جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط apple پست شده است
    ببخشید من فکر کنم این رو باید اینجا می نوشتم :

سلام

می تونم بپرسم که چه اتفاقی در صنعت شیر افتاده که شما به شرکت های این صنعت علاقه مند شدید ؟ حجم قابل توجهی از محصولات مثلا پگاه خراسان قبلا آزاد بود که تغییری در قیمت شان نداشته ایم . کلا ممنون می شوم اگر بهم بگوببد چه در این صنعت یا شرکت دیده اید. قیمت شیر آزاد تغییری کرده است ؟

صرف نظر از مسایل تکنیکی من قانع نشده ام که این شرکت از نظر بنیادی می ارزد. البته منظورم این نیست که نمی ارزد منظورم این است که من هنوز قانع نشده ام.
    دوست عزيز در پگاه اصفهان با توجه به پوشش بالاي 90 درصدي سود 9 ماهه سال جاري امكان تعديل مثبت را بسيار افزايش داده است پي بر اي اين گروه نيز نسبتا در سطح پاييني قرار دارد سود سال 90 نيز به نظر با توجه به روند توليد و فروش شركت با رشد و تعديل مواجه خواهد شد
    اما پگاه خراسان براي سال جاري با توجه به گزارش 9 ماهه خود با تعديل عايدي 10 درصدي مواجه ميباشد شركت زميني را در اختيار دارد كه در سال 90 به فروش خواهد رساند با فروش زمين سود غير عملياتي بسيار بالايي را شناسايي خواهد كرد اين شركتها در برخي محصولات خود شاهد نرخ گذاري دستوري بودند مانند شيرهاي يارانه اي كه در سال 90 اين بخش از محصولات شركتها با رشد شديد نرخ مواجه شده اند همچنين طبق برخي پرس و جو هاي انجام گرفته در غشان در سال 90 محصولاتي با حاشيه سود بالاتر توليد خواهد شد كه سود شركت را بيش از پيش افزايش خواهد داد در ضمن سود سال 90 غشان بسيار بالاتر از اين بوده است اما به دليل فشار بورس هزينه هاي عمومي و اداري و مالي را افزايش داده اند تا سود خود را دست پايين اعلام نمايند
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط apple پست شده است
      در مورد غشان

1) آقا محسن من راستش نمی فهمم سود غیر عملیاتی بسیار بالایی شناسایی خواهد کرد یعنی چقدر. سهمی 20 تومان ؟ سهمی 200 تومان؟ سهمی 2000 تومان؟ سهمی 20000 تومان و...
      این زمین در کجا واقع شده است ؟ بهای تمام شده اش چقدر است ؟

2) ببینید من اعلامیه های شرکت همین الان جلو باز هست خیلی لططف می کنید اگر به من بگویید دقیقا کدام محصول شرکت با رشد قیمت مواجه شده است ؟ راستش من هرچه می گردم پیدا نمی کنم .
      راستش من به صنایع شیر و زیر مجموعه هایش علاقه مند شده ام ولی می خواهم دلایل خوب و منطقی پیدا کنم .

3) در مورد هزینه عمومی اداری. راستش اینکه شرکتی هزینه های عمومی و اداری اش را از 2 میلیارد تومان به 3 میلیارد تومان برساند. آنهم شرکتی که 300 نفر کارگر دارد. خیلی عجیب نیست. هست؟ یعنی می خواهم بگویم اگر بدبینی هم شده. در حد 100 یا 200 میلیون شده است .

4) هزینه مالی شرکت فکر کنم به دلیل پروژه نیروگاه رشد کرده است .

5) کل افزایش هزینه ها 1.4 میلیارد تومان حدود 18 تومان به ازای هر سهم است که به نظر من حداقل 15 تومان آن واقعی و قابل قبول است .

6) مرسی از حوصله تان.
      1-دوست عزيزم درباره زمين شركت طبق نظر يكي از مسئولين شركت به تازگي و در سال 89 اخذ سند شده است و در سال 90 قصد فروش زمين را دارند اما هنوز قيمت فروش كارشناسي نشده است مثل اينكه اگر اشتباه نكنم تقريبا 50 تومان سود غير عملياتي براي سهم رقم خواهد زد
      2-درباره افزايش نرخ در فروش شير و محصول شيرهاي يارانه اي افزايش نرخ شديد داشته است كه اين را در بازار نيز ميتوانيد مشاهده نماييد
      در مورد هزينه هاي اداري عمومي چطور هزينه 2.1 ميليارد توماني به يك دفعه 50 درصد افزايش پيدا ميكند و ميشود 3.1 ميليارد تومان؟؟
      اگر 30 درصد هم هزينه ها افزايش پيدا كند و 600 ميليون افزايش يافته و تنها 400 ميليون تومان از هزينه ها كاسته شود هر سهمي تقريبا8-10 درصد تعديل مثبت ميشود
      سود سال 90 شركت 60 تومان است به نظر بنده در بدبينانه ترين حالت 65 تومان محقق خواهد شد با اعمال پي بر اي متوسط 5 قيمتي سهم ميشود 330 تومان الان قيمت سهم 275 تومان است يعني در بدترين حالت ممكنه ميتوان شاهد بازدهي 20 درصدي شركت بود حال پتانسيل فروش زمين و محصولات جديد و غيره بماند...

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است
        جناب نظري و راشين خانم عزيز شبتون بخير
        غير از غشان روي سهم ديگه اي براي خريد نظر نداريد؟
        قشكر را چگونه مي دانيد؟
        دوست عزيزم نظر بنده بر روي دو سهم بسيار مثبت است فملي و پست كه پست را انشالله در هفته اتي زماني كه به تعادل برسد با حجم بالايي براي دوستان وارد خواهيم شد خودم تك سهمم بنا دارم 30 درصد سبد دوستان را نيز به پست اختصاص بدهم

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

جناب نظري فملي را با چه قيمتي مناسب مي دانيد براي وارد شدن؟ و به نظر شما فملي از هر جهت بهتر از وپست نيست؟
          وپست را با چه قيمتي خريد كرده بوديد.؟
          يادمه وقتي وپست 500 بود و متعادل معامله ميشد يكي از دوستانم در يك شركت سرمايه گزاري به من پيشنهاد خريدش را داد و من ترسيدم. افسوس
          همين فملي را هم روي 800 پيشنهاد داد و من زود فروختم
          الان هم همراه اول و فولاد را قبول دارد. ولي كو گوش شنوا
          آخرین ویرایش توسط arak_bourse؛ 2011/03/04, 00:16.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Post
            جناب نظري فملي را با چه قيمتي مناسب مي دانيد براي وارد شدن؟ و به نظر شما فملي از هر جهت بهتر از وپست نيست؟
            وپست را با چه قيمتي خريد كرده بوديد.؟
            يادمه وقتي وپست 500 بود و متعادل معامله ميشد يكي از دوستانم در يك شركت سرمايه گزاري به من پيشنهاد خريدش را داد و من ترسيدم. افسوس
            همين فملي را هم روي 800 پيشنهاد داد و من زود فروختم
            الان هم همراه اول و فولاد را قبول دارد. ولي كو گوش شنوا
            دوست عززيم سبد شخصي خودم تك سهم هستم با قيمت 1070 تومان
            اما قصد دارم زماني كه متعادل شد بخشي از سبد دوستان را نيز به اين سهم اختصاص بدهم
            فرق فملي با پست در يك چيز است فملي سهم كم ريسكتر و احتمال بازدهي كمتر ولي پست سهمي پر ريسك با بازدهي بيشتر ميباشد خريد فملي در قيمتهاي فعلي با اهداف قيمتي 1300 و 1500 تومان به نظر بنده مناسب است

نظر

• apple
              عضو جدید
              • Mar 2011
              • 10

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              1-دوست عزيزم درباره زمين شركت طبق نظر يكي از مسئولين شركت به تازگي و در سال 89 اخذ سند شده است و در سال 90 قصد فروش زمين را دارند اما هنوز قيمت فروش كارشناسي نشده است مثل اينكه اگر اشتباه نكنم تقريبا 50 تومان سود غير عملياتي براي سهم رقم خواهد زد
              2-درباره افزايش نرخ در فروش شير و محصول شيرهاي يارانه اي افزايش نرخ شديد داشته است كه اين را در بازار نيز ميتوانيد مشاهده نماييد
              در مورد هزينه هاي اداري عمومي چطور هزينه 2.1 ميليارد توماني به يك دفعه 50 درصد افزايش پيدا ميكند و ميشود 3.1 ميليارد تومان؟؟
              اگر 30 درصد هم هزينه ها افزايش پيدا كند و 600 ميليون افزايش يافته و تنها 400 ميليون تومان از هزينه ها كاسته شود هر سهمي تقريبا8-10 درصد تعديل مثبت ميشود
              سود سال 90 شركت 60 تومان است به نظر بنده در بدبينانه ترين حالت 65 تومان محقق خواهد شد با اعمال پي بر اي متوسط 5 قيمتي سهم ميشود 330 تومان الان قيمت سهم 275 تومان است يعني در بدترين حالت ممكنه ميتوان شاهد بازدهي 20 درصدي شركت بود حال پتانسيل فروش زمين و محصولات جديد و غيره بماند...

1- خیلی بعیید است که زمینی فروخته شود. حداقل در سال جاری.
              2- شیر یارانه ای افزایش داشته است ولی، باید ببینیم سبد فروش شرکت چه تغییری داشته است . می شود به من بگویید شرکت چند درصد از فروش سال گذشته اش یارانه ای بوده است ؟ از محل این ارزان فروشی چقدر پول از دولت می گرفته و اکنون چقدر تصیبش می شود ؟
              3- اگر درصدی بخواهیم نگاه کنیم در مورد هزینه ها حرف شما صحیح و احتمالا نزدیک به واقعیت است ولی شرکتی که 300 نفر پرسنل دارد اینکه هزینه هایس 2.1 میلیارد تومانی اش 3.1 میلیارد شده باشد. آن هم با اجرای طرح یارانه ها خیلی عجیب نیست .
              4- ببخشید پی به ای 5 از کجا آمد ؟

سال 88 همین ایام با سود 45 تومانی قیمت هر سهم 190 تومان بود یعنی پی به ای حدود 4
              سال 87 همین ایام بسته بود ولی قبل و بعد از باز شدن پی به ای 4 بود .
              چه شد که ما به این سهم پی به ای 5 دادیم ؟

5- اگر بنا به 20 درصد سود باشد که شرکت های نقد شونده دیگر به سادگی این سود را به ما می دهند . مثلا همین فملی شما واقعا 20 درصد توانایی رشد دارد. شیران توانایی دارد . وصنا توانایی دارد . وبملت می تواند تازه قول هم می دهم همه این ها را راشین عزیز تایید قطعی می کنند :) .
              با تمام این اوصاف من فکر می کنم در لبنیاتی ها ممکن است موارد قابل توجه بسیاری باشد که باعث ایجاد سود بیش از 100 درصدی شود . راستش من چند روزی است در حال بررسی شان هستم وقتی مصاحبه شما در نما بورس و تاپیکتون اینجا را خواندم گفتم بیام و مستقیم سوال بپرسم شاید معمای لبنی ها برای من حل شود که متاسفانه هنوز نشده است :)

6- ای کاش حوصله داشته باشید و کمی در مورد پست بانک با هم گپ بزنیم .

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط apple پست شده است View Post
                1- خیلی بعیید است که زمینی فروخته شود. حداقل در سال جاری.
                2- شیر یارانه ای افزایش داشته است ولی، باید ببینیم سبد فروش شرکت چه تغییری داشته است . می شود به من بگویید شرکت چند درصد از فروش سال گذشته اش یارانه ای بوده است ؟ از محل این ارزان فروشی چقدر پول از دولت می گرفته و اکنون چقدر تصیبش می شود ؟
                3- اگر درصدی بخواهیم نگاه کنیم در مورد هزینه ها حرف شما صحیح و احتمالا نزدیک به واقعیت است ولی شرکتی که 300 نفر پرسنل دارد اینکه هزینه هایس 2.1 میلیارد تومانی اش 3.1 میلیارد شده باشد. آن هم با اجرای طرح یارانه ها خیلی عجیب نیست .
                4- ببخشید پی به ای 5 از کجا آمد ؟

سال 88 همین ایام با سود 45 تومانی قیمت هر سهم 190 تومان بود یعنی پی به ای حدود 4
                سال 87 همین ایام بسته بود ولی قبل و بعد از باز شدن پی به ای 4 بود .
                چه شد که ما به این سهم پی به ای 5 دادیم ؟

5- اگر بنا به 20 درصد سود باشد که شرکت های نقد شونده دیگر به سادگی این سود را به ما می دهند . مثلا همین فملی شما واقعا 20 درصد توانایی رشد دارد. شیران توانایی دارد . وصنا توانایی دارد . وبملت می تواند تازه قول هم می دهم همه این ها را راشین عزیز تایید قطعی می کنند :) .
                با تمام این اوصاف من فکر می کنم در لبنیاتی ها ممکن است موارد قابل توجه بسیاری باشد که باعث ایجاد سود بیش از 100 درصدی شود . راستش من چند روزی است در حال بررسی شان هستم وقتی مصاحبه شما در نما بورس و تاپیکتون اینجا را خواندم گفتم بیام و مستقیم سوال بپرسم شاید معمای لبنی ها برای من حل شود که متاسفانه هنوز نشده است :)

6- ای کاش حوصله داشته باشید و کمی در مورد پست بانک با هم گپ بزنیم .
                دوست عزيزم با تشكر از شما
                1-بحث فروش زمين را گفتم در سال 90 قرار است انجام پذيرد نه در سال جاري
                2- شيرهاي يارانه اي تقريبا 10 درصد و ساير فراورده هاي شير شركت حدود 30 درصد بودجه شركت را تشكيل ميدهد
                3- طبق اطلاعات حاصله به دليل فشار سازمان بورس شركت مجبور شده است هزينه هاي خود را افزايش دهد تا سود خود را دست پايين اعلام نمايد وگرنه هيچگاه حتي با اجراي طرح تحول به يكباره هزينه اداري و عمومي شركت 50 درصد افزايش پيدا نميكرد نهايت رشد اين هزينه ها 30 درصد ميباشد
                4- پي بر اي متوسط صنعت چقدر است؟ پي بر اي متوسط بازار چقدر است؟ پي بر اي 5 به عنوان متوسط پي بر اي گروه و پي بر اي كف بازار لحاظ شده است وگرنه هم پي بر اي متوسط گروه و هم پي بر اي بازار بالاتر از 5 ميباشد ما دست پايين پي بر اي داديم
                5- اما درباره سود 20 درصدي بنده ميگويم حداقل اين سود 20 درصد است ان هم در بازه كوتاه مدت ولي در بازه ميان مدت با تعديل مثبت عايدي كه در پيش است يا قطعي شدن و يا منتشر شدن بحث فروش زمين شركت يا حتي افزايش متوسط نسبت پي بر اي در اين گروه شايد هم بادهي بسيار بيشتر از 20 درصد باشد به هر عنوان به اين نكته مهم توجه نماييد در تاپيك راشين عزيز تمامي سهامي كه از ديد بنيادي و تكنيكال در يك راستا باشند بررسي خواهد شد و بررسي غشان صرف برتري داشتن اين سهم به نسبت ساير سهمها نميباشد در ادامه تمامي سهام پر پتانسيل ديگر كه از ديد بنيادي و تكنيكال جاي رشد دارد بررسي خواهد شد و اين بررسي صرف به غشان نخواهد بود

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

جناب نظري يك تحليل هم از قشكر داشته باشيد كه بعضي دوستان سيگنال خريد براي آن داده اند؟
                  در مورد بانك ملت و وصنعت هم اگر كار كرده ايد نظرتان را بفرماييد؟
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    جناب نظري يك تحليل هم از قشكر داشته باشيد كه بعضي دوستان سيگنال خريد براي آن داده اند؟
                    در مورد بانك ملت و وصنعت هم اگر كار كرده ايد نظرتان را بفرماييد؟
                    دوست عزيزم قشكر را از ديد بنيادي با توجه به مصرف بالاي انرژي گاز چندان مساعد نميبينم البته امسال توانايي رسيدن به سود حداقل 20 توماني را دارا ميباشد
                    وصنعت با افزايش سود شركتهاي زير مجموعه و ازاد سازي بخشي از ذخاير كاهش ارزش سرمايه گذاري ها ميتواند تعديل خوبي تا سطح 22-23 تومان بدهد به نظرم قيمت سهم توانايي رسيدن به سطوح 130 تومان را داشته باشد
                    بانك ملت نيز قطعا با تعديل عايدي هم براي امسال و هم براي سال 90 روبرو ميباشد قيمت سهم با اعمال تعديل عايدي براحتي ميتواند به سطوح 220 تومان برسد

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

بنده كمي هم بر روي سفارود با توجه به افتتاح طرح لوله و الياف بهراد و بهبود بازار فروش شركت در سال 90 نظر دارم بايد ديد تكنيكال ان در چه سطحي سيگنال خريد ميدهد...

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                        د
                        وصنعت با افزايش سود شركتهاي زير مجموعه و ازاد سازي بخشي از ذخاير كاهش ارزش سرمايه گذاري ها ميتواند تعديل خوبي تا سطح 22-23 تومان بدهد به نظرم قيمت سهم توانايي رسيدن به سطوح 130 تومان را داشته باشد
                        جناب نظری...بازگشایی ایران خودرو و عرضه ی پاسارگاد تا چه حد میتونه روی وصنعت تاثیر بذاره
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                          جناب نظری...بازگشایی ایران خودرو و عرضه ی پاسارگاد تا چه حد میتونه روی وصنعت تاثیر بذاره
                          دوست عزيزم قطعا بازگشايي خودرو تاثير نسبتا بالايي بر روي وصنعت دارد اما پاسارگاد چندان تاثيري بر وصنعت ندارد وصنعت تنها نيم درصد پاسارگاد را دارا ميباشد

نظر

• diesel29
                            عضو عادی
                            • Jul 2025
                            • 126

در اصل توسط محسن نظري پست شده است
                            راشين جان از ديد بنيادي بعيد است به قيمتهاي 210 تومان برسد به نظر بنده نيز خريد در سطوح قيمتي 260-270 تومان مناسب است البته احتمال دارد از شنبه روند سهم عوض شود
                            اول از همه سلام راشین خانم این اولین پست من برای شما ست درسته در جواب پست من به اقای نظری میباشد اما چون این صحبت بین شماست گفتم همینجا عرض ادب کرده باشم
                            دوستان من این سهمی که شما راجع به ورودش صحبت میکنید همون غشان دیگه ؟ چون جایی اسم سهم و نبردین همش قیمت دادین کنجکاو شدم
                            [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• گلادياتور
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 54

جناب نظري اگه ممكنه توضيح بيشتري راجع به سفارود بدين
                              تشكر
                              اگر انسانها در طول عمر خويش فعاليت مغزشان به اندازه يك ميليونيوم معدهشان بود، اكنون كره زمين تعريف ديگري داشت. آلبرت انيشتين

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط راسل كرو پست شده است View Post
                                جناب نظري اگه ممكنه توضيح بيشتري راجع به سفارود بدين
                                تشكر
                                دوست عزيزم طرح لوله و الياف بهراد با ظرفيت بيش از 23 هزار تن راه اندازي شده است كه در سال 90 ميتواند سود مناسبي را براي سفارود رقم بزند از طرفي با افزايش قيمت نفت و افزايش بودجه عمراني شركت باعث دريافت و وصول مطالبات سفارود و افزايش تقاضا و بهبود بازار شركت خواهد شد محصولات اين شركت عمدتا به شركتهاي اب و فاضلاب فروخته ميشود كه پيشبيني ميشود در سال 90 تقاضا براي محصولات شركت افزايش خوبي يابد با جمع اين تفاسير سود سفارود در سال 90 قابليت رشد خوبي را خواهد داشت

نظر

در حال کار...
                                X