جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راشین
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 903

جناب سپه تمام سهمهای معرفی شده مربوط به سایت بورکس است ما 3 ماه است که وارد این سایت شده ایم

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
      راشین جان لطفا تحلیلی از رانفور ارایه دهید @};-
      امروز سنگین وارد شدم.
      حامد جان با خریدتان موافق نیستم،رانفور خط روند صعودی خود را شکسته در اندیکاتور rsi شکست خط حمایت دیده می شود.اما به احتمال بالای 90 درصد یک صعود برای پول بک به سمت خط شکسته شده دارد اگر من بودم در این پول بک خارج می شدم احتمالا یک صعود کوچک تا 1480-1500 خواهد داشت به معاملات سهم در حدود قیمتی گفته شده دقت کنید اگر دیدید توان بالا رفتن بیشتر ندارد خارج شوید شرط ادامه روند صعودی تثبیت بالای 1500 است وگرنه به نظر من حداقل تا 1200 کاهش خواهد یافت
      آخرین ویرایش توسط راشین؛ 2011/06/15, 18:05.

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        با سلام
        خانم راشین میشه لطف کنید و یک تحلیل از صدرا داشته باشید
        اگر صدرا بتونه شنبه برگرده این برگشت موقت خواهد بود ؟(185-180) یا اینکه میتونه تا 215-210 بالا بره ؟
        بهنام عزیز ،واقعا نمیدانم این کف صدرا است یا نه فکر نمی کنم هیچ کس را بتوانید پیدا کنید که بطور قاطع به شما بگوید صدرا از همینجا برمی گردد ولی خب یک عده هستند اعداد زیادی دارند که به موقع رو کنند;) اما من جز آن عده نیستم
        خرید من فقط با توجه به موقعیت اندیکاتور rsi و نیز چنگال معروف سهم است که نقطه تماس با ضلع میانی را حدود 161 نشان می دهد.اگر از این نقطه و حتی 161 هم برگردد واگرایی مخفی مثبت هم داریم
        در مورد موقت بودن بازگشت فرضی هم باید صبر کنیم منتظر عکس العمل به خط روند نزولی که تقریبا در محدوده 190 به آن برخورد می کند باشیم

نظر

• سقراط
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 159

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
          بهنام عزیز ،واقعا نمیدانم این کف صدرا است یا نه فکر نمی کنم هیچ کس را بتوانید پیدا کنید که بطور قاطع به شما بگوید صدرا از همینجا برمی گردد ولی خب یک عده هستند اعداد زیادی دارند که به موقع رو کنند;) اما من جز آن عده نیستم
          خرید من فقط با توجه به موقعیت اندیکاتور rsi و نیز چنگال معروف سهم است که نقطه تماس با ضلع میانی را حدود 161 نشان می دهد.اگر از این نقطه و حتی 161 هم برگردد واگرایی مخفی مثبت هم داریم
          در مورد موقت بودن بازگشت فرضی هم باید صبر کنیم منتظر عکس العمل به خط روند نزولی که تقریبا در محدوده 190 به آن برخورد می کند باشیم
          راشین عزیز نمیشه به صدرای 155 تومنی فکر کرد؟
          <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
          << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
          روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

حامد جان با خریدتان موافق نیستم،رانفور خط روند صعودی خود را شکسته در اندیکاتور rsi شکست خط حمایت دیده می شود.اما به احتمال بالای 90 درصد یک صعود برای پول بک به سمت خط شکسته شده دارد اگر من بودم در این پول بک خارج می شدم احتمالا یک صعود کوچک تا 1480-1500 خواهد داشت به معاملات سهم در حدود قیمتی گفته شده دقت کنید اگر دیدید توان بالا رفتن بیشتر ندارد خارج شوید شرط ادامه روند صعودی تثبیت بالای 1500 است وگرنه به نظر من حداقل تا 1200 کاهش خواهد یافت
            راشین خانوم سلام این 1200 تا 1250 را بسیار با هاتون موافقم

نظر

• تالاربورس
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 34

خانم راشین با عرض سلام و وقت بخیر
              خبهمن با توجه به شرایط :
              قیمت بسیار پایین+سطح روانی بالای 400 تومانی+امکان تعدیل به زودی+بنیان قوی+شایعه افزایش سرمایه+سهام دارانش+... رو ارزشمند میدونید؟(با دید 3ماهه)

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

[quote=راشین;29844]جناب سپه تمام سهمهای معرفی شده مربوط به سایت بورکس است ما 3 ماه است که وارد این سایت شده ایم[/quote

به قول یکی از دوستان تنکس

مستحضر هستم جناب راشین تو همین سه ماهم جناب نظری سهم شیران رو به عنوان یه سهم زیر خاکی (فکر کنم سهم زیر خاکی یعنی خیلی خوب) معرفی کردن

واعتقاد من اینه که تحلیلهای بنیادی رو با دید حداقل میان مدت باید دید وتو 3 ماه هم چیزی مشخص نمی شه
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

جناب سپه تمام سهمهای معرفی شده مربوط به سایت بورکس است ما 3 ماه است که وارد این سایت شده ایم
                  ببخشین شما ان دو سطر را در جواب چی نوشتین؟ هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم چی نوشته بودم (دیده نمی شه)
                  هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

راشين جان هر چي گشتم تحليل شما را درباره خوساز پيدا نكردم خوساز بالاي 25 تومان سود ساخت و به نظرم در قيمتهاي 100-120 تومان بازگشايي شود و اين يعني 80-100 درصد بازدهي تبريك
                    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

در اصل توسط سقراط پست شده است View Post
                      راشین عزیز نمیشه به صدرای 155 تومنی فکر کرد؟
                      سقراط عزیز به صدرای 155 هم میشه فکر کرد اما خب خیلی فرق نداشت من فکر می کنم اگر هم بخواهد به 155 برسد یک صعود کوچک باید داشته باشد ولی اگر از 190 عبور کند احتمالا دیگر 155 را نخواهد دید

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                        ببخشین شما ان دو سطر را در جواب چی نوشتین؟ هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم چی نوشته بودم (دیده نمی شه)
                        خیلی جالبه شما خودتون هم یادتون نیست در مورد چی نوشته بودید!
                        مهم نیست ،مهم اینه که شما هدف دیگری داشتید و به هدفتان نرسیدید

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
                          خانم راشین با عرض سلام و وقت بخیر
                          خبهمن با توجه به شرایط :
                          قیمت بسیار پایین+سطح روانی بالای 400 تومانی+امکان تعدیل به زودی+بنیان قوی+شایعه افزایش سرمایه+سهام دارانش+... رو ارزشمند میدونید؟(با دید 3ماهه)
                          سلام
                          خبهمن اگر توانست از 285 عبور کند فعلا تا 300 با سهم بمانید آنجا دوباره بررسی می کنیم

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

در اصل توسط م نظري پست شده است View Post
                            راشين جان هر چي گشتم تحليل شما را درباره خوساز پيدا نكردم خوساز بالاي 25 تومان سود ساخت و به نظرم در قيمتهاي 100-120 تومان بازگشايي شود و اين يعني 80-100 درصد بازدهي تبريك
                            ممنون محسن جان اگر یادتان باشد خوساز را در بورکس معرفی کردم و گفتم هیچکس دوستش نداره و حق کشفش با خودمه :->یه کم دیر بازدهی داد ولی بالاخره روسفیدمون کرد
                            سهم را دوباره بررسی می کنم به نظرم تازه خریدنی تر شده

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

اعتقاد و نظر مرا نسبت به این دولت و حکومت اکثرا می دانند ،لطفا کسانیکه با اعتقاد ، روش و نظرات من مشکل دارند در این تاپیک وارد نشوند
                              متشکرم

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

اعتقاد و نظر مرا نسبت به این دولت و حکومت اکثرا می دانند ،لطفا کسانیکه با اعتقاد ، روش و نظرات من مشکل دارند در این تاپیک وارد نشوند
                                متشکرم
                                افرين راشين جان اگر بقيه دوستان هم كمي همت كنند و به ريشه اصلي ايراني خودشان برگردند و با هم اتحاد داشته باشند حداقل در اين بازار و اين بورس و فرومها اين افراد را بايكوت كنند بدتريت و بزرگترين تو دهني براي اينها خواهد بود به اميد روزي كه در تمامي فرومها اين افراد بايكوت شوند و تنفر مردم را به خودشان با بند بند وجودشان حس و لمس كنند
                                به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                                اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

در حال کار...
                                X