کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان تکنیکالیست بخصوص راشین وبابک جان بنده تحلیلی از کچاد در تایک (تحلیل بنیادی ) ارایه کرده ام ممنون میشم اگه شما هم تکنیکالی از روند معاملاتی سهم ارایه کنید
من خودم تا مجمع سالیانه روند مناسبی رو برای سهم پیش بینی میکنم. نظر شما چیه؟
ممنون.
سلام به دوستان گل بورسی
من چند روزی نبودم و از همه عزیزانی که سوالاتشون بی پاسخ مانده عذرخواهی میکنم فکر می کنم برای پاسخ به برخی سوال ها دیر شده باشه;)
فولاد: دیروز روز خوبی برای خرید فولاد بود اولین مقاومت سهم 305 و در صورت عبور دومین مقاومت 340 هست ببینیم با این دو تا چیکار می کنه تا بعد
کچاد: کم کم به هدفش که 850 بود میرسه و دقیقا در مقاومتی که قبلا گفتم یک توقف داشت به نظر من صبر روی سهمهای خریده شده در قیمت مناسب ، تا رسیدن به تارگت ،خیلی بهتر از نوسان گیری نتیجه می دهد;)
فاراک: شاید فاراک در برخورد با قیمت 291 تومان پول بک به سمت 265 داشته باشد و تارگت سهم هم 360 هست (یادش به خیر با ریسکی من عزیز در بورکس این سهم و تارگت های پیش رو را بررسی کردیم و همان موقع احتمال تشکیل الگوی کاپ با هدف 360 هم بررسی شد و البته نظر ایشون 400 بود)
از کلمه شاید استفاده کردم چون بازار به شدت مثبت است و ممکن است این اصلاح پیش نیاید
هدف وسپه هم فکر کنم 190 بود
خوساز سهم خودمه در بورکس حق کشفش به نام خودم ثبت شد:p
وایران باید ببینیم موج 2 کی تمام می شود من که فعلا با سهم هستم و از ریزش بیشتر هم هراسی ندارم هرچند ممکن است بازدهی سهم بیشتر از حدی که انتظار داشتم طول بکشد باید ببینیم جو مثبت پیش آمده در بازار می تواند به سهم برای عبور از مقاومتی که اکنون در 290 تشکیل شده کمک بکند یا نه
شبریز:باید ببینیم سهم توانایی عبور از قله قبلی در 266 را دارد یا نه در صورت عبور اولین تارگت 306 خواهد بود
وحید جان معمولا اصلاح قیمت تا خط گردن را داریم
اگر سوالی جا افتاده لطفا بگید
راشين خانم سلام
در مورد فباهنر و خمحركه نظرتون چيه؟ فباهنر فروش يا نه؟
خمحركه 430 منفي خريد يا خير؟
گلتاش رو هم يه نگاه بزن به نظرم ديگه پايان اصلاحش باشه.
ممنونم
راشين خانم سلام
در مورد فباهنر و خمحركه نظرتون چيه؟ فباهنر فروش يا نه؟
خمحركه 430 منفي خريد يا خير؟
گلتاش رو هم يه نگاه بزن به نظرم ديگه پايان اصلاحش باشه.
ممنونم
سلام دوست عزیز
خمحرکه هدفش حدود 520 هست و حمایت خیلی خوبی در 427-430 داره خرید در این قیمت ها کم ریسکه حد ضرر را هم میتوان حدود 405 گذاشت
فباهنر هنوز نتونسته روند نزولی بلند مدتش رو بشکنه
گلتاش رو هم نگاه می کنم
سلام خانوم راشین با تشکر از زحماتتان نزدیک 1000 فملی دارم میدونم سهم خوبیه ولی خستم کرده به نظرتون تا کوتاه مدت مثلا تا آخر ماه چقدر جای رشد دارد بفروشم یا نه چون تعدیل مثبتم داره؟ممنون
سلام خانوم راشین با تشکر از زحماتتان نزدیک 1000 فملی دارم میدونم سهم خوبیه ولی خستم کرده به نظرتون تا کوتاه مدت مثلا تا آخر ماه چقدر جای رشد دارد بفروشم یا نه چون تعدیل مثبتم داره؟ممنون
سلام الیوت عزیز
ای کاش 1320 به بالا موقتا خارج میشدید هدف سهم فعلا حدد 1580 هست اما اینکه این در جا زن چقدر طول می کشد را نمی دانم . تا هدف مذکور به نسبت قیمت فعلی 1300 تومانی حدود 20 درصد بازدهی دارد. اگر می توانید سهمی پیدا کنید که با اطمینان چنین بازدهی در کوتاه مدت نصیبتان کند تعویض کنید.
معمولا همه ما در سبد خود سهمهایی داریم که اذیت می کنند و اینکه کسی بگوید همه سهمهایی که میخرد 100 درصد مطابق میل او پیش رفته اند به نظر من لاف زنی بیش نیست که فقط می خواهد خود را بزرگ جلوه دهد .پس نگران نباشید;) گیر فملی روی 1350 است
نظر