جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
    سر و شانه در آذراب آن چیزی نیست که اکثرا به آن اشاره کرده اند!!
    همین:-|
    تبريك ميگم راشين جان بنده بر اساس همين تحليل شما اذراب را در قيمتهاي بالاي 300 تومان خالي كردم و امروز به جاي ان فاراك خريدم به نظر شما روند اين دو سهم چه ميشود؟
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• مهراز
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 207

سلام راشین جان
      فاذر احتمالا روئ 260 که حمایت قویتری داره بر میگرده یا به سقوط خودش ادامه میده؟
      کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• راشین
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 903

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
        سلام
        راشین جان روند معاملاتی کبافق رو چطور میبینی تا کجا این روند مناسب ادامه خواهد داشت
        ممنون میشم اگه نقاط مقاومتی سهم رو هم بیان کنی .
        سلام حامد عزیز
        صادقانه بگویم من کبافق را درک نمی کنم رشد تند و تیز این سهم به هیچ وجه عادی نیست حتی از دید بنیادی هم این رشد قابل قبول نیست مگر اینکه در معادن آن طلا پیدا شده باشد!
        به هر حال با عرض شرمندگی از لحاظ تکنیکی هم نمی توانم اظهار نظر مطمئنی داشته باشم فقط با توجه به یک خط روند داخلی که در مسیر سهم هست شاید سهم بتواند تا حدود 2600 هم رشد کند و بر اساس فیبو با توجه به عبور از 261.8% تا 3100
        فعلا نه واگرایی در نمودار وجود دارد و نه سیگنال فروشی جز اینکه اندیکاتورها در حالت اشباع از خرید هستن

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
          تبريك ميگم راشين جان بنده بر اساس همين تحليل شما اذراب را در قيمتهاي بالاي 300 تومان خالي كردم و امروز به جاي ان فاراك خريدم به نظر شما روند اين دو سهم چه ميشود؟
          ممنون محسن جان ، تنها کاری که لازم دیدم بکنم اخطار در مورد آن سر و شانه کذایی بود ،متاسقانه الگو ساختن روز به روز بیشتر باب می شود
          همانطور که قبلا اشاره کردم حفظ سطح حمایت 276 برای ادمه رشد سهم بسیار مهم است نهایتا تا 272 دلیل خوبی هم برایش دارم اگر قرار باشد کمتر از این را ببیند باید فقط در حد یک تاچ کردن بدون باقی ماندن در سطوح پایینتر باشد،بنابراین امیدوارم سهم از 276 ،نهایتا 272 روند صعودی به خود بگیرد

فاراک هم درصد منفی امروز سطح حمایت مهمی برای سهم بود مثل فاذر امیدوارم از همینجا برگردد وگرنه باید تصمیمات دیگری بگیریم;)

نظر

• راشین
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 903

در اصل توسط ebank پست شده است View Post
            سلام راشین جان
            فاذر احتمالا روئ 260 که حمایت قویتری داره بر میگرده یا به سقوط خودش ادامه میده؟
            سلام دوست عزیز در مورد فاذر در پست بالا توضیح دادم
            موفق باشید

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

محسن جان وسپه در قیمت 120 با خط روند صعودی بلند مدتش برخورد می کند اما با توجه به وضعیت اندیکاتور rsi حتی در صورت تاچ کردن 120 نباید در این قیمت توقف کند و بلافاصله باید تغییر جهت دهد
              خرید در این قیمت کم ریسک است با حد ضرر کمی پایینتر

البته فیبوی 61.8 اصلاحی 116 بود که خیلی خوب واکنش نشان داد با توجه به شکست روند نزولی انتظار ندارم دوباره به همان قیمتها برگردد برای همین در صورت کاهش بیشتر از کف قبل ،خریداران بهتر است موقع پول بک از سهم خارج شوند

این هم نمونه سهمی که تکنیکال و بنیادی هر دو بر آن تاکید داشتند،بازدهی 10 درصدی در یک هفته بدون نگرانی و با اطمینان کامل

نظر

• نادری
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 519

با سلام وآرزوی سلامتی برای راشین عزیز.میخواستم اگر برایتان زحمتی نیست یک نگاهی به نمودارهای وساخت بیاندازید و نظرتان را در مورد این سهم مهجور شده بانکی- ساختمانی ایفاد بفرمایید و مثل همیشه رهگشای دوستان منجمله بنده در این بازاری که بشدت نیاز مند دانش نوین تکنیکال است و از فقر دانش تکنیکال رنج میبرد به کمک شما پیشاهنگان این موج تکنیکال مستفیذ گردیم.با تشکر از شما استاد فرزانه

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

سلام حامد عزیز
                  صادقانه بگویم من کبافق را درک نمی کنم رشد تند و تیز این سهم به هیچ وجه عادی نیست حتی از دید بنیادی هم این رشد قابل قبول نیست مگر اینکه در معادن آن طلا پیدا شده باشد!
                  به هر حال با عرض شرمندگی از لحاظ تکنیکی هم نمی توانم اظهار نظر مطمئنی داشته باشم فقط با توجه به یک خط روند داخلی که در مسیر سهم هست شاید سهم بتواند تا حدود 2600 هم رشد کند و بر اساس فیبو با توجه به عبور از 261.8% تا 3100
                  فعلا نه واگرایی در نمودار وجود دارد و نه سیگنال فروشی جز اینکه اندیکاتورها در حالت اشباع از خرید هستن
                  ممنون راشین جان @};-
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• تالاربورس
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 34

با سلام
                    راشین خانم
                    مس روند منفی رو تا چه قیمتی دارد؟
                    من فعلا دست نگه دارم یا خارج شم؟
                    ممنون از پاسخ های قبلیتان

نظر

• oplus
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 252

سلام، با توجه به آغاز موجcدر صورت هارمونیک بودن الگو احتمال ریزش تا190-200هست.نظر شما چیه

نظر

• راشین
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 903

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                        با سلام وآرزوی سلامتی برای راشین عزیز.میخواستم اگر برایتان زحمتی نیست یک نگاهی به نمودارهای وساخت بیاندازید و نظرتان را در مورد این سهم مهجور شده بانکی- ساختمانی ایفاد بفرمایید و مثل همیشه رهگشای دوستان منجمله بنده در این بازاری که بشدت نیاز مند دانش نوین تکنیکال است و از فقر دانش تکنیکال رنج میبرد به کمک شما پیشاهنگان این موج تکنیکال مستفیذ گردیم.با تشکر از شما استاد فرزانه
                        سلام جناب نادری عزیز
                        از لطفتون سپاسگزارم

در مورد وساخت به دلیل رنج بودن طولانی قیمت از اندیکاتورها نمی توان کمک زیادی گرفت اما نمودار قیمت ابتدا باید از مقاومت 140 و سپس از 150 عبور کند واگرایی مخفی منفی مانع بزرگی در رشد سهم است که به نظرم با عبور از 150 از بین خواهد رفت اما عبور از 140 و تثبیت بالای آن مهمترین قدم است
                        الگویی در وساخت می بینم که برای اطمینان از صحت آن کمی به زمان نیاز دارم اگر تایید شد خدمتتان عرض می کنم

نظر

• راشین
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 903

در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Post
                          با سلام
                          راشین خانم
                          مس روند منفی رو تا چه قیمتی دارد؟
                          من فعلا دست نگه دارم یا خارج شم؟
                          ممنون از پاسخ های قبلیتان
                          سلام
                          به نظر من فملی 550 مقاومت بسیار محکمی دارد و عاقلانه است اگر به آنجا رسید خارج شوید
                          اما الان فملی رو یک خط حمایت قرار گرفته از طرفی واگرایی مثبت هم دیده می شود البته این واگرایی دلیل بر صعود قیمت تا سقف قبلی نیست بلکه می تواند فرصت خروجی را فراهم کند. به نظرم سهم بتواند تا حدود 500 رشد کند،که در اینصورت فرصت خروج است تا تکلیف سهم مشخص شود مگر اینکه زیر 472 تثبیت شود .اگر زیر 472 تثبیت شد به هنگام پول بک خارج شوید چون دیگر به حوالی 500 هم بعید است برسد ،حمایت بعدی سهم 400 است

نظر

• راشین
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 903

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                            سلام، با توجه به آغاز موجcدر صورت هارمونیک بودن الگو احتمال ریزش تا190-200هست.نظر شما چیه
                            میشه لطفا روی نمودار توضیح بدهید
                            ممنون

نظر

• راشین
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 903

فاذر از این بازیها قبلا هم زیاد داشته اونایی که حدود 300 فروختند که بردند کسانیکه هنوز نفروختند یا خرید بالا دارند به نظر من در درصد منفی فردا دیگه فروختن نداره;)

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

یکی از دوستان چند روز پیش در پاسخ به دوستی که سیگنال فروش( یا اعلام نقطه مقاومت) بر روی یک سهم را داده بودند( یادم نیست چه سهمی بود) گفتند اگر ما نخریم که مقاومت را رد نمی کند!
                                حالا چیزی که ذهن من را مشغول کرده این هست که آیا سیگنال فروش دادن برای سهمهایی که مسیر بلند مدت و میان مدتشان صعودیست، کار درستی است؟

نظر

در حال کار...
                                X