جناب سپه تمام سهمهای معرفی شده مربوط به سایت بورکس است ما 3 ماه است که وارد این سایت شده ایم
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postراشین جان لطفا تحلیلی از رانفور ارایه دهید @};-
امروز سنگین وارد شدم.آخرین ویرایش توسط راشین؛ 2011/06/15, 18:05.
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبا سلام
خانم راشین میشه لطف کنید و یک تحلیل از صدرا داشته باشید
اگر صدرا بتونه شنبه برگرده این برگشت موقت خواهد بود ؟(185-180) یا اینکه میتونه تا 215-210 بالا بره ؟
خرید من فقط با توجه به موقعیت اندیکاتور rsi و نیز چنگال معروف سهم است که نقطه تماس با ضلع میانی را حدود 161 نشان می دهد.اگر از این نقطه و حتی 161 هم برگردد واگرایی مخفی مثبت هم داریم
در مورد موقت بودن بازگشت فرضی هم باید صبر کنیم منتظر عکس العمل به خط روند نزولی که تقریبا در محدوده 190 به آن برخورد می کند باشیم
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبهنام عزیز ،واقعا نمیدانم این کف صدرا است یا نه فکر نمی کنم هیچ کس را بتوانید پیدا کنید که بطور قاطع به شما بگوید صدرا از همینجا برمی گردد ولی خب یک عده هستند اعداد زیادی دارند که به موقع رو کنند;) اما من جز آن عده نیستم
خرید من فقط با توجه به موقعیت اندیکاتور rsi و نیز چنگال معروف سهم است که نقطه تماس با ضلع میانی را حدود 161 نشان می دهد.اگر از این نقطه و حتی 161 هم برگردد واگرایی مخفی مثبت هم داریم
در مورد موقت بودن بازگشت فرضی هم باید صبر کنیم منتظر عکس العمل به خط روند نزولی که تقریبا در محدوده 190 به آن برخورد می کند باشیم<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postحامد جان با خریدتان موافق نیستم،رانفور خط روند صعودی خود را شکسته در اندیکاتور rsi شکست خط حمایت دیده می شود.اما به احتمال بالای 90 درصد یک صعود برای پول بک به سمت خط شکسته شده دارد اگر من بودم در این پول بک خارج می شدم احتمالا یک صعود کوچک تا 1480-1500 خواهد داشت به معاملات سهم در حدود قیمتی گفته شده دقت کنید اگر دیدید توان بالا رفتن بیشتر ندارد خارج شوید شرط ادامه روند صعودی تثبیت بالای 1500 است وگرنه به نظر من حداقل تا 1200 کاهش خواهد یافت
نظر
-
[quote=راشین;29844]جناب سپه تمام سهمهای معرفی شده مربوط به سایت بورکس است ما 3 ماه است که وارد این سایت شده ایم[/quote
به قول یکی از دوستان تنکس
مستحضر هستم جناب راشین تو همین سه ماهم جناب نظری سهم شیران رو به عنوان یه سهم زیر خاکی (فکر کنم سهم زیر خاکی یعنی خیلی خوب) معرفی کردن
واعتقاد من اینه که تحلیلهای بنیادی رو با دید حداقل میان مدت باید دید وتو 3 ماه هم چیزی مشخص نمی شههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postجناب سپه تمام سهمهای معرفی شده مربوط به سایت بورکس است ما 3 ماه است که وارد این سایت شده ایمهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
راشين جان هر چي گشتم تحليل شما را درباره خوساز پيدا نكردم خوساز بالاي 25 تومان سود ساخت و به نظرم در قيمتهاي 100-120 تومان بازگشايي شود و اين يعني 80-100 درصد بازدهي تبريكبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
-
در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Postخانم راشین با عرض سلام و وقت بخیر
خبهمن با توجه به شرایط :
قیمت بسیار پایین+سطح روانی بالای 400 تومانی+امکان تعدیل به زودی+بنیان قوی+شایعه افزایش سرمایه+سهام دارانش+... رو ارزشمند میدونید؟(با دید 3ماهه)
خبهمن اگر توانست از 285 عبور کند فعلا تا 300 با سهم بمانید آنجا دوباره بررسی می کنیم
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postراشين جان هر چي گشتم تحليل شما را درباره خوساز پيدا نكردم خوساز بالاي 25 تومان سود ساخت و به نظرم در قيمتهاي 100-120 تومان بازگشايي شود و اين يعني 80-100 درصد بازدهي تبريك
سهم را دوباره بررسی می کنم به نظرم تازه خریدنی تر شده
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postاعتقاد و نظر مرا نسبت به این دولت و حکومت اکثرا می دانند ،لطفا کسانیکه با اعتقاد ، روش و نظرات من مشکل دارند در این تاپیک وارد نشوند
متشکرمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر