کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم شاهانه برگشت بالا و از زیان خارج شدیم و در کمی سود هم هستیم افراد فهیمی که میانگین کم کردند در سود خوب هستند
چقدر عرض کنیم که در منفیها بخصوص زمانی که سهام رو حمایت هست و منفی هست و خبر خاصی هم ندارید نیایید ادای فضل نکنید و رو باد معده حرف نزنید
دقیقا نقاط خرید رو سیگنال فروش میکنند و رو مقاومتها سیگنال خرید و چند برابر شدن میدهند!!!!!!!! حالا یه مقدار دیگه بیاد بالا من اگه در موردش نوشتم!! رفتار برخی کاملا برعکس هست!!1
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
دورد و ارادت
طرح توسعه افزایش 100درصدی رو قبل عید استارت زده ولی یه ظرح دیگه برای فیلتراسیون و غبارزدایی داره که ظاهرا همین روزها افتتاح میشه
به هر حال من فکر میکنم امسال 270هزار تن و سال بعد 340هزار تن حد اقل تولید داره
ولی بحث اصلی ما سر حاشیه سود هست
حاشیه سود شرکت در یک دوران منطقی حوالی10% هست
البته در شرایط تورمی اخیر و افزایش ظرفیت شرکت میشه امید داشت که حاشیه سود به 12%هم برسه(من 10%میگیرم)
(حاشیه سود خالص زمستان 14%بوده)
با نرخ های فعلی و حاشیه سود 10% امسال 220-250میتونه بسازه و با 20%افزایش نرخ سال بعد سودش میره بالای 300تومن
شرکت بسیار مدیریت خوبی هم داره
--------------------------------------------
گراف زیر میزان تولید شرکت در 8سال اخیر رو نشون میده(کپی رایت رو رعایت کنیدX-()
یعنی شرکت هر سال 30% رشد تولید داشته و تونسته تولیدش رو در 8سال اخیر 6برابر کنه
قایدتا به ظرفیت کامل رسیدن طرح توسعه نشون میده گزارش خردادش عالیه
برای چی زیانساز بشه انهم صنعتی که محصولاتش رو هوا میخرند؟؟ برجام بشه مگه قراره محصولاتش مفت بده>>>؟ بنفع شرکت میشه که
همینطور رو باد معده حرف نباید زد انهم در روزهای منفی بازار!!!
حالا اون سهمهایی که داری در موردشان قلم فرسایی میکنی نمودارشان ببین که فسازان بیشتر اصلاح کرده یا سهام مورد تحلیلی شما؟؟؟ قاعدتا سهامی که ریزش بیشتر میکنند نشانه ورشکستی بیشتر رو دارند که!!!
فسازان به نسبت بازار اصلاح نکرده بود شناور هم زیاده و افراد دمدمی مزاج و ..... دیروز در 670 خوب بحساب فروشندگان رسیدیدم
افرین فضای تحلیلی خوبه الان کدوم فضای تحلیلی ایجاد کردید و با استناد با کدام گزارش دارید فرمایش میدهید؟؟!! جز کلی گویی و ....؟؟
من که چیزی ندیدم از گزارشهای زیانسازی شرکت در سالهایی که دلار ثابت بوده؟؟ موردی هست مثال بزنید که مثال در سالهای ایکش که دلار ثابت بوده شرکت زیان ساخته !!
اولین گزارشی که از شرکت هست در کدال مربوط به سال 93 هست که شرکت با سرمایه 20میلیارد تومان 106 ریال ساخته بعد افزایش سرمایه داده در سال 94 به 37 میلیارد تومان و 35 ریال ساخته مجددا در سال 95 با همان سرمایه 115ریال ساخته یعنی سود 3 برابر شده بعد در سال 96 264 ریال ساخته!!!! مجددا در سال 87 با همان سرمایه 872 ریال ساخته!!!!!!!
تمام این سالها نرخ دلار ثابت بوده!!!!!!!!!!! منظورتان کدام سالها بوده که نرخ دلار ثابت بوده و شرکت زیان ساخته؟؟!!! فضای تحلیلی یعنی این؟؟؟ رو باد معده حرف زدن درست تر نیست؟؟
لطفا مثال بزنید چندسال را که نرخ دلار ثابت بوده و شرکت زیان ساخته؟؟؟
این همان فسازانی هست که رو حمایت 660تومان پس از مجمع بجای اعلام کردن حمایت ان و سیگنال خرید دادن انرا تخریب میکردند برخی!! حالا کار نداریم به ایدی این افراد اما فسازان از محدود سهامی هست که سقف شاخص 2.600 هم بالاتر داره معامله میشود!!! و بنظر میاد با صبر بالای هزار هم برود!!!!!!!!!!!
رو منفیها و ریزشهای بازار هست که عیار تحلیلها مشخص میشود نه اینکه در سوراخ موش بروند همگی و زمان مثبتها ادای تحلیلگری در بیاورند...
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر