در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postقیمت 307 برای زامیاد مهمه به نظر من اصلاح زامید تمام نشده
خودرو داران هم به شکست سطح 364 توجه کنند در صورت شکست این سطح در پول بک خارج شوند
فاراک و صدرا هم برن بمیرن بهتره/:)
جالبه فاراک که شرکتی سود ده هست که توانایی تعدیل عایدی خوبی هم داره و مثل صدرا اینقدر اما و اگر پشتش نیست قیمتش از صدرا پایینتره
بابا سهامداران فاراک کمی به خودتون بیاین بد نیست ها:-|
حالا راشین عزیز نظرتون راجه به روندش چیه
فکر میکنید تا یه ماهه دیگه تاکجا برسه؟ اصلاح داره هنوز یانه .. کلا یه توضیحی بدین ممنون میشم
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام آریوی عزیز ،
بکار بردن استاد از جانب شما برای من نهایت لطف شماست،اما این لقب را باید برای کسی به کار ببریم که واقعا در حد استادی باشد من خیلی باید بروم تا شاید برسم ....
شما در نمودارتان خطوط روند را به خوبی رسم کردید اما یک چیز را فراموش کردید یا ندیدید.در نمودار موتوژن الگوی سر و شانه سقف تشکیل شده خط گردن هم شکسته شده هدف الگو 242 است اما با توجه به حمایت خوبی که روی 260 و 250 وجود داره به نظرم از همانجا برمی گردد حد ضرر هم تثبیت زیر 250
راشین جان کسی که بهم حتی یه جمله یاد بده استاد منه و برای من همیشه قابل احترامه
مرسی راشین جان خیلی ممنون از تحلیل خوبتون
دقیقا درسته سهم محدوده 250 تومنو هدف قرار داده شاید یه ذره رو 260 تومن مقاومت کنه ولی یه ذره دیگه میاد پایین (فروشنده داره نمیدونم چرا)دو پله خریدم دیروز و امروز و با مشورت شما اساتید به اشتباه خودم پی بردم با خرید در محدوده 250 میانگین کم میکنم و در اولین برگشت از ضرر خارج میشم چون فاندش قویه جای نگرانی ندارم فقط از قیمت خریدم راضی نیستم .....ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postوالا یکی همینو بگه
حالا راشین عزیز نظرتون راجه به روندش چیه
فکر میکنید تا یه ماهه دیگه تاکجا برسه؟ اصلاح داره هنوز یانه .. کلا یه توضیحی بدین ممنون میشم
نظر
-
-
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمحسن جان نظرت در مورد مرقام در قیمتهای فعلی چیه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط danaisp پست شده است View Postسلام راشین خانم. نظرتون را در مورد بکام میخواستم بدونم.ممنون
نظر
نظر