راشین عزیز منتظر حضور همیشه فعال وبا صداقت شما هستیم وبقول اقا حامد البته از کسی که با دانلود یک نرم افزار امی بورکر در عرض کمتر از 1 ماه استاد شود و دوست داشته باشد که دیگران به همین نام صدایش کنند بیشتر از ابین نمبیشه انتظار داشت این اشخاص بیکار که بیکار بودنشون در زمینه ها و (تایپکهای مختلف) برای اکثریت ثابت کردند که تعداشون هم انگشت شماره از قبل بوده اند وبازهم خواهند بود همان طور که برای جامعه بیکار و الاف لازم است
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
اینجا چه خبره؟
واقعا نمی فهمم !مطالبی که گفتم کلی بود نه اینکه نتوانم از کسی اسم ببرم ولی هیچ وقت اینکار را نخواهم کرد ، فقط خواستم هشدار داده باشم کارهایی که عده ای می کنند فقط به ضرر خودشان تمام نمی شود، همین و بس!
در اصل توسط حامد24 پست شده استگیریم که یک اشتباه کرده باشند که اگه واقع بینانه نگاه کنیم اشتباهی نکرند (چون عنوان کردند که بلند مدت مد نظرشونه) حالا شما باید ازش چماقی بسازی و بکوبی به سرش این حرفها و این کارهای بچگانرو بزارش کنار مطمعن باش روزی پشیمون میشی اینم بدون که حداقل تو این ماه پرداختن به مسایل اینچنینی اصلا خوبیت نداره (کمی رعایت کنید)
.
بعنوان مثال فاراک وقتی از حد ضررم پایینتر آمد 60 درصدش را فروختم و بقیه را نگه داشتم در همین تاپیک هم اعلام کردم چون میدانستم سهم در موج 2 است و بازدهی بسیار خوبی در انتظارش است،
در آخر، بگذارید هر کس هر چه دل تنگش می خواهد بگوید مطمئن باشید من به خاطر حرف های این و آن میدان را خالی نخواهم کرد، و آدمی هم نیستم که از کسی بخورم ،الان هم هم میدان را خالی نکردم حرفم چیز دیگریست;)
برای همگی آرزوی موفقیت می کنم
نظر
-
سلام خدمت بانو راشین
بنده از شما تقاضا میکنم که همچنان چراغ این تاپیک پربار را روشن نگه دارید و
به حواشی توجهی ننمائید .
بنده هنوز هم مطالب گذشته شما را در بورکس میخوانم و لذت میبرم .
جسارت حقیر را میبخشید .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postراشین جان سلام خسته نباشی امیدوارم بزودی تحلیل های استادانتونو بازم تو فروم ببینیم
اگه زحمتی نیست نقاط حمایتی و مقاومتی شبریز رو برامون مشخص کنید
بی نهایت ممنون @};-
فقط با شکست روند نزولی می توان مطمئن بود اصلاح به پایان رسیده است
در مورد مقاومت ها ،اول ببینیم کی برمی گرده بعد مقاومتها را تعیین کنیم چون نقطه برگشت سهم در تعیین دقیقتر مقاومت ها موثره
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسلام خدمت بانو راشین
بنده از شما تقاضا میکنم که همچنان چراغ این تاپیک پربار را روشن نگه دارید و
به حواشی توجهی ننمائید .
بنده هنوز هم مطالب گذشته شما را در بورکس میخوانم و لذت میبرم .
جسارت حقیر را میبخشید .
من واقعا قصد نداشتم مدتی طولانی کناره گیری کنم و همانطور که گفتم اگر به موردی برخورد بکنم که بدانم گفتنش به حال همه سودمند است دریغ نخواهم کردم،هر چند بدون تعارف ،خودم شاگردی بیش نیستم
باز هم ممنون از لطفتون
نظر
-
-
در اصل توسط امیرجون پست شده است View Postراشین خانو لطفا یه تحلیل از بترانس ارایه بدین بدجوری گیر کردم تو این سهم به پیشنهاد بعضی ها
میخوام بدونم امیدی به صعودش هست.
نظر
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postراشین خانم سلام
اگه لطف کنید نظرتون رو راجه به قثابت هم بفرمایید ممنون میشم
همینطور اگر کمتر از 156 آمد به هنگام پول بک موقتا خارج شوید
قیمت خرید هم خیلی مهمه
نظر
نظر