در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postراشین عزیز نظرت درباره کگل وفملی چیه .حمایت ومقاومت
فملی را که در صفحه قبل گفتم فعلا درگیر مقاومت 540 هست و باز نتونست عبور بکنه حمایت مهمش 490 تا 480 هست، کگل هم امروز به مقاومت خورد، هم در نمودار قیمت هم در اندیکاتور rsi به نظرم با یک اصلاح تا حدود 720 بره
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاتفاقا راشين جان من نوعي با ارزوي شما مخالفم چون اين مردمي كه من ميبينم الان كه رفاه ندارند چنان كبر و غرور دارند كه به خداي خودشان بندگي نميكنند واي به روزي كه رفاه داشته باشند اين مردم الان ازادي ندارند اينطور بي تفاوت و بي خيال و بي هيچ صفت انساني هستند واي به روزي كه ازادي داشته باشند گند ميزنند به نام و شرف ازادي همان بهتر كه حداقل ازادي و رفاه را در كشورهاي ديگر ببينيم و نام نيكي از ان به جا بماند تا اينكه زير پاي اين ملت له شود....
رفاهی که فقط با پول بدست بیاید ، نتیجه اش همین ایران فعلیست،چیزی که الان می بینیم : جنگیدن ، تکه تکه کردن،لجن مال کردن و از شانه های هم بالا رفتن برای داشتنش
نظر
-
در اصل توسط Yekta پست شده است View Postراشین جان امروز مرقام با حجم خوب ودر درصد مثبت جمع شد نظرت در مورد نگهداری یا فروش؟ممنون
البته مورد فوق یکی از احتمالات هست احتمال دیگر حرکت تا 570 بعد یک اصلاح عمیقتر
یک مورد هم باید حتما اضافه کنم شکست یک مقاومت در صورتی تایید می شود که 3 کندل بالای آن تشکیل گردد
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمحسن جان چرا مخالفی ، آرزوی من آرزوی رفاه نبود ،آرزوی کمی غیرت ، آدمیت و قدرت تفکر بود، چیزی که اگر داشته باشند رفاه و آزادی هم به دنبالش خواهد آمد;)
رفاهی که فقط با پول بدست بیاید ، نتیجه اش همین ایران فعلیست،چیزی که الان می بینیم : جنگیدن ، تکه تکه کردن،لجن مال کردن و از شانه های هم بالا رفتن برای داشتنش
آیا خودم را اصلاح کرده ام که الان دارم به دیگران گیر میدهم و برایشان تاسف میخورم؟
اصلاح باید از خود شخص صورت گیرد نه این که دنبال اصلاح دیگران باشیم و از خومان غافل شویم.
یا به قول معروف: خرما خورده کی نهی خرما کند؟؟؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
راشین جان سلام
امروز غدیر حجم بالایی روی 420 زد
بنظر شما مقاومت شکسته شده؟؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام به راشین عزیز و محسن عزیز...همیشه با زحمتهای ما...
این شاخص بیمه ها رو حمایتشون نیست؟...
مقاومت حتاید و باما و فراوری و فاسمین رو برسی میکنید؟
سایپا رو 213 و خبهمن رو 210 و شبریزرو 175 و شپدیس2500 و شفن750 و حفاری230خریدنی نیستن؟
فاذر186 و صدرا283 قدرت شکستن ای مقاومتهارو حتی با خبر قاسمی دارن؟
بترانس و حقش نظرتون و حرکت سهم چیه؟مقاومت بعدیش؟و دلیل اختلاف بالای سهم حقش؟
وتوسم چی؟تعدیل به این خوبی...گزارش بهتر...همش دوروز مثبت خورد و بعدش منفی شده؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم...ولی گذاشتم آخر هفته بپرسم تا هم فرصت جواب دادن و هم مزاحمت کمتری داشته باشم؟(کوتاه و مختصرم بگین کافیه...منظورم فقط مقاومت)...قبلا از پاسختون...ممنون و سپاسگذارم...
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام به راشین عزیز و محسن عزیز...همیشه با زحمتهای ما...
سایپا رو 213 و خبهمن رو 210 و شبریزرو 175 و شپدیس2500 و شفن750 و حفاری230خریدنی نیستن؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم...ولی گذاشتم آخر هفته بپرسم تا هم فرصت جواب دادن و هم مزاحمت کمتری داشته باشم؟(کوتاه و مختصرم بگین کافیه...منظورم فقط مقاومت)...قبلا از پاسختون...ممنون و سپاسگذارم...
ولی به نظرت 1200000000 حق بهترانسو باید چجوری بفروشن اگر اختلاف قیمت زیاد نباشه
یادش بخیر فسرب تا روز اخر هم نتونست با حقش فاصله را کم کنه
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postآیا من (خودمو عرض میکنم. به کسی برنخوره) که اینقدر به دیگران گیر میدهم که فلان و بهمان .... آیا خودم از آن عیب ها مبری هستم و هیچ عیبی ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا خودم را اصلاح کرده ام که الان دارم به دیگران گیر میدهم و برایشان تاسف میخورم؟
اصلاح باید از خود شخص صورت گیرد نه این که دنبال اصلاح دیگران باشیم و از خومان غافل شویم.
یا به قول معروف: خرما خورده کی نهی خرما کند؟؟؟
این ترفندها دیگه قدیمی شده،هم رطب خرده می تواند منع رطب کند هم اینکه از کجا می دونید کی رطب خورده کی نخورده؟
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام به راشین عزیز و محسن عزیز...همیشه با زحمتهای ما...
سلام محمد جان چشم سر فرصت;)
نظر
نظر