جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
    آقای نظری و راشین خانم گرامی به نظر شما با دید دو تا سه ماه ، گروه تجهیزات ( فاراک ، صدرا ) سریعتر وبیشتر حرکت خواهد داشت یا گروه پترو شیمی ( شبریز ، شپنا ، شپدیس )

البته شما خریدهای امروز خودتان را فرمودید ......

با تشکر
    من با نظر محسن عزیز موافقم ضمن اینکه شبریز و شپنا هم افت خوبی کرده اند و بازدهی خوبی در انتظارشان است اما شاید بیشتر از زمان مورد نظرتان طول بکشد پالایشگاه ها بسیار کم ریسک هستند و میتوانید با خیال راحت در بلند مدت نگهداری کنید فاراک و صدرا زمانیکه شروع به حرکت کنند چیزی جلودارشان نیست اما معامله در این سهمها بسیار پر استرس است
    من در شرایط فعلی حفاری را به همه اینها ترجیح می دهم;)

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
      اقا محسن و راشين خانم
      يه نگاهي به سفارود ميندازيد؟
      سفارود جز چند سهم مسخره بورس است که 11 ماه راکد است و در عرض 1 ماه کل سال را جبران می کند اگر کسی بتواند زمان حرکت را تشخیص بدهد عالیست من که نتوانستم
      قیمت فعلی حمایت محکمی برای سهم است، پایینتر از این سهم را به قیمت هایی می رساند که از لحاظ بنیادی قابل قبول نیست

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
        راستی استاد یه تحلیل کلی از فاراک هر وقت تونستید,لطف میکنید.یا اگه قبلا لطف کردید ارجاع میدید.
        مرسی
        لئون عزیز هر چند من استاد نیستم اما در پاسخ پرسش شما چند روز پیش گفتم فعلا نظر خوبی روی این سهم ندارم مگر اینکه اصلاح بیشتری بکند یا از 227 با قدرت عبور کند فعلا که 211 رسید .واگرایی که این روز ها همه جا از آن صحبت می شود قبلا دیدم اما شرط تاثیر واگرایی را نفوذ مجدد به خط روند شکسته شده می دانم با نزول بیشتر واگرایی از بین می رود

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
        سلام سپه عزیز
        در فاراک واگرایی مخفی مثبت هم در آر اس آی هم در مکدی دیده می شود اما فقط زمانی می توان به این واگرایی تکیه کرد که خط روند بلند مدت سهم نشکند یعنی دقیقا کمترین قیمت امروز 2222

یک توضیح در مورد فاراک بدهم
        در فاراک متاسفانه الگوی کاپ شکست خورد از طرف دیگر روند صعودی بلند مدت سهم نیز در قیمت 225 شکست امروز قیمت مجددا در تماس با روند شکسته شده قرار گرفت و نتوانست از آن عبور کند و مجددا منفی شد
        من دو حالت برای روند آینده سهم میتوانم در نظر بگیرم یکی اینکه طی یکی دو روز آینده سهم میتواند بالای 227 تثبیت شده و روند صعودی را از سر بگیرد دوم اینکه معاملات مثبت دیروز و امروز پول بکی بود به سمت خط روند شکسته شده و قیمت می تواند تا 211 و پس از آن تا 189 ریزش کند هر چند نگاهی به اندیکاتور rsi جای چندانی برای ریزش نگذاشته است!!!
        البته برای جلوگیری از هرگونه سوتفاهم باید بگویم من هنوز 40 درصد فاراک های قبل را دارم و 60 درصد بقیه را با پست بانک 620 تومانی تعویض کردم

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط LEON پست شده است View Post
          استاد روند پترو ها با پالایش ها به یه صورته یا هر کدوم شرایط خودشو داره؟
          بنده روندشان را در يك راستا ميدانم البته نوسانات پتروشيمي ها بيشتر و سريعتر از پالايشگاه ها به دليل تاثير پذيري بيشتر است
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط fiona پست شده است View Post
            اقا محسن و راشين خانم
            يه نگاهي به سفارود ميندازيد؟
            درباره سفارود از ديد بنيادي بنده نظرم مثبت است به خصوص باراه اندازي طرح لوله و الياف بهراد تنها مشكل سهم عدم وجود سهامدار حقوقي فعال و تعدد بالاي سهامداران حقيقي ميباشد

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

به نظر دوستان عوض کردن همراه با 10% ضرر با فاراک یا شبریز یا شپدیس معقول است یا ؟؟؟ :-/
              به نظر بنده تصميم مناسبي ميباشد

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

به نظر دوستان عوض کردن همراه با 10% ضرر با فاراک یا شبریز یا شپدیس معقول است یا ؟؟؟ :-/
                باور کنید من هنوز حفاری ندارم اینرا گفتم بدانید قصدم تبلیغ نیست اما اگر من بودم با حفاری معاوضه میکردم اگر منفی بدهند که عالیست یا در صورت تثبیت بالای 320 البته با دید میان مدت
                همراه هم به نظر من در میان مدت و بلند مدت می تواند سود خوبی داشته باشد

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

دوستانی که فاسمین دارند به نظر من فروش در این قیمتها حتی باوجود احتمال کاهش 10 درصدی دیگر، زیاد جالب نیست چون اهداف بلند مدت خوبی دارد

نظر

• kavian77
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 59

باسلام خدمت راشين خانم وخوشامد لطفانظرتان رادرموردبانك الكترونيكي آرين بفرماييد

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

برای چندمین بار در این سالها شاهد واکنش جالب بازار نسبت به سخنان رئیس دولت بودیم:-|

حفاری طبق انتظاری که داشتم شروع به اصلاح کرده فکر می کنم خریدش به صورت پله ای از 288 خوب باشه

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط kavian77 پست شده است View Post
                        باسلام خدمت راشين خانم وخوشامد لطفانظرتان رادرموردبانك الكترونيكي آرين بفرماييد
                        سلا جناب کاویان
                        متاسفانه در مورد بانک آرین فعلا نظر تکنیکی نمی توان داد .

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

میدونم برای سهامداران حفاری آرزوی خوبی نیست اما دوست دارم صف حفاری جمع نشه و بتونم فردا درصد منفی بخرم

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

فکر می کنم بالاخره روند نزولی بیمه پارسیان تمام شد

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

میدونم برای سهامداران حفاری آرزوی خوبی نیست اما دوست دارم صف حفاری جمع نشه و بتونم فردا درصد منفی بخرم
                              ای بابا:((

نظر

• hiva
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 94

سلام راشین جان. مرسی از اطلاع رسانی و راهنمایی های محشرت>:d<
                                راستی فکر می کنی خنصیر داره میره واسه صعود ؟ یعنی دیگه 210 رو نمی تونه ببینه ؟:)

نظر

در حال کار...
                                X