جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
فجر:
از لحاظ تکنیکالی سهم در نزدیکی حمایت دو ساله خودش قرار گرفته تقریبا در قیمت 108 تومان با این خط برخورد می کند پس ریسک خرید حدود 110 کم است با حد ضرر کمی کمتر از 108 تومان
از طرفی در قیمت حدود 128 با روند نزولی بلند مدت خود برخورد می کند. پس در صورت خرید حتما به این مقاومت مهم توجه کنید. اگر شکسته شود فصل رشد جدیدی پیش روی سهم گشوده خواهد شد
محسن جان اگر فرصت کردید شما هم نگاهی به بنیادی سهم بیندازید. جناب دیزل که نظرشون مثبت هست
ممنون
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postفجر:
از لحاظ تکنیکالی سهم در نزدیکی حمایت دو ساله خودش قرار گرفته تقریبا در قیمت 108 تومان با این خط برخورد می کند پس ریسک خرید حدود 110 کم است با حد ضرر کمی کمتر از 108 تومان
از طرفی در قیمت حدود 128 با روند نزولی بلند مدت خود برخورد می کند. پس در صورت خرید حتما به این مقاومت مهم توجه کنید. اگر شکسته شود فصل رشد جدیدی پیش روی سهم گشوده خواهد شد
محسن جان اگر فرصت کردید شما هم نگاهی به بنیادی سهم بیندازید. جناب دیزل که نظرشون مثبت هست
ممنون
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
ممنون از لطف هر دو عزیز
فعلا که انگار با زلزله ژاپن و کاهش قیمت فلزات صبر کردن . مانیتورینگ کردن بهتره مگر اینکه اساتید نظر دیگه داشته باشند و گروه خاصی مدنظرشون باشه
فقط یه سوال از هر دو عزیز قیمت مرقام باسه خرید مساعد به نظر میرسه این گروه پتانسیل بالایی در صعود دارند و این سهم با توجه به اینکه تمام خانواده انفورماتیک صعود قیمت داشتند این سهم هنوز با استقبال بازار مواجه نشده و در eps جدید شرکت افزایشم میبینیم از 59 به 69 رسیده[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمرقام رو اگر بگذارند تا حدود 460 پایین بیاد میخرم البته 495 هم حمایت خوبی داره و به نظرم بتونه تا 550 رشد کنه اما من تو این قیمت نمی خرم 460-450 کم ریسک تره
دوستان ارزش ذاتی سهمو بالای 650 محاسبه کردن و مطمئن هستم که بهش میرسه سهم در محدوده 430 مدتی بازی میکرد اما حجم معاملات بالای مداران و قدرت نقد شوندگی مداران در 207 تومن توجه منو به خودش جلب کرد و به جای مرقام ،مداران رو انتخاب کردم که بازدهی خیلی عالی داد البته به کمک سهامدار شخص حقیقییش که یه تنه سهمو داره بالای 300 میبره ... مرقام بعید میدونم تو اون قیمت های شما بیاد و داره فعلا تو محدوده 500 مقاومت میکنه که در صورت قیمت های شما نباید شک کرد....اما چندتا نکته در مورد شرکت بگم ...... سهم از لحاظ سلامت مالی و صورت های مالی و نسبت های مالی خیلی خیلی بهتر از رانفور و مداران هست ، ماهیت صنعتش هم که عالی، خب سال بعد سال این صنعته ...و نکته منفی اینکه این سهم مانند رانفور و مداران سهامدار عمده خوب نداره تا بتونه پروژه های خوبی بگیره اما با توجه به نیاز بالا در سال آینده حتما نوبت این شرکت هم میشه... قدرت نقد شوندگش هم یه ذره کمتر از مداران و رانفور و رپارسه .......... و در نهایت اینکه به قیمت 650 تومنیش شک ندارم
پر سود باشیدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postراشين عزيز در مورد شپنا فكر مي كني فردا برگرده يا درجا ميزنه و منفي ميشه؟
وصندوق رو نظري نداري؟
نمونه دیگر این نوع سهام غدیر هست مدتها در جا میزند و حول یک قیمت بازی می کند و حرکتش را ناگهانی شروع می کند
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postراشین عزیز سلام
دوستان ارزش ذاتی سهمو بالای 650 محاسبه کردن و مطمئن هستم که بهش میرسه سهم در محدوده 430 مدتی بازی میکرد اما حجم معاملات بالای مداران و قدرت نقد شوندگی مداران در 207 تومن توجه منو به خودش جلب کرد و به جای مرقام ،مداران رو انتخاب کردم که بازدهی خیلی عالی داد البته به کمک سهامدار شخص حقیقییش که یه تنه سهمو داره بالای 300 میبره ... مرقام بعید میدونم تو اون قیمت های شما بیاد و داره فعلا تو محدوده 500 مقاومت میکنه که در صورت قیمت های شما نباید شک کرد....اما چندتا نکته در مورد شرکت بگم ...... سهم از لحاظ سلامت مالی و صورت های مالی و نسبت های مالی خیلی خیلی بهتر از رانفور و مداران هست ، ماهیت صنعتش هم که عالی، خب سال بعد سال این صنعته ...و نکته منفی اینکه این سهم مانند رانفور و مداران سهامدار عمده خوب نداره تا بتونه پروژه های خوبی بگیره اما با توجه به نیاز بالا در سال آینده حتما نوبت این شرکت هم میشه... قدرت نقد شوندگش هم یه ذره کمتر از مداران و رانفور و رپارسه .......... و در نهایت اینکه به قیمت 650 تومنیش شک ندارم
پر سود باشید
در بازدهی سهم شکی نیست اما برای من که فعلا این سهم را ندارم با توجه به وضعیت اندیکاتورها این احتمال را می دهم که بتوان پایینتر هم وارد شد شاید هم سهم من را جا بگذارد:ezpi:
نظر
-
سلام خانم راشین
اهداف سفارود رو چطور می بینی؟؟؟_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postراشين خانم براي فردا با مفدار نقدينگي باقي مانده مي خوام 2 تا سهم خوب ديگه بخرم چه سهم هاي را پيشنهاد ميدي كه براي سال بعد گين خوبي بدن؟
رایان سایپا 580
رانفور 4200-4250
وصنعت که مقداری خریدم اگر حدود 110 هم بدهند اضافه می کنم
کاسیمین بین 980 تا 1000 اگر بدهند
مرقام حدود 460
اینا باشه تا بعد:ezpi:
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمن خودم مترصد خرید سهمهای زیر در صورت رسیدن به قیمتهایی که می گویم هستم:
رایان سایپا 580
رانفور 4200-4250
وصنعت که مقداری خریدم اگر حدود 110 هم بدهند اضافه می کنم
کاسیمین بین 980 تا 1000 اگر بدهند
مرقام حدود 460
اینا باشه تا بعد:ezpi:
پس بايد خردهاتو بزاري بعد از عيد. اينور سال با اين جوگيرشدن خريدارهايي مثل من به اين قيمت ها نميزارن برسه. مگر بعد از سالتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
سلام خانم راشین
اهداف سفارود رو چطور می بینی؟؟؟_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
نظر