جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حبیب
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 252

راشین خانم ضمن تشکر در صورت امکان تحلیلی از دو سهم البرز و خاور نیز بفرمایید ممنون میشم

نظر

• LEON
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 206

راشین جان بازده 50% کلا نمیشه یا واسه سبد دوستمون بعیده؟؟

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
        راشین جان بازده 50% کلا نمیشه یا واسه سبد دوستمون بعیده؟؟
        احتمال دستیابی به چنین بازدهی هست ،اشتباه از من بود به جای حتما باید می نوشتم لزوما

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          راشين خانم خبهمن در منفي فردا براي خريد چطور است؟
          حمایت خیلی خوب بهمن 248 هست با توجه به اینکه روند کوتاه مدت صعودی خود را شکسته و همانطور که گفته بودم به این حمایت که اکنون به مقاومت تبدیل شده ،عکس العمل نشان داد و برگشت برای میان مدت وبلند مدت سهم خوبیست من خودم فعلا خبهمن نمی خرم تا زمانیکه یا اصلاح درست و حسابی بکند یا از مقاومت قبلی عبور کند ،مگر برای نوسانات کوچک

نظر

• پر ریسک
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 66

خانم راشین میشه یه نگاه به وساخت بندازین ایا به نظرتون یه اصلاح بزرگ در انتظار این سهمه یا من اشتباه می کنم...............
            [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
            تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
            [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
              راشین خانم ضمن تشکر در صورت امکان تحلیلی از دو سهم البرز و خاور نیز بفرمایید ممنون میشم
              منظورتان از البرز داروسازی البرز است یا بیمه البرز؟
              در مورد خاور هم حمایت معتبر سهم در قیمت 81 تومان قرار گرفته به نظر نمی آید جای افت چندانی داشته باشد زمانی باید نگران شد که از 81 پایینتر بیاید
              نزول سهم همراه با وقوع واگرایی منفی بوده بنابراین بهتر است تا از بین رفتن واگرایی دست نگه داشت چون معمولا این واگرایی ها سهم را در رکود می برند

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                خانم راشین میشه یه نگاه به وساخت بندازین ایا به نظرتون یه اصلاح بزرگ در انتظار این سهمه یا من اشتباه می کنم...............
                وساخت سهم مورد علاقه منه اما در صورتی میتوانیم به بازدهی زیاد این سهم فکر کنیم که بتواند بر روند نزولی بلند مدتش غلبه کند یعنی در مقطع فعلی در مرحله اول باید از باند 185-170 با قدرت عبور کنه و در مرحله دوم از حدود 206

نظر

• matrix2010
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 25

راشين خانم، شاخص كل انگار واگرايي منفي مي خواد بزنه. از طرف ديگر شاخص هاي گروههاي مختلفي هم واگرايي منفي ماهيانه دارند مي زنند. در عوض شاخص تجهيزاتي خوب اصلاح كرده و اصلاح آن انگاري تمام شده است. كلا روند بازار را در آينده چطور مي بينيد؟ معمولا تجهيزاتي ها ليدر بازار بودند.

نظر

• پر ریسک
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 66

خانم راشین ببخشید منظورم رشد سهم نبود به نظرم سهم تا زیر 120 شاید بیاد منظورم این بود این امکان هست با توجه به تکنیکال سهم............
                    [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                    تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                    [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      خانم راشین ببخشید منظورم رشد سهم نبود به نظرم سهم تا زیر 120 شاید بیاد منظورم این بود این امکان هست با توجه به تکنیکال سهم............
                      ببخشیددوست عزیز با توجه بهاینکه نظر خود من روی این سهم بیشتر صعودی هست متوجه منظورتون نشدم
                      به هر حال من در نمودار سهم چیزی خاصی نمی بینم که حاکی از ریزش سنگین باشه اگر شما متوجه موردی شدید ممنون میشم بگید

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط matrix2010 پست شده است View Post
                        راشين خانم، شاخص كل انگار واگرايي منفي مي خواد بزنه. از طرف ديگر شاخص هاي گروههاي مختلفي هم واگرايي منفي ماهيانه دارند مي زنند. در عوض شاخص تجهيزاتي خوب اصلاح كرده و اصلاح آن انگاري تمام شده است. كلا روند بازار را در آينده چطور مي بينيد؟ معمولا تجهيزاتي ها ليدر بازار بودند.
                        دوست عزیز من اصلا به شاخص دستکاری شده و دروغین نگاه نمی کنم ترجیح میدهم بیشتر به نمودار سهام بپردازم تا شاخص اگر نکته منفی وجود داشته باشد حتما در نمودار تک تک سهمها هم خود را نشان می دهد
                        در مورد تجهیزاتی ها تا حدودی حق با شماست اما هنوز هم توصیه به صبر می کنم چون هنوز قابل اطمینان نیست
                        ئر مورد خودرویی ها هم فعلا نشانی از صعود خاصی نمی بینم در مورد بهمن و زامیاد که چند پست بالاتر گفتم خودرو هم 450 نقطه مهمی برای سهمه اگر بتونه عبور کنه 500 رو میبینه
                        هنوز نظرم روی کالسیمین مثبته البته برای کسانیکه از 930 با همراه شدند نه برای تازه واردها،کچاد هم میتونه بازدهی خوبی در 6 ماه آینده داشته باشه
                        در کل شاید تا اواخر سال صعود خاصی نداشته باشیم اما این منفی ها میتونه فرصت خرید باشه برای سهمهای خوب و نگهداری برای بازدهی در سال 90
                        اگر سهم خاصی مورد نظرتونه بفرمایید

نظر

• حبیب
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 252

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                          منظورتان از البرز داروسازی البرز است یا بیمه البرز؟
                          در مورد خاور هم حمایت معتبر سهم در قیمت 81 تومان قرار گرفته به نظر نمی آید جای افت چندانی داشته باشد زمانی باید نگران شد که از 81 پایینتر بیاید
                          نزول سهم همراه با وقوع واگرایی منفی بوده بنابراین بهتر است تا از بین رفتن واگرایی دست نگه داشت چون معمولا این واگرایی ها سهم را در رکود می برند
                          ممنون
                          منظور بیمه البرز بود در ضمن واگرایی منفی خاور که باعث ریزش شد را ممکنه رو شکل نشان دهید . شرمنده

نظر

• يزدی
                            عضو جدید
                            • Mar 2011
                            • 3

سلام راشین خانم:)

عرض ارادت و خسته نباشید...
                            موفق باشید

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                              دوست عزيزم امروز بسته شد براي تعديل همه چيز به زودي دربازه ولغدر به زودي مشخص ميباشد در صورتي كه تعديل مثبت بايد سطوح قيمتي 100-110 را ميبيند در صورتي كه منفي باشد 90-85 تومان
                              ***ولغدر*** امیدوارم تعدیلش مثبت باشه و همه دوستان سود خوبی بکنن
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

راشين خانوم سلام
                                در مورد فباهنر و فجر تكنيكالي براي نوسان گرفتن موقع خريد نشده؟
                                ممنون ميشوم
                                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

در حال کار...
                                X