جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Moradad
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 355

سلام بر راشین عزیز
    عرض کنم که شما بعد از حذف آمی بروکر و پاک کردن دایرکتوری آن در program file با یک نرم افزار clean register کدها و فایلهای اضافی نرم افزارهای حذف شده را میتوانید به طور کامل از روی دستگاه پاک کنید . البته در تنضیمات این برنامه ها دقت کنید ، اگرنه که کلیه یوزر نیم و پس ورد های ذخیره شده در browser نیز حذف میشود که زیاد هم مهم نیست با یک بار ورود به سایتها و ذخیره مجدد مشکل حل میشود .

راه حل دیگر حذف دستی فایلها و کدها از registery ویندوز است که زیاد آن را به صلاح نمیدانم چون اشتباه در این روش خطرناک است.

میتوانید به این مسیرها در کامپیوتر خود بروید
    C:\Documents and Settings\Am\Application Data یا
    C:\Documents and Settings\Am\Local Settings\Application Data
    که Am در هر کامپیوتر نام کاربری آن است ( یا اینکه در C:\Documents and Settings با جستجوی ویندوز به دنبال دایرکتوری آمی بروکر بگردید ) و در این دو محل اگر دایرکتوری به نام آمی بروکر بود آن را حذف کنید و مجددا برنامه را نصب کنید .
    امید وارم که راهنماییها مشکلتان را حل کند

نظر

• farasat
      عضو عادی
      • May 2011
      • 57

راشین عزیز سلام،من دورادور خیلی از مطالب خوبتون استفاده کرده ام ، که از این بابت تشکر میکنم اما برای رفع مشکلتون، بعد از uninstall کردن برنامه ، در run تایپ کنید regedit وenter کنید. سپس در منو edit ، نوشته find... را بزنید و Amibroker را تایپ کنید و هر چه را پیدا کرد (درقسمت data آدرس را در نظر داشته باشید که برنامه های نصب آمی بروکر که دانلود کرده اید یا دارید نباشد) را delete کنید و find next را بزنید و همان کار را تکرار کنید تا هیچ سابقه ای در registry از آمی بروکر نماند سپس برنامه جدید را نصب کنید.این تکنیک برای اکثر برنامه هایی که ثبت سابقه میکنند بکار میرود ضمناً بعد از نصب ،برنامه را در لیست firewall ویندوز یا آنتی ویروس تان(هر کدام را که استفاده میکنید) قرار دهید تا این موضوع مجدداً تکرار نشود. کمی سخت است ولی بنظر من بهتر از ویندوز عوض کردن است . موفق باشید.

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
        سلام
        باید یک برنامه بنویسید که وقتی از منوی analysis قسمت اتوماتیک آنالیزیز را می زنید دیتاهایی را که افزایش سرمایه هم در آن اعمال شده به یک پوشه در کامپیوتر منتقل کند و دفعات بعد از آن دیتاها استفاده کنید
        یه مثال میزنید؟
        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

Moradad و farast عزیز از راهنمایی های بسیار خوب شما متشکرم مشکل اصلی از ویندوز بود که عوض کردم یک مشکل دیگر داشتم که با کمک یکی از دوستان خوب قدیمی حل شد
          باز هم از همه دوستان که راهنمایی کردند و لینک گذاشتند متشکرم

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

در اصل توسط حمایت پست شده است View Post
            یه مثال میزنید؟
            دوست عزیز مشکل شما را هم به کمک همان دوست قدیمی در پیام خصوصی حل می کنم

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

خب پس خدا رو شکر مشکل حل شد راشین جان.
              خیلی خوشحال شدم
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• امیرجون
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 60

راشین جان یه تکنیکال از مس ارایه بده لطفا

نظر

• راشین
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 903

هنوز با نرم افزار مشکل دارم اما با حضور ذهن قبلی عرض می کنم مس 550 مقاومت سرسختی داره باید دید میتونه عبور بکنه یا نه

نظر

• راشین
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 903

فعلا ترجیح میدهم تحلیل نکنم ، این بازار به هیچ وجه حالت عادی نداره
                    فعلا نظاره گرم

نظر

• محسن نظري
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 3397

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                      هنوز با نرم افزار مشکل دارم اما با حضور ذهن قبلی عرض می کنم مس 550 مقاومت سرسختی داره باید دید میتونه عبور بکنه یا نه
                      راشين جان اميدوارم مشكل نرم افزارتان زودتر حل شود اين مشكل حل شود بنده به شخصه يه شيريني حسابي به بچه هاي سايت ميدم<:-p
                      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• تالاربورس
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 34

دوستان عزیز چرا خزامیا اینجوری شده!!!

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                          راشين جان اميدوارم مشكل نرم افزارتان زودتر حل شود اين مشكل حل شود بنده به شخصه يه شيريني حسابي به بچه هاي سايت ميدم<:-p
                          محسن جان بالاخره درست شد اما چه سود...

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
                            دوستان عزیز چرا خزامیا اینجوری شده!!!
                            این سهم هم مثل بقیه!من فکر نمی کردم سهم زیر 200 بیاید آخرین نقطه حمایت که می تواند برای برگشت امیدوارمان کند درصد منفی فرداست ،در صورت عدم واکنش مثبت آخرین خاکریز این سهم نیز شکسته می شود
                            در این روند نزولی ،من که نمی توانم نقطه توقفی مطمئن تعیین کنم .فقط می توان نقاط حمایت معتبر را گفت اما نمی توان مطمئن بود این حمایت از ریزش بیشتر جلوگیری می کند یا خیر .بهتر است مدتی صبر کنیم ببینیم این جو هیجانی فروش کجا به آخر می رسد.

نظر

• orion
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 61

من که کارم این شده که هر روز یه مقدار زامیاد خرید میکنم. امروز هم آخرای وقت از صف فروش یه مقداری خریدم. چون واقعاً توی این قیمتها ارزنده است. اینایی که دارن میفروشند به نظر من کاملاً هیجانی و بدون دلیل و منطق این کار رو میکنند. شایدم من خیلی گاگولم! :d

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

دیدم برخی از دوستان صحبت از وقوع واگرایی مخفی منفی در نمودار پست بانک می کنند،من گشتم ندیدم اگر دیدید به من هم نشان دهید
                                اما پست بانک امروز نفوذی به ضلع پایینی مثلث معروف انجام داد امیدوارم این ضلع شکسته نشه،البته محسن میگه نمی شکنه من هم که از خدامه;)

نظر

در حال کار...
                                X