تحلیل فاندامنتال سهام با سجاد محمدی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • siwan
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 520

پاسخ : تحلیل فاندامنتال سهام با سجاد محمدی

در مجمع امروز دبالک سخنی از زبان مدیر عامل گفته شد که برای اهل فکر نشانه هایی بود
    از ابتدای زمستان یعنی تغریبا از وقتی ارز ترجیهی 8 ملکول شرکت نیمایی شده این شرکت فروشی از اون محصولات نداشته و دپو کرده تا قیمت جدید بیاد
    یعنی فروش هایی که گزارشش رو هر ماه رو کدال میبینید بدون احتساب هشت ملکول نیمایی شده شرکته
    سجاد محمدی
    علاقه مند به دانش اقتصاد
    تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• siwan
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 520

دوستان عزیز
      سلام مجدد
      از روز های که تو این تایپیک بهتون دبالک رو معرفی کردم چند ماهی میگذره و سهم از قیمت های ۵۷۰ تومن و ۶۰۰ تومن به قیمت ۹۰۰ تومن با احتساب سود نقدی رسیده
      اون روز هنوز حذف ارز ترجیهی قطعی نبود و الان قطعی شده پس بهتره یک برسی بکنیم ببینیم با توجه به صحبت های مدیر عامل در مجمع چه آینده ای در انتظار سهمه
      اول اینکه سهم رو میخوان بفروشن وپجنتا مشتری دست به نقد برای سهم وجود داره
      حالا چرا والبر باید یک سهمی رو با این شرایط خاصش که تو کل بازار بینظیره رو بفروشه اونم قبل از نمایان شدن اثرات حذف ارز ترجیهی برای اهل فکر نشانه هایی هست!!!
      و اینکه آیا خریدار نسبتی با مدیران والبر داره یا نه و دلیل سقوط ازاد سهم تو این مدت از ۳۰۰۰ تومن به ۵۷۰ تومن چه ارتباطی میتونه با پروژه فروش سهم داشته باشه
      اگر فرضیات من درست باشه و چیزی که در مورد دلایل فروش این سهم تو ذهنم هست و فعلا تمایلی به پرداختن بهش. نیست درست باشه تارگت های سهم میتونه به سمت اعدادی خیلی بالاتر از ارزش واقعی سهم هم حرکت کنه
      اتفاقی که بارها و بارها در بورس ما افتاده
      حالا ارزش واقعی سهم چقدره
      بر اساس گفته مدیر عامل بهره برداری کامل از پلنت بی حدود ۱۵ درصد به فروش اضافه میکنه
      فروش سه ماه اخیر شرکت بدون احتساب فروش هشت مولکول شرکته که نیمایی شده اما چون فعلا افزایش نرخ رو تولید کننده های فینیش نگرفتن شرکت دپو کرده و نفروخته
      یعنی فروشش ۷۸ میلیاردی شرکت در سه ماه می باید ۱۰۰ میلیارد می‌ بود ولی شرکت بخشی از محصولات رو عمدا تولید نکرده یا دپو کرده
      یعنی در حالت نرمال بدون حذف ارز ترجیهی و بدون افزایش نرخ معمول سالانه شرکت میتونه سالی ۴۰۰ میلیارد فروش داشته باشه
      حالا بیایم یه افزایش نرخ ۲۵ درصدی هم که سالانه هم بدیم نرمال باید سالی ۵۰۰ میلیارد این سهم بفروشه
      بادر نظر گرفتن حذف ارز ترجیهی و میزان تاثیر مواد اولیه در بهای تمام شده و اعمال نرخ نیمایی ۲۵۰۰۰ تومانی و افزایش تولید ۱۵ درصدی بخاطر راه اندازی کامل پلنت بی فروش ۳۰۰۰ میلیارد تومانی شرکت ممکنه اتفاق بیفته
      برای کاهش ضریب خطای محاسبات اثرات فروش دو محصول جدید و دانش بنیان شرکت که حاشیه سود بسیار بالایی دارن رو اصلا در نظر نگرفتم
      و حاشیه سود های شرکت رو حتی با گرفتن افزایش نرخ جدید تغییری نمیدم
      مسلما شرکت برای دستیابی به این فروش به مبالغ بالای سرمایه در گردش نیاز داره که با توجه به دانش بنیان بودن شرکت تسهیلات ۱۵ درصدی رو دارن مذاکره میکنن که بگیرن
      پس هزینه مالی سالیانه از ۱۹ میلیارد به صد میلیارد حدودا تغییر خواهد کرد
      از فروش ۳۰۰۰ میلیاردی با حاشیه سود ناخالص سی درصدی ۹۰۰ میلیون سود ناخالص نصیب دبالک میشه
      هزینه مالی ۱۰۰ میلیاردی و اداری ۲۰ میلیاردی رو کم کنیم میمونه ۷۸۰ میلیارد
      مالیات شرکت بر اساس گفته مدیر عامل ۱۳/۵ درصد هستش اگه حتی کاهش پنج درصد مالیات بر اساس بودجه ۱۴۰۱ رو هم برای کاهش ضریب خطای محاسبات اعمال نکنیم سود خالص شرکت به ۶۸۰ میلیارد تومن میتونه برسه
      یعنی با پی بر ای نازل و ناچیز ۷ مارکت کپ شرکت باید به عدد ۴۷۶۰ میلیارد برسه
      یا به عبارت دیگه قیمت سهم باید بشه ۹۱۰۰ تومان!!!
      قیمت الان دبالک ۸۲۰ تومنه!!
      اگر هم واقعا صاحبان جدید دبالک خواب هایی برای سهم دیده باشن که دیگه پی بر ای ۷ خیلی بی معنیه و مثل خیلی از دارویی های پی بر ای های بالای ۱۰ میگره یعنی قیمت هایی بالای ۱۵۰۰۰ تومان برای هر سهم
      عدد های خیلی عجیب غریبه ولی من هر مدلی بهش فکر میکنم چیز غیر عادی و توهمی در محاسباتم نیست
      دوستان خودشون برسی کنن
      من قبلا یک سود ۶۰ برابری از خودرو و ۹۰ برابری از پخش البرز رو دیدم و سود ۲۰ برابری برام خیلی غیر قابل هضم نیست
      سجاد محمدی
      علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 520

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
        ورنا و وساپا در صورتی که بحث واگذاری خساپا جدی باشه که ظاهرا جدیه میتونن تارگت های خیلی بالایی ببینن
        چون برعکس بلوک ایران خودرو که بیست درصده
        بلوک خساپا چهل درصدی رو هر مجموعه ای که به دست بیاره صاحب دو سیت هیات مدیره میشه و میتونه مدیر عامل رو انتخاب کنه
        این دوتا سهمی که کف بازار معرفی کردم بالای صد درصد سود دادن فعلا
        سجاد محمدی
        علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 520

از پارسال که ما غبشهر رو معرفی کردیم
          تا امروز که در خدمت شما هستم فکر میکنم جز چنتا سهمی از بازاره که افت نکرده و چند درصدم رشد کرده
          بقیه سهام بهدصورت میانگین نصف شدن حداقل
          شنبه هم انشالله با یه بازگشایی خوب میره حل بالاترین گین ها در بین سهام بازار ایران در طی یک سال سهامداری
          امروز هم دارم خدمت دوستان عزیزم اینجا عرض میکنم
          سال دیگه این موقع سهم دبالک جز برترین سهام بازار خواهد بود انشالله و بالاترین گین ها رو به سهامدارنش خواهد داد
          وقت بگذارید و صورت های مالی سهم رو با فرض حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برسی کنید
          این داداشمون هم انشالله امروز سقفش رو شکسته و رفته
          سجاد محمدی
          علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 520

دبالک رو حتما برسی کنید
            همیشه آنقدر راحت همچین فرصت هایی گیر نمیاد
            صرفا هم دلیلش افزایش سرمایه و بازی حق تقدم ها بود که سهم رو به این قیمت ها رسوندن
            مطمعنم اگه من شروعذبه خرید حق تقدم ها نمیکردم بازیگرش تا قیمت هایی پایینتر هم میکشیدیش ولی از یه جایی دیگه بیخیال شد دید به ضررشه
            ۱۲ ساله تو بورس هستم و شرکتی رو به یاد ندارم که فروشش پنج برابر مارکت کپ باشه و حاشیه سود ۳۵ درصدی داشته باشه
            و حذف ارز ترجیهی که قطعیه فروش دبالک پنج برابر مارکت کپ میشه!!!
            ۱۳۰۰ میلیارد فروش حاشیه سود خالص ۲۰ درصدی در نظر بگیریم میشه ۲۶۰ میلیارد سود خالص
            مارکت کپ ۴۰۰ میلیارد
            پی بر ای میشه ۱/۵
            البته که حاشیه سود دارویی ها الای ۲۰ درصده
            و خط تولید جدید رو هم که شروع به کار کرده رو اصلا در نظر نگرفتم
            ایشون هم از قیمت ۵۷۰ تومن سه ماه پیش به قیمت هزار تومن رسیده با احتساب سود مجمع
            و انشالله با مثبت فردا صدردصد تو سه ماه سود داده
            سجاد محمدی
            علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 520

ادعایی اصلا ندارم
              و فقط خدا رو شکر میکنم که با صداقت هرچی بلد بودم نوشتم و دوستایی که رو دست من خرید کردن چند برابر میانگین رشد بازار تا حالا تو سود هستن
              سجاد محمدی
              علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 520

روغن ۸۱۰ گرمی ۶۸ هزار تومن
                ظاهرا حاشیه سود شرکت ها هم حفظ شده
                یعنی هزینه مالی غبشهر رو ۷۰۰ میلیارد هم در نظر بگیریم سهمی ۱۶۰ تومن سود خالص میسازه
                پی بر ای ۶ بدیم
                قیمت سهم ۹۶۰ تومن
                !!!!!!
                همچین سهم هایی رو بهتون پیشنهاد دادیم وقتی هیچکس به اینا رو قیمت ۲۵۰ تومن نگاه نمیکرد
                البته چه غبشهر چه تمام سهم های بازار به ترتیب قد هیچ حرفی در برابر دبالک نخواهند داشت و ما منتظر افشاهای الف در دبالک برای حذف ارز ترجیهی رونمایی از ملکول های دانش بنیان جدید و راه اندازی کامل پلنت بی هستیم…
                سجاد محمدی
                علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 520

بازیگر غبشهر کارش رو خوب بلده
                  با شفاف سازی شرکت هم مشخص شد صحبت های بنده به واقعیت نزدیکه
                  اگه بره روغن خام از روسیه وارد کنه و با صافولا تو خاورمیانه توزیع کنه تارگت های سهم از مدل تارگت های میشه که معروفه به تارگت ها پای پیکنیکی…
                  توجه هم به طرح توسعه شرکت و افزایش ظرفیت تولید محصولات با کیفیت میتونه چراغ راه باشه
                  کماکان وزن اصلی سبد بنده با دبالک پر شده و مجددا اهل فکر رو دعوت میکنم به اندیشه در صورت های مالی دبالک
                  باشد که رستگار شوید
                  سجاد محمدی
                  علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• فین
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1158

اگه بره روغن خام از روسیه وارد کنه و با صافولا تو خاورمیانه توزیع کنه تارگت های سهم از مدل تارگت های میشه که معروفه به تارگت ها پای پیکنیکی…
                    توجه هم به طرح توسعه شرکت و افزایش ظرفیت تولید محصولات با کیفیت میتونه چراغ راه باشه
                    کماکان وزن اصلی سبد بنده با دبالک پر شده و مجددا اهل فکر رو دعوت میکنم به اندیشه در صورت های مالی دبالک
                    باشد که رستگار شوید
                    جناب siwan. از مطالب شما لذت می بریم و استفاده می کنیم. دبالک و غبشهر عالی هستند. چون شما بنیادی کار می کنید اگر امکان دارد در مورد خکاوه هم بررسی کنید. من زیاد موافق خودروییها نیستم ولی خکاوه اولا خودرو سنگین است که قیمت گذاری دستوری ندارد و ثانیا تحولات خوبی در این شرکت در حال انجام است . از لحاظ ارزش بازار هم بسیار پایین است ( حدود 80 میلیون دلار !!!!!) ایران خودرو دیزل الان ارزش بازار 6 برابری خکاوه دارد که در صورت افزایش تولید خکاوه می تواند به این ارزش بازار برسد. به نظرم این سهم 900 تومانی پتانسیل رسیدن به قیمت 5 تا 6 هزار تومان را دارد.

نظر

• nava.trader
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 173

باشد که رستگار شوید
                      جناب سیوان برای خرید اولیه کدوم سهم رو پیشنهاد میکنید؟

نظر

• siwan
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 520

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        جناب siwan. از مطالب شما لذت می بریم و استفاده می کنیم. دبالک و غبشهر عالی هستند. چون شما بنیادی کار می کنید اگر امکان دارد در مورد خکاوه هم بررسی کنید. من زیاد موافق خودروییها نیستم ولی خکاوه اولا خودرو سنگین است که قیمت گذاری دستوری ندارد و ثانیا تحولات خوبی در این شرکت در حال انجام است . از لحاظ ارزش بازار هم بسیار پایین است ( حدود 80 میلیون دلار !!!!!) ایران خودرو دیزل الان ارزش بازار 6 برابری خکاوه دارد که در صورت افزایش تولید خکاوه می تواند به این ارزش بازار برسد. به نظرم این سهم 900 تومانی پتانسیل رسیدن به قیمت 5 تا 6 هزار تومان را دارد.
                        موافقم
                        خکاوه و خاور بنیادی ترین سهام گروه خودرو هستند
                        بعد هم قطعه ساز هایی مثل پلاسک خشرق خوساز خمهر
                        و همچنین سرمایه گذاری مثل ختوقا
                        سجاد محمدی
                        علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 520

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
                          جناب سیوان برای خرید اولیه کدوم سهم رو پیشنهاد میکنید؟
                          متوجه منظورتون از خرید اولیه نشدم اما
                          دبالک غبشهر غمارگ وبشهر وخارزم و،،، گزینه های جذابی هستن
                          سجاد محمدی
                          علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 520

وپترو با این گزارش شیمی بافت
                            و شروع بکار اسید سیتریک رسما وارد جرگه سهام بنیادی و ریسک فری بازار شده
                            سجاد محمدی
                            علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• siwan
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 520

بترسین از سهمی که اینطور حق های استفاده نشدش رو زیر مقاومت سنگین میخرن
                              دبالک انشالله ما رو رو سفید میکنه پیش دوستانی که به پیشنهاد ما خریدن
                              سجاد محمدی
                              علاقه مند به دانش اقتصاد

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1765

بترسین از سهمی که اینطور حق های استفاده نشدش رو زیر مقاومت سنگین میخرن
                                دبالک انشالله ما رو رو سفید میکنه پیش دوستانی که به پیشنهاد ما خریدن
                                ممنون خدا خیرت دهد آیا حق تقدم های استفاده نشده که حدود 19میلیون بود فروخته شد و اینکه تا چه قیمتی می تواند این سهم رشد کند

نظر

در حال کار...
                                X