
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
امروز کارگزارم گفت که شایع شده وساپا بلوک فملی اش را به خبهمن واگذار کرده است .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postامروز کارگزارم گفت که شایع شده وساپا بلوک فملی اش را به خبهمن واگذار کرده است .
امروز کارگزار منم میگفت قراره واگذار کنه حالا با چه قیمتی و به کی چیزی نگفت
ولی ظاهرا یه خبری بوده با این حجم معامله با صف بسته شد
امروزم حق تقدماش قابل معامله شده من بخاطر این(فشار عرضه) خرید نکردم
نظر
-
چند محاسبه از فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا / میزان تعدیل چقدر است؟
در تحلیل زیر به بررسی اثر فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا پرداخته ایم.شایان ذکر است که طبق شنیده ها مبایعه نامه این معامله چندین روز قبل به امضاء رسیده است و قیمت توافقی حدود 1850 تومان (قبل از افزایش سرمایه) است.در این صورت قیمت توافقی بعد از افزایش سرمایه 630 تومان خواهد بود یعنی چیزی حدود 100 تومان بالاتر از قیمت فعلی بازار.
در ادامه به بررسی قیمت فروش این بلوک و مقدار سود ایجاد شده به ازای هر سهم پرداخته ایم. محتمل ترین حالت نیز حوالی 635 تومان است که در این صورت سود ایجاد شده به ازای هر سهم 495 ریال خواهد بود.با فروش این بلوک سود هر سهم 90 به علت کاهش سودهای دریافتی از مجامع 85 ریال کاهش خواهد یافت.البته با سرمایه گذاری مجدد این نقدینگی این مبلغ قابل بازیافت خواهد بود.لازم به ذکر است که در نهایت سود خالص به ازای هر سهم سرمایه گذاری سایپا در صورت فروش بلوک فملی حدود 900 ریال خواهد بود.به لحاظ تکنیکالی نیز مقاومت ضعیفی در 296 تومان دیده می شود و هدف الگوی کنج صعودی 345 تومان می باشد.در ادامه 4 قیمت را برای فروش بلوک ملی مس در نظر گرفته و سود ایجاد شده از این محل را محاسبه کرده ایم. ( لازم به ذکر است سود پیش بینی شده هر سهم برای سال مالی 90 برابر با 459 ریال است.)
نظر
-
-
در اصل توسط محمدحسین پست شده است View Postچند محاسبه از فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا / میزان تعدیل چقدر است؟
در تحلیل زیر به بررسی اثر فروش بلوک ملی مس توسط سرمایه گذاری سایپا پرداخته ایم.شایان ذکر است که طبق شنیده ها مبایعه نامه این معامله چندین روز قبل به امضاء رسیده است و قیمت توافقی حدود 1850 تومان (قبل از افزایش سرمایه) است.در این صورت قیمت توافقی بعد از افزایش سرمایه 630 تومان خواهد بود یعنی چیزی حدود 100 تومان بالاتر از قیمت فعلی بازار.
در ادامه به بررسی قیمت فروش این بلوک و مقدار سود ایجاد شده به ازای هر سهم پرداخته ایم. محتمل ترین حالت نیز حوالی 635 تومان است که در این صورت سود ایجاد شده به ازای هر سهم 495 ریال خواهد بود.با فروش این بلوک سود هر سهم 90 به علت کاهش سودهای دریافتی از مجامع 85 ریال کاهش خواهد یافت.البته با سرمایه گذاری مجدد این نقدینگی این مبلغ قابل بازیافت خواهد بود.لازم به ذکر است که در نهایت سود خالص به ازای هر سهم سرمایه گذاری سایپا در صورت فروش بلوک فملی حدود 900 ریال خواهد بود.به لحاظ تکنیکالی نیز مقاومت ضعیفی در 296 تومان دیده می شود و هدف الگوی کنج صعودی 345 تومان می باشد.در ادامه 4 قیمت را برای فروش بلوک ملی مس در نظر گرفته و سود ایجاد شده از این محل را محاسبه کرده ایم. ( لازم به ذکر است سود پیش بینی شده هر سهم برای سال مالی 90 برابر با 459 ریال است.)
خب میتونیم یه ارزش گذاری خیلی خلاصه از وساپا در دو صورت داشته باشیم با فرض فروش مس با قیمت 630 و محاسبات بالا البته خودمم باید حساب کنم تا مطمئن شم
محاسبات بالا میگه اگه وساپا 630 مسشو بفروشه 50 تومن سود شناسایی میکنه و 9 تومن از سود هر سهمشو از دست میده
تخمین سود هر سهم من از وساپا 65 تومن بود که 10 تومن ازش کم میکنیم (چون داره فملی خودشو میفروشه و سال بعد دیگه سود نمیگیره )میشه 55 تومن بهش پی به ای حداقلی 5.5 واحد میدیم میشه 305 تومن با سود 50 تومن از محل فروش مس میشه 360 تومن
اما حالا فرض میکنیم شرکت مس خودشو نفروشه یعنی امروز تا آخر وقت یا شنبه ساعت 12 تکذیب بشه
سود هر سهم وساپا میشه 65 تومن که با پی به ای حداقل 5.5 بازم میشه 360 تومن
یعنی تحت هر شرایطی وساپا 360 تومن ارزش داره
اما وساپا با فروش مس به دنبال چیه
اگه دنبال خودرو باشه که من شنبه فروشنده هستم
اما اگه دنبال صنعت مورد علاقه من حفاری نفت و گاز باشه میمونم تا 360ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر