در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبا یک نگاه به چیدن اردرهای فروش در پست بانک میشه فهمید عده ای به عمد قصد منفی و خارج کردن سهم از دست سهامدار جز را دارند
حالا بفروشید
به نظر میاد حقوقی ها یک جوی رو درست میکنند حالا با نحوه اردر گذاشتن و یا خبرهای خاصی که در موقع خاصی به خبرگذاری میدهند. حقیقی ها رو مجبور به فروش میکنند
اینطوری هم سهم حجم میخوره هم خودشون مجبور به عرضه و حجم دادن نمی شوند
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postراشین جان رو شرط بندی رو فملی من هستم
محسن جان یه نهار رو افتادیم ;) :-)/\:-)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبا یک نگاه به چیدن اردرهای فروش در پست بانک میشه فهمید عده ای به عمد قصد منفی و خارج کردن سهم از دست سهامدار جز را دارند
حالا بفروشیدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Postبنده هم چنین برداشتی داشتم...
به نظر میاد حقوقی ها یک جوی رو درست میکنند حالا با نحوه اردر گذاشتن و یا خبرهای خاصی که در موقع خاصی به خبرگذاری میدهند. حقیقی ها رو مجبور به فروش میکنند
اینطوری هم سهم حجم میخوره هم خودشون مجبور به عرضه و حجم دادن نمی شوند
فعلا كه 2 بار نسبت به ميانگين 55 روزه واكنش نشون داده و دچار ريزش قيمت شده. اين بار هم سبب افزايش عرضه در سهم شده، بايد ديد فردا چه ميكنه! (تا 3 نشه بازي نشه:D) البته آر اس آي مقاومت خودشو به بالا شكسته!!! فردا روز مهميست...
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Postبا سلام خدمت راشین خانم و دیگر اساتید
پتروشیمی خارک در حال ساختن کف نیست؟
البته من تکنیکال نمیدونم (اما دیدم در این قیمت دیگه فروشنده ی زیادی نداره)
حجم معاملات کم در روند کاهشی یا اصلاحی نشونه خوبیه باید ببینیم با 1600 چه می کنه به نظر من نهایت اصلاحش 1500 هست.پس ارزش فروختن نداره
نظر
نظر