راشین خانم ضمن تشکر در صورت امکان تحلیلی از دو سهم البرز و خاور نیز بفرمایید ممنون میشم
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postراشين خانم خبهمن در منفي فردا براي خريد چطور است؟
نظر
-
خانم راشین میشه یه نگاه به وساخت بندازین ایا به نظرتون یه اصلاح بزرگ در انتظار این سهمه یا من اشتباه می کنم...............[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postراشین خانم ضمن تشکر در صورت امکان تحلیلی از دو سهم البرز و خاور نیز بفرمایید ممنون میشم
در مورد خاور هم حمایت معتبر سهم در قیمت 81 تومان قرار گرفته به نظر نمی آید جای افت چندانی داشته باشد زمانی باید نگران شد که از 81 پایینتر بیاید
نزول سهم همراه با وقوع واگرایی منفی بوده بنابراین بهتر است تا از بین رفتن واگرایی دست نگه داشت چون معمولا این واگرایی ها سهم را در رکود می برند
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخانم راشین میشه یه نگاه به وساخت بندازین ایا به نظرتون یه اصلاح بزرگ در انتظار این سهمه یا من اشتباه می کنم...............
نظر
-
راشين خانم، شاخص كل انگار واگرايي منفي مي خواد بزنه. از طرف ديگر شاخص هاي گروههاي مختلفي هم واگرايي منفي ماهيانه دارند مي زنند. در عوض شاخص تجهيزاتي خوب اصلاح كرده و اصلاح آن انگاري تمام شده است. كلا روند بازار را در آينده چطور مي بينيد؟ معمولا تجهيزاتي ها ليدر بازار بودند.
نظر
-
خانم راشین ببخشید منظورم رشد سهم نبود به نظرم سهم تا زیر 120 شاید بیاد منظورم این بود این امکان هست با توجه به تکنیکال سهم............[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخانم راشین ببخشید منظورم رشد سهم نبود به نظرم سهم تا زیر 120 شاید بیاد منظورم این بود این امکان هست با توجه به تکنیکال سهم............
به هر حال من در نمودار سهم چیزی خاصی نمی بینم که حاکی از ریزش سنگین باشه اگر شما متوجه موردی شدید ممنون میشم بگید
نظر
-
در اصل توسط matrix2010 پست شده است View Postراشين خانم، شاخص كل انگار واگرايي منفي مي خواد بزنه. از طرف ديگر شاخص هاي گروههاي مختلفي هم واگرايي منفي ماهيانه دارند مي زنند. در عوض شاخص تجهيزاتي خوب اصلاح كرده و اصلاح آن انگاري تمام شده است. كلا روند بازار را در آينده چطور مي بينيد؟ معمولا تجهيزاتي ها ليدر بازار بودند.
در مورد تجهیزاتی ها تا حدودی حق با شماست اما هنوز هم توصیه به صبر می کنم چون هنوز قابل اطمینان نیست
ئر مورد خودرویی ها هم فعلا نشانی از صعود خاصی نمی بینم در مورد بهمن و زامیاد که چند پست بالاتر گفتم خودرو هم 450 نقطه مهمی برای سهمه اگر بتونه عبور کنه 500 رو میبینه
هنوز نظرم روی کالسیمین مثبته البته برای کسانیکه از 930 با همراه شدند نه برای تازه واردها،کچاد هم میتونه بازدهی خوبی در 6 ماه آینده داشته باشه
در کل شاید تا اواخر سال صعود خاصی نداشته باشیم اما این منفی ها میتونه فرصت خرید باشه برای سهمهای خوب و نگهداری برای بازدهی در سال 90
اگر سهم خاصی مورد نظرتونه بفرمایید
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمنظورتان از البرز داروسازی البرز است یا بیمه البرز؟
در مورد خاور هم حمایت معتبر سهم در قیمت 81 تومان قرار گرفته به نظر نمی آید جای افت چندانی داشته باشد زمانی باید نگران شد که از 81 پایینتر بیاید
نزول سهم همراه با وقوع واگرایی منفی بوده بنابراین بهتر است تا از بین رفتن واگرایی دست نگه داشت چون معمولا این واگرایی ها سهم را در رکود می برند
منظور بیمه البرز بود در ضمن واگرایی منفی خاور که باعث ریزش شد را ممکنه رو شکل نشان دهید . شرمنده
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم امروز بسته شد براي تعديل همه چيز به زودي دربازه ولغدر به زودي مشخص ميباشد در صورتي كه تعديل مثبت بايد سطوح قيمتي 100-110 را ميبيند در صورتي كه منفي باشد 90-85 تومانریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
نظر