سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

چون فاصله مجمع افزايش سرمايه فاصله زمانی اش با مجمع عمومي عادي ساليانه كمتر از 60 روز هست، افزايش سرمايه تا ان موقع ثبت نمي شه و بهش سود هم تعلق نمي گيره ، ضمنا" به حق تقدم سهم،سود نقدي تعلق نمي گيره اگه سهم قبل مجمع باز بشه . نظر دوستان چیه؟ آیا سهم قبل مجمع باز میشه؟ البته باید دید که اصلاحیه سود رو کدال میاد یا نه؟ فردا که بعید بدونم باز بشه و شاید هم اصلا" تا مجمع باز نشه

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2129

گزارش هیات مدیره امد حداکثرپرداخت سود (خوش بینانه ) 400ریال درحسابها است تا چه شود ؟؟؟چانه زنی چه شود ؟؟اگر قبل ازمجمع سود 91 اعلام نشود ونماد بازنشود پس از مجمع چه سقوطی میکند ؟؟شاید زیر 1000ریال !!!

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

معاون اقتصادی گروه بهمن به فارس خبر داد
        پرداخت 100میلیارد تومان از مطالبات معوق واگذاری دو درصد سهام سایپا

خبرگزاری فارس: معاون اقتصادی گروه بهمن با اعلام جزئیات انتقال 11 درصد سهام سایپا به خریدار، از دریافت 100 میلیارد تومان از مطالبات معوق در قالب سهام شرکت های بورسی و برگشت یک درصد از دو درصد سهام گنجینه ایرانیان به خریدار خبر داد.
        خبرگزاری فارس: پرداخت 100میلیارد تومان از مطالبات معوق واگذاری دو درصد سهام سایپا

سعید موحدی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی فارس در رابطه با تکلیف دو درصد از سهام سایپا متلعق به شرکت گنجنیه ایرانیان (وابسته به مجموعه بهمن) که به دلیل تاخیر در پرداخت اقساط و اختلاف نظر ، با حاشیه هایی همراه شده بود ، اظهار داشت:مجموعه گروه بهمن به طور مستقیم و غیر مستقیم (از طریق گنجینه ایرانیان) حدود 11 درصد سهام سایپا را به کنسرسیوم خریدار منتقل کرده و حدود 3 درصد سهام دیگر را هم به ارزش 160 میلیارد تومان در اختیار دارد که بعد از نهایی شدن تفاهم منتقل خواهد شد.

وی با بیان اینکه ارزش مطالبات معوق گروه بهمن از جابجایی سهام سایپا حدود 160 میلیارد تومان،مطالبات آتی و تعهدات آتی 160 و 2590 میلیارد تومان است ، ادامه داد: طی هفته گذشته 75 میلیارد تومان از مطالبات را در غالب سبد سهام مورد نظر و هدف گروه بهمن از خریدار دریافت کردیم.

موحدی یادآور شد: این میزان شامل 45 میلیارد تومان سهام ملی مس و 30 میلیارد تومان سهام سه شرکت چادرملو، فولاد مبارکه و لیزینگ رایان سایپا (هر کدام به میزان 10 میلیارد تومان ) است .

وی ادامه داد: همچنین مقرر شده از شنبه جاری با بازگشایی نماد برخی شرکت ها حاضر در فهرست انتقال سهام به گروه بهمن ، 25 میلیارد تومان دیگر هم منتقل شود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: با جابجایی این 100 میلیارد تومان یک درصد از سهام سایپا متعلق به شرکت گنجینه ایرانیان به خریدار منتقل می شود. یک درصد دیگر باقی مانده هم بعد از تسویه مطالبات آتی برگشت داده خواهد شد.

به گفته موحدی سیاست مسئولان گروه بهمن تفاهم با خریداران سهام سایپا است تا دو درصد سهام این شرکت به خریدار برگشت و این جابجایی نهایی شود.

وی در واکنش به این سئوال که با این اوصاف و در صورت دریافت کامل مطالبات ، آیا پیش بینی سود هر سهم گروه بهمن تغییری هم خواهد کرد یا خیر؟ توضیح داد: بعد از این جابجایی ، بررسی هایی انجام می شود تا در صورت نیاز از طریق سازمان تغییرات اعلام شود.

انتهای پیام/م

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• roniza
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 29

در این لحظات پایانی روز جمعه؛ باهم بخوانیم!

برداشتی از کلام خداوند(قرآن کریم) بهزبان ساده و امروزی!!

مرا بهیاد می‏آوری؟! من همانم که بادها را می‏فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرها را پارهپاره بههم فشرده می‏کنم تا قطرهای باران از خلال آن‏ها بیرون آید و بهخواست من، به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی!! و این درحالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود(روم 48)!!

من همانم که می‏دانم در روز روحت چه جراحت‏هایی برمی‏دارد، و در شب روحت را در خواب بهتمامی بازمی‏ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی‏انگیزانم و تا مرگت که بهسویم بازگردی، به این کار ادامه می‏دهم(انعام 60). من همانم که وقتی می‏ترسی، به تو امنیت می‏دهم(قریش 3).
          سوگند به روز وقتی نور می‏گیرد و به شب وقتی آرام می‏گیرد که من نه تو را رها کرده‏ام و نه با تو دشمنی کرده‏ام(ضحی 1-2). افسوس که هرکس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم، او را، که مرا!! بهسخره گرفتی(یس 30) و هیچ پیامی از پیام‏هایم به تو نرسید، مگر از آن روی گردانیدی(انعام 4). و با خشم رفتی! و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته‏ام(انبیا 87). و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان توهمزده شدی، که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری(یونس 24). و این، درحالی بود که حتی مگسی را نمی‏توانستی و نمی‏توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد، نمی‏توانی از او پس بگیری(حج 73)!!

پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرورفتند، و قلبت، توی گلویت آمد و تمام وجودت لرزید، چه لرزشی!! گفتم کمک‏هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی؟! اما به من گمان بد بردی! چه گمان‏هایی( احزاب 10)!! تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم بهتنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی، که من مهربانترینم در بازگشتن(توبه 118). وقتی در تاریکی‏ها مرا بهزاری خواندی که اگر تو را برهانم با من می‏مانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی(انعام 63-64). این عادت دیرینهات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم، از من روی گردانیدی و رویت را آن طرفی کردی و هروقت سختی به تو رسید، از من ناامید شدهای(اسرا 83).

آیا باری که پشتت را می‏شکست، من از دوشت برنداشتم(سوره شرح 2-3)؟! غیر از من، که برایت خدایی کرده است(اعراف 59)؟! پس کجا می‏روی؟ (تکویر 26) پس از این سخن، دیگر به کدام سخن می‏خواهی ایمان بیاوری(مرسلات 50)؟! چه چیز جز بخشندگی‏ام باعث شد تا مرا که می‏بینی خودت را بگیری(انفطار 6)؟!

برگرد، مطمئن برگرد، تا یکبار دیگه با هم باشیم(فجر 28-29)!! تا یکبار دیگه، دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم(مائده 54)

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2129

بااین شرایط و فروش مس وخالی شدن پرتفوی ان چه امیدی بوساپا است !!! تنها امید سایپا باین شرکت ومجمع ان است ؟؟؟ خبری است یانه ؟؟

نظر

• فری زبل
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 860

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
              بااین شرایط و فروش مس وخالی شدن پرتفوی ان چه امیدی بوساپا است !!! تنها امید سایپا باین شرکت ومجمع ان است ؟؟؟ خبری است یانه ؟؟
              چه امیدی
              تو این شرایط بازار که سهما اکثرا با پی به ای زیر منطق معامله میشن و نقدینگی به این عظمت وجود داره چه امیدی ؟؟
              هرچندکه این شرکت تو شرکتهای بورسی سرمایه گزاری نمیکنه و تو صنعت نفت و گاز و خارج از بورس میخواد سرمایه گزاری کنه
              از بابت سود تقسیمی تو مجمع رقمش حتما باید بالا باشه تا مشکل نقدینگی خودسایپام حل بشه
              وساپا غدیری دیگست تازه شاهکارتراز اون
              /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                سود تضمین شده وساپا از همین فملی بود. که دیگه خبری از اون نخواهد بود.
                از فخوز هم که تقریبا خارج شد.
                سایپا که شنیدم چند ماهی هست یه شیفت کاریشو تعطیل کرده خدا میدونه چقدر توی مجمع تقسیم کنه.

وساپا سال پیش میتونست با اعتمادی که از بازار جلب کرده بود در کنار منابع حاصل از افزایش سرمایه آینده خودش رو دگرگون کنه ولی مدیریت رانت خوار دار و دسته دولت همه چیزو خراب کرد
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
                  ستاره دار(1)
                  • Mar 2012
                  • 688

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  سود تضمین شده وساپا از همین فملی بود. که دیگه خبری از اون نخواهد بود.
                  از فخوز هم که تقریبا خارج شد.
                  سایپا که شنیدم چند ماهی هست یه شیفت کاریشو تعطیل کرده خدا میدونه چقدر توی مجمع تقسیم کنه.

وساپا سال پیش میتونست با اعتمادی که از بازار جلب کرده بود در کنار منابع حاصل از افزایش سرمایه آینده خودش رو دگرگون کنه ولی مدیریت رانت خوار دار و دسته دولت همه چیزو خراب کرد
                  راستش فکر کنم می بایست از این به بعد مقداری بین خساپا و وساپا تفاوت قائل بشیم. چرا؟
                  عرض می کنم
                  در حال حاضر همینطور که می دونیم اوضاع شرکتهای خودروئی چندان مناسب نیست (البته منظور من در یک سال گذشته است). تا حالا سودهای آن چنانی که از بابت فروش با قیمت بالای خودرو در ایران در معرض خطر نبوده که تا حدودی می تونیم بگیم که ناشی از انحصار در بازار خودرو ایران بوده.
                  اما حالا که بحث تحریمها پیش اومده و افزایش قیمت ارز بر این صنعت تأثیر گذاری دوچندان ایجاد کرده، نیاز به کسب منابع جدید برای سوددهی هست.
                  دو شرکت اصلی که در ایران در زمینه خودروسازی فعالند رو که همه میشناسیم و شاید نیازی هم نباشه که در مورد کم و کیف تأثیرگذاری تحریمها بر اونها بحث کنیم. فقط این رو به اجمال میگم که تأثیر تحریمها بر ایران خودرو تابه حال بیشتر از سایپا بوده (در این مورد به گزارشاتی هم که ارائه میشه میتونیم رجوع کنیم)
                  پس به طور خلاصه میتونیم بگیم که سایپا (علی رقم دخالت دولت در این شرکت) از وضعیت مناسبتر برخورداره. حالا این شرکت نیاز به پشتیبانی و تأمین منابع مالی برای حل مشکلات را هم داره که در این زمینه این وساپا ست که مطرح میشه.
                  از این به بعد برای پشتیبانی سایپا، سرمایه گذاری سایپا به طور جدی وارد میدون میشه که این را در چهارچوب افزایش سودآوری اونهم در صنایع غیر بورسی و پس از اون افزایش سودآوری از طریق انحصار در بعضی زمینه های فعالیت و در نهایت تقسیم سود بیشتر جهت حمایت از سایپا مشاهده خواهیم کرد.

اگر شد بخشی از گزارش وساپا رو به زودی میارم تا ببینیم که قصد داره به کجا بره.

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                    راستش فکر کنم می بایست از این به بعد مقداری بین خساپا و وساپا تفاوت قائل بشیم. چرا؟
                    عرض می کنم
                    در حال حاضر همینطور که می دونیم اوضاع شرکتهای خودروئی چندان مناسب نیست (البته منظور من در یک سال گذشته است). تا حالا سودهای آن چنانی که از بابت فروش با قیمت بالای خودرو در ایران در معرض خطر نبوده که تا حدودی می تونیم بگیم که ناشی از انحصار در بازار خودرو ایران بوده.
                    اما حالا که بحث تحریمها پیش اومده و افزایش قیمت ارز بر این صنعت تأثیر گذاری دوچندان ایجاد کرده، نیاز به کسب منابع جدید برای سوددهی هست.
                    دو شرکت اصلی که در ایران در زمینه خودروسازی فعالند رو که همه میشناسیم و شاید نیازی هم نباشه که در مورد کم و کیف تأثیرگذاری تحریمها بر اونها بحث کنیم. فقط این رو به اجمال میگم که تأثیر تحریمها بر ایران خودرو تابه حال بیشتر از سایپا بوده (در این مورد به گزارشاتی هم که ارائه میشه میتونیم رجوع کنیم)
                    پس به طور خلاصه میتونیم بگیم که سایپا (علی رقم دخالت دولت در این شرکت) از وضعیت مناسبتر برخورداره. حالا این شرکت نیاز به پشتیبانی و تأمین منابع مالی برای حل مشکلات را هم داره که در این زمینه این وساپا ست که مطرح میشه.
                    از این به بعد برای پشتیبانی سایپا، سرمایه گذاری سایپا به طور جدی وارد میدون میشه که این را در چهارچوب افزایش سودآوری اونهم در صنایع غیر بورسی و پس از اون افزایش سودآوری از طریق انحصار در بعضی زمینه های فعالیت و در نهایت تقسیم سود بیشتر جهت حمایت از سایپا مشاهده خواهیم کرد.

اگر شد بخشی از گزارش وساپا رو به زودی میارم تا ببینیم که قصد داره به کجا بره.

1- بیش از 30% ارزش سبد بورسی و غیر بورسی وساپا صرف صنعت خودرو شده خساپا با 318 میلیون سهم،بیشتری وزن رو در این سبد داره
                    2-قیمت تمام شده خساپا برای وساپا 2000ريال ه که در حال حاضر127 میلیارد ریال زیر بهای تمام شده وساپاست.پس نباید بین این دو تفاوتی قائل شد.
                    3- در مورد شرکتهای خودرو سازی،حرکت این صنایع به سمت زیان عملیاتی فقط وفقط به دلیل افزایش فزاینده هزینه*های مالی بود و تحریم فقط این فرآیند رو تسریع کرد. افزایش نرخ ارز هنوز اثری بر این صنعت نگذاشته،چون هنوز هم با نرخ دولتی تامین مالی میکنند. حتی اگر کلیه تحریمها هم لغو بشه،هزینه*های مالی این شرکتها به قدری بالا هست که زیان ده شدن اونها رو میسر کنه.

4- وساپا از طریق خرید بلوک 508 میلیون سهمی رنا به قیمت تمام شده 1480 ريال به طور غیرمستقیم مالک ایران خودرو هم هست.رنا هم شرکتی است که طی دوسال اخیر بازهم به دلیل افزایش هزینه*های مالی(ناشی از خرید بلوکهای گران قیمت ایران خودرو ) زیان ده شده.

5-خب همینکه وساپا با هدف تامین مالی و رفع نیازهای شرکت بدحالی مثل سایپا ایجاد بشه نشون میده نباید ازش انتظار عملکرد ویژه در سرمایه گذاری داشته باشیم. این هدف باعث هدر رفت منابع افزایش سرمایه به سمت فعالیت در راستای رفع مشکلات عدیده سایپا خواهد شد.

6- اما سرمایه گذاری در سبد غیر بورسی: بیشترین وزن از آن کارکنان سایپا که وضعیتی کاملا شبیه رنا و سایپا داره و سرمایه گذاری ویژه ای محسوب نمیشه.ورق سازی چهارمحال که شرکتی کاملا تعطیله. دهکده پاسارگاد که در آخرین عملکرد خودش 16 تومن زیان ساخته.پارس آریان هم که فک میکنم 1 ریال به ازای هر سهم سود داره و سایر شرکتها. مانور سبد غیربورسی که شما میفرمایید روی چه شرکتیه؟

7-همونطور که عرض کردم فملی یکی از ارکان اصلی سبد وساپا بود که متاسفانه مفت به گروه بهمن فروخته شد. تنها رکن اصلی فعلی سبد وساپا ،بانک پارسیانه . این شرکت با این روند مدیریتی در سالهای آتی بازهم با کاهش ارزش داراییها مواجه خواهد شد.
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hossein sh
                      ستاره دار(1)
                      • Mar 2012
                      • 688

با تبریک عید مبعث
                      اول از همه می بایست نکته ای رو دوباره عنوان کنم که از این به بعد می بایست تفاوتهایی رو بین خساپا و وساپا قائل شد.
                      شاید اینکه فقط معایب سهم رو در نظر داشت خیلی صحیح نباشه. به طور کل اگر مشکلاتی دامنگیر وساپا نبود که قیمتش از 350 سقوط ازاد تا 200 نداشت!!! کسی منکر مشکلات فعلی وساپا هم نیست.
                      اما با این حال مواردی هم آوردید که لازمه بررسی بشه.
                      -2-1- این 30 درصد رو نمی دونم چطور محاسبه کردید!! شاید منظور 26% هست.
                      بیشترین وزن رو در سبد وساپا (که بسیار مهم است و نکته قوت وساپاست) واسطه گری والی است. پس اگر قرار باشه به دلیل بیشترین وزن، بخواهیم خودرو را بررسی کنیم، این قطعاً مردوده.

3- حرکت به سوی بازدهی کم (نه زیاندهی) از زمانی آغاز شد که تحریمها قوت گرفتند. جواب به این مساله با یک سوال مشخص میشه و آن اینه در بازار ایران چه شرکتی و یا چه برندی میتونه جای خودروسازان داخلی رو با این قیمت بالا که تا به حال حتی یکبار هم تعدیل نشده بگیره؟؟؟؟؟ واقعاً پراید ساختن و 10 میلیون گرفتن از خلق الله زیاندهیه!!!!!(صنایع خودروسازی ایران در شرایط عادی از پربازده ترین صنایع هستند البته با قیمتهایی که تا به حال داشتیم. این رو من تنها هم نمیگم بازتاب این قضیه در سطح بین الملل بوده)

4- این که حالا در صنایع خودروئی سرمایه گذاری شده و این صنایع مشکلاتی دارند رو مورد پذیرش همه هست. که این در چهارچوب وجود خودروئی هاست 26% در پورتفوی وساپاست.

5- با مورد پنج که در صورت شفافیت در امور مالی کلاً مخالفم و فکر نمی کنم نیازی به توضیح داشته باشه. مگر اینکه منظور شما این باشه که این باعث جهت گیری مسائل مالی به سوی ارتباطات هرچه بیشتر پشت پرده بشه که اون مساله دیگری است.

6- این که گفتم جهت گیری به سمت افزایش سبد غیربورسیه. الان افزایش سرمایه شرکت اعمال شده و مقدار اونهم که کاملاً قابل توجه هست. 106% افزایش سرمایه رو شما می دونید که میخواهد برای کارکنان سایپا هزینه کنه!!! قطعاً شرکت از ریسکهای سرمایه گذاری آگاهه. با فروش فملی عوائد اون صرف سرمایه گذاریهای دیگه خواهد شد. این نیست که پولش رو ریخته توی چاه!

7- در مورد بانک پارسیان هم کافیه که به آمار منتشره رجوع کنیم. خیلی صحبتی در زمینه جایگاه بانک پارسیان در میان بانکها ندارم. شاید بی تعصب و براساس عدد و رقم بحث بشه بهتر باشه

تمامی این موارد جدای از سرمایه گذاری در بخش ساختمان و غیراوذلک هست.
                      چیزی که بیشتر از تمامی انها مهمه جهت گیری وساپا خصوصاً با افزایش سرمایه 106% هست که مواردی هست که در گزارش سالانه می توان ردپائی از اون رو دید.

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2129

پیرو بحث هزینه های خودروسازان بایستی بدستمزد بی حساب و ریخت پاش ان توجه کرد که اجازه سود اوری بانان نمیدهد نگاه بتعمیرگاههای مجازنمایید که بافاکتور سازی ها و جابجایی قطعات چه هزینه ای بردوش خوروسازان بابت گارانتی و ضمانت میگذارند !!! پس اگرامثال وساپا نباشد انان تعطیل هستند !!!! شما ازنیروی سرکاری بیهوده کارخانه ها غافل نباشید که چه باری سنگین بردوش تولید است ؟؟؟ پس خودرو بااین شرایط سود اور نخواهدبود هرچه قیمت ماشین گران شود !!!حالا وابسته های
                        انان نیز چنین است !

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                          با تبریک عید مبعث
                          اول از همه می بایست نکته ای رو دوباره عنوان کنم که از این به بعد می بایست تفاوتهایی رو بین خساپا و وساپا قائل شد.
                          شاید اینکه فقط معایب سهم رو در نظر داشت خیلی صحیح نباشه. به طور کل اگر مشکلاتی دامنگیر وساپا نبود که قیمتش از 350 سقوط ازاد تا 200 نداشت!!! کسی منکر مشکلات فعلی وساپا هم نیست.
                          اما با این حال مواردی هم آوردید که لازمه بررسی بشه.
                          -2-1- این 30 درصد رو نمی دونم چطور محاسبه کردید!! شاید منظور 26% هست.
                          بیشترین وزن رو در سبد وساپا (که بسیار مهم است و نکته قوت وساپاست) واسطه گری والی است. پس اگر قرار باشه به دلیل بیشترین وزن، بخواهیم خودرو را بررسی کنیم، این قطعاً مردوده.

3- حرکت به سوی بازدهی کم (نه زیاندهی) از زمانی آغاز شد که تحریمها قوت گرفتند. جواب به این مساله با یک سوال مشخص میشه و آن اینه در بازار ایران چه شرکتی و یا چه برندی میتونه جای خودروسازان داخلی رو با این قیمت بالا که تا به حال حتی یکبار هم تعدیل نشده بگیره؟؟؟؟؟ واقعاً پراید ساختن و 10 میلیون گرفتن از خلق الله زیاندهیه!!!!!(صنایع خودروسازی ایران در شرایط عادی از پربازده ترین صنایع هستند البته با قیمتهایی که تا به حال داشتیم. این رو من تنها هم نمیگم بازتاب این قضیه در سطح بین الملل بوده)

4- این که حالا در صنایع خودروئی سرمایه گذاری شده و این صنایع مشکلاتی دارند رو مورد پذیرش همه هست. که این در چهارچوب وجود خودروئی هاست 26% در پورتفوی وساپاست.

5- با مورد پنج که در صورت شفافیت در امور مالی کلاً مخالفم و فکر نمی کنم نیازی به توضیح داشته باشه. مگر اینکه منظور شما این باشه که این باعث جهت گیری مسائل مالی به سوی ارتباطات هرچه بیشتر پشت پرده بشه که اون مساله دیگری است.

6- این که گفتم جهت گیری به سمت افزایش سبد غیربورسیه. الان افزایش سرمایه شرکت اعمال شده و مقدار اونهم که کاملاً قابل توجه هست. 106% افزایش سرمایه رو شما می دونید که میخواهد برای کارکنان سایپا هزینه کنه!!! قطعاً شرکت از ریسکهای سرمایه گذاری آگاهه. با فروش فملی عوائد اون صرف سرمایه گذاریهای دیگه خواهد شد. این نیست که پولش رو ریخته توی چاه!

7- در مورد بانک پارسیان هم کافیه که به آمار منتشره رجوع کنیم. خیلی صحبتی در زمینه جایگاه بانک پارسیان در میان بانکها ندارم. شاید بی تعصب و براساس عدد و رقم بحث بشه بهتر باشه

تمامی این موارد جدای از سرمایه گذاری در بخش ساختمان و غیراوذلک هست.
                          چیزی که بیشتر از تمامی انها مهمه جهت گیری وساپا خصوصاً با افزایش سرمایه 106% هست که مواردی هست که در گزارش سالانه می توان ردپائی از اون رو دید.
                          اول سلام!
                          1-این 30% من محاسبه نکردم اگر به صفحه اول وضعیت پرتفو نگاه کنید خودشون براتون محاسبه کردن!!

البته وقتی بحث هدر رفت سرمایه باشه، 26 و 30 % تفاوتی نمیکنه.اما درستش همون 30% هست .من سر این 4% اشتباه شما بحث راه نمیندازم.

2-جمله "از این به بعد" هم زمانی میتونه آبستن تغییرات باشه که تحولی در مدیریت یا استراتژی شرکت مشاهده بشه. اگر تحولی ایجاد شده بفرمایید تا بررسی کنیم.

3-اگر دوسداشته باشید در مورد "حرکت" خودروسازان به سمت زیاندهی صحبت کنم یه صورت مالی از سایپا میذاریم و اهرمهای مالیش رو حساب میکنیم . اما اینکه از زمان تحریما شروع شده حرف درستی نیست. هزینه بهره و هزینه وام از تحریم جداست!

4-وزن خودروییها در سبد وساپا 30% ه ;)

5- این بند یعنی چی؟ من میگم پولهای افزایش سرمایه وساپا به سمت پوشش ریخت و پاشهای گروه سایپا هدایت شده. صرف شرکت در افزایش سرمایه شرکت زیان ده رنا شده! صرف پرداخت حقوق کارخونه تعطیل ورق چهارمحال شده. صرف پرداخت مطالبات به خبهمن شده! نشده؟؟اگر اینطور نیست پس چرا نماینده دانایان باید توی مجمع دعوا راه بندازه؟ چرا باید اعتراض کنه که مبالغ افزایش سرمایه رو هدر دادید؟ یعنی شما بیشتر از نماینده دانایان از احوال وساپا آگاهی داری؟؟؟

6- منظور من افزایش سرمایه سال قبله. حتما اینو اطلاع دارید که پارسال هم چنین افزایش سرمایه ای داد و در گزارش توجیهیش هم همین بندهایی که شما میخونی اومده بود:حرکت به سمت سودآوری سبد غیر بورسی،حرکت به سمت حوزه معدن و نفت وگاز ... کدومش اتفاق افتاد؟ توی پروژه نفت فردوسی که به رغم وجود رانت دولتی راهشون ندادن.حوزه معدن هم میبینم بلوک فملی رو بخاطر مطالبات خبهمن با پی به ای 5 فروختن! کدوم بلوک با این پی به ای تاحالا واگذار شده؟ این اعتلای درایت مدیران وساپاست لابد. این شرکت حالا حالا ها باید تاوان هزینه مالی کارکنان سایپا رو بده ،خیلی از بلوکایی که درون گروهی معامله کردن تا به سود کاغذی دست پیدا کنن هزینه*های مالی گزاف روی دست وساپا گذاشته.منتظر صورتهای تلفیقی شرکت باشید تا ببینید وضعیت چجوره. صرف سرمایه توی افزایش سرمایه رنا دقیقا همون مفهوم ریختن پول توی چاهه.

7- در مورد بانک پارسیان من هیچ چیز منفی نگفتم. گفتم تنها رکن اصلی که میتونه سود ثابتی به وساپا برسونه بانک پارسیانه. سهامدارا باید امیدوار باشن که این یکی رو هم مفت به امثال خبهمن نفروشه.

سرمایه گذاری این شرکت دربخش ساختمان هم باید حساب بشه. عمده سرمایه گذاری وساپا در بخش ساختمان مربوط میشه به شرکت دهکده پاسارگاد.
                          شرکتی که 43788 میلیون ريال زیان انباشته داره و امسال هم 516 ريال زیان محقق کرده. واقعا بی انصافیه این شرکت تاثیر گذار رو در محسابتتون نمیارید;)
                          ضمن اینکه بقیه شرکتهای غیربورسی سبدش هم جای بررسی داره.مثلا پارس آریان که در مرز زیاندهی قرار داره.
                          در آخر امیدوارم که وساپا در آینده تعدیل مثبت بده. ایشالا که بازدهی سرشار نصیب سهامداراش کنه. امیدوارم که هرچه زودتر سیاست مدیرانش بهتر و بهتر بشه و....ما خصومتی با این شرکت نداریم.شرح ماوقع دادیم و بس.

عید همتونم مبارک:x

نظر

• hossein sh
                            ستاره دار(1)
                            • Mar 2012
                            • 688

سلام به مصطفی عزیز
                            1- رجوع کنید به آخرین گزارش سال منتهی به 1390

در هر صورت بر طبق گزارشی که شما بخشی از اون رو اوردید، وزنه واسطه گری مالی در پورتفو سنگین تره. پس همونطور که در پست قبلی آورده شد ارجحیت با اونه
                            2- اعتراضاتی که در جلسه هیئت مدیره بوده، خودش ابستن تغییراته. یا رویکرد مدیریت باید عوض بشه یا خود مدیریت
                            3- گزینه سوم رو نمی تونم قبول کنم(البته بدون تعصب، چون حتی یک سهم خودروئی در حال حاضر ندارم) این نیاز به بررسی داره و اصلاً من منکر روند رو به افول خودروئی ها نیستم (البته با توجه به تحریمها و اینکه شاید از سودهای واقعاً رویایی قبل خبری نباشه) بحث من هم همینه که از این به بعد بایستی بین خساپا و وساپا تفاوت قائل شد.
                            4- وزن خودروئی ها در سبد 26% هست;)
                            5-من اصلاً ادعائی در مورد کسب اطلاعات شرکت ندارم. اعتراضی هم که در جلسه شده در پاسخ به ضررهائی بوده که شرکت تا به حال به سهامدارا رسونده و نماینده دانایان این رو متوجه مدیریت دونسته منکر عملکرد ضعیف مدیریت هم نیستم(البته تا کنون).
                            6- مطالباتی خبهمن داشته و تسویه شده، حالا شرکت مجبور به معاملاتی برای این منظور شده. من نکته منفی در اصل تسویه حساب نمی بینم. اصلاً بخشی از ریزش کنونی مربوط به مطالبات بوده
                            7- در این مورد اشتباه لپی شد.;)
                            در مورد صنعت ساختمان همین نکته ذکرش ضروریه که سرمایه گذاری در این بخش احتیاج به زمان داره. اصل اینکه شرکتی در زمانی زیان اعلام کنه ملاک نیست. این مهم در مورد شرکتهای ساختمانی که در بورس فعالند کاملاً قابل مشاهده است. نگاهی به گزارشات شرکتهای ساختمانی موید این مطلب هست.
                            در این عید سعید آرزوی بازگشت اقتصاد به سوی افقی روشن را دارم

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

حسین جان وزن یه سهم در سبد باید قیمت تمام شده نسبت به قیمت تمام شده سبد باشه.
                              اون عکسی که اون بالا گذاشتم نوشته 30% پس وقتی قبولش نمیکنی یعنی من با فتوشاپ درستش کردم!

واسطه گری مالی که ازش صحبت میکنی،بهای تمام شده 19 میلیاردی داره که 14 میلیاردش مربوط به سرمایه گذاری پارس آریان ه . اینم صورتهای مالی پارس آریان ، شرکتی با سرمایه عظیم که 6 ماه 13 ريال سود ساخته.سود انباشته یک پنجم دوره گذشته شده.نقدینگیش 50% کاهش و ....... بنظرت درمورد این شرکت که 73 وزن واسطه گریهای مالی وساپا رو داره باید چه قضاوتی کرد؟

پارس آریان چقدر تقسیم میکنه؟ چند تومن از سود وساپا از این محل تامین میشه؟ سود نقدی فملی که پرید. خساپا هم با این وضعیت وخیم مثل سالهای قبل تقسیم سود نداره.سود وساپا از چه محلی باید تامین بشه؟

ضمن اینکه مطالبات خبهمن هنوز کامل نشده. ولساپا رو که با پی به ای 2.5 واگذار کردن، فملی با پی به ای 5. بلوک سایپا رو هم که قراره 150 بدن. نکته منفی تسویه حساب میدونی چیه؟ فروش بلوک زیر قیمت تمام شده، این در حسابداری یعنی شناسایی زیان! خروج نقدینگی بخاطر کاهش سود نقدی زیرمجموعها. این یعنی نکته منفی تسویه حسابهای اینطوری. بازم یادآوری میکنم قیمت تمام شده سایپا برای وساپا 200 تومنه

به این نکته هم توجه کردی تمام شده زامیاد برای وساپا چنده؟؟ بله 114تومن. همون زامیادی که حق تقدمش 1 ریال معامله شد.

در مورد صنعت ساختمان واقعا زیان 51 تومنی برات مهم نیست. یعنی رسیدن سود 3 تومنی به زیان 51 تومنی در طول یکسال با همین جمله توجیه میشه؟ : این بخش نیاز به زمان داره؟؟؟
                              بله در مورد ساختمونیهای بورس کاملا مشهوده که پارسال سال تعدیلات مثبت همه شرکتهای این گروه بوده »
                              ثامان
                              ثشرق
                              ثتران
                              آ س پ
                              ثباغ
                              ثاخت
                              همه حداقل 1 بار تعدیل مثبت دادن. شما کدوم شرکت ساختمونی بورس رو میشناسی که سود 3 تومنی رو یکساله به 51 تومن زیان برسونه؟

من دیگه بحثو ادامه نمیدم چون توی این چند پست چندین نکته و ابهام وضعیت وساپا رو مطرح کردم که شما حتی توجه بهش نمیکنی . ایشالا که این دفعه مدیراش راست گفته باشن:D

نظر

• hossein sh
                                ستاره دار(1)
                                • Mar 2012
                                • 688

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                حسین جان وزن یه سهم در سبد باید قیمت تمام شده نسبت به قیمت تمام شده سبد باشه.
                                اون عکسی که اون بالا گذاشتم نوشته 30% پس وقتی قبولش نمیکنی یعنی من با فتوشاپ درستش کردم!

واسطه گری مالی که ازش صحبت میکنی،بهای تمام شده 19 میلیاردی داره که 14 میلیاردش مربوط به سرمایه گذاری پارس آریان ه . اینم صورتهای مالی پارس آریان ، شرکتی با سرمایه عظیم که 6 ماه 13 ريال سود ساخته.سود انباشته یک پنجم دوره گذشته شده.نقدینگیش 50% کاهش و ....... بنظرت درمورد این شرکت که 73 وزن واسطه گریهای مالی وساپا رو داره باید چه قضاوتی کرد؟

پارس آریان چقدر تقسیم میکنه؟ چند تومن از سود وساپا از این محل تامین میشه؟ سود نقدی فملی که پرید. خساپا هم با این وضعیت وخیم مثل سالهای قبل تقسیم سود نداره.سود وساپا از چه محلی باید تامین بشه؟

ضمن اینکه مطالبات خبهمن هنوز کامل نشده. ولساپا رو که با پی به ای 2.5 واگذار کردن، فملی با پی به ای 5. بلوک سایپا رو هم که قراره 150 بدن. نکته منفی تسویه حساب میدونی چیه؟ فروش بلوک زیر قیمت تمام شده، این در حسابداری یعنی شناسایی زیان! خروج نقدینگی بخاطر کاهش سود نقدی زیرمجموعها. این یعنی نکته منفی تسویه حسابهای اینطوری. بازم یادآوری میکنم قیمت تمام شده سایپا برای وساپا 200 تومنه

به این نکته هم توجه کردی تمام شده زامیاد برای وساپا چنده؟؟ بله 114تومن. همون زامیادی که حق تقدمش 1 ریال معامله شد.

در مورد صنعت ساختمان واقعا زیان 51 تومنی برات مهم نیست. یعنی رسیدن سود 3 تومنی به زیان 51 تومنی در طول یکسال با همین جمله توجیه میشه؟ : این بخش نیاز به زمان داره؟؟؟
                                بله در مورد ساختمونیهای بورس کاملا مشهوده که پارسال سال تعدیلات مثبت همه شرکتهای این گروه بوده »
                                ثامان
                                ثشرق
                                ثتران
                                آ س پ
                                ثباغ
                                ثاخت
                                همه حداقل 1 بار تعدیل مثبت دادن. شما کدوم شرکت ساختمونی بورس رو میشناسی که سود 3 تومنی رو یکساله به 51 تومن زیان برسونه؟

من دیگه بحثو ادامه نمیدم چون توی این چند پست چندین نکته و ابهام وضعیت وساپا رو مطرح کردم که شما حتی توجه بهش نمیکنی . ایشالا که این دفعه مدیراش راست گفته باشن:D
                                مصطفی جان
                                این که من شما را رجوع به آخرین گزارش دادم منظور این بود که هم اکنون 26% درصد در سبد خودروئی ذکر شده. این به معنایی که شما ذکر کردید قطعاً نیست. چیزی که من اشاره کردم رجوع به آخرین گزارشه همین و فقط همین اماری که دارید مربوط به گزارشات قبل هست. سوء تفاهم صورت گرفته..
                                ابهاماتی که شما مطرح کردید، کاملاً به حق هست
                                اما اینکه شما می فرمائید به نکاتی که شما مطرح می کنی توجه ندارم، باشه زمان پاسخگوی موارد ابهام خواهد بود.

نظر

در حال کار...
                                X