راشين خانوم امروزم وايرانتان :pتواين بازاري كه سهم ها رو ميزنن نزديك 5+ رو زد فردا فكر كنم روز مهمي براي سهم باشه نظر شما چي هست
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sanko پست شده است View Postسلام راشــــــــــــــــــــــــــین جان یه سوال شما کف ولساپا رو کجا میبینید؟ امروز احساس می کنم خرید ها خیلی احساسیه یعنی همه ذوق کردیم برگشت بازار رو دیدیم ،
به شدت تو کمین ولساپا هستم منتظر چراغ سبزتونم
نظرم در مورد راین سایپا همان چیزیست که در بالا عرض کردم
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمحسن جان ولساپا در یک کانال صعودی حرکت می کند که کمی مانده به سقف کانال منفی شد کاملا به هدف خود نرسید پس همان طور که گفتم احتمال افزایش قیمت هست اینبار سقف کانل حدود 800 است که در صورت عبور از 740 به ان می رسد تنها نگرانی من شکست روند حمایتی در اندیکاتور rsi است که باید ببینیم صعودی که منتظرش بودم و به آن اشاره کردم پول بک به سمت حمایت شکسته شده است یا ادامه داار خواهد بود
من امیدوارم تداوم داشته باشد
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postراشين خانوم خسته نباشيد رو چه سطحي مد نظرتون هست واسه ورود به كروي و الان كمي دير نيست ؟كروي موج 3 هست؟
تازه اطمینان بیشتری به سهم پیدا کرده ام، البته به شرط اینکه از محدوده 500 با قدرت عبور کند ، تحلیل ها و دیدگاه های افراد در مورد نقاط ورود و خروج همیشه مانند هم نیست و همین است که بازار بورس را جذاب می کند. بعنوان مثال من کالسیمین 900 وارد شدم در حالیکه تعداد کمی بودند که در آن شرایط گروه روی را ارزنده می دانستند (الان مهربان میاد;)) )و 1250 خارج شدم ، عده ای 1350 وارد و 1500 یا 1800 خارج می شوند شاید من دوباره کالسیمین را برای خرید جذاب ببینم و مجددا وارد شوم
به نظرم موج 3 است
نظر
-
-
نظر