نمودار وساپا حداقل برای من زیاد خوانا نیست اما در قیمت 265 حمایت خوبی داره حداقل میشه ازش نوسان گرفت فقط یک نکته ، اگر 265 را شکست از سهم خارج شوید البته کاهشی که ممکنه بوجود بیاد ممکنه به خاطر افزایش سرمایه باشه
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postنمودار وساپا حداقل برای من زیاد خوانا نیست اما در قیمت 265 حمایت خوبی داره حداقل میشه ازش نوسان گرفت فقط یک نکته ، اگر 265 را شکست از سهم خارج شوید البته کاهشی که ممکنه بوجود بیاد ممکنه به خاطر افزایش سرمایه باشه
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postنمودار وساپا حداقل برای من زیاد خوانا نیست اما در قیمت 265 حمایت خوبی داره حداقل میشه ازش نوسان گرفت فقط یک نکته ، اگر 265 را شکست از سهم خارج شوید البته کاهشی که ممکنه بوجود بیاد ممکنه به خاطر افزایش سرمایه باشهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postاگر موج شماری پست بانک با عبور از 66 و 720 تایید بشه فعلا فکر فروش این سهم را باید از سر به در کرد،امیدوارم کف دوبل تایید بشه:->به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبکام 4 بار در شکست روند نزولی ناتوان بوده ببینم واگرایی مخفی مثبت میتونه کمکش بکنه یا نه
سهمهای من تعدیل مثبت هم بدن، منفی باز میشنx-(به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postراشين جان يك نگاه موشكافانه به كطبس مياندازيد از ديد بنيادي جاي رشد تا قيمتهاي 600 تومان را داراست
جالبه که سهم سودش را به 608 ریال تعدیل داده اما بسته نشده!
نظر
نظر