سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حاجیلو
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 113

پاسخ : سرمايه گذاري سايپا (وساپا)

در اصل توسط hajamoo پست شده است View Post
    این سهم در حال حاضر 4 برابر ارزش واقعی خود در حال معامله شدن است ...

قیمت اسمی 1000 ریالی حد روانی شده برای بسیاری از سهم هایی که بیخودی بالای ارزش دارن معامله میشن توی بورس

اگه به ارزش باشه در کنار خارزمی وسپه والبر و ... که دارن نزدیک ارزش معامله میشن، الان وساپا باید 35 تومن باشه هر سهمش

باورش سخته ولی حقیقت همیشه تلخه
    مفت باد هواست، کنتور که نداره!

هر وقت با دلیل و سند حرفی تونستی بزنی بعد بیا حرف بزن!
    [FONT=Tahoma]

[/FONT]

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

بيمه ايران 230ميليون سهم ديگه داره انها را بفروشه وساپا.........................
      بيمه ايران مثل يک موريانه اي ميمونه که به جان يک جنگل انبوه افتاده باشه.
      .................................................. ............

نظر

• dpi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 578

مدیر سرمایه گذاری بیمه ایران شخصی است به نام عطاء اله بابایی .ایشان مدعی است شرکتهای خودرویی شرکتهای بی ارزشی هستند ولی وقتی به ایشان گفتم شما که می گوید شرکتهای خودررویی بی ارزش هستند چرا مثلا بلوک 5 درصدی وساپا تون رو اگهی نمی کند که بازار رو به گند نکشید هیچ پاسخ دندان گیری نداشتن.
        این آقا تفکرات عجیب و غریبی داره .یادمه همین اقای بابایی شاراک رو 800 تومن حسابی خالی میکرد.
        آقای بابایی بالای 10 کارشناس ارشد مالی البته به قول خودش داره که الحمدلله همه کاسب هستند و پرتفوی دهها میلیاردی شرکت رو در راستای منافع خودشون مدیریت میکنن.
        یک نمونه اش خرید فارس توسط بیمه ایران هست حالا میدونید چرا؟چون خودشون،شخصی هاشون فارس دارن.
        اینا میرن فارس با p/e=12 میخرن فکر میکنن هنر کردن. فارس اگه 100 درصد هم تعدیل بده تازه پی ایش میشه 6 .من نمی گم فارس سهم بدی هست بلکه میگم چرا اخه بازار رو به گند میکشی.رو صحبتم با آقایون بیمه هاست.اینها در آن جلسه کذایی به وزیر قول دادن پول بیارن به بازار،حالا نه تنها این کار رو نکردن بلکه از حسودی شون میخان سهم هایی رو که پرتفوی های شخصی شون ندارن بالا نرن.اینها به صورت کاملا انتحاری سهم میفروشن البته از کیشه بیت المال و شرکت.

نظر

• پاسال
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 304

این سهم در حال حاضر 4 برابر ارزش واقعی خود در حال معامله شدن است ...

قیمت اسمی 1000 ریالی حد روانی شده برای بسیاری از سهم هایی که بیخودی بالای ارزش دارن معامله میشن توی بورس

اگه به ارزش باشه در کنار خارزمی وسپه والبر و ... که دارن نزدیک ارزش معامله میشن، الان وساپا باید 35 تومن باشه هر سهمش

باورش سخته ولی حقیقت همیشه تلخه
          این حقیقت رو کمی توضیح بدین شما چجوری حساب کردین شاید کمی پایینتر هم بشه مثلا 30 تومان ویا 25 تومان آخه فقط خودکارها ودفاتر وکاغذهای توی شرکت روهم جمع کنیم باز از 100 تومان بیشتر میشود
          در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• hajamoo
            عضو جدید
            • Apr 2014
            • 22

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
            این حقیقت رو کمی توضیح بدین شما چجوری حساب کردین شاید کمی پایینتر هم بشه مثلا 30 تومان ویا 25 تومان آخه فقط خودکارها ودفاتر وکاغذهای توی شرکت روهم جمع کنیم باز از 100 تومان بیشتر میشود
            اگه دوست داری برو و فقط یک قلم که من میگم رو با هم مقایسه کن ... گوشی دستت میاد ...> برو ارزش بازار دارایی های بورسی وسپه رو با وساپا مقایسه کن باقیش پیش کش!!!

با توجه به اینکه ارزش بازار وسپه نزدیک به وساپاست، وسپه رو مثال زدم

نظر

• hajamoo
              عضو جدید
              • Apr 2014
              • 22

اگه دوست داری برو و فقط یک قلم که من میگم رو با هم مقایسه کن ... گوشی دستت میاد ...> برو ارزش بازار دارایی های بورسی وسپه رو با وساپا مقایسه کن باقیش پیش کش!!!

بعضیا فقط دوست دارن از سهمشون تعریف بشه ... اما وقتی جواب دندان شکنی میگیرن پا به فرار میزارن =))

نظر

• meisam_em
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 2124

بعضیا فقط دوست دارن از سهمشون تعریف بشه ... اما وقتی جواب دندان شکنی میگیرن پا به فرار میزارن =))

داداش شما یک مثال عینی بیار....
                کدوم شرکت بورسی و فرابورسی و ...هر سهمش داره زیر پنجاه تومان معامله میشه!؟!؟؟؟!
                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• hajamoo
                  عضو جدید
                  • Apr 2014
                  • 22

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                  داداش شما یک مثال عینی بیار....
                  کدوم شرکت بورسی و فرابورسی و ...هر سهمش داره زیر پنجاه تومان معامله میشه!؟!؟؟؟!

من یک بحث علمی و منطقی کردم که مدعیان از پاسخگویی عاجز ماندند... گفتم اگه به ارزش باشه، در کنار ارزش بازار مثلا 850 میلیارد تومنی وسپه، وساپا باید ارزش بازارش 200 میلیارد تومن باشه ...

در ضمن اگر الان زیر 100 نیست دلیل ندارد نتونه بیاد زیر 100 (مثل وبصادر)... و اگر واقعا قبول داریم که داره بالاتر از ارزش معامله میشه نباید فروش سهم رو عملی حرام بدونیم!

مجددا اعلام میکنم که وسپه رو من باب مثال گفتم!

نظر

• alijavid
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 231

من یک بحث علمی و منطقی کردم که مدعیان از پاسخگویی عاجز ماندند... گفتم اگه به ارزش باشه، در کنار ارزش بازار مثلا 850 میلیارد تومنی وسپه، وساپا باید ارزش بازارش 200 میلیارد تومن باشه ...

در ضمن اگر الان زیر 100 نیست دلیل ندارد نتونه بیاد زیر 100 (مثل وبصادر)... و اگر واقعا قبول داریم که داره بالاتر از ارزش معامله میشه نباید فروش سهم رو عملی حرام بدونیم!

دوست عزیز سهامدار دنبال سود سازیه. ارزش سهم به سود سازیه اون هست. اگرنه شما برو سیمانی بخر یا ایران خودرو رو بخر. این حرف ها مال هلدینگ هاست. سهام دار جز دنبال سود سازیه شرکته. اگر عرضه بیمه نبود این سهم بالای 200 بود. درضمن پرتفوی بورسی این سهم از لحاظ ارزشی این ماه بالای 200 تومنه! شما یک مقدار بحث علمی نکن.

Sent from my C6602 using Tapatalk

نظر

• ali20005
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 230

دوست عزیز قصد جسارت ندارم. ولی از صحبتهات معلومه واقعا از بورس چیز زیادی نمیدونی، شما برو پرتفو شرکت رو یه نگاه بنداز بیزحمت.
                      [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                      [/CENTER]

نظر

• S.TRADER
                        عضو عادی
                        • Feb 2014
                        • 299

جناب hajamoo لطفا این مطلب را تا آخر بخون.

شما گفتی به صورت علمی بگیم چرا وساپا نباید قیمتش 35 تومان باشه . چشم این هم به صورت علمی . برای مثال من 90% سبدم از گروه خودرویی است حالا خوب یا بدش کار نداریم . این شرکت ها 1 ریال هم سود ندارند به شما بدهند , زیان ده هستند , بانکها به سختی تسهیلات می دهند , اگر تحریم بر نداشته بشه داغون می شوند. از طرفی بنده بقیه پولم را رفتم از سهم های سود ده خریدم با بنیادی قوی که اگر تحریم ها هم برداشته نشه زیاد تاثیری ندارند و باز سود ده هستند منهای این که سود این شرکت ها در سال جاری و سال های آتی رو به رشد است مانند : بانک صادرات - ثتران -
                        بعضی از گروه دارویی - بعضی از گروه پالایشی و... . اما با این وجود این گروه ارزنده 2زار بالا نمیرن بلکه پایین هم میان اما سایپا و ایران خودرو دارن اندازه کل بازار معامله میشن و بالا میرن . پس به این حالت اصطلاحا میگن امید به آینده . که امید به آینده گروه خودرو بالاتر از سایر صنایع میباشد برای همین پول وارد سهم میشه و قیمت رشد می کنه . حالا شما امید به آینده سهمی مثل سرمایه گذاری سایپا را که بعد از تحریم در کنار سایپا به قیمت های نجومی می رسد را میای پرتفوشو با وسپه مقایسه میکنی ؟؟؟!!!! و سپه اگر تحریم برداشته بشه به اندازه وساپا تغییر میکنه ؟؟؟ شما می دونی چرا کشتی با این سود کم قیمتش انقدر بالاست ؟؟ شما میدونی اگر تحریم کامل برداشته بشه و شرکت صدرا مشکلی با سپاه نداشته باشه قیمتش چند ؟؟؟ شما میدونی ارزش جایگزینی یعنی چی ؟؟؟؟
                        اگر تحریم برداشته نشه حرف شما کاملا درست است که وسپه بیشتر می ارزه . اما شما به صورت علمی بگو چطوری در حالت فعلی باید بشه 35 تومان ؟؟؟ اخه بابا برو ببین به چی میگن p/e بعد بیا حرف بزن. حتی قیمت این 2 تا سهم با هم فرق داره .بد بخت کسایی که حرف شما را تو این تاپیک می خونند هم عصبی میشن هم نگران . آفا بلد نیستی ننویس هم اعصاب خودت راحت هم اعصاب دوستان.

نظر

• پاسال
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 304

فرار برای چه دوست عزیز گفتم شما چجوری حساب کردید دلیل خود را با منطق بیاورید از روی هوا بنده هم میتونم صد تا از این حرفا بزنم اون جواب دندون شکن که گفتی کجا است ؟
                          در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• hajamoo
                            عضو جدید
                            • Apr 2014
                            • 22

در اصل توسط S.TRADER پست شده است View Post

آفا بلد نیستی ننویس هم اعصاب خودت راحت هم اعصاب دوستان.
                            شما بلدی ... معلوم هم هست اعصابت راحته که سرمایه گذاری ها رو میخواهی با پی ب ای مقایسه کنی ...

اصلا شما فهمیدی که من چی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم فقط یک قلم ارزش دارایی بورسی وسپه رو با وساپا مقایسه کنید........... مقایسه کردید؟؟؟

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط S.TRADER پست شده است View Post

شما گفتی به صورت علمی بگیم چرا وساپا نباید قیمتش 35 تومان باشه . چشم این هم به صورت علمی . برای مثال من 90% سبدم از گروه خودرویی است حالا خوب یا بدش کار نداریم . این شرکت ها 1 ریال هم سود ندارند به شما بدهند , زیان ده هستند , بانکها به سختی تسهیلات می دهند , اگر تحریم بر نداشته بشه داغون می شوند. از طرفی بنده بقیه پولم را رفتم از سهم های سود ده خریدم با بنیادی قوی که اگر تحریم ها هم برداشته نشه زیاد تاثیری ندارند و باز سود ده هستند منهای این که سود این شرکت ها در سال جاری و سال های آتی رو به رشد است مانند : بانک صادرات - ثتران -
                              بعضی از گروه دارویی - بعضی از گروه پالایشی و... . اما با این وجود این گروه ارزنده 2زار بالا نمیرن بلکه پایین هم میان اما سایپا و ایران خودرو دارن اندازه کل بازار معامله میشن و بالا میرن . پس به این حالت اصطلاحا میگن امید به آینده . که امید به آینده گروه خودرو بالاتر از سایر صنایع میباشد برای همین پول وارد سهم میشه و قیمت رشد می کنه . حالا شما امید به آینده سهمی مثل سرمایه گذاری سایپا را که بعد از تحریم در کنار سایپا به قیمت های نجومی می رسد را میای پرتفوشو با وسپه مقایسه میکنی ؟؟؟!!!! و سپه اگر تحریم برداشته بشه به اندازه وساپا تغییر میکنه ؟؟؟ شما می دونی چرا کشتی با این سود کم قیمتش انقدر بالاست ؟؟ شما میدونی اگر تحریم کامل برداشته بشه و شرکت صدرا مشکلی با سپاه نداشته باشه قیمتش چند ؟؟؟ شما میدونی ارزش جایگزینی یعنی چی ؟؟؟؟
                              اگر تحریم برداشته نشه حرف شما کاملا درست است که وسپه بیشتر می ارزه . اما شما به صورت علمی بگو چطوری در حالت فعلی باید بشه 35 تومان ؟؟؟ اخه بابا برو ببین به چی میگن p/e بعد بیا حرف بزن. حتی قیمت این 2 تا سهم با هم فرق داره .بد بخت کسایی که حرف شما را تو این تاپیک می خونند هم عصبی میشن هم نگران . آفا بلد نیستی ننویس هم اعصاب خودت راحت هم اعصاب دوستان.

وسپه سهمی هست که پورتفوی آن ترکیبی از سهام معدنی ... پتروشیمی ... از طریق ونیکی ( خودرویی و دارویی ) .. تا حدودی سیمان و در کنارش همراه اول و مخابرات است ...

در کنار پورتفوی بی نظر وسپه که پول سازی به تمام معنی را ترجمه میکند..

سرمایه گذاری در 47000 متر زمین در لواسان و یک سرمایه گذاری مشترک با س. ساختمانی سپه در خیابان بهشتی تهران دارد ..

پورتفوی وسپه را هیچ شرکت سرمایه گذاری در بورس تهران ندارد !

اگر دوستان فکر میکنند با برداشته شدن تحریم ها صنعت پتروشیمی .. بخش معدن و سیمان کشور نابود میشوند ....

پس مطمئن باشند صنعت خودرو پودر خواهد شد ...
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• hajamoo
                                عضو جدید
                                • Apr 2014
                                • 22

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                وسپه سهمی هست که پورتفوی آن ترکیبی از سهام معدنی ... پتروشیمی ... از طریق ونیکی ( خودرویی و دارویی ) .. تا حدودی سیمان و در کنارش همراه اول و مخابرات است ...

در کنار پورتفوی بی نظر وسپه که پول سازی به تمام معنی را ترجمه میکند..

سرمایه گذاری در 47000 متر زمین در لواسان و یک سرمایه گذاری مشترک با س. ساختمانی سپه در خیابان بهشتی تهران دارد ..

پورتفوی وسپه را هیچ شرکت سرمایه گذاری در بورس تهران ندارد !

اگر دوستان فکر میکنند با برداشته شدن تحریم ها صنعت پتروشیمی .. بخش معدن و سیمان کشور نابود میشوند ....

پس مطمئن باشند صنعت خودرو پودر خواهد شد ...
                                دقیقا من هم منظورم همین بود ... گفتم اگه به ارزش باشه الان وسپه اگه داره با ارزش بازار 850 میلیارد معامله میشه وساپا باید 200 میلیارد تومن باشه ارزش بازارش در صورتی که 890 میلیارد تومنه!!! یا خارزمی یا والبر یا ...
                                وسپه رو هم مثال زدم و نخواستم بگم که الان وسپه زیر ارزشه ....

نظر

در حال کار...
                                X