در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
راشین جان ممنون
بنظرم من تحلیل بند دومتان یعنی همان صعود سهم (رانفور) تا قله ی 2200 تومانی انجام شدنیست
با توجه به بنیاد مناسب سهم و نیز حمایتهای مناسبی که به خاطر همین وضعیت بنیادیش انجام میشود توانی رشد تا محدده های 2200را در میان مدت داشته باشد.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
با سلام و درود به تمامی دوستان گرامی با توجه به کمبود وقت و مشکلات فراوان نتونستم در خدمتتون باشم
دوستانی درباره رانفور پرسیده بودند من از راشین عزیز از تحلیل زیباشون سپاس گذاری می کنم اما به نظر من باید افزایش سرمایه رو در نمودار اعمال کرد و نباید نمودار رو تعدیل کرد به خاطر اینکه همیشه قیمت به دنبال ارزش خودش می باشد
پس در اخر می توان مقاومت یا اهداف خدمات انفورماتیک رو این طور دانست 22.000 و 25.000 و 32.000 برای دوره میان مدت دانست و در یک دوره بلند مدت احتمال میدم گپ یا پنجره بوجود امده در سهم را ببندد[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان به نظرت نهايت اصلاح وپست تا كجاست؟
خودم فردا درصد منفی خریدارم>:d<
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postراشين جان يك مقاسيه بين سود عملكرد 3 ماهه اخر و سود كل عملكرد 9 ماهه بيانگر تحول در بكام ميباشد بكام براي سال 90 با تعديل عايدي بسيار چشمگيري مواجه خواهد شد بنده انتظار قيمتهاي 350 و سپس 400 توماني را از اين سهم پرپتانيل در بازه ميان مدت دارم
نظر
-
در اصل توسط MAMALI پست شده است View Postسلام
نظر شما راجع به کالسیمین و فرآوری چیست ؟
با سپاس @};-
کالسیمین را الان نمیتوانم قطعا بگویم اصلاحش تمام شده است یا نه ،معاملات فردا و پست فردا مهم است چون در rsi دو حمایت مهم شکسته شده اما در هر صورت همانطور که قبلا گفتم در بلند مدت اهداف خیلی خوبی دارد و فعلا جای نگرانی نیست
در مورد فرواری هم همینطور بهتره معاملات شنبه و یک شنبه را زیر نظر داشته باشید
نظر
-
در اصل توسط jahan پست شده است View Postراشین جان سلام امروز رانفور مثبت بود .ایا خطر امروز بر طرف شد.از اینکه در مورد رانفور اینقدر مزاحمت میشم عذر خواهی میکنم با سپاس
رانفور همانطور که انتظار داشتم عمل کرد ، اما از آنجاییکه قیمت آخر وقت کمتر از ابتدای معاملات بود هنوز شک به اصلاح بیشتر در کوتاه مدت وجود دارد معاملات شنبه را زیر نظر داشته باشید امیدوارم نظر دوستان عزیزم حامد و سعید امینی درست باشد و سهامداران رانفور را باز هم خوشحال کند.@};-
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postممنون محسن جان فقط نمیدانم اینهمه فروشنده چرا تمام نمی شوند! مقاومت 298 را بشکند کار تمام است>:d<به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postراشین خانم
ممنون میشم اگه فرصت کردین راجه به شبریز و فاراک هم نظر بدین
خیلی ممنون از لطفتون
فاراک هم که با تحلیل بسیار زیبا و کامل جناب دکتر holy من حرفی برای گفتن ندارم پیشنهاد می کنم تاپیک ماشین سازی اراک را مطالعه بفرمایید.روند نزولی در اندیکاتور آر اس آی شکسته شده اما در نمودار قیمت هنوز خیر، از نظر من هنوز سیگنال خرید قطعی صادر نشده
نظر
نظر