در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
وپست امروز 5 امین روز بود که در نوسان حداکثری قرار داشت . فردا قاعدتا باید در گره میره البته من ندارم اگر اشتباه میکنم بفرماییددر اصل توسط راشین پست شده است View Postنمی دانم چرا بعضی ها فکر می کنند وپست فردا به گره میخورد هنوز که 5 روز نشده! اگر فردا هم کم معامله شود سه شنبه وارد گره معاملاتی خواهد شد;)
البته ناظر تو لیست گره خورده ها اعلام نکرده احتمالا حق با شما باشه ولی دلیلش چیه؟ :-/به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
متوسط معاملات روزانه باید کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد یعنی روزی که 156000 سهم معامله شد حساب نیستدر اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postوپست امروز 5 امین روز بود که در نوسان حداکثری قرار داشت . فردا قاعدتا باید در گره میره البته من ندارم اگر اشتباه میکنم بفرمایید
البته ناظر تو لیست گره خورده ها اعلام نکرده احتمالا حق با شما باشه ولی دلیلش چیه؟ :-/
نظر
-
تجهيزاتيها با امكان نوسان و بازدهي بيشتر در كنار ريسك بالاتر ولي پتروشيميها با ريسك پاينتر و امكان نوسان و بازدهي كمتر به نسبت تجهيزات قراردارنددر اصل توسط Moradad پست شده است View Postآقای نظری و راشین خانم گرامی به نظر شما با دید دو تا سه ماه ، گروه تجهیزات ( فاراک ، صدرا ) سریعتر وبیشتر حرکت خواهد داشت یا گروه پترو شیمی ( شبریز ، شپنا ، شپدیس )
البته شما خریدهای امروز خودتان را فرمودید ......
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-

نظر