در اصل توسط راشین پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام
راشین جان روند معاملاتی کبافق رو چطور میبینی تا کجا این روند مناسب ادامه خواهد داشت
ممنون میشم اگه نقاط مقاومتی سهم رو هم بیان کنی .
صادقانه بگویم من کبافق را درک نمی کنم رشد تند و تیز این سهم به هیچ وجه عادی نیست حتی از دید بنیادی هم این رشد قابل قبول نیست مگر اینکه در معادن آن طلا پیدا شده باشد!
به هر حال با عرض شرمندگی از لحاظ تکنیکی هم نمی توانم اظهار نظر مطمئنی داشته باشم فقط با توجه به یک خط روند داخلی که در مسیر سهم هست شاید سهم بتواند تا حدود 2600 هم رشد کند و بر اساس فیبو با توجه به عبور از 261.8% تا 3100
فعلا نه واگرایی در نمودار وجود دارد و نه سیگنال فروشی جز اینکه اندیکاتورها در حالت اشباع از خرید هستن
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postتبريك ميگم راشين جان بنده بر اساس همين تحليل شما اذراب را در قيمتهاي بالاي 300 تومان خالي كردم و امروز به جاي ان فاراك خريدم به نظر شما روند اين دو سهم چه ميشود؟
همانطور که قبلا اشاره کردم حفظ سطح حمایت 276 برای ادمه رشد سهم بسیار مهم است نهایتا تا 272 دلیل خوبی هم برایش دارم اگر قرار باشد کمتر از این را ببیند باید فقط در حد یک تاچ کردن بدون باقی ماندن در سطوح پایینتر باشد،بنابراین امیدوارم سهم از 276 ،نهایتا 272 روند صعودی به خود بگیرد
فاراک هم درصد منفی امروز سطح حمایت مهمی برای سهم بود مثل فاذر امیدوارم از همینجا برگردد وگرنه باید تصمیمات دیگری بگیریم;)
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمحسن جان وسپه در قیمت 120 با خط روند صعودی بلند مدتش برخورد می کند اما با توجه به وضعیت اندیکاتور rsi حتی در صورت تاچ کردن 120 نباید در این قیمت توقف کند و بلافاصله باید تغییر جهت دهد
خرید در این قیمت کم ریسک است با حد ضرر کمی پایینتر
البته فیبوی 61.8 اصلاحی 116 بود که خیلی خوب واکنش نشان داد با توجه به شکست روند نزولی انتظار ندارم دوباره به همان قیمتها برگردد برای همین در صورت کاهش بیشتر از کف قبل ،خریداران بهتر است موقع پول بک از سهم خارج شوند
این هم نمونه سهمی که تکنیکال و بنیادی هر دو بر آن تاکید داشتند،بازدهی 10 درصدی در یک هفته بدون نگرانی و با اطمینان کامل
نظر
-
با سلام وآرزوی سلامتی برای راشین عزیز.میخواستم اگر برایتان زحمتی نیست یک نگاهی به نمودارهای وساخت بیاندازید و نظرتان را در مورد این سهم مهجور شده بانکی- ساختمانی ایفاد بفرمایید و مثل همیشه رهگشای دوستان منجمله بنده در این بازاری که بشدت نیاز مند دانش نوین تکنیکال است و از فقر دانش تکنیکال رنج میبرد به کمک شما پیشاهنگان این موج تکنیکال مستفیذ گردیم.با تشکر از شما استاد فرزانه
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postسلام حامد عزیز
صادقانه بگویم من کبافق را درک نمی کنم رشد تند و تیز این سهم به هیچ وجه عادی نیست حتی از دید بنیادی هم این رشد قابل قبول نیست مگر اینکه در معادن آن طلا پیدا شده باشد!
به هر حال با عرض شرمندگی از لحاظ تکنیکی هم نمی توانم اظهار نظر مطمئنی داشته باشم فقط با توجه به یک خط روند داخلی که در مسیر سهم هست شاید سهم بتواند تا حدود 2600 هم رشد کند و بر اساس فیبو با توجه به عبور از 261.8% تا 3100
فعلا نه واگرایی در نمودار وجود دارد و نه سیگنال فروشی جز اینکه اندیکاتورها در حالت اشباع از خرید هستنیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postبا سلام وآرزوی سلامتی برای راشین عزیز.میخواستم اگر برایتان زحمتی نیست یک نگاهی به نمودارهای وساخت بیاندازید و نظرتان را در مورد این سهم مهجور شده بانکی- ساختمانی ایفاد بفرمایید و مثل همیشه رهگشای دوستان منجمله بنده در این بازاری که بشدت نیاز مند دانش نوین تکنیکال است و از فقر دانش تکنیکال رنج میبرد به کمک شما پیشاهنگان این موج تکنیکال مستفیذ گردیم.با تشکر از شما استاد فرزانه
از لطفتون سپاسگزارم
در مورد وساخت به دلیل رنج بودن طولانی قیمت از اندیکاتورها نمی توان کمک زیادی گرفت اما نمودار قیمت ابتدا باید از مقاومت 140 و سپس از 150 عبور کند واگرایی مخفی منفی مانع بزرگی در رشد سهم است که به نظرم با عبور از 150 از بین خواهد رفت اما عبور از 140 و تثبیت بالای آن مهمترین قدم است
الگویی در وساخت می بینم که برای اطمینان از صحت آن کمی به زمان نیاز دارم اگر تایید شد خدمتتان عرض می کنم
نظر
-
در اصل توسط تالاربورس پست شده است View Postبا سلام
راشین خانم
مس روند منفی رو تا چه قیمتی دارد؟
من فعلا دست نگه دارم یا خارج شم؟
ممنون از پاسخ های قبلیتان
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبه نظر من فملی 550 مقاومت بسیار محکمی دارد و عاقلانه است اگر به آنجا رسید خارج شوید
نظر
-
یکی از دوستان چند روز پیش در پاسخ به دوستی که سیگنال فروش( یا اعلام نقطه مقاومت) بر روی یک سهم را داده بودند( یادم نیست چه سهمی بود) گفتند اگر ما نخریم که مقاومت را رد نمی کند!
حالا چیزی که ذهن من را مشغول کرده این هست که آیا سیگنال فروش دادن برای سهمهایی که مسیر بلند مدت و میان مدتشان صعودیست، کار درستی است؟
نظر
نظر