انشاالله با قيمت بسيار خوبي باز بشه 140 الي 170 من تعداد بسيار بالايي دارم و تا 729 تومان فروشنده نيستم مگر براي تنوع
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
در اصل توسط Masoud F پست شده است View Postصف شد
حداقل تا 150 میره
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
البته اين تريدرامون خيلي اصولي كار ميكنند من بهش گفتم هرچقدر دادند بخر هم حقيقي فروشنده سود خوبي ميكنه هم ماكه برامون فرقي نداره 50تومان بالاتر چه بهتر ولي نامرد از اصول تخططي نميكنهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postمسعود جان ما خودمون آماده كرده بوديم كه 170تومانه خريد كنيم اگر تا 50ميليون سهم هم 170 ميدادند من و دوستانم خريد مي كرديم حالاكه 118 تومانه باز شد واقعا شوكه شديم مفت مفت.
حقوقیها اکثرا سهامهارو برای مجامع میخرن و بعد از تقسیم سود در مجامع سالانه اقدام به فروش میکنن
البته منظور من حقوقیهای عمده نیستن.
نظر
-
بعد از عرضه تاپيكو خودرويي ها صف هاي 100ميليوني خواهند داشت
وساپا: الان
خرید حقیقی
3.543 M
خرید حقوقی
400,000
خرید گروهی
2.493 M
فروش حقیقی
6.035 M
فروش حقوقی
400,000
خریدار 131 فروشنده 105
دوستان تفسير اين خريد و فروشها اينه كه سهم بسيار با ارزش هست و فقط ميخواهند از شما با قيمت پايين تر بخرند حالا از فروش منصرف شويد ببينيد چطور صف خريد چيده ميشهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر