جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postراشين جان اگه ممكنه يه تحليلي از گاز لوله بفرماييد.
ممنونم
جناب امینی عزیز مثلث مورد نظر شما با نمودار حالت گسستگی دارد بیشتر میتوان گفت مثلث پهن شونده است تا مثلث صعودی درسته؟
به نظرم در خریدش یه کم احتیاط واجبه شاید بخواهد دوباره 60 را لمس کند حد ضرر هم همان حدود
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام راشین عزیز
بکام اصلاح شد...شاید 310 هم ببینه که از دید من فرصت خریده...چون کارگزاری رضوی و...خرید داشتن...ولی گروهی خارج شدن و منفیش کردن...فکر کنمتا 435 حرکتش مشکلی نداشته باشه اینبار...
منتظر شسمم میمونم...فعلا کمی خریدم...کمی هم فروختم....
این وپترو و کفراهم آماده حرکتن....راستی یه سهم با دید بلند مدت که اهداف بالایی داره سراغ ندارین؟
کروی چطوره به زودی تحلیلش رو میزنم;)
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبا تشکر از جناب امینی ،تحلیل ایشون کامل هست و با نظراتشون موافقم به جز تشکیل مثلث صعودی
جناب امینی عزیز مثلث مورد نظر شما با نمودار حالت گسستگی دارد بیشتر میتوان گفت مثلث پهن شونده است تا مثلث صعودی درسته؟
به نظرم در خریدش یه کم احتیاط واجبه شاید بخواهد دوباره 60 را لمس کند حد ضرر هم همان حدودآخرین ویرایش توسط سعید امینی؛ 2011/04/08, 20:13.[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام بر بانو راشین
کم پیدایید؟
این شپنا تکنیکالی رفتار میکنه یا نه؟
با تشکر:)در اصل توسط سعید امینی پست شده است View Postدر مورد شپنا باید بگم که واگرایی و شکست نوسان غلط در سقف در اسیلاتور قدرت نسب بازار (ار اس ای) رخ داده که یکی از قوی ترین هشدار به سقف رسیدن می باشد و همیجنین که به اشباع رسیدن خریداران را نشان می دهد
همانطور که جناب امینی فرمودند واگرایی در نمودار شپنا دیده می شود. اما از نگاه دیگر یک منفی کامل دیگر سهم را در اندیکاتور rsi به کف می رساند یعنی تقریبا در قیمت 580 تومان حمایت خوبی دارد و به نظرم با رسیدن به این قیمت رشد دیگری را تا 700 آغاز می کند اما حد ضرر را هم حدود 570 و تثبیت در این قیمت قرار دهید در صورت کاهش بیشتر حمایت اندکاتور rsi نیز شکسته می شود
اگر در صعود جدید واگرایی از بین نرود خارج شوید
ممکن است الگوی مورد علاقه من در شپنا تشکیل شود;)
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postممنون راشین عزیز . در مورد ختراک از اساتید فاند سوال کردم و سهم را ارزند دونستن . این سهم را چطور میبینید ؟ خیلی وقته افت کرده و درجا زده . دلیل خاصی داره که بازار بهش بی توجه شده . ممنون که پاسخ میدهید
ببخشيد بنده ختراك را با تراك اشتباه گرفتم مطالب بالا براي تراك صدق ميكند
درباره ختراك با توجه به تحولاتي كه در شركت مادر به خصوص در افزايش توليد و اجراي طرج نوسازي تراكتورهاي فرسوده در دست اجرا ميباشد با روند صعودي سوداوري و تعديل عايدي مواجه ميباشد ( این هم فرمایش جناب نظری است) . ورود به سهم را مناسب میدانید؟
نظر
-
در اصل توسط سعید امینی پست شده است View Postراشتشو بخواید من زیاد با مثلث پهن شونده موافق نیستم چون به نظر من در بازار به ندرت این الگو تشکیل می شود و با توجه به روند صعودی در دو اسیلاتور rsi و macd بعید می دونم که چنین الگویی باشد ولی شما استادی و ما شاگرد امیدوارم درسو به خوبی پس داده باشم
خودم هم زیاد موافق با مثلث پهن شونده نیستم، گفتم بیشتر به این نوع مثلث شبیه هست تا مثلث صعودی (برای حفظ پیوستگی نمودار و الگو) هنوز تایید نشده
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postدوست عزيز راستي كساوه رو هم يه نظري بدهيد؟ يه 3000 تايي روي 266 خريدم نگهدارم يا فروشم؟
مقاومت فعلی سهم هم روی 274 و حمایتش هم حدود 250
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postدر نمودار کساوه واگرایی مخفی منفی مانع رشد سهم تا هدف 300 شده این واگرایی تاثیری تا کنون روی کاهش قیمت سهم نگذاشته و بیشتر باعث درجا زدن سهم شده در واقع کساوه مدتیست در امتداد روند صعودی بلند مدتش به آهستگی حرکت می کنه و حرکت جهشی خاصی نکرده
مقاومت فعلی سهم هم روی 274 و حمایتش هم حدود 250به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام ای کیو سان عزیز
همانطور که جناب امینی فرمودند واگرایی در نمودار شپنا دیده می شود. اما از نگاه دیگر یک منفی کامل دیگر سهم را در اندیکاتور rsi به کف می رساند یعنی تقریبا در قیمت 580 تومان حمایت خوبی دارد و به نظرم با رسیدن به این قیمت رشد دیگری را تا 700 آغاز می کند اما حد ضرر را هم حدود 570 و تثبیت در این قیمت قرار دهید در صورت کاهش بیشتر حمایت اندکاتور rsi نیز شکسته می شود
ممکن است الگوی مورد علاقه من در شپنا تشکیل شود;)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام ای کیو سان عزیز
ممکن است الگوی مورد علاقه من در شپنا تشکیل شود;)سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
راشین خانم جناب امینی یا سایر دوستان اگر فرصت داشتند پاسخ بفرمایند . در نمودار وپترو خط روند صعودی 3 ماهه سهم که از 85 شروع شد و تا 130 رفت در حدود یک ماه گذشته شکسته شد و سهم مجدد تا 85 سقوط کرد حالا در مقیاس حسابی اون خط روند صعودی مجدد شکسته شده و قیمت بالاتر از اون خط روند قرار گرفته ولی در مقیاس لگاریتمی قیمت به خط روند برخورد کرده و برگشته . حالا باید کدام را در نظر گرفت و اصلا چه زمان مقیاس باید لگاریتمی باشد چه زمان مقیاس حسابی ؟
نظر
-
جان مورفی- حسابی یا لگاریتمی
نمودارهای قیمت به طور معمول دو نوع اطلاعات را در اختیار بیننده می گذارند : قیمت و زمان. زمان به صورت افقی نشان داده می شود ، که تاریخ ها در پایین نمودار از چپ به راست حرکت می کنند. مقیاس قیمت به صورت عمودی نمایان می شود، از قیمت های پایین تا قیمت های بالاتر. دو روش برای نشان دادن قیمت ها وجود دارد. رایجترین راه با استفاده مقیاس خطی یا لگاریتمی است. در نمودار مقیاس خطی برای مثال، هر افزایش قیمت به صورت یکسان رسم شده است. برای مثال صعود از 10 به 20 همانند صعود از 50 به 60 نمایش داده می شود، در هر دو مورد 10 واحد صعود شکل گرفته که در مقیاس عمودی یکسان نشان داده می شود. این مقیاس خطی رایجتر است. نوع دیگر از مقیاس ها، مقیاس لگاریتمی است.
در نمودارهای لگاریتمی تغییرات قیمت به صورت درصدی اندازه گیری می شود. به بیان دیگر، حرکت قیمت از 10 تا 20 بسیار بزرگتر از حرکت قیمت از 50 تا 60 نشان داده می شود. دلیلش این است که از لحاظ درصدی، صعود از 50 تا 60 معادل 20 درصد رشد است اما صعود از 10 تا 20 معادل 100 درصد صعود است. نمودارهای لگاریتمی بر اساس صعود درصدی ایجاد شده اند و صعود از 10 تا 20 را معادل صعود از 50 تا 100 نمایش می دهد.
به صورت عمومی، تفاوت مابین دو مقیاس برای دوره های زمانی کوتاه مدت خیلی اهمیتی ندارد. بیشتر تحلیلگران همچنان از مقیاس حسابی برای تحلیل هایشان استفاده می کنند. اما تفاوت در نمودارهای بلند مدت تر اهمیت بیشتری دارد. در یک نمودار لگاریتمی، صعود متوالی قیمت در مقایسه با حرکتهای ابتدایی قیمت کوچکتر نمایان می شود. در نتیجه، خطوط روند در نمودارهای لگاریتمی بسیار سریعتر شکسته می شوند. هیچ جواب قطعی وجود ندارد که نشان دهد کدام تکنیک برتر است. برای بیشتر نمودارهایی که من استفاده می کنم نمودارها حسابی هستند. با این حال ، نگاه کردن به هر دوی این نمودارها برای انجام تحلیل های بلند مدت تر ایده ی بسیار خوبی است. نرم افزارها تغییر مقیاس نمودار را به سادگی انجام می دهند.
نمودار با مقیاس حسابی
نمودار با مقیاس لگاریتمی
در اخر رسم خط روند در بلند مدت در لگاریتمی بهتر از حسابی جواب می دهد و می توان خط روندهای بهتری رسم کرد و در کوتاه مدت در حسابی بهتر از لگاریتمی می توان رسم کرد متاسفانه من نمودار سه ماه رو ندارم و نمیتونم نظر خاصی بدمآخرین ویرایش توسط سعید امینی؛ 2011/04/09, 16:28.[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
نظر