جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
    روز های گذشته و حتی همین روزها متاسفانه شاهد گفتگوهای نامناسبی بودیم یقه گرفتن ،تهدید کردن،زیر سوال بردن ،متهم کردن،خودستایی و خودپرستی،غرور و ... چیزی که کم دیدیم کمی فروتنی ، عزت نفس ،غیرت ،شجاعت و آزادگی بود
    چیزی که در فضای مجازی می بینیم متاسفانه به وضوح در جامعه حکمفرماست

ای کاش روزی را ببینم که مردم ایران از لجنی که خود را در آن فروکرده اند و هر روز بیشتر فرو میروند بیرون بیایند ،تن خود را از کثافتی که در این سالها مدام در آن غلط زده اند و شاید نفهمیده اند چه می کنند بزدایند ،ببینند پاکیزگی چقدر زیباست...

مدتهاست بوی خوشی از فضا به مشام نمی رسد کم کم داریم فراموش می کنیم...
    اتفاقا راشين جان من نوعي با ارزوي شما مخالفم چون اين مردمي كه من ميبينم الان كه رفاه ندارند چنان كبر و غرور دارند كه به خداي خودشان بندگي نميكنند واي به روزي كه رفاه داشته باشند اين مردم الان ازادي ندارند اينطور بي تفاوت و بي خيال و بي هيچ صفت انساني هستند واي به روزي كه ازادي داشته باشند گند ميزنند به نام و شرف ازادي همان بهتر كه حداقل ازادي و رفاه را در كشورهاي ديگر ببينيم و نام نيكي از ان به جا بماند تا اينكه زير پاي اين ملت له شود....
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• راشین
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 903

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      راشین عزیز نظرت درباره کگل وفملی چیه .حمایت ومقاومت

فملی را که در صفحه قبل گفتم فعلا درگیر مقاومت 540 هست و باز نتونست عبور بکنه حمایت مهمش 490 تا 480 هست، کگل هم امروز به مقاومت خورد، هم در نمودار قیمت هم در اندیکاتور rsi به نظرم با یک اصلاح تا حدود 720 بره

نظر

• نادری
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 519

با سلام به محسن عزیزومحسن جان ثنوسا و وساخت با سود اعلانی جدید ونوین چقدر باید بسازد ؟؟؟؟؟؟؟چرا هزینه ها را بالا میبرند این عتیقه ها؟چرا بازار به این سهم با این داشته از ونوین و یان قدرتی که داره روی خوش نشان نمیدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
          اتفاقا راشين جان من نوعي با ارزوي شما مخالفم چون اين مردمي كه من ميبينم الان كه رفاه ندارند چنان كبر و غرور دارند كه به خداي خودشان بندگي نميكنند واي به روزي كه رفاه داشته باشند اين مردم الان ازادي ندارند اينطور بي تفاوت و بي خيال و بي هيچ صفت انساني هستند واي به روزي كه ازادي داشته باشند گند ميزنند به نام و شرف ازادي همان بهتر كه حداقل ازادي و رفاه را در كشورهاي ديگر ببينيم و نام نيكي از ان به جا بماند تا اينكه زير پاي اين ملت له شود....
          محسن جان چرا مخالفی ، آرزوی من آرزوی رفاه نبود ،آرزوی کمی غیرت ، آدمیت و قدرت تفکر بود، چیزی که اگر داشته باشند رفاه و آزادی هم به دنبالش خواهد آمد;)
          رفاهی که فقط با پول بدست بیاید ، نتیجه اش همین ایران فعلیست،چیزی که الان می بینیم : جنگیدن ، تکه تکه کردن،لجن مال کردن و از شانه های هم بالا رفتن برای داشتنش

نظر

• Yekta
            عضو جدید
            • Jan 2011
            • 14

راشین جان امروز مرقام با حجم خوب ودر درصد مثبت جمع شد نظرت در مورد نگهداری یا فروش؟ممنون

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

در اصل توسط Yekta پست شده است View Post
              راشین جان امروز مرقام با حجم خوب ودر درصد مثبت جمع شد نظرت در مورد نگهداری یا فروش؟ممنون
              با شکسته شدن 536 ( هنوز تثبیت نشده)نظرم فعلا بر نگهداریست حرکت سهم فکر می کنم به اینصورت باشد که صعود تا حدود 560 یک اصلاح بعد حرکت تا 574 اگر اینطور شد دوباره بررسی می کنیم
              البته مورد فوق یکی از احتمالات هست احتمال دیگر حرکت تا 570 بعد یک اصلاح عمیقتر
              یک مورد هم باید حتما اضافه کنم شکست یک مقاومت در صورتی تایید می شود که 3 کندل بالای آن تشکیل گردد

نظر

• راشین
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 903

امکان داره پست بانک الگوی اندینگ دیاگونال بسازه
                امضا:راشین;)

نظر

• محسن نظري
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 3397

امکان داره پست بانک الگوی اندینگ دیاگونال بسازه
                  امضا:راشین;)
                  راشين جان اين الگو هاي كه گفتي بعدا يعني چه؟
                  به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                  اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

محسن جان چرا مخالفی ، آرزوی من آرزوی رفاه نبود ،آرزوی کمی غیرت ، آدمیت و قدرت تفکر بود، چیزی که اگر داشته باشند رفاه و آزادی هم به دنبالش خواهد آمد;)
                    رفاهی که فقط با پول بدست بیاید ، نتیجه اش همین ایران فعلیست،چیزی که الان می بینیم : جنگیدن ، تکه تکه کردن،لجن مال کردن و از شانه های هم بالا رفتن برای داشتنش
                    آیا من (خودمو عرض میکنم. به کسی برنخوره) که اینقدر به دیگران گیر میدهم که فلان و بهمان .... آیا خودم از آن عیب ها مبری هستم و هیچ عیبی ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    آیا خودم را اصلاح کرده ام که الان دارم به دیگران گیر میدهم و برایشان تاسف میخورم؟

اصلاح باید از خود شخص صورت گیرد نه این که دنبال اصلاح دیگران باشیم و از خومان غافل شویم.

یا به قول معروف: خرما خورده کی نهی خرما کند؟؟؟
                    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

راشین جان سلام
                      امروز غدیر حجم بالایی روی 420 زد
                      بنظر شما مقاومت شکسته شده؟؟؟
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمد ساده
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 934

سلام به راشین عزیز و محسن عزیز...همیشه با زحمتهای ما...
                        این شاخص بیمه ها رو حمایتشون نیست؟...
                        مقاومت حتاید و باما و فراوری و فاسمین رو برسی میکنید؟
                        سایپا رو 213 و خبهمن رو 210 و شبریزرو 175 و شپدیس2500 و شفن750 و حفاری230خریدنی نیستن؟
                        فاذر186 و صدرا283 قدرت شکستن ای مقاومتهارو حتی با خبر قاسمی دارن؟
                        بترانس و حقش نظرتون و حرکت سهم چیه؟مقاومت بعدیش؟و دلیل اختلاف بالای سهم حقش؟
                        وتوسم چی؟تعدیل به این خوبی...گزارش بهتر...همش دوروز مثبت خورد و بعدش منفی شده؟
                        ببخشید زیاد سوال پرسیدم...ولی گذاشتم آخر هفته بپرسم تا هم فرصت جواب دادن و هم مزاحمت کمتری داشته باشم؟(کوتاه و مختصرم بگین کافیه...منظورم فقط مقاومت)...قبلا از پاسختون...ممنون و سپاسگذارم...

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                          سایپا رو 213 و خبهمن رو 210 و شبریزرو 175 و شپدیس2500 و شفن750 و حفاری230خریدنی نیستن؟
                          ببخشید زیاد سوال پرسیدم...ولی گذاشتم آخر هفته بپرسم تا هم فرصت جواب دادن و هم مزاحمت کمتری داشته باشم؟(کوتاه و مختصرم بگین کافیه...منظورم فقط مقاومت)...قبلا از پاسختون...ممنون و سپاسگذارم...
                          محمد جان من به همش کار ندارم
                          ولی به نظرت 1200000000 حق بهترانسو باید چجوری بفروشن اگر اختلاف قیمت زیاد نباشه
                          یادش بخیر فسرب تا روز اخر هم نتونست با حقش فاصله را کم کنه

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                            راشين جان اين الگو هاي كه گفتي بعدا يعني چه؟
                            محسن جان یک الگوی برگشتیه اگر تایید شد حتما میگم;)

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                              آیا من (خودمو عرض میکنم. به کسی برنخوره) که اینقدر به دیگران گیر میدهم که فلان و بهمان .... آیا خودم از آن عیب ها مبری هستم و هیچ عیبی ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              آیا خودم را اصلاح کرده ام که الان دارم به دیگران گیر میدهم و برایشان تاسف میخورم؟

اصلاح باید از خود شخص صورت گیرد نه این که دنبال اصلاح دیگران باشیم و از خومان غافل شویم.

یا به قول معروف: خرما خورده کی نهی خرما کند؟؟؟
                              مغلطه ای معروف برای بستن دهان منتقد!!
                              این ترفندها دیگه قدیمی شده،هم رطب خرده می تواند منع رطب کند هم اینکه از کجا می دونید کی رطب خورده کی نخورده؟

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                                @-)

سلام محمد جان چشم سر فرصت;)

نظر

در حال کار...
                                X