کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فسازان اگر سود بسازد بلا شک چدن و سایر زیر مجموعه هاش هم سود خوب میسازند ( سلامت سود سازی و کیفیت سود بالاتر از فسازان هست)
امروز چدن خودش تنها باید این مارکت را میگرفت نه با داشتن 56 درصد فسازان
چدن هیچوقت به این زودیها پ ی محور نخواهد شد
ولی فسازان همین حالا با پ ی حدود چهار در حال معامله میباشد و بازار فقط از عدم تکرار سود نگران شده
مقداری حق دارد ولی با تولید بالای چدن بمرور سقفها زده خواهد شد
همه میدانستند خاور 250 تومنی ارزنده است ولی تا 200 هم افت کردو بمرور امروز قیمتش را میبینیم
فسازان این مسیر را طی خواهد کرد
درود مفروضات را دارید؟.. طرح توسعه تکمیل شده یا در شرف افتتاحه؟.. چون تلورانس زمانی در شرکت ها خیلی اذیت میکنه در طرح توسعه
دورد و ارادت
طرح توسعه افزایش 100درصدی رو قبل عید استارت زده ولی یه ظرح دیگه برای فیلتراسیون و غبارزدایی داره که ظاهرا همین روزها افتتاح میشه
به هر حال من فکر میکنم امسال 270هزار تن و سال بعد 340هزار تن حد اقل تولید داره
ولی بحث اصلی ما سر حاشیه سود هست
حاشیه سود شرکت در یک دوران منطقی حوالی10% هست
البته در شرایط تورمی اخیر و افزایش ظرفیت شرکت میشه امید داشت که حاشیه سود به 12%هم برسه(من 10%میگیرم)
(حاشیه سود خالص زمستان 14%بوده)
با نرخ های فعلی و حاشیه سود 10% امسال 220-250میتونه بسازه و با 20%افزایش نرخ سال بعد سودش میره بالای 300تومن
شرکت بسیار مدیریت خوبی هم داره
--------------------------------------------
گراف زیر میزان تولید شرکت در 8سال اخیر رو نشون میده(کپی رایت رو رعایت کنیدX-()
یعنی شرکت هر سال 30% رشد تولید داشته و تونسته تولیدش رو در 8سال اخیر 6برابر کنه
این فسازان هم برای خودش ساز جداگانه میزند امروز چدن در صف خرید قفل بود این سهم زیر ۸۰۰ اطراق کرده بود و گهگاهی یک سری به بالای قیمت ۸۰۰ میزد با یک پخ میرفت ۷۹۷ تومان ....برای خودش یک سوهان روحی است در حد لالیگا....خدا را شکر سبدمان امروز کلا ساز ناکوک داشت کزغال....فسازان....کویر.....۳ گانگستری که گروگان یک مشت بازیگر حرام لقمه شده اند یکی با ارسال گزارش دلسرد کننده آن یکی گزارشش خوب است بازار باورش ندارد و سهامدار عمده اش هم اجازه رشد نمیدهد و کویر هم که کلا همانطوری که از نامش پیداست کویری میکند و نان رسان نیست به سهامدار جز
نظر