به نظر شما رشدی خواهد داشت؟؟
سرمايه گذاري سايپا (وساپا)
Collapse
X
-
-
دوستان حقيقي براي خريد عجله نكنيد. حقوقي ها و گروهي ها براي خريد بايد سرو دست بشكنند چونكه وساپا با شرايط بدسال پيش 573 ريال سود ساخت به نظر الان بايد قيمت سهم 300تومان باشه درسته؟ولي الان در قيمت اسمي خودمعامله مي شود .دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
طبق موج شماري استاد مختاري عزير اگر وساپا 125تومان را بشکنه.تا دوبرابر قيمت ميتونه رشد کنه.يعني 250تومان
.................................................. .................................................. .................................................. .......
قبلا خاور-خپارس-خکاوه-و....مقاومتهاي خود را شکونده بودند و امروز هم وساپا شکوند.
مبارک باشه.
امروز با پولهاي جديد وارد وساپا شدم.
منظورم سود بانک تجارت-ملت-فولاي
گروه خودرو شديدا امد تو ليست خريد.
دليلش هم يکي تکنيکال
يکي تعديل ناشي از استفاده از ارز 2477توماني بجاي 3300توماني بودجه مصرفي.
حپارس 45تومان ميتونه تعديل مثبت بده و خاور بالاي60تومان
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postطبق موج شماري استاد مختاري عزير اگر وساپا 125تومان را بشکنه.تا دوبرابر قيمت ميتونه رشد کنه.يعني 250تومان
.................................................. .................................................. .................................................. .......
قبلا خاور-خپارس-خکاوه-و....مقاومتهاي خود را شکونده بودند و امروز هم وساپا شکوند.
مبارک باشه.
دليلش هم يکي تکنيکال
حپارس 45تومان ميتونه تعديل مثبت بده و خاور بالاي60توماندوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postطبق موج شماري استاد مختاري عزير اگر وساپا 125تومان را بشکنه.تا دوبرابر قيمت ميتونه رشد کنه.يعني 250تومان
مبارک باشه.
دليلش هم يکي تکنيکال
حپارس 45تومان ميتونه تعديل مثبت بده و خاور بالاي60تومان
منم دیروز با توجه به سود فولای و فروش کرازی سنگین وارد وساپا شدم
امروز واقعا سهم طوفانی بود به امید خدا مقاومت 127 رو با قدرت شکوند...................
بانک تجارت به این زودی سود میده؟"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام کیانوش جان
منم دیروز با توجه به سود فولای و فروش کرازی سنگین وارد وساپا شدم
امروز واقعا سهم طوفانی بود به امید خدا مقاومت 127 رو با قدرت شکوند...................
بانک تجارت به این زودی سود میده؟
فعلا حساب را تو کارگزاري بدهکار کردم.اعتبار گرفتم.
نظر
نظر