سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 13661366
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 243

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    موافقم ...

وساپا میتونه قیمت های پایینتر از این رو ببینه
    البنه اگه بازار بخواد حمایت بشه اولین سهمی که صعود خوبی میکنه همین وساپاست.
    یاد پارسال بخیر.

نظر

• 13661366
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 243

راستی امروز با اقای بالازاده( دانایان) داشتم موقع بازگشایی صحبت میکردم که معتقد بود باید رو 125 باز بشه و میگفت امروز با این قیمت میخوایم بخریم. و از سهم حمایت میکنیم و میگفت بازی حق قشنگی داره.

نظر

• ناظم
        عضو فعال
        • May 2011
        • 508

دوستان من 5000 سهم وساپا را دارم چند سهم بابت افزایش سرمایه به من تعلق مگیرد و آیا همه حق ها قابلیت فروش دارند

نظر

• فری زبل
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 860

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
          دوستان من 5000 سهم وساپا را دارم چند سهم بابت افزایش سرمایه به من تعلق مگیرد و آیا همه حق ها قابلیت فروش دارند
          فکرمیکنم اگراشتباه نکرده باشم 104درصد باشه یعنی 5200 سهم وهمشم قابلیت فروش دارن
          موفق باشی
          /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
            دوستان مقداری از حق های وساپا جایزه است ومقداری از آن را باید پولش را واریز کرد آیا هر دو حق را می توان فروخت خواهشا راهنمایی نمائید
            با سلام
            وساپا از محل سود انباشته مبلغ 1400000 میلیون ریال، از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 1700000 میلیون ریال افزایش سرمایه داده که جمعش میشه 103درصد
            اون بخش که از سود انباشته هست باید صبر کنید تا مراحلش طی بشه و به سهم تبدیل بشه و برای اون حق تقدمی وجود نداره
            ولی اون بخشی که از مطالبات و اورده بوده با بازشدن نماد حق تقدم قابل فروش است.

موفق باشید
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

حقش داره 15 باز میشه. ایشالا که خیره!
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

جو گیر شدیم 600000 تایی برداشتیم
                انشاا... که رکب نخورده باشیم

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

واقعا خوب میخرن.
                  حالا یا حمایته و یا جذابیتش برای بازار.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

160 ریال واقعا" مفته مفته
                    اگه حتی حقهاشو نگه داری و پول به حساب شرکت بریزی و تبدیل به سهم بشه هم باز هم سود میکنی
                    از یه آدامس خروس نشان هم ارزونه

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      160 ریال واقعا" مفته مفته
                      اگه حتی حقهاشو نگه داری و پول به حساب شرکت بریزی و تبدیل به سهم بشه هم باز هم سود میکنی
                      از یه آدامس خروس نشان هم ارزونه
                      قيمت خود سهم 107 تومن و قيمت حق 16 تومن اگر 100 تومن رو بريزه كسي و حق رو تبديل كنه به سهم با توجه به اينكه خود سهم 107 تومنه پس ضرره و ميشه راحت خود سهمو خريد تنها جذابيت حق در اينه كه دامنه نوسانش نسبت به خود سهم بيشتره كه در مورد اين سهم با توجه به اينكه قيمت حق از خود سهم بيشتره ريسكش زيادتره
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• hahahaha
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 70

دوست عزيز شما كه مي گي مفته مفته خوب به نظرتون بهتر نيست بري خود سهم رو بگيري با 107 تومان
                        من نمي فهمم در شرايطي كه مي شه خود سهم رو خريد با قيمت پايين تر چرا بايد بريم سراغ تقدم
                        درسته كه دامنه نوسانش بيشتره اما اگه بياد پايين ضرر هم خيلي زياد مي شه
                        من فكر مي كنم معمولا بايد قيمت سهم از تقدم + 100 تومان بيشتر باشه چون ريسكش پايين تره اما نمي دونم چرا بازار داره تقدم 16 توماني رو مي خره اما خود سهم كه صف خريدش ميشه 1092 ريال رو نمي خره. يكمي عجيبه
                        اما قيمت تقدم اگه 16 تومان باشه و احتمالا به 20 تومان هم برسه مزيتش اينه كه رشد خود سهم رو تضمين مي كنه

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                          قيمت خود سهم 107 تومن و قيمت حق 16 تومن اگر 100 تومن رو بريزه كسي و حق رو تبديل كنه به سهم با توجه به اينكه خود سهم 107 تومنه پس ضرره و ميشه راحت خود سهمو خريد تنها جذابيت حق در اينه كه دامنه نوسانش نسبت به خود سهم بيشتره كه در مورد اين سهم با توجه به اينكه قيمت حق از خود سهم بيشتره ريسكش زيادتره
                          در اصل توسط hahahaha پست شده است View Post
                          دوست عزيز شما كه مي گي مفته مفته خوب به نظرتون بهتر نيست بري خود سهم رو بگيري با 107 تومان
                          من نمي فهمم در شرايطي كه مي شه خود سهم رو خريد با قيمت پايين تر چرا بايد بريم سراغ تقدم
                          درسته كه دامنه نوسانش بيشتره اما اگه بياد پايين ضرر هم خيلي زياد مي شه
                          من فكر مي كنم معمولا بايد قيمت سهم از تقدم + 100 تومان بيشتر باشه چون ريسكش پايين تره اما نمي دونم چرا بازار داره تقدم 16 توماني رو مي خره اما خود سهم كه صف خريدش ميشه 1092 ريال رو نمي خره. يكمي عجيبه
                          اما قيمت تقدم اگه 16 تومان باشه و احتمالا به 20 تومان هم برسه مزيتش اينه كه رشد خود سهم رو تضمين مي كنه
                          دوستان عزیزم فرمایشات شما کاملا" درست و منطقیه
                          ولی حق موتور محرکی برای حرکت خود سهم است
                          و اینو بدونیم که خود سهم هم در این قیمت ها نخواهد ماند و با حمایتهای حقوقی صعود خواهد کرد.

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                            در مورد اين سهم در نظر داشته باشيد كه سهاماي خوبي كه تو پرتفو داشته رو داده به گروه بهمن به خاطر بدهياش مثل مس و خارك و... دوستان حواسشون باشه
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• hahahaha
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 70

البته دوست عزيز اميدواريم صعود كنه
                              من امروز وساپا خريد كردم و خيلي خوشحال مي شم صعود كنه ولي اگه بخواد بياد پايين چي؟؟؟ فاصله سهم تا تقدمش زياد شده. علت اصلي كه من هم سهم رو گرفتم همين فاصله بود. فكر كردم حداقلش اينه كه كساني كه دارند با اين حجم تقدم رو در اين قيمت مي خرن پس حتما قصد دارن خود سهم رو هم به اون قيمتها نزديك كنند اين ديگه حداقلش خواهد بود و براي همين سهم رو خريدم. ولي فكر كنم عمده بازي تقدمها كار حقوقي بود چون براي حقيقي نمي صرفه اين فاصله قيمتي رو پرداخت كنه مگه اينكه اطلاعاتي داشته باشه كه سهم قراره به مثلا 120 تا 130 برسه در اينط صورت بازده تقدم خيلي بيشتر از سهم مي شه

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                دوستان عزیزم فرمایشات شما کاملا" درست و منطقیه
                                ولی حق موتور محرکی برای حرکت خود سهم است
                                و اینو بدونیم که خود سهم هم در این قیمت ها نخواهد ماند و با حمایتهای حقوقی صعود خواهد کرد.
                                عطا جان تجربه ای که من روی سهمای حق دار داشتم اینه که بدلیل زیاد شدن یکباره شناور، حقوقی نمیتونه همزمان روی هر دو مانور بده.
                                حق تقدم خوب نوسان میده اما بالا و پایین زیاد داره و بازی هم زیاد روش در میارن.
                                و اینکه بالا بودن فاصله حق و سهم تضمینی بر افزایش قیمت سهم یا خودش نیست. بازی بترانس یا زامیاد رو به یاد بیار

نظر

در حال کار...
                                X