جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hiva
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 94

سلام راشین خانم . دلمون واستون تنگ می شه . کم پیدایید !
    میشه بی زحمت یه نگاهی به نقاط تاریک و روشن این عزیز دل ! نمک خور نمک دان شکن ! جلاد و جانی بی رحم ! پست بانکX-( بندازید و بفرمایید به نظرتون تا کی اینطوری رو اعصابمونه ؟
    ممنون از محبتت:x

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

تجربه خودم در مورد صبر در سهمهایی که خیلی تو ضرر هستیم خیلی خوب بوده به عنوان مثال مقداری قشکر در قیمت بالا خریده بودم که به موقع خارج نشدم و چون حجم خریدم کم بود ولش کردم چون معتقدم بودم در موج 2 هست و حالا دارم جواب صبر کردنم را می گیرم(هر چند حدود 7 ماه طول کشید)
      در مورد فاراک و صدرا هم کار بهتر این بود که همه سهامم را در قیمتهای مناسب با سود واگذار می کردم و الان وارد می شدم اما وقتی این کار را نکردم تصمیم گرفتم بدون غر زدن صبر کنم چون به نظرم فروش دیگه توجیهی نداشت.امیدوارم در اینمورد هم با سود خوب خارج شوم و از همه مهمتر امیدوارم درس خوبی از این معاملات گرفته باشم;)

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
        تجربه خودم در مورد صبر در سهمهایی که خیلی تو ضرر هستیم خیلی خوب بوده به عنوان مثال مقداری قشکر در قیمت بالا خریده بودم که به موقع خارج نشدم و چون حجم خریدم کم بود ولش کردم چون معتقدم بودم در موج 2 هست و حالا دارم جواب صبر کردنم را می گیرم(هر چند حدود 7 ماه طول کشید)
        در مورد فاراک و صدرا هم کار بهتر این بود که همه سهامم را در قیمتهای مناسب با سود واگذار می کردم و الان وارد می شدم اما وقتی این کار را نکردم تصمیم گرفتم بدون غر زدن صبر کنم چون به نظرم فروش دیگه توجیهی نداشت.امیدوارم در اینمورد هم با سود خوب خارج شوم و از همه مهمتر امیدوارم درس خوبی از این معاملات گرفته باشم;)
        راشین جان هدف قشکر رو چند میبینی؟
        بنظرت الان موج 3 هستیم؟
        در ضمن یه نگاهی به قشرین میندازی؟واسم جذاب شده
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط hiva پست شده است View Post
          سلام راشین خانم . دلمون واستون تنگ می شه . کم پیدایید !
          میشه بی زحمت یه نگاهی به نقاط تاریک و روشن این عزیز دل ! نمک خور نمک دان شکن ! جلاد و جانی بی رحم ! پست بانکX-( بندازید و بفرمایید به نظرتون تا کی اینطوری رو اعصابمونه ؟
          ممنون از محبتت:x
          سلام هیوا جان ممنون از لطفتون
          حد ضرر ما برای پست بانک همان 560 تومان است
          کدام سهم است که اعصاب خرد نکرده باشد فعلا که حامیان بازار پا پس کشیده اند و اوضاع داخلی هم نابسامان،همانطور که قبلا گفتم تا ثبات وضعیت سیاسی از بورس هم نمی توان انتظار چندانی داشت
          برای پست بانک هم همه خبرها مثبت اما باید دید آقایان کی میلشان می کشد از سهم حمایت کنند

شاد و پیروز باشید@};-

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
            راشین جان هدف قشکر رو چند میبینی؟
            بنظرت الان موج 3 هستیم؟
            در ضمن یه نگاهی به قشرین میندازی؟واسم جذاب شده
            مصطفی عزیز من مطالعه و کار روی مبحث الیوت را تازه شروع کرده ام پس احتمال خطا زیاد است به نظرم در موج 3 هستیم که تارگت نهایی آن میتواند حدود 500 در بلند مدت باشد اما قبل از آن در کوتاه مدت باید مقاومت بسیار مهم 300 تومان را پشت سر بگذارد بعد از آن 327 و 376

قشربن هم در اولین فرصت نگاه می کنم

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

دوست عزیز من انتظار داشتم روی 200 و نهایتا 190 استقبال خوبی از سهم بشود در واقع برای برگشت از روی یک نقطه حمایت قوی نباید سهم جان بکند .وقتی این اتفاق افتاد و احساس کردید سهم به اصطلاح جون دار معامله نمی شود به نظر من در اولین فرصت خارج شوید
              حالا اولین فرصت کی هست؟انتظار دارم سهم یک حرکت مثبت هرچند ضعیف داشته باشد در آن حرکت مثبت فرصت خروج می دهد.اما اگر سطح 187 تومان شکسته شد من یکی در خروج درنگ نمی کنم،البته این شکست هم با پول بک همراه خواهد بود
              می تونید با بقیه هم مشورت کنید و تصمیم بگیرید
              اینهم از مثبتی که منتظرش بودم اما مواظب باشید به نظرم با اینکه تقریبا از روی آخرین خاکریز برگشت ، با توجه به شکست حمایت rsi این مثبت می تواند فقط پول بک باشد مگر اینکه 220 را رد کند

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

مصطفی عزیز من مطالعه و کار روی مبحث الیوت را تازه شروع کرده ام پس احتمال خطا زیاد است به نظرم در موج 3 هستیم که تارگت نهایی آن میتواند حدود 500 در بلند مدت باشد اما قبل از آن در کوتاه مدت باید مقاومت بسیار مهم 300 تومان را پشت سر بگذارد بعد از آن 327 و 376

قشربن هم در اولین فرصت نگاه می کنم
                ممنون راشین جان
                دیگه نیازی به بررسی قشرین نیست.بنیادیشو چک کردم زیان ده بود.این سود امسال هم غیر عملیاتیه
                بازم ممنون
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 147

سلام
                  برای وصنعت دو خط حایت بلند مدت می توان رسم کرد اولی را در 123 شکست با دومی هم الان در قیمت 117 درگیر هست در این قیمت نمی توانم توصیه به فروش داشته باشم شاید بتوانید بالاتر خارج شوید، هر چند ممکنه تا 110 هم کاهش پیدا بکند،قیمت خریدتون چند بوده؟
                  این وضعیت مختص وصنعت نیست بازار چندان شفاف نیست نمی توان در مورد همه سهمها با قاطعیت حرف زد
                  سلام
                  از این که وقت گرانبهایی خود را در اختیار پاسخ دوستان قرار می دهید تشکر می کنم
                  من وصنعت در 130خریدم نظرتون چیه

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

در اصل توسط meysam پست شده است View Post
                    سلام
                    از این که وقت گرانبهایی خود را در اختیار پاسخ دوستان قرار می دهید تشکر می کنم
                    من وصنعت در 130خریدم نظرتون چیه
                    سلام خواهش می کنم میثم جان

با توجه به توضیحاتی که دادم اکنون قیمت در حال نبرد با خط روند نزولیست اگر تغییر جهت داد و مثبت شد که اولین مقاومت آن 125 و دومین و مهمترین مقاومتش حدود 130 است من اگر باشم به همان 125 که رسید با ضرر کمی خارج می شوم و در صورت عبور از 125 و مهمتر از آن 130 و تثبیت بالای آن مجددا به هنگام پول بک وارد می شوم
                    اما اگر به قیمتهای فوق نرسید و حمایت 117 شکسته و تثبیت شد به هنگام پول بک به سمت این حمایت خارج می شوم

می توانید از سایر عزیزان هم مشاوره بخواهید
                    موفق باشید

نظر

• راشین
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 903

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                      ممنون راشین جان
                      دیگه نیازی به بررسی قشرین نیست.بنیادیشو چک کردم زیان ده بود.این سود امسال هم غیر عملیاتیه
                      بازم ممنون
                      خواهش می کنم
                      البته تا جاییکه می دانم محسن عزیز هم در این قیمتها نظر مساعدی روی اکثریت شرکتهای قندی ندارند حالا یا تحلیل من اشتباه است یا قرار است اتفاق جدیدی بیفتد

نظر

• تالاربورس
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 34

من خزامیا رو 5 دقیقه قبل از صف شدن خارج شدم با 30% ضرر!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
                          من خزامیا رو 5 دقیقه قبل از صف شدن خارج شدم با 30% ضرر!!!!!!!!!!!!!!!
                          X-(

دوست عزیز من انتظار داشتم روی 200 و نهایتا 190 استقبال خوبی از سهم بشود در واقع برای برگشت از روی یک نقطه حمایت قوی نباید سهم جان بکند .وقتی این اتفاق افتاد و احساس کردید سهم به اصطلاح جون دار معامله نمی شود به نظر من در اولین فرصت خارج شوید
                          حالا اولین فرصت کی هست؟انتظار دارم سهم یک حرکت مثبت هرچند ضعیف داشته باشد در آن حرکت مثبت فرصت خروج می دهد.اما اگر سطح 187 تومان شکسته شد من یکی در خروج درنگ نمی کنم،البته این شکست هم با پول بک همراه خواهد بود
                          می تونید با بقیه هم مشورت کنید و تصمیم بگیرید

نظر

• تالاربورس
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 34

اگر سطح 187 تومان شکسته شد من یکی در خروج درنگ نمی کنم
                            من از ترس شکست این 187 تومان خارج شدم!(البته شنبه خارج شدم)

نظر

• nazanin
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 289

باسلام راشین جان این قندنیشابورم یه نیگامیندازی ببینی چه خبره ممنون میشم

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
                                من از ترس شکست این 187 تومان خارج شدم!(البته شنبه خارج شدم)
                                واقعا ناراحت شدم شاید من بد توضیح دادم
                                بطور کلی وقتی می گوییم در صورت شکست سطح حمایت خارج شوید منظور از شکست یعنی 3 روز (3 کندل)قیمت زیر این سطح با فی بماند و تثبیت شود .در مورد زامیاد که این اتفاق نیفتاد یعنی سطح 187 نشکست اما سطح حمایت 200 تومانی شکست .وقتی یک سطح حمایت مهم می شکند انتظار داریم بعد از مدتی نمودار مجددا ان سطح حمایت را لمس کند به همین دلیل گفتم منتظر یک صعود هر چند کوچک هستم.
                                الان هم کسانیکه سهم را دارند، به نظر من ،معاملات را زیر نظر بگیرند و در صورت عدم توانایی نفوذ مجدد به بالای 220 وتثبیت بالای آن بطور موقت از سهم خارج شوند

نظر

در حال کار...
                                X