سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

سلام...وساپا همیشه برای من یک سهم خوب و سود ساز بوده...اولین ورودو چند وقت پیش در 120 و 123 بود...در 143 خالی کردم رفتم کویر تایر خریدم و امروز دوباره بخاطر شکست مقاومت 148 وارد شدم در 149

اولین مقاومت البته نه چندان قوی رو 165 و 170 میدونم و مقاومت اصلی 180

نظر

• khademi1350
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 583

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      سلام...وساپا همیشه برای من یک سهم خوب و سود ساز بوده...اولین ورودو چند وقت پیش در 120 و 123 بود...در 143 خالی کردم رفتم کویر تایر خریدم و امروز دوباره بخاطر شکست مقاومت 148 وارد شدم در 149

اولین مقاومت البته نه چندان قوی رو 165 و 170 میدونم و مقاومت اصلی 180
      جناب بهرامی با همون 10000 هزار تا وارد شدی یا اینبار بیشتر خریدی

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post
        جناب بهرامی با همون 10000 هزار تا وارد شدی یا اینبار بیشتر خریدی

یادته رو 150 گفتم میاد رو 120؟

اون موقع مسخره می کردید...الانم دارید همون کارو می کنید...دوست عزیز هیچ وقت مقدار داراییتو به کسی نگو

مطمئن باش خیلی بیشتر از مقدار دارایی شماست:D
        آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/04/01, 12:05.

نظر

• norther_68
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 1306

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
          بازار بسیار باهوش میباشد و سهم های ارزنده را میزنه در گوشش.امروز وساپا بسیار مقتدرانه با حجم بالا معامله شد.
          وساپا 128 تومانی امروز تا 3 ماه اینده خوشگل 100 درصد گین خواهد داد.ازین فرصت های اتفاقی برای خرید تو کف قیمت درنگ نکنید.
          امیدوارم دوستان تو قیمتهای زیره 130 تومانی حسابی خرید کرده باشند ما که تا خره خره وساپا خریدیم زیره 130 تومان با میانگین خرید 135 تومان.وساپا امروز دقیقا مشابه خگستر 11 ماه پیش میباشد که بنده رو 108 تومان سنگین خگستر جمع کرده و 630 تومان خالی کردم نقطه ورود خرید یک سهم و با میانگین ابتدای موج صعود سهم راز موفقعیت برای سیو سود عالی میباشد.
          وساپا بنیادی و فاندامنتالی امروز تمام شرایط برای یک رشد سرکش را دارا میباشد و خرید تو این قیمتها با توجه به چشم انداز مثبت زیر مجموعه ها یک از بهترین گزینه ها برای میان مدتبا بازدهی بالای 100 درصد میباشد.

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

امیدوارم دوستان تو قیمتهای زیره 130 تومانی حسابی خرید کرده باشند ما که تا خره خره وساپا خریدیم زیره 130 تومان با میانگین خرید 135 تومان.وساپا امروز دقیقا مشابه خگستر 11 ماه پیش میباشد که بنده رو 108 تومان سنگین خگستر جمع کرده و 630 تومان خالی کردم نقطه ورود خرید یک سهم و با میانگین ابتدای موج صعود سهم راز موفقعیت برای سیو سود عالی میباشد.
            وساپا بنیادی و فاندامنتالی امروز تمام شرایط برای یک رشد سرکش را دارا میباشد و خرید تو این قیمتها با توجه به چشم انداز مثبت زیر مجموعه ها یک از بهترین گزینه ها برای میان مدتبا بازدهی بالای 100 درصد میباشد.
            البته هر جا که بخواد اصلاح کنه سهم رو رها می کنیم و دوباره ورود...:D

فعلا ببینیم با 165 170 و 180 چی می کنه دوست من

نظر

• ali20005
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 230

با سلام خدمت دوستان
              در تایم فریم هفتگی وساپا تشکیل الگوی پرچم داده که بیرون از الگو تثبیت شده و به اندازه دسته پرچم یعنی تا 195 در صورت شکست مقاومت 172 میدلاین اندروز میتونه بتازه و سهم پس از برخورد به میدلاین بولینگر باند واکنش نشون داده و به سمت بالا حرکت کرده ضمنا RSI هم در کانال صعودی قرار گرفته و وضعیت خوبی داره. منتظر نظرات شما اساتید هستم.

[CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
              [/CENTER]

نظر

• ROSEMAN
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 186

با عرض سلام حضور سهامداران محترم "وساپا"

یک سوال از دوستان عزیز داشتم و ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره، در اختیار بنده قرار بده.

از میان اعضای این تاپیک، کسی هست که به صورتهای مالی حسابرسی شده دو شرکت
                تجارت الکترونیک خودرو تابان
                و
                پیشگامان بازرگانی ستاره تابان
                دسترسی داشته باشه؟
                ترجیحا صورت های مالی سال جاری...

با تشکر
                [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• norther_68
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 1306

معاملات وساپا زیره نظر بگیرید سهم در موج صعودی خودش قرار گرفته و اهداف بالایی در سر دارد.

نظر

• ebiman
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 2071

در اصل توسط ali20005 پست شده است View Post
                    با سلام خدمت دوستان
                    در تایم فریم هفتگی وساپا تشکیل الگوی پرچم داده که بیرون از الگو تثبیت شده و به اندازه دسته پرچم یعنی تا 195 در صورت شکست مقاومت 172 میدلاین اندروز میتونه بتازه و سهم پس از برخورد به میدلاین بولینگر باند واکنش نشون داده و به سمت بالا حرکت کرده ضمنا RSI هم در کانال صعودی قرار گرفته و وضعیت خوبی داره. منتظر نظرات شما اساتید هستم.

سلام
                    دوست عزیز نرم افزاری که استفاده می کنید چیست؟

من متاتریدر استفاده میکنم ولی تایم فریم ماهیانه اش شبیه این نموداره نه هفتگی
                    سلام

نظر

• ali20005
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 230

سلام
                      من از مفید تریدر استفاده میکنم که از سایت مفید دانلودش کردم.
                      لینک دانلود نرم افزار
                      البته به نظرم بهترین نرم افزار رهاورد نوین مبنا هست که فکر کنم حدود 500 تومن هزینه نرم افزاره. من که خودم عکساشو دیدم خیلی خوشم اومد. البته آمی بروکر هم هست که تنظیمات دیتاش سخته و حوصلم نگرفت.
                      هفتگی نداره؟ هفتگیش مثل روزانست؟
                      [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                      [/CENTER]

نظر

• Srahas
                        عضو جدید
                        • Jul 2013
                        • 13

قیمت پایانی بالای 146 تومان بیاد سیگنال خرید قوی صادر خواهد شد.
                        هنوزم میشه خرید.?

نظر

• norther_68
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 1306

.خبر مهم براي سهامداران سايپا و وساپا

روز گذشته روابط عمومی شرکت ایدرو از عقد توافق‌نامه بین دو شرکت خودروساز سایپا و چانگان چین برای تولید دو خودروی جدید سدان و شاسی‌بلند خبر داد.
                          اما آنچه در حاشیه عقد این قرارداد خودنمایی می‌کند اظهارات غلامرضا شافعی رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در مورد پیشنهاد خرید سهام شرکت سایپا و شرکت‌های تابعه توسط شرکت چانگان چین است.
                          شافعی در حاشیه امضای این توافق‌نامه پیشنهاد کرده که شرکت چانگان می‌تواند از سه طریق در خودروسازی ایران حضور یابد، یکی از این راه‌ها، سرمایه‌گذاری در زمینه تولید قطعات الکترونیکی با فناوری بالا به‌طور مستقیم در ایران است و پیشنهاد دیگر این ‌است که با خرید بخشی از سهام شرکت‌های سایپاکاشان، بن رو و پارس خودرو، و تولید محصول در این شرکت‌ها وارد بازار ایران شود. به گفته شافعی، گزینه سوم حضور چانگان درایران، خرید بخشی از سهام سایپا خواهد بود که اگر شرکت چینی علاقه‌مند به حضور در بازار ایران باشد، از طریق سایپا می‌تواند حضور موثرتری داشته باشد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در اجلاس داووس و دعوت سرمایه‌گذاران خارجی به حضور در صنعت خودروی ایران و نیز قانون جلب سرمایه‌گذاران خارجی تاکید کرده که فضای مناسبی برای سرمایه‌گذاری در ایران فراهم شده است که شرکت چانگان باید از این فرصت استفاده کند. حسن روحانی رئیس‌جمهور در حاشیه اجلاس داووس که بهمن‌ماه سال گذشته در سوئیس برگزار شد، در جریان سخنرانی خود تلویحا از آمادگی ایران برای فروش سهام خودروسازان به شرکت‌های خارجی خبر داد.
                          وی در اظهارات خود با اشاره به اهمیت صنعت خودرو و پیشرفت‌های قطعه‌سازان ایرانی، گفت که ایران می‌خواهد با ارائه پیشنهادهای جذاب، شرکت‌های خارجی را در مالکیت خودرو‌سازی‌های داخلی شریک کند.هر چند پس از گذشت مدت زمان کمی از اظهارات رئیس‌جمهور برخی خبرها از پیشنهاد خرید شرکت پارس خودرو توسط رنو و حتی خرید بخشی از سهام ایران خودرو توسط پژو فرانسه حکایت داشت؛ اما ظاهرا در غیاب شرکت‌های فرانسوی، شرکت‌های خودروساز چینی در گزینه اول خودروسازان قرار گرفته اند.
                          اما در این مراسم مدیرعامل شرکت چانگان نیز توضیحاتی در مورد شرکت تابعه خود داده است، وی عنوان کرده که هم‌اکنون چانگان بیش از 10 درصد بازار خودروی چین را در اختیار دارد و قصد داریم با تولید 6 میلیون دستگاه خودرو در سال 2020 به رده اول خودروسازان چینی دست پیداکنیم.

نظر

• meisam_em
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 2124

.خبر مهم براي سهامداران سايپا و وساپا

روز گذشته روابط عمومی شرکت ایدرو از عقد توافق‌نامه بین دو شرکت خودروساز سایپا و چانگان چین برای تولید دو خودروی جدید سدان و شاسی‌بلند خبر داد.
                            اما آنچه در حاشیه عقد این قرارداد خودنمایی می‌کند اظهارات غلامرضا شافعی رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در مورد پیشنهاد خرید سهام شرکت سایپا و شرکت‌های تابعه توسط شرکت چانگان چین است.
                            شافعی در حاشیه امضای این توافق‌نامه پیشنهاد کرده که شرکت چانگان می‌تواند از سه طریق در خودروسازی ایران حضور یابد، یکی از این راه‌ها، سرمایه‌گذاری در زمینه تولید قطعات الکترونیکی با فناوری بالا به‌طور مستقیم در ایران است و پیشنهاد دیگر این ‌است که با خرید بخشی از سهام شرکت‌های سایپاکاشان، بن رو و پارس خودرو، و تولید محصول در این شرکت‌ها وارد بازار ایران شود. به گفته شافعی، گزینه سوم حضور چانگان درایران، خرید بخشی از سهام سایپا خواهد بود که اگر شرکت چینی علاقه‌مند به حضور در بازار ایران باشد، از طریق سایپا می‌تواند حضور موثرتری داشته باشد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در اجلاس داووس و دعوت سرمایه‌گذاران خارجی به حضور در صنعت خودروی ایران و نیز قانون جلب سرمایه‌گذاران خارجی تاکید کرده که فضای مناسبی برای سرمایه‌گذاری در ایران فراهم شده است که شرکت چانگان باید از این فرصت استفاده کند. حسن روحانی رئیس‌جمهور در حاشیه اجلاس داووس که بهمن‌ماه سال گذشته در سوئیس برگزار شد، در جریان سخنرانی خود تلویحا از آمادگی ایران برای فروش سهام خودروسازان به شرکت‌های خارجی خبر داد.
                            وی در اظهارات خود با اشاره به اهمیت صنعت خودرو و پیشرفت‌های قطعه‌سازان ایرانی، گفت که ایران می‌خواهد با ارائه پیشنهادهای جذاب، شرکت‌های خارجی را در مالکیت خودرو‌سازی‌های داخلی شریک کند.هر چند پس از گذشت مدت زمان کمی از اظهارات رئیس‌جمهور برخی خبرها از پیشنهاد خرید شرکت پارس خودرو توسط رنو و حتی خرید بخشی از سهام ایران خودرو توسط پژو فرانسه حکایت داشت؛ اما ظاهرا در غیاب شرکت‌های فرانسوی، شرکت‌های خودروساز چینی در گزینه اول خودروسازان قرار گرفته اند.
                            اما در این مراسم مدیرعامل شرکت چانگان نیز توضیحاتی در مورد شرکت تابعه خود داده است، وی عنوان کرده که هم‌اکنون چانگان بیش از 10 درصد بازار خودروی چین را در اختیار دارد و قصد داریم با تولید 6 میلیون دستگاه خودرو در سال 2020 به رده اول خودروسازان چینی دست پیداکنیم.

سلام و دورد و ممنون از خبر جدید
                            جناب شما تا پایان سال چه قیمتی را برای وساپا متصورید؟
                            ممنون
                            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• norther_68
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 1306

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                              سلام و دورد و ممنون از خبر جدید
                              جناب شما تا پایان سال چه قیمتی را برای وساپا متصورید؟
                              ممنون
                              با توجه به چشم انداز مثبت صنعت خودرو و بهبود تولید خودرو و توافقات هسته ای در بدترین حالت وساپا تا اخره سال بالای 280 تومان قیمت خواهد خورد.
                              معاملات وساپا را زیره نظر بگیرید وساپا روند نزولی بلند مدت خودش رو شکسته و وارد موج صعودی خودش شده.خرید وساپا زیره 140 تومان یک خرید کاملا بی ریسک و ارزنده و اکازیون میباشد.

نظر

• hanny
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 395

دوستان سلام خرید امروز وساپا چطوره ممنون یا حق

نظر

در حال کار...
                                X