جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • jahan
    عضو جدید
    • Apr 2011
    • 14

سلام راشین جان با تشکر از وقتیکه برای کاربران میگذاریید نظر شما در مورد رانفور چیست.ایا شنبه خریدش رابه قیمت بسته شدن امروز صلاح میدانید باتشکر

نظر

• sanko
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 104

راشین جونم ســــلام ... چه خبر از فاراک نمودارش چه شکلی شده ؟

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط sanko پست شده است View Post
        راشین جونــــــــــــــــــــم سلام
        چند تا سوال دارم
        یکی در مورد وغدیر به نظرتون قیمتهای امروز قیمتهای سقفش باشه ؟ یا هنوز بعد از عرضه ثباغ بازم افزایش قیمت داشته باشه؟
        دومین سوالم در مورد خبهمن هستش .. وضعیتش رو چه طور می بینید آیا حرف و سخن هایی که در مورد افزایش سرمایه 100 یا 200درصدیش وجود داره درسته ؟ قیمتش رو چه طور تحلیل می کنید؟
        سومین زحمتم کچاده ؟ و همش علامت سوال؟؟؟؟؟؟
        سلام دوست عزیز
        غدیر را بایدد ببینیم عکس العمل آن به قله قبلی در 438 چگونه است اینطور که اندیکاتور rsi نشان می دهد احتمال وقوع واگرایی منفی به هنگام رسیدن به این قیمت وجود دارد اما همیشه اینطور نیست که وقوع واگرایی منفی بلافاصله باعث افت قیمت سهم شود به هر حال 440 برای غدیر نقطه بسیار مهمی است حسابی گوش به زنگ باشید میتوانید خارج شده و اگر عبور کرد به قصد 500 مجددا وارد شوید

خبهمن فقط از لحاظ تکنیکی عرض می کنم هنوز تمایل به صعود در نمودار سهم دیده می شود فقط زمانی از سهم خارج شوید که سطح مهم 285 را بشکند نمودار همچنان به خط روند صعودی میان مدتی که قبلا شکسته عکس العمل نشان داده و منفی می شود

کچاد همچنان سطح 730 براش مهمه تا زمانیکه زیر این سطح نیامده جای نگرانی نیست

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط jahan پست شده است View Post
          سلام راشین جان با تشکر از وقتیکه برای کاربران میگذاریید نظر شما در مورد رانفور چیست.ایا شنبه خریدش رابه قیمت بسته شدن امروز صلاح میدانید باتشکر
          سلا م خواهش می کنم دوست عزیز
          به نظر من ریسک رانفور بالا رفته ممکنه بیشتر هم رشد بکند اما من باشم نمی خرم اگر 1860 را رد کند تا 2380 هم خواهد رفت می توانید با قبول ریسک بخرید بار قبل که از سهم خارج شدم فکر نمی کردم چنین رشدی داشته باشد بنابراین اگر ادامه داشته باشد تعجب نمی کنم
          برای شنبه احتمالا کمتر از 1800 هم میدهند عجله نکنید

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

در اصل توسط sanko پست شده است View Post
            راشین جونم ســــلام ... چه خبر از فاراک نمودارش چه شکلی شده ؟
            سلام سانکو عزیز مورد فاراک فعلا نظرم عوض نشده

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
            یک توضیح در مورد فاراک بدهم
            در فاراک متاسفانه الگوی کاپ شکست خورد از طرف دیگر روند صعودی بلند مدت سهم نیز در قیمت 225 شکست امروز قیمت مجددا در تماس با روند شکسته شده قرار گرفت و نتوانست از آن عبور کند و مجددا منفی شد
            من دو حالت برای روند آینده سهم میتوانم در نظر بگیرم یکی اینکه طی یکی دو روز آینده سهم میتواند بالای 227 تثبیت شده و روند صعودی را از سر بگیرد دوم اینکه معاملات مثبت دیروز و امروز پول بکی بود به سمت خط روند شکسته شده و قیمت می تواند تا 211 و پس از آن تا 189 ریزش کند هر چند نگاهی به اندیکاتور rsi جای چندانی برای ریزش نگذاشته است!!!

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
              امروز وارد خنصير هم شديم همزمان هم خنصير خواهيم خريد هم خفناور برنامه سوق دادن كل سرمايه به سمت اين دو سهم پر پتانسيل بدون استرس ميباشد
              محسن جان من هم خنصیر خریدم اما 2842 تا بیشتر ندادند :(

نظر

• hiva
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 94

سلام راشین جان .
                میشه اگر فرصت دارید یه نگاهی به نمودار فاسمین بندازید و تحلیلتون رو بگید.
                ممنون از لطف همیشگیتون:x

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

در اصل توسط hiva پست شده است View Post
                  سلام راشین جان .
                  میشه اگر فرصت دارید یه نگاهی به نمودار فاسمین بندازید و تحلیلتون رو بگید.
                  ممنون از لطف همیشگیتون:x
                  سلام هیوای عزیز عرض شرمندگی به خاطر تاخیر در پاسخگویی
                  فاسمین حمایت اولش در 895 هست و دومی 800 من احتمال نزول تا 800 را بیشتر می بینم

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

خرید از صف فروش شبریز کم ریسکه و در صورت افت بیشتر با ضرر بسیار کم می توان خارج شد که به نظر من افت نداره

نظر

• jahan
                      عضو جدید
                      • Apr 2011
                      • 14

با سلام راشین خواستم نظر حضرتعالی رادر مورد همراه اول خرید قبل از مجمع 44500و رانفور 17400بعد از افزایش سرمایه لطفا روند حرکتیشان را چطور می بینید با تشکر

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط jahan پست شده است View Post
                        با سلام راشین خواستم نظر حضرتعالی رادر مورد همراه اول خرید قبل از مجمع 44500و رانفور 17400بعد از افزایش سرمایه لطفا روند حرکتیشان را چطور می بینید با تشکر
                        سلام دوست عزیز
                        همراه ،دیتای قابل استنادی برای تحلیل تکنیکال ندارد،اما اگر بر فرض موج 1 از 3495 شروع و در 5400 تمام شده باشد و باز هم بر فرض که در موج 2 باشیم قیمت 4220 منطبق بر فیبوی 61.8 درصد اصلاحی می شود که میتواند پایان خوبی برای موج 2 باشد .مواردی که گفتم با توجه به دیتای کم این سهم خیلی قابل اعتماد نیستند. برای اطمینان بهتر است نظر محسن عزیز را هم جویا شوید ،فکر می کنم نگهداری سهم بد نباشد
                        نمودار سهم:

در مورد رانفور هم که قبلا گفتم همچنان ریسک سهم را بالا می دانم و به نظرم باید بیشتر اصلاح کند

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

به نظر من تحلیل کردن با تکیه محض بر موج شماری ،تحلیلی پر ریسک و همراه با خطای زیاد است

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

نمی دانم چرا بعضی ها فکر می کنند وپست فردا به گره میخورد هنوز که 5 روز نشده! اگر فردا هم کم معامله شود سه شنبه وارد گره معاملاتی خواهد شد;)

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

خرید حفاری در منفی روز های آینده می تواند خرید پر سودی در میان مدت و بلند مدت باشد،البته عجله نکنید:)

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز
                                همراه ،دیتای قابل استنادی برای تحلیل تکنیکال ندارد،اما اگر بر فرض موج 1 از 3495 شروع و در 5400 تمام شده باشد و باز هم بر فرض که در موج 2 باشیم قیمت 4220 منطبق بر فیبوی 61.8 درصد اصلاحی می شود که میتواند پایان خوبی برای موج 2 باشد .مواردی که گفتم با توجه به دیتای کم این سهم خیلی قابل اعتماد نیستند. برای اطمینان بهتر است نظر محسن عزیز را هم جویا شوید ،فکر می کنم نگهداری سهم بد نباشد
                                نمودار سهم:

در مورد رانفور هم که قبلا گفتم همچنان ریسک سهم را بالا می دانم و به نظرم باید بیشتر اصلاح کند
                                راشين جان از ديد بنيادي به هيچ وجه نظر خوبي بر روي همراه و مخابرات ندارم به نظرم بايد كمي بيشتر اصلاح نمايند
                                به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                                اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

در حال کار...
                                X