جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمود شریعت
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 1358

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
    از راس مثلث تا الان چه فاصله زمانی طی شده؟شاید پرچم باشد. البته چه پرچم چه مثلث زمانی زیادی ندارد و باید همین روزها از یکی از دو ضلع خارج شود در غیر اینصورت الگو فیل می شود
    هرچي باشه شنبه يا حدكثر يكشنبه مشخص ميشه. خبرهايي كه پشت سهمه ميگه مثلث يا همون پرچم ميتونه تاييد بشه و به هدفش برسه اما rsi چيز ديگري ميگويد. البته اگر به سابقه rsi در اين سهم دقت كنيم ميبينيم كه معمولا از همين محدوده ها دوباره بر ميگرده و رشد ميكنه (قابل توجه mtz)
    به هرحال اوايل هفته آتي همه چيز مشخص خواهد شد. الان بيش از 2.5 ميليون سهم وساپا داريم. فكر كنم خيلي از دوستان هم اين سهم را داشته باشند. الانم كه شب جمعه است. دست به دعا برداريم تا ...
    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
    [/RIGHT]
    [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
      کروی الان خیلی وقته درگیر یک کانال نزولی خیلی قوی است که تا اونو نشکونه نمیشه رفت طرفش
      البته يه مثلث متقارن خيلي بلند مدت هم ساخته كه هنوز داخل اون داره نوسان ميكنه. بانك پارسيان هم تا چند ماه پيش دقيقا همين وضعيت را داشت كه پس از خروج از آن به هدفش رسيد.
      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

راشين جان حمايت 1000 توماني را براي كالسيمين موقعيت خريد ميداني؟
        به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
        اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

فكر كنم قيمت هاي جهاني روي و مس و بقيه ديگه بايد بريزه چون خيلي رشد كردند. شايد اينور سال خريد اين گروه خيلي جالب نباشه. اما نظر اساتيد را هم بايد ديد چيست؟
          در ضمن محسن جان در مورد خريد پكوير نطر شما چيست/؟ به نظرتون ارزنده نيست تو اين قيمتها؟
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            فكر كنم قيمت هاي جهاني روي و مس و بقيه ديگه بايد بريزه چون خيلي رشد كردند. شايد اينور سال خريد اين گروه خيلي جالب نباشه. اما نظر اساتيد را هم بايد ديد چيست؟
            در ضمن محسن جان در مورد خريد پكوير نطر شما چيست/؟ به نظرتون ارزنده نيست تو اين قيمتها؟
            دوست عزيزم بر خلاف شما به نظر بنده روند ريزشي قيمتهاي فلزات موقت يمبياشد مگر اينكه در كشورهاي نفت خيز مانند عربستان سناريوي ديگري رقم بخورد
            درباره پكوير و كلا شركتهاي لاستيك و پلاستيك به دليل افزايش شديد قيمت مواد اوليه اين شركت براي سال 90 در سودسازي اين شركتها ابهام دارم فعلا خريدشان را توصيه نميكنم
            به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
            اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• احمدي
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 31

سلام خانم راشین
              لطفا یک تحلیل هم از رانفور بزارید.
              ممنون

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ...راشین گرامی اگه حمایتا بشکنن تا چند میاد پایین...میخوا مببینم جنبه اشو دارم یا نه...
                سلام به همگی
                مهربان عزیز حمایت من حمایت 206 را خیلی مهم میبینم اگر این حمایت بشکند(که به نظر من نمی شکند ،به هر حال همه موارد را باید در نظر داشت)حمایت بسیار خوب دیگر سهم 196 است که هم منطبق بر خط روند صعودی سهم و هم فیبوی 61.8 اصلاحیست پس اگر در قیمتهای 210-206 (اگر برسد) خریدید و حمایت شکسته شد در پول بک می توانید با ضرر خیلی کم یا حتی بدون ضرر خارج شوید

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                  راشين جان حمايت 1000 توماني را براي كالسيمين موقعيت خريد ميداني؟
                  محسن جان با توجه به واگرایی منفی در نمودار کالسیمین احتمال در جا زدن قیمت و افت وجود دارد اما حمایت خوب سهم همانطور که فرمودید در محدوده 1000 است و حمایت بعدی 980
                  الان که کاهش قیمتهای جهانی هم به کمک واگرایی منفی آمده به نظر من فعلا برای کالسیمین عجله نکنید تا واگرایی منفی از بین برود

نظر

• diesel29
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 126

راشین جان سلام خوبی خسته نباشی
                    راشین جان به نظرت با این کاهش قیمت فلزات در جهان + قضیه سایپا و مجلس + بسته پولی مالی صبر تا مشخص شدن تکلیف این قضایا تا خرید بهتر نیست ؟
                    چند تا سهم به نظرم فاند خیلی ایده آلتری دارند تا چارتیستای عزیز چی بگن برا ورود
                    فجر با eps جدید که اعلام کرد p/e خودش نصف کرد
                    غشان همه ازش خبر دارن میگن ونیکی روش به روش خودش فعال شده ( محسن جان میگنش منظور شمایی!!)
                    شپنا زیر 550 خیلی مناسبه
                    وتوشه زیر 180
                    راشین جان فکر کنم تکلیف اون سه سوال مشخص بشه تصمیم خرید یا صبر خیلی ها مشخص میشه ممنون میشم با تجربه دانشت راهنمایی کنی
                    [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• diesel29
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 126

راشین جان یه نظر به چارت مس + روی + سرب اگر داری میتونی بندازی یه چشم انداز بدی رفتیم باسه سقوط یا اصلاحه ؟

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط احمدي پست شده است View Post
                        سلام خانم راشین
                        لطفا یک تحلیل هم از رانفور بزارید.
                        ممنون
                        با محسن عزیز تحلیل رانفور را زمانی که 3600 بود زدیم خودم 4625 خارج شدم رانفور از یک طرف درگیر واگرایی منفیست و از طرف دیگر در نقطه حمایت در اندیکاتور rsi همینطور طبق الگوی کاپی که ساخته هدفش 5100 هست در میان مدت
                        اگر تا حدود 4200 اصلاح کنه من مجددا وارد می شوم با هدف حدود 5000 حد ضرر هم کمی کمتر از 4200

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                          راشین جان سلام خوبی خسته نباشی
                          راشین جان به نظرت با این کاهش قیمت فلزات در جهان + قضیه سایپا و مجلس + بسته پولی مالی صبر تا مشخص شدن تکلیف این قضایا تا خرید بهتر نیست ؟
                          چند تا سهم به نظرم فاند خیلی ایده آلتری دارند تا چارتیستای عزیز چی بگن برا ورود
                          فجر با eps جدید که اعلام کرد p/e خودش نصف کرد
                          غشان همه ازش خبر دارن میگن ونیکی روش به روش خودش فعال شده ( محسن جان میگنش منظور شمایی!!)
                          شپنا زیر 550 خیلی مناسبه
                          وتوشه زیر 180
                          راشین جان فکر کنم تکلیف اون سه سوال مشخص بشه تصمیم خرید یا صبر خیلی ها مشخص میشه ممنون میشم با تجربه دانشت راهنمایی کنی
                          سلام دوست عزیز
                          منظورتان صبر و عدم خرید برای همه سهمهاست یا فقز خودرویی ها و معدنی ها؟
                          در مورد فاسمین و کچاد قبلا گفتم که به نظر من با مقداری اصلاح خریدنی هستند چون به هدف الگوهای تشکیل داده شده نرسیده اند
                          از خودرویی ها خیلی وقته خارج شدم همانطور که قبلا گفتم در دو حالت میخرم یا اصلاح درست و حسابی یا عبور از مقاومت های فبلی
                          در مورد فجر دیتایش را ندارم اگر واقعا در بنیادی سهم خبری هست لازمه دیتای آنرا آماده کنم
                          غشان هم که اول تاپیک در موردش صحبت شد، البته منظور شما را از جمله داخل پرانتز متوجه نشدم
                          شپنا هم موافقم حدود 540 اما امیدوارم زیر این قیمت نیاید!
                          وتوشه هم نظری ندارم
                          یک سهم مد نظرمه برای خرید هر موقع به نتیجه رسیدم تحلیلش رو می زنم:ezpi:

از مشارکتتون متشکرم

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

راشین جان یه نظر به چارت مس + روی + سرب اگر داری میتونی بندازی یه چشم انداز بدی رفتیم باسه سقوط یا اصلاحه ؟
                            متاسفانه دیتای فلزات رنگیتن را ندارم اگر از دوستان دیتا را دارند ممنون میشوم هم نمودار هم نظرشان را بفرمایند

نظر

• diesel29
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 126

راشین جان تنبلی رو بزار کنار خوب یه تکونی بده ماشااله دیتای هیچ چیزیو که نداری ببین چکار میکنی با ادم اول معتادش میکنی بد نمک گیر با تحلیل های خوبت و جمع خوبی که شکل گرفته تاپیک به سمت خوبی داره میره حیف که تکنیکی چیزی از دست من بر نمیاد بزنم ( درسته چارتیست نیستم اما چارتیست ها رو دوست دارم ) وگرنه لخت میشدم میومدم وسط گود
                              راشین جان فجر سود 90 دوبرابر سود امسالش معرفی کرده فکر نکنم حرکتیم کرده باشه فکر میکنی میشه فردا اول وقت خریدش با توجه به حمایتی که از صنعت فولاد در سال اینده میشه و با قیمتهای الانش و این eps که شرکت داده به نظر خوب میاد بازم زحمت بکش یه نگاهی بهش بنداز
                              مرسی

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

راشین جان تنبلی رو بزار کنار خوب یه تکونی بده ماشااله دیتای هیچ چیزیو که نداری ببین چکار میکنی با ادم اول معتادش میکنی بد نمک گیر با تحلیل های خوبت و جمع خوبی که شکل گرفته تاپیک به سمت خوبی داره میره حیف که تکنیکی چیزی از دست من بر نمیاد بزنم ( درسته چارتیست نیستم اما چارتیست ها رو دوست دارم ) وگرنه لخت میشدم میومدم وسط گود
                                راشین جان فجر سود 90 دوبرابر سود امسالش معرفی کرده فکر نکنم حرکتیم کرده باشه فکر میکنی میشه فردا اول وقت خریدش با توجه به حمایتی که از صنعت فولاد در سال اینده میشه و با قیمتهای الانش و این eps که شرکت داده به نظر خوب میاد بازم زحمت بکش یه نگاهی بهش بنداز
                                مرسی
                                بحث تنبلی نیست. اول تاپیک هم گفتم چون خودم دیتا تهیه می کنم، پس طبیعیه دیتای همه شرکتها را ندارم. فرصت ندارم که همه دیتاها را تهیه کنم، اینکار واقعا زمان بر و مشکل است روی تعدادی از سهام همیشه فعال بودم از سهام دیگر هم فقط آنهایی را بررسی می کنم که محسن یا سایر فاندامنتالیستها، بنیادی آنها را تایید کنند، یا از لحاظ قیمتی با توجه به سابقه ای که از سهم در خاطرم هست برایم جذاب شده باشد.

اما در مورد فجر به خاطر گل روی شما سعی می کنم تا آخر شب دیتای آن را تهیه کنم

دیتای فلزات رنگین هم که نه فقط من بلکه تعداد محدودی هستند که دارند آنهم کسانیکه در فارکس کار می کنند.من با اینکه در فارکس فعال هستم اما بروکری که با آن کار می کنم روی و مس را ندارد

نظر

در حال کار...
                                X