کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز با توجه به روند معاملات امروز "خساپا" و "ورنا"، احساس می کنم عده ای در حال فروش "خساپا" و خرید "ورنا" هستند!
شاید رانت داران بعد از دریافت دریافت حدود 70 درصد سود در "خساپا" اکنون به سراغ "ورنا" و بعد به سراغ "وساپا" بیایند...! واقعا بازار ایران چیزی جز رانت و قدرت پول نیست!
موفق باشید...
موافقم. ابتدا خودروییها رشد میکنند سپس سرمایه گذاریها به دنبال آنها راه خواهند افتاد. حرکت وساپا و ورنا کاملا شبیه یکدیگر هست و این دو باهم رشد خواهند کرد مثل دو برادر دو قلو. البته خساپا هم قیمت بالا دارم واقعا مانده ام بفروشم یا نگهداری کنم؟ منطق میگوید فروش ولی احساس میگوید نگهداریضمنا همین روزها انشاالله باید شاهد حرکت وساپا باشیم.
[CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بندهاش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
[/CENTER]
دوستان -رفقا
من بعنوان کوچيک شما سرمايه گذاري سايپا را در اين تاييپک بعنوان يکي از پر بازده ترين سهام سال 93 معرفي مي کنم.
سهمي با پي به اي پايين هم خودرويي هست هم ساختماني هم سرمايه گذاري.
.................................................. .................................................. ...........
سودش هم هست حدود 40تومان
زيانده هم نيست.
گروه خودرو ليدر بازار در سال 93
از بيمه ايران خواهش مي کنم اون 220ميليون سهم وساپا را بزاره رو ميز براي فروش.
وساپا 83ميليون صف خريد داره.
بده بياد ديگه منتظريم.
وقعا بدون هیچ تعصبی عرض میکنم صف خرید 84 میلیونی وساپا تو این قیمتها با توجه به ارزندگی سهم زیاد جای تعجب نداره صف خرید وساپا بتدریج سنگین تر خواهد شد یحتمل فردا تو مچینگ بالای 100 میلیون صف خرید خواهد داشت.امیدوارم فردا مشکل پر کردن حجم مبنا پیدا نکنیم.
وقعا بدون هیچ تعصبی عرض میکنم صف خرید 84 میلیونی وساپا تو این قیمتها با توجه به ارزندگی سهم زیاد جای تعجب نداره صف خرید وساپا بتدریج سنگین تر خواهد شد یحتمل فردا تو مچینگ بالای 100 میلیون صف خرید خواهد داشت.امیدوارم فردا مشکل پر کردن حجم مبنا پیدا نکنیم.
با سلام یادمه یه مدت روخگستر خیلی مثبت بودید الان نظری ندارید درموردش ؟
با سلام یادمه یه مدت روخگستر خیلی مثبت بودید الان نظری ندارید درموردش ؟
بله بنده خگستر از 108 تومان تا 150 تومان سنگین جمع کردم و برج 10 630 خالی کردم.خگستر هم یکی از بنیادی ترین سهم بازار میباشد که دارای چشم انداز مثبت و فاند قوی میباشد.سهم بعد از رشد تا 640 تومان بعد از منتفی شدن فروش بلوک لاک دفاعی گرفته و وارد فاز استراحت شده و الان درگیر ابر ایچیمکو میباشد چنانچه از ابر خارج شود سیگنال خرید قوی صادر خارج خواهد شد.
نظر