جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

ممنون از مشارکت دوستان عزیزم مصطفی،مارال،فیونا،علامه
    لطفا همه مشارکت کنید از بیان حرفها و افکارتان نترسید
    مارال جان حرفهای شما صحیح است اما من بیشتر هدفم این است که به روانشانسی شخصیت معامله گران که نمونه ای از جامعه ایرانی هستند بپردازیم و ببینیم به کجا میرسیم البته به شرطی که خوب فکر کنیم و از بیان افکارمان نترسیم. باید با یکسری حقایق روبرو شد هر چند میدانم شنیدن و پذیرش آن بسیار سخت است

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

بنده نظر دوستان را درباره ترس مردم از بي ثباتي رد ميكنم چون اين مردم را كاملا سزاوار اين وضعيت ميدانم و خودشان مسبب به وجود امدن اين وضعيت هستند خودشان ميدانستند در چنين روزي چنين مصبتهايي را خواهند كشيد اما عقيده خودشان راي خودشان را به يك سانديس فروختند پس چنين مردماني قائدتا نبايد ترسي هم داشته باشند
      در اين مملكت تورم و فقر و گراني بيكاري و هزار مصيبت اقتصادي و اجتماعي وجود داشته و روز به روز در حال بزرگتر شدن وخيمتر شدن و سنگينتر شدن ميباشد ولي اين ولي خيلي مهمه اين مردم دم هم نميزنند و اگر وضعيت فعلي صدها برابر بدتر از اين هم شود دم نخواهند زد پس اين مردم كاملا سزاوار اين وضعيت هستند از قديم هم گفتند خشك و تر با هم ميسوزند پس دوستان فعلا بايد بسوزيم.....
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
        اما خب شخصا اصولی دارم برای خودم اگر در بازاربورس معکوس عمل نکنیم بازنده هستیم ممکن است سود کنیم در واقع با روند پیش رویم اما سود ما امنیت ندارد
        یکی از ویزگیهای منحصر به فرد تکنیکال همین است سهام رشدی را میتوان شناسایی کرد حتی اگر بازار موافق نباشد
        مارال جان منظورتون از خلاف بازار عمل کردن،خلاف روند عمل کردن که نیست؟

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط م نظري پست شده است View Post
          بنده نظر دوستان را درباره ترس مردم از بي ثباتي رد ميكنم چون اين مردم را كاملا سزاوار اين وضعيت ميدانم و خودشان مسبب به وجود امدن اين وضعيت هستند خودشان ميدانستند در چنين روزي چنين مصبتهايي را خواهند كشيد اما عقيده خودشان راي خودشان را به يك سانديس فروختند پس چنين مردماني قائدتا نبايد ترسي هم داشته باشند
          در اين مملكت تورم و فقر و گراني بيكاري و هزار مصيبت اقتصادي و اجتماعي وجود داشته و روز به روز در حال بزرگتر شدن وخيمتر شدن و سنگينتر شدن ميباشد ولي اين ولي خيلي مهمه اين مردم دم هم نميزنند و اگر وضعيت فعلي صدها برابر بدتر از اين هم شود دم نخواهند زد پس اين مردم كاملا سزاوار اين وضعيت هستند از قديم هم گفتند خشك و تر با هم ميسوزند پس دوستان فعلا بايد بسوزيم.....
          محسن جان همه ما میدونیم اون یه عده ای که رای خودشون رو فروختن به ساندیس و یا چیزهای دیگه،اقلیت هستن
          اما با حرفت کاملا موافقم که اگر 100پله بدتر ازین هم بسرمون بیاد بازهم دم نمی زنیم....
          ولی یه سوال ازت دارم آیا براندازی یا هر حرکت اعتراضی دیگه نتیجه دلخواه رو به ما میده...
          مثلا لیبی ،یمن،بحرین و .....دچار جنگ داخلی شدن...و هزینه ی زیادی دارن میپردازن ..آیا این کار واسشون صرفه داشت؟؟
          من میگم حتی درصورت انجام بدون نقص تحول...بازهم این سیکل ادامه دار خواهد بود...چون دموکراسی فقط یه آرمانه...طبق نظریات اقتصاد سیاسی و انتخاب عمومی هیچ گاه نمیشه که یک جامعه برپایه ی دموکراسی و انتخاب مردمی بنا بشه....
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• hamed1
            عضو عادی
            • May 2011
            • 75

جناب راشين سلام
            اگه ممكنه بفرمائيد كه اصلاح شخارك تا كجاست و هدف سهم تا قبل مجمع چنده ؟
            ممنون

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
              محسن جان همه ما میدونیم اون یه عده ای که رای خودشون رو فروختن به ساندیس و یا چیزهای دیگه،اقلیت هستن
              اما با حرفت کاملا موافقم که اگر 100پله بدتر ازین هم بسرمون بیاد بازهم دم نمی زنیم....
              ولی یه سوال ازت دارم آیا براندازی یا هر حرکت اعتراضی دیگه نتیجه دلخواه رو به ما میده...
              مثلا لیبی ،یمن،بحرین و .....دچار جنگ داخلی شدن...و هزینه ی زیادی دارن میپردازن ..آیا این کار واسشون صرفه داشت؟؟
              من میگم حتی درصورت انجام بدون نقص تحول...بازهم این سیکل ادامه دار خواهد بود...چون دموکراسی فقط یه آرمانه...طبق نظریات اقتصاد سیاسی و انتخاب عمومی هیچ گاه نمیشه که یک جامعه برپایه ی دموکراسی و انتخاب مردمی بنا بشه....
              دوست عزيزم منظور من چيز ديگري من ميگويم اصلاح بايد از خودمان شروع شود تا افكارمان منفعت گرايي فردي ميباشد تا وقتي افكارمان رفتارمان و اعمالمان نادرست است هيچ پيشروي كه نخواهيم داشت هيچ پسروي نيز ميكنيم بنده اعتقاد دارم اكثريت جامعه ما حتي ان كسي كه ادعاي ازادي و دموكراسيش ميشود فرد گرا و منفعت طلب هست حالا يك نفر منصب دارد و عيان ميشود يك نفر اب نميبيند وگرنه شناگر قابلتري خواهند شد.....

نظر

• علامه
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 429

دوست عزيزم منظور من چيز ديگري من ميگويم اصلاح بايد از خودمان شروع شود تا افكارمان منفعت گرايي فردي ميباشد تا وقتي افكارمان رفتارمان و اعمالمان نادرست است هيچ پيشروي كه نخواهيم داشت هيچ پسروي نيز ميكنيم بنده اعتقاد دارم اكثريت جامعه ما حتي ان كسي كه ادعاي ازادي و دموكراسيش ميشود فرد گرا و منفعت طلب هست حالا يك نفر منصب دارد و عيان ميشود يك نفر اب نميبيند وگرنه شناگر قابلتري خواهند شد.....
                جناب نظری عزیز
                ولی من فکر میکنم این منفعت طلبی که شما میفرمایید هم زاییده فرهنگه و این فرهنگ بسیار زیاد تحت تاثیر رفتارهای حاکمیته
                شما به زمان خاتمی بزرگوار نگاه کنید چقد داشت همه چیز اصلاح میشد فقط در عرض چند سال
                وقتی طرف امنیت نداره میتونه به فکر جامعه باشه؟
                فقط خدانکنه ادم توی این مملکت مریض بشه من الان پدرم بیماره مدام با بیمارستان و هلال اهمر و ... سر کار دارم انقدر بی قانونی بی مدیریتی و ببخشید حماقت میبینم که حساب کار دستم میاد
                خوب برای اینکه بتونم خودمو حفظ کنم مجبور به فکر خودم باشم
                وقتی اکثریت مردم از اینکه فردا ایا سرپناهی دارن؟ ایا یه لقمه نون دارن بخورن؟ ایا اگه بیمار بشن بیمه ازشون حمایت میکنه؟ یا ایا بخاطر یه امپول 2 میلیونی که پول ندارن تهیه کنن مجبورن از جون عزیزترینهاشون بگذرن؟(اینو بشخصه تو بیمه دیدم) از هیچکدوم اینا کوچکترین امنیتی احساس نمیکنن نباید توقع داشت که به فکر جامعه باشن
                بنظر من مفاسد اجتماعی، فرهنگی و .... ریشه بسیار زیادی تو فقر و جوی هست که حاکمیت درست میکنه و افراد نمیتونن کاری بکنن
                چکاری از دست یه فرد بر میاد ؟؟؟؟؟؟؟
                حرف اخرم اینه که رفتار مردم ناشی از سیستمی که بر اونها حکومت میکنه و اجداد همین مردم جز بهترینهای دنیا بودن روزی
                ببخشید که پر گویی کردم
                ارادتمند

نظر

• اوریل
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 8

فکر کنم با بازاری منفی دوستان به گفتن چنین حرف هایی شده اند خدا می داند زمانی که ما در ما های پایانی سال قبل بوده ایم تمامی دوستان از این وضع راضی بوده و از اقتصاد و از دولت این جور حرف های تعریف تمجید می کردند
                  نمی دانم اگر اقتصاد و این دولت بد است ما در بورس چیکار می کنید ؟
                  مگر سبد سهام برای جلوگیری از ضررهای بیشتر نیست ؟
                  مگر ما این بازار را فقط برای سود انتخاب کرده ایم ؟ و دوست نداریم ضرر ان را ببینیم ؟ مگ ما نمی دانیم که بازار منفی و مثبت دارد ؟
                  ایا ما می توانیم به غیر از بازار بورس درجایی دیگر فعالیت کنیم ؟
                  پس دوستان کمی صبر پیشه کنید مطمئن باشید اگر این ساندیس ها نبود و دولت دیگری دست به پا می شد الان اقتصاد ما چنین رشدی را نداشت؟

من خودم نزدیک 15 سال هست که در بورس هستم و تمامی راه و بی راه ها و روانشناسی بورس و همین طور حالت های افراد در بازار منفی و مثبت را می دانم دیگر خیلی نوشتم امیدوارم بنده رو عفو کنید و تمامی سوال و جواب ها را از خودم پرسیدم و اگر دوستان مایل بودند نیز میتوانند این سوال ها رو از خودشان بپرسند
                  ارادتمند شما

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

دوستان نمیدونم کیا پست های بنده را دنبال میکنند اما این موضوع خرید و فروش صفی همیشه بوده و هست
                    در ایران تعداد کسانی که کد بورسی دارند کمتر از 20 درصد جمعیت است اگر اشتباه نکنم
                    از این 20 در صد تنها 5درصد به طور حرفه ای یا شغلی سهامداری میکنند
                    و از این تعداد زیر یک درصد با تحلیل این کار را انجام میدهند
                    ببینید
                    اون کسی که دیروز روی 1314 توی صف خرید سهم گل گهر را نمی فروخت
                    حالا چرا امروز روی 1300 برای فروش عجله داشت
                    یا اونیکه یک ماه پیش روی 102 تومن به 20 میلیون صف خرید وپترو با 2 ریال سود به اندازه حجم مبنا هم صف نمیداد
                    امروز با چه تحلیلی در 105 با 1150 درصد تعدیل و 15 تومن سود صف فروش نشسته

همیشه گفته ام و الان هم میگویم
                    وقتی اخبار میگه توی بحرین خون از دماغ یک نفر اومده میلیونها نفر میان بیرون میگن مرگ بر امریکا بدون اینکه ربطش را بدانند
                    حالا شما از این مردم چه توقعی داری
                    وقتی اقای ایکس که ار را از بر تشخیص نمیده بهش میگن دلار شده 1170 میگه چی بخریم
                    کار گزار میگه مثلا سهم ایکس میگه 1 میلیون سهم برام بخر بدون اینکه قیمت را بپرسه و تحلیل کنه
                    همون اقا در همچین روزی اون یک میلیون را تو صف فروش میزاره بازم بدون تحلیل

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

تا وقتی برای کار ها مون دلیل نداشته باشیم همینه همینه همینه

نظر

• Moradad
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 355

با تشکر از تمامی دوستان که نظرات خود را دادند. در واقع میشود گفت که تا اینجا حق با همه است (!!!!) بله آقایان ( خانمها ) نظری ، باربد ، علامه ..... مخصوصا با قسمت تامین نبودن معاش و بدبین بودن به آینده بهتر .... که در این سی و چند ساله و البته این 5-6 ساله شدیدتر هم شده است.

نقل از بخش آزاد - عصر ما و حکایت هایش ..
                        این تابلو آیینه تمام نمای مردم ماست
                        خواهشمندم شخصی گرفته نشود، نقطه ضعف عمومی است

این تابلو آیینه تمام نمای مردم ماست، مردمی که نمیدانند پروفسور به چه کسی اطلاق میشود و حتی نمیدانند چگونه نوشته میشود اما باز هم با استفاده از عناوین استاد و دکتر و پروفسور سعی در ساختن قهرمان برای خودشان هستند.
                        ما چیزی به نام دکتر آلبرت اینشتین نداریم، استاد ولفگانگ موتزارت تا به حال به گوشم نخورده است. دکتر استیفن هاوکینگ هم ترکیب مسخرهای به نظر میرسد. میدانید چرا؟ چون این انسانها با این عناوین تعریف نشدهاند. موتزارت را همه جهان با سمفونیهای بینظیرش میشناسند. آلبرت اینشتین و ایزاک نیوتن مترادف علم فیزیک هستند و استیفن هاوکینگ هم نیازی به تذکر “دکتر” پیش از اسمش ندارد.
                        اما ما دکتر محمد اصفهانی را داریم که خواننده است ! دکتر محمود احمدینژاد را داریم که همه کاره است ! مهندس علی آبادی را داریم که در ورزش همه فن حریف است ! و . . . و از همه مسخرهتر هم اسم این کوچه است که من تا به حال نشنیده بودم: “پروفسور دکتر” حسابی!
                        این عناوین برای کسانی است که اگر این عناوین را از پشت اسمشان برداریم هیچ نیستند. مردم ما کاری به اینکه علی دایی با لیسانس متالورژی دانشگاه شریف چه گلی به سر صنعت این مملکت زده ندارند، فقط برایشان مهم است که علی دایی مهندس است، از کجا؟ از دانشگاه صنعتی شریف! پس فوتبالیست لایقی است، چرا؟ چون مهندس است!
                        در چنین مملکتی و با چنین مردمی اگر افرادی مثل علی کردان همه آبروی داشته و نداشتهشان را میدهند تا یک “ورق پاره” با مهر دانشگاه آکسفورد بگیرند نباید تعجب کرد. چون من و شما برایمان همان ورق مهم است و او هم میان بر زده و همان ورق را برایمان آورده، اشکالی دارد؟
                        تشنگان این عناوین هم پایان ناپذیرند، آن یکی حاجی است و آن یکی دکتر. دیگری استاد است و آن یکی مهندس وآن یکی حضرت آیت ا . . . .
                        عناوینی برای جمیع ملت ایران هم وجود دارد: باهوش ترین مردم دنیا، با “فرهنگ” ترین مردم جهان، نویسندگان منشور حقوق بشر و…
                        اما اینکه ما دکترها و مهندسها و اساتید در کجای کاروان پر شتاب علم و فرهنگ جهان قرار داریم چیزی است که یا درباره آن سکوت میکنیم و یا دروغ میگوییم! مهم آن پیشوند است که ما داریم.
                        اوریانا فالاچی در یک مصاحبه از وینستون چرچیل سوال می کند
                        آقای نخست وزیر، شما چرا برای ایجاد یک دولت استعماری و دست نشانده به آنسوی اقیانوس هند می روید و دولت هند شرقی را بوجود می آورید ، اما این کاررا نمی توانید
                        در بیخ گوش خودتان یعنی در ایرلند که سالهاست با شما در جنگ و ستیز است انجام دهید؟
                        وینستون چرچیل بعد از اندکی تامل پاسخ می دهد:
                        برای انجام این کار به دو ابزار مهم احتیاج هست که این دوابزار مهم را درایرلند دراختیار نداریم
                        خبرنگار سوال می کند این دوابزار چیست؟ چرچیل در پاسخ می گوید!

اکثریت نادان و اقلیت خائن

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

در اصل توسط اوریل پست شده است View Post
                          فکر کنم با بازاری منفی دوستان به گفتن چنین حرف هایی شده اند خدا می داند زمانی که ما در ما های پایانی سال قبل بوده ایم تمامی دوستان از این وضع راضی بوده و از اقتصاد و از دولت این جور حرف های تعریف تمجید می کردند
                          نمی دانم اگر اقتصاد و این دولت بد است ما در بورس چیکار می کنید ؟
                          مگر سبد سهام برای جلوگیری از ضررهای بیشتر نیست ؟
                          مگر ما این بازار را فقط برای سود انتخاب کرده ایم ؟ و دوست نداریم ضرر ان را ببینیم ؟ مگ ما نمی دانیم که بازار منفی و مثبت دارد ؟
                          ایا ما می توانیم به غیر از بازار بورس درجایی دیگر فعالیت کنیم ؟
                          پس دوستان کمی صبر پیشه کنید مطمئن باشید اگر این ساندیس ها نبود و دولت دیگری دست به پا می شد الان اقتصاد ما چنین رشدی را نداشت؟

من خودم نزدیک 15 سال هست که در بورس هستم و تمامی راه و بی راه ها و روانشناسی بورس و همین طور حالت های افراد در بازار منفی و مثبت را می دانم دیگر خیلی نوشتم امیدوارم بنده رو عفو کنید و تمامی سوال و جواب ها را از خودم پرسیدم و اگر دوستان مایل بودند نیز میتوانند این سوال ها رو از خودشان بپرسند
                          ارادتمند شما
                          دوست عزيز
                          اوايل سال كه رهبر عزيزتان و رييس جمهور محبوبتان همان محمود مردمي نژاد دائما مردم را تشويق به ورود به بورس و سرمايه گذاري ميكردند نبايد الان پاسخگو باشند كه در عرض 1 ماه چه اتفاقي در عرصه اقتصادي اين مملكت افتاده كه متوسط قيمت سهام شركتها بين 30-40 درصد افت كرده و در حال افت ميباشد؟؟؟
                          در حكومت اسلامي به قول شما مقاومات حكومتي بايد پاسخگوي رفتار و اعمالشان باشند پاسخ ضرر و زيان اين مردم ضرر و زياني كه در عرض 1 ماه يك سوم سرمايه مردم را بر باد داده است را چه كسي ميدهد؟؟؟
                          حمايت ها و وعده وعيدها جه شد؟؟؟
                          مگر نه اينكه 80 درصد بورس ما دولتي است؟؟؟
                          مگر نه اينكه اگر دولت بخواهد با يك اشاره ميتواند بورس را حمايت كند؟؟
                          همين امريكاي به قول شما جهانخوار انقدر مردمش برايش عزيز است كه در دوران ركود اقتصادي ميلياردها دلار را صرف حمايت از بازار سرمايه اش كرد بازاري كه دليل افتش اقتصادي بود نه سياسي اما دولت مردمي نژاد محبوب شما انقدر مردم برايشان بي ارزش و پست هستند كه حتي نيم نگاهي نمياندازند كه اقا در اين مدت چه شد كه اين مردم بدبخت 30-40 درصد سرمايشان بر باد فنا رفت....

نظر

• Moradad
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 355

.....د اگر این ساندیس ها نبود و دولت دیگری دست به پا می شد الان اقتصاد ما چنین رشدی را نداشت؟

.............................
                            ارادتمند شما
                            آوریل خان با سلام

با این آمار سازی و بازیهای آماری که در این 5-6 سال اخیر مد شده و خیلی هم زیاد شده از رئیس دولت گرفته تا ..........
                            خوب شما باید هم جمله نقل قول را بگویید.
                            لطفا میشود نظرتان را در موارد زیر بیان کنید
                            صادرات - که اکثرا نفت خام آنهم با قردادهای ننگین تر از ترکمانچای با کشورهای برادر چین ، سوریه ، بولیوی ، هند ، ترکیه و لبنان و ....... - و همچنین مواد معدنی فله ای حتی سنگهای ساختمانی که سرمایه های برگشت ناپذیر هستند و ............
                            واردات از دسته بیل و کلنگ گرفته و میوه و مرغ و گوشت تا ........ هر چیزی که بخواهید حتی سنگ قبر و اکثر آن هم مصرفی نه سرمایه ای و بدون هیچگونه نظارت گمرکی و رعایت بهداشت و استانداردها ( برنجهای سیانوری که یادتان هست و .....)
                            اقتصاد کم ارزش شدن هفتگی پول ملی و .................................................. ...................................
                            کشاورزی .........
                            بهداشت و درمان .........
                            فقر عمومی ....................
                            پایین آمدن سن فخشاء و اعتیاد و........
                            خوب بهتر نیست ابتدا یک نگاه اجمال و بدور از باند بازی و تعصب..... به این موارد بکنید و بعد به جمله نقل قول شده نگاهی دوباره بندازید ؟؟؟؟؟؟

نمونه آمارسازیها هم همین شاخص کل بورس که خدا را شکر شما هم در آن خبره اید. همچنین آمار تورم ، بیکاری و ......

با پوزش از راشین عزیز و دیگر عزیزان

نظر

• اوریل
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 8

دوست عزيز
                              اوايل سال كه رهبر عزيزتان و رييس جمهور محبوبتان همان محمود مردمي نژاد دائما مردم را تشويق به ورود به بورس و سرمايه گذاري ميكردند نبايد الان پاسخگو باشند كه در عرض 1 ماه چه اتفاقي در عرصه اقتصادي اين مملكت افتاده كه متوسط قيمت سهام شركتها بين 30-40 درصد افت كرده و در حال افت ميباشد؟؟؟
                              در حكومت اسلامي به قول شما مقاومات حكومتي بايد پاسخگوي رفتار و اعمالشان باشند پاسخ ضرر و زيان اين مردم ضرر و زياني كه در عرض 1 ماه يك سوم سرمايه مردم را بر باد داده است را چه كسي ميدهد؟؟؟
                              حمايت ها و وعده وعيدها جه شد؟؟؟
                              مگر نه اينكه 80 درصد بورس ما دولتي است؟؟؟
                              مگر نه اينكه اگر دولت بخواهد با يك اشاره ميتواند بورس را حمايت كند؟؟
                              همين امريكاي به قول شما جهانخوار انقدر مردمش برايش عزيز است كه در دوران ركود اقتصادي ميلياردها دلار را صرف حمايت از بازار سرمايه اش كرد بازاري كه دليل افتش اقتصادي بود نه سياسي اما دولت مردمي نژاد محبوب شما انقدر مردم برايشان بي ارزش و پست هستند كه حتي نيم نگاهي نمياندازند كه اقا در اين مدت چه شد كه اين مردم بدبخت 30-40 درصد سرمايشان بر باد فنا رفت....
                              ........................................ ?

من بحث رو همینجا به پایان می رسونم و نمی خوام محیط این فروم به تشنج کشیده بشه ولی یه جواب زمان رشد شما از ایشون پرسیدید چرا بورس داره رشد می کنه و همون طور که رشد داشتن دارن افت می کنن شاخص رو برو ببین به نظر شما برای این چنین موج بزرگی نباید یه موج خوب وقوی این رو تصحیح کنه نمی دانم چه بگویم ......!!!

شما جواب سوال های منو بدید که اگر می دونید باید جواب داده بشه به این جا هم فکر کنین که شما بر اساس همین بورس استاد شده اید و شما را استاد خطاب می کنند این در جواب تایپیک 995

از مدیریت عزیز تقاضا دارم تمامی تایپیک ها مربوط به بحث سیاسی رو پاک کنند
                              آخرین ویرایش توسط اوریل؛ 2011/06/14, 15:21.

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

........................................ ?

من بحث رو همینجا به پایان می رسونم و نمی خوام محیط این فروم به تشنج کشیده بشه ولی یه جواب زمان رشد شما از ایشون پرسیدید چرا بورس داره رشد می کنه و همون طور که رشد داشتن دارن افت می کنن شاخص رو برو ببین به نظر شما برای این چنین موج بزرگی نباید یه موج خوب وقوی این رو تصحیح کنه نمی دانم چه بگویم ......!!!

شما جواب سوال های منو بدید که اگر می دونید باید جواب داده بشه به این جا هم فکر کنین که شما بر اساس همین بورس استاد شده اید و شما را استاد خطاب می کنند این در جواب تایپیک 995

از مدیریت عزیز تقاضا دارم تمامی تایپیک ها مربوط به بحث سیاسی رو پاک کنند
                                بنده هم پاسخي به شما نخواهم داد ارزو ميكنم روزي شما و امثال شما و عزيزان شما در مقابل ظلم و فلاكتهايي كه به اين ملت روا داشتيد پاسخگو باشيد و چه لذت بخش است روزي كه عزيزان شما مانند عزيزان ملت به فلاكت بيفتند و در بدبختي دست و پابزنند و اين ملت به پاس فسادها و ظلمها و تمامي بدبختيهايي كه بر انها روا داشتيد از سلول سلول شماها حساب بكشند.....

نظر

در حال کار...
                                X