کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در نمودار ****چادرملو**** پس از یک رشد پایدار از 4200 ریال تا 6200 ریال شاهد اصلاح زمانی در بازار بودیم که برای کسب انرژی برای رشد مجدد در بازار می باشد ، با توجه به شکسته شدن مثلث از بالا امکان رشد قیمتی سهم تا 7500 ریال در 45 روز آتی وجود دارد . احتمالاً پس از کمی رشد یک پول به با مثلث خواهیم داشت .
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
سلام به محسن و راشین عزیز(بابت کمک قبلی ممنونم...راستش کمتر وقت میکنم اینجا بیام...کاشکی شما برگردین...)
راشین جان
این کمرجان(امروز تعداد خریدم...) و تمحرکه رو تحلیل میکنی...خبهمنم که هنوز توش گیرم(پستتونو ندیه بودم وگرنه با قیمت 284 آلودش نمیشدم.اونم تعداد)
فاراکم که فکر کنم 206 شکوندو نزولی شد؟؟؟اینم پوستمو کنده...خستمون کرد...اینم تعداد بالا دارم....
سلام بر دوست نادیده قدیمی
محمد جان کاری می کنیم که شما بیاین اینجا;)
فاراک و صدرا همه را خسته کردند فقط می توانم بگویم این میتواند یک نشانه برای برگشت آنها باشد اما خودم در اولین فرصت با سهمهای بهتر جایگزین می کنم. منتظرم سهمهای مورد نظرم به قیمت مناسب برای خرید برسند.به نظر من هنوز هم میتوان به صعودشان امیدوارم بود
اگر اجازه بدهید تحلیل سهمهای مورد نظرتان باشه برای فردا
....سلام راشین عزیز....دیروز رو 216 و امروز رو 208 یه پله دیگه فاراک اضافه کردم...با توجه به اینکه با حجم بالایی بخصوص تعداد قابل توجهی از سهام معامله شده بین 202 تا 206 و همنواییش با صدرا باز به بالا برگشت امکان شکستن 206 وریزش رو در نظر میگیری...باتشکر...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
در نمودار ****چادرملو**** پس از یک رشد پایدار از 4200 ریال تا 6200 ریال شاهد اصلاح زمانی در بازار بودیم که برای کسب انرژی برای رشد مجدد در بازار می باشد ، با توجه به شکسته شدن مثلث از بالا امکان رشد قیمتی سهم تا 7500 ریال در 45 روز آتی وجود دارد . احتمالاً پس از کمی رشد یک پول به با مثلث خواهیم داشت .
سلام
راشین خانم بنظرتون هنوز به صعود فاراک وصدرا امیدی هست؟؟ یا روندش تعییر کرد
ممنون
سلام دوست عزیز
من هنوز از فاراک و صدرا نا امید نشده ام معاملات یکی دو روز آینده بسیار مهم است اما همانطور که گفتم قصد جایگزینی با سهام دیگر را دارم که کمتر اذیت می کنند و مطمئن هستند
آریوی عزیز جسارتا شما باید ضلع بالایی مثلث را از کندل اول سمت چپ رسم کنید ،پیوستگی مثلث با نمودار از بین رفته، به خاطر همین می گویم اگر از شادوها صرفه نظر کنیم میتوان گفت مثلث است
....سلام راشین عزیز....دیروز رو 216 و امروز رو 208 یه پله دیگه فاراک اضافه کردم...با توجه به اینکه با حجم بالایی بخصوص تعداد قابل توجهی از سهام معامله شده بین 202 تا 206 و همنواییش با صدرا باز به بالا برگشت امکان شکستن 206 وریزش رو در نظر میگیری...باتشکر...
سلام بر مهربان عزیز
فکر کردم قصد خرید فاراک ندارید;)
هنوز قیمت زیر 206 تثبیت نشده و نمیتوان نظر قطعی به نزول بیشتر داد.معاملات یکی دو روز آینده را حتما زیر نظر داشته باشید
با توجه به نامیدی همه، امید به صعود بیشتر می شود
آریوی عزیز جسارتا شما باید ضلع بالایی مثلث را از کندل اول سمت چپ رسم کنید ،پیوستگی مثلث با نمودار از بین رفته، به خاطر همین می گویم اگر از شادوها صرفه نظر کنیم میتوان گفت مثلث است
درود به راشین عزیز و بقیه دوستان
راشین عزیز من تکنیکالیست نیستم .... و به جز چندتا اندیکاتور چیز زیادی نمیدونم اگه احیانا نموداری تو این سایت گذاشتم بدونید که یا دوستان برای من نوشتن و فرستادن یا اینکه در سایت هایی که نیاز به عضویت هست برداشته و در اینجا قرار میدم هر چند نمودارهایی که مربوط به برخی سهمای شاخص هست تا شاید در تکمیل بحثای شما بزرگان کمک بکنه... ترجمه این نمودارها به عهده شما چارتیست های عزیزه
افراد حقیری مثل من جداول اکسلی داریم که با هر خبری اعداد داخلشو تغییر میدیم و هدف نهایی سهمو در میاریم.... تشخیص زمانهای ورود با شما عزیزانه
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
خانم راشین اگه امکان داشته باشه یه نگاهی به کسرا بندازید ممنون میشم ......................ایا سهم در موج 5 قرار داره یا من دارم اشتباه می کنم............
[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
راشین عزیز من تکنیکالیست نیستم .... و به جز چندتا اندیکاتور چیز زیادی نمیدونم اگه احیانا نموداری تو این سایت گذاشتم بدونید که یا دوستان برای من نوشتن و فرستادن یا اینکه در سایت هایی که نیاز به عضویت هست برداشته و در اینجا قرار میدم هر چند نمودارهایی که مربوط به برخی سهمای شاخص هست تا شاید در تکمیل بحثای شما بزرگان کمک بکنه... ترجمه این نمودارها به عهده شما چارتیست های عزیزه
افراد حقیری مثل من جداول اکسلی داریم که با هر خبری اعداد داخلشو تغییر میدیم و هدف نهایی سهمو در میاریم.... تشخیص زمانهای ورود با شما عزیزانه
با اجازه صاحب تاپیک سرکار خانم راشین عزیز و جناب نظری بزرگوار
حقیقتش حیفم اومد در مقابل اینهمه بزرگی و مناعت طبع چند سطری ننویسم و تشکری نکنم.
جناب آریو عزیز واقعا درود بر شما که شیوه بسیار پسندیده ای در دوری از غرور دارید.
نه بر بنده که بر تمام دوستان مبرهن است کار فاندامنتال بسیار مشکل و دقیق و زمانبر است و من شخصا آرزو دارم ایکاش بهره ایی از آن داشتم ..........
مجددا از شما سپاسگزاری میکنم و آرزوی موفقیت برایتان دارم
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر