کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خواهش میکنم . خواستم اصلاحش کنم اما حسش نبود . حرفم درسته اما منظورم زمانیه که حق های استفاده نشده رو باز می کنن . تا امروز میاوردن پایین و از پایین جمع می کردن . از روزی که حق های استفاده نشده باز بشه می برن بالا که گرون بفروشن. خواهید دید ان شاء الله . تو بازار نرمال همیشه این کار رو کردن واسه همه سهم ها
پس شما دلیل صعود این چند روزشو بازی حقوقی ها میدونید
منم با شما موافقم
ولی شخصا روی 242 تا 243 وارد شدم بخاطر داشتن مقدار زیاد فملی که در پرتوی وساپا بود
امروز فملی صف فروش بود این چرا صفش نریخت
چرا دقیقا اندازه حجم مبنا معامله شد
البته بحث فملی بمونه برای بعد مجمع
باربد جان این وساپا رو تا چه حدی نگه داریم
میشه یک قیمت بدید برا نگه داشتنش یا فرختنش
ممنون
سلام من در حدی نیستم که تارگت بدم
ولی سود 79 تومنی مجمع این سهم را جذاب کرده
من باشم تا یک روزقبل بسته شدن نگه میدارم
بعدا میفروشم
بعد مجمع دوباره وارد میشم
البته ریسک قیمت بازگشایی و زمان پرداخت سود را در نظر بگیرید
اما در کل بازیش تازه بعد مجمع باید شروع بشه
جالبه من این سهم را بالای 350 فروختم
زمانی که میخواست برگرده با یکی از دوستان همین موضوع را بررسی کردیم اما نخریدم
شاید بخندید ولی دقیقا گفتم از فردا صف خریده
همینم شد
سلام من در حدی نیستم که تارگت بدم
ولی سود 79 تومنی مجمع این سهم را جذاب کرده
من باشم تا یک روزقبل بسته شدن نگه میدارم
بعدا میفروشم
بعد مجمع دوباره وارد میشم
البته ریسک قیمت بازگشایی و زمان پرداخت سود را در نظر بگیرید
اما در کل بازیش تازه بعد مجمع باید شروع بشه
جالبه من این سهم را بالای 350 فروختم
زمانی که میخواست برگرده با یکی از دوستان همین موضوع را بررسی کردیم اما نخریدم
شاید بخندید ولی دقیقا گفتم از فردا صف خریده
همینم شد
خوب مجمع برگزار شد و این سهم به قول دوستان با تقسیم سود پایین خراب کرد
من میگم نه
دوستان دقت کنید این تقسیم سود پایین در کل برای سهامداری که وارد مجمع شده تاثیر بالایی نداره چرا که با قیمت قبل مجمع تعدیل میشه یعنی در زمان بازگشایی این رقم از قیمت کسر خواهد شد
اما حالا من مثل همیشه جور دیگه این قضیه را نگاه میکنم
الان 50 تومن سود را شرکت نگه داشته برای افزایش سرمایه
پس تا پایان سال احتمالا این امر را صورت میده
از طرفی اگر شرکت این 70 تومن را تقسیم میکرد تقزیبا خالی میشد و مشکلاتی پیش میومد
حالا پیش فرض های من اینه
الان یک جورایی برای سهامدار بهتر هم شده
سهم شاید بعد باز گشایی منفی باز شه اما بعد از یک اصلاح کوچک مطمینا مورد حمایت سهامدار عمده قرار میگیره
از طرفی هر وقت در اینگونه شرکت های مافیایی صحبت افزایش سرمایه میاد این سهمها به شدت حمایت شده و افزایش قیمت پیدا میکنند
قبلا هم گفتم دوستان این سهم را با دید میان مدت بگیرند
تقریبا بازیهای اکثر سهمها تکراریه و کمی دقت می خواد
این سهم را هنوز از گزینه های خوب بازار میدونم و به دلایلی امسال را برای این سهم با رشد بالا متصورم
به دوستان سهامداری این سهم را پیشنهاد میکنم
خدا را شکر تا اینجا تمام پیش بینی هام از این سهم درست از کار در اومده
برای این بار هم توکل بر خدا
خوب مجمع برگزار شد و این سهم به قول دوستان با تقسیم سود پایین خراب کرد
من میگم نه
دوستان دقت کنید این تقسیم سود پایین در کل برای سهامداری که وارد مجمع شده تاثیر بالایی نداره چرا که با قیمت قبل مجمع تعدیل میشه یعنی در زمان بازگشایی این رقم از قیمت کسر خواهد شد
اما حالا من مثل همیشه جور دیگه این قضیه را نگاه میکنم
الان 50 تومن سود را شرکت نگه داشته برای افزایش سرمایه
پس تا پایان سال احتمالا این امر را صورت میده
از طرفی اگر شرکت این 70 تومن را تقسیم میکرد تقزیبا خالی میشد و مشکلاتی پیش میومد
حالا پیش فرض های من اینه
الان یک جورایی برای سهامدار بهتر هم شده
سهم شاید بعد باز گشایی منفی باز شه اما بعد از یک اصلاح کوچک مطمینا مورد حمایت سهامدار عمده قرار میگیره از طرفی هر وقت در اینگونه شرکت های مافیایی صحبت افزایش سرمایه میاد این سهمها به شدت حمایت شده و افزایش قیمت پیدا میکنند
قبلا هم گفتم دوستان این سهم را با دید میان مدت بگیرند
تقریبا بازیهای اکثر سهمها تکراریه و کمی دقت می خواد
این سهم را هنوز از گزینه های خوب بازار میدونم و به دلایلی امسال را برای این سهم با رشد بالا متصورم
به دوستان سهامداری این سهم را پیشنهاد میکنم
خدا را شکر تا اینجا تمام پیش بینی هام از این سهم درست از کار در اومده
برای این بار هم توکل بر خدا
یادش بخیر واسه افزایش سرمایه فروردین هم قیمت سهم از 280 به 450 رسید
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
خوب وساپا را از یک منظر دیگه هم میتوان دید
از انجا که این سهم وابستگی شدیدی به جریانات سیاسی داره با کم و زیاد شدن اختلافات مجلس و دولت و در راس ان جناب مشایی
این سهم نیز واکنشات مستقیم نشان میداده و میدهد
اما نکته مهم اینه تمام دست اندر کاران این دولت باید تمام برنامه های چند ساله خود را جمع و جور کنند
بطور طبیعی با پایان دوره ریاست جمهوری
اطرافیان این دولت نیز به حتم تغییرات اساسی خواهند داشت
در نتیجه امسال را میتوان برای سهام یا شرکتهای تحت مالکیت انها سال رویایی خواند
این را از ان جهت میگویم که با توجه به اینکه با بر کناری برخی اقایان موقعیت اقتصادی انها نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت
از این رو سال 91 تا 92 را میتوان سال عرضه این نوع سهمها برای نقد شوندگی اقایان دانست
پس لازمه این عمل بالا بردن این سهمها تا حداکثر ممکنه و استفاده بهینه از حد اکثر بازدهی است
وساپا یکی از همین سهمهاست که بازی خود را از 140 اغاز کرده و از دید من تا پایان سال یا اوایل سال اینده اگر چه حبابی ولی به قیمتهای باور نکردنی میرسد
که این امر میتواند با افزایش سرمایه تعدیل یابد
از اینرو این سهم مستعد یک رشد و یک افزایش سرمایه دیگر در سال 90 است
خوب وساپا را از یک منظر دیگه هم میتوان دید
از انجا که این سهم وابستگی شدیدی به جریانات سیاسی داره با کم و زیاد شدن اختلافات مجلس و دولت و در راس ان جناب مشایی
این سهم نیز واکنشات مستقیم نشان میداده و میدهد
اما نکته مهم اینه تمام دست اندر کاران این دولت باید تمام برنامه های چند ساله خود را جمع و جور کنند
بطور طبیعی با پایان دوره ریاست جمهوری
اطرافیان این دولت نیز به حتم تغییرات اساسی خواهند داشت
در نتیجه امسال را میتوان برای سهام یا شرکتهای تحت مالکیت انها سال رویایی خواند
این را از ان جهت میگویم که با توجه به اینکه با بر کناری برخی اقایان موقعیت اقتصادی انها نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت
از این رو سال 91 تا 92 را میتوان سال عرضه این نوع سهمها برای نقد شوندگی اقایان دانست
پس لازمه این عمل بالا بردن این سهمها تا حداکثر ممکنه و استفاده بهینه از حد اکثر بازدهی است
وساپا یکی از همین سهمهاست که بازی خود را از 140 اغاز کرده و از دید من تا پایان سال یا اوایل سال اینده اگر چه حبابی ولی به قیمتهای باور نکردنی میرسد
که این امر میتواند با افزایش سرمایه تعدیل یابد
از اینرو این سهم مستعد یک رشد و یک افزایش سرمایه دیگر در سال 90 است
سلام باربد جان از اینکه برای تحلیل هات سعی میکنی از ریزترین موارد مربوط به سهم استفاده کنی تشکر میکنم.
وساپا رو در قیمتهای 240 الی 245 تومن باز میکنن و سپس صف فروش ساختگی ایجاد میکنن . با این صف فروش ساختگی امثال من و شما حقیقی ها هم سهمهامون رو میگذاریم برای فروش که به راحتی هر روز شاهد 8 الی 9 میلیون صف فروش خواهیم بود و تا 2000 ریال سهمو میریزند و همون مقداری که گذاشته بودن برای فروش و باهاش صف اولیه رو درست کرده بودند رو می خرند بعد از چند روز که در واقع ایجاد کننده صف فروش هیچ سهمی زا نفروخت رو 200 تومن شروع میکنه به جمع کردن سهم تا ضرر ها و به عبارتی سود نکردنهای گذشته اش جبران بشه
بله درست فهمیدید ایجاد کننده صف فروش خود سایپا( خساپا) هستش
سایپا صف فروش درست می کنه و بعدش که تا 200 ریخت همه رو جمع می کنه
قطعا" در 240 بازگشایی و تا 200 تومان به راحتی خواهد ریخت
فکر میکنید برای چی نماینده سایپا با تقسیم سود موافق نبود؟
بله برای اینکه بتونه با همون پول تمامی وساپا ها رو رو 200 تومن جمع کنند
اصلا" شما میدونید که خود وساپا به سایپا پول میده که وساپا ها رو برای خساپا مفت جمع کنه؟
اصلا" اونهایی که می گویند اگه سود بیشتر میدادند سهم هم بیشتر افت قیمت پیدا میکرد چی میدونند؟ بله مدیر عامل وساپا هم همش همینو میگفت !!!!!!!!!
ولی نکته اصلی اینجاست که اگه حتی 70 تومن سود میداد و رو 200 باز میشد باز بهتر بود که 25 تومن سود بده و رو 245 تومن باز شه میدونید چرا؟
بله بخاطر اینکه اینها مجبورند برای افزایش سرمایه حتما" حتما" قیمت سهم رو بکشند تا 450 تومن وگرنه هیچ شرکت سرمایه گذاری نمیاد رو 200 تومن افزایش سرمایه 66 درصدی بده که بعدش قیمت سهمش بشه زیر دویست تومان
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر