در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Postمهربانا جان جمیع امواتمون یه کم خودتو شل کن بذار این آمپول زندگی راحت تر بره اونجایی که باید بره:d
ببخشای اگه پا در کفش طبابتت می کنما . خب درسته که ما مثه شما آمپول نزدیم اما آمپول که زیاد خوردیم:->
من محمدم فرزند اول حبیب و محبوبه. متولد در 5 آذر 57 خورشیدی. ساعت 3 عصر بیمارستان بوعلی شهر همدان...
دکتر جان چیزی که منو حالی به حالی می کنه سینماست نه استامینوفن..
جات خالی بود هفته پیش سه گانه مجلسی برگمان رو درباب عشق و خدا که می دیدم گویا که بر زمین نبودم...
امتحانش کن جواب میده....
ضمنا من سرمایه زیادی در بورس ندارم. واسه صواب و لذتش برای دو نفر نازنینم معامله می کنم تا کمک کنم تو این آشفته بازار از مادیات عقب نیفتند والا در گذری بر علوم انسانی سروکارما به افتصاد اوفتاد. لاکن خوشمان آمد....>:d<
...چقد بهت گفتم پشت سر بابک الیوت و مهدی پریمابولانو البر کامو نیافت بیا کنار خراباتیا ما سینه سوخته ها جفا دیده ها باش بخرجت نرفت....باز ای....دوباره باز ای....:*
...شکوفا جان....کلا ادم تقدیری هستم و به قضای روزگار راضی و بار زندگی بردوش گرفته چون هرکول در کوههای اطلس زیر ستونهای هرکول لمس کرده ام و جلوتر از تقدیرم نمیدوم و باور کن مزاج من انچنان پاک و شله که جایی برا انقباض نزاشته در ابعادی huge :D:D:D تر از امپولم جا میشه....
...:D..د لاکردار تو که اذری هستی بسلامتی حضورت ای فرزند انسان آنسان که خواست پروردگار ماست....
....اعتقادم اینه ...که انسانهایی که مشابهت های فکری و اعتقادی و سرشت و طبیعتی بالنسبه یکسان دارند به حکم قانون همگرایی و جاذبه همدیگرو پیدا میکنند....
...محمد در این سرای ویران دنبال هم نفس و همصدا میگردم قضیه اون 5 انگشتو و ب.... ادمارو به چوب هزلو طنز میکوبم تا تشخیص بدم از غبار تنشون چیزی که آنسان بودن و دیگر سان بودن رو به چشم بیاره بروجود بیوجود ما میشونه یانه....دنبال خراباتی و بهلول و جحا هستم....دنبال مست و عیار میگردم دنبال حسین پناهی هستم.....یه دوست کاربری بود باسم مانی که تو این فروم بنام مسعود مینوشت خیلی خوشم میاومد از پستهای رضا قدیانی خیلی خوشم میاد و البته با نگارش تو حال میکنم...
.و...شطح بزنم بصورت ما اوای خوش دوستی و رفاقتتو....محمد من از سال 74 تو بورسم...ا پس ازدواج کردی چه جالب بزار برم بالا ببینم متولد چه سالی هستی...اما عبارت اخرت هم زیبا و همچین بچسب به وجود بود ...لاکن خوشمان امد...:x[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
دکی نامرد من و سفته بازی...
راستش تو زندگیم اصل اول عدالت و انصافه. هرگز هرگز به خودم اجازه نمی دم حتی کوچکترین حقی رو از احدی پامال کنم. این موضوع تاپیک شپارس فرصت خوبی بود واسه یادگیری. منتظر فرصتی می مونم تا بیشتر از دردهای فرهنگی و ملی مون بگم. به نقدا اینو داسته باش
انگار که شرکت دادن سهم با حجم مبنای پایین در مسابقات زشته....
هیچ سهمی در طول دوران حیات بشری حق سقوط نداره و اگه کرد حتما کار سفته بازان بوده...
کلا سهم خوب سهم با حجم مبنای بالاست. اصلا چه معنی داری سهمی کوچیک باشه...
ضمنا ازین به بهد همه ابنای بسر باید با سبیل به دنیا بیان.... چون در غیراینصورت بهدلیل کوشولویی کسی تحویلشون نمی گیره:d
در آخر این که یاسر هم آذری باحالیه...."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
...بزنم بکشمش...
در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Postخب میبینم که تو هم مثل خود من کم خوابی. یه سوال؟با خواب کم چطوری اینقدر میری پرس پا میزنی؟بدنسازی خواب زیادی لازم داره.یا باید کیفیت خوابت خیلی خوب باشه یا باید حداقل 8 ساعت رو راحت بخوابی.خلاصه کلک ملک نزن که من اطلاعات پزشکیم خیلی خوبه.
....اولا تو مثل من کم خوابی....من مدت زیادیه ورزش میکنم بدون هرگونه افزودنی مجازو غیر مجاز در حقیقت بعد از مدت طولانی ورزش خاطره سلولیه بدنت ارتقا پیدا میکنه در حقیقت بعد از تایی دوری از ورزش به محض رجعتی دوباره و انجام حرکات تمرینی زمان برگشت حجم از دست رفته کوتاهتر وبا مشقت کمتریه....ولی حرف تو درسته و نیاز به خواب مکفی در این ورزش کاملا واضحه قطعا به اون پاسخی که برات با توجه به فشاری که در تمرین به خودت میاری نمیرسی چون پیک ترشح تستوس بدن از 11 تا 2 هست...ولی داداشت گرگ صحراست خودتم میزارم رو وزنه ها میزنم.....من ژنتیک کم خوابی دارم و سختیهای این حرفه و 5 سال فعالیت در بلاد لرستان توان بدن و ایستاییش رو بالا برده....؟؟؟؟؟؟///
...فراموش نکن که بدن قدرت انعطاف و هوش سلولی عجیبی داره...به همین دلیله که در این ورزش از حرکات ترکیب و یا تغییر مداوم برنامه های تمرینی استفاده میکنند....
...تو اطلاعات پزشکیت خوبه؟؟؟....بزنم لهو ...بیلی الان کدوم کارگزاری کار میکنی....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Postدکی نامرد من و سفته بازی...
راستش تو زندگیم اصل اول عدالت و انصافه. هرگز هرگز به خودم اجازه نمی دم حتی کوچکترین حقی رو از احدی پامال کنم. این موضوع تاپیک شپارس فرصت خوبی بود واسه یادگیری. منتظر فرصتی می مونم تا بیشتر از دردهای فرهنگی و ملی مون بگم. به نقدا اینو داسته باش
انگار که شرکت دادن سهم با حجم مبنای پایین در مسابقات زشته....
هیچ سهمی در طول دوران حیات بشری حق سقوط نداره و اگه کرد حتما کار سفته بازان بوده...
کلا سهم خوب سهم با حجم مبنای بالاست. اصلا چه معنی داری سهمی کوچیک باشه...
ضمنا ازین به بهد همه ابنای بسر باید با سبیل به دنیا بیان.... چون در غیراینصورت بهدلیل کوشولویی کسی تحویلشون نمی گیره:d
در آخر این که یاسر هم آذری باحالیه....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
برادر مهربان لطفا اگر ادرسی تلفنی بغییر از فیس از کاظم نادر علی دارید برایمان ارسال نماید.هر چه فکر میکنم نمیدانم بازار چه خبر است.
نظر
-
در اصل توسط علیرضاباقری پست شده است View Postبرادر مهربان لطفا اگر ادرسی تلفنی بغییر از فیس از کاظم نادر علی دارید برایمان ارسال نماید.هر چه فکر میکنم نمیدانم بازار چه خبر است.[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
درود بر مهرداد مهربان...
دکی ما که کارمون شوخی بوده و هست و خواهد بود...
اگه فرصتی بود برات قصه ها تعریف خواهم کرد .
فعلا این رو داشته باش که در مجلسی خواستگاری هم نشد شیطنت نکنم و در جواب پدر دختر که واسه اجرای رسم و رسوم متداول پرسید شما مجردید؟؟
بنده هم جواب دادم نخیر. دو تا زن دیگه هم دارم چون خوشم اومد آمده ام دنبال سومیش....
:d:d
دیگه باقی داستان رو خودت حدس بزن>:d<
دکی جان سوال؟.
تو میدونی تفاوتت با حکیم ناصرخسرو چیه؟؟"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
-
در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Postدرود بر مهرداد مهربان...
دکی ما که کارمون شوخی بوده و هست و خواهد بود...
اگه فرصتی بود برات قصه ها تعریف خواهم کرد .
فعلا این رو داشته باش که در مجلسی خواستگاری هم نشد شیطنت نکنم و در جواب پدر دختر که واسه اجرای رسم و رسوم متداول پرسید شما مجردید؟
بنده هم جواب دادم نخیر. دو تا زن دیگه هم دارم چون خوشم اومد آمده ام دنبال سومیش....
:d:d
دیگه باقی داستان رو خودت حدس بزن>:d<
دکی جان سوال؟.
تو میدونی تفاوتت با حکیم ناصرخسرو چیه؟؟
...اون حکیم بود من دکترم....:">[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط علیرضاباقری پست شده است View Postدر فولاد چه خبر است
...هیچی....خورد به مقاومتش احتمالا تا 375 پایین بیاد...البته احتمال هم داره که پایین نیاد علی جان....ولی بنظر خودم با تاخیری 2-3 روزه خودشو به 385 میرسونه....اگر 420 رورد کرد رفتیم برا 450....علی جون بعدی...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...محمد خیلی باحال بود خیلی خندیدم بازم ازاین مطالب داشتی اینجا بزار...:d
...اون حکیم بود من دکترم....:">
راستش بنده به دلیل خطرناک بودن گفته هام و صراحت گفتارم در مهمانیای بزرگ دو تا بادیگارد دارم:d
تا یه وقت حرف آن چنانی نزنم که نشه جمعش کرد.
آخه خیلی سخته ببینی یه نفر داره مزخرف و پرت وپلا می گه و تو ساکت بشینی و مجلس رو دست نگیری...
ما هم که متنفریم از دروغ و نمایش و از فضاهای سرد و عصا قورت داده...
اما فرقت با ناصرخسرو...
تفاوت شما در چند چیزه.
اول فرق شما دو گل باغ شعر و ادب فارسی در استراتژی معاملاتی شماست
حکیم اگه بود سهم باپتانسیلی مثه شپارس رو دو ماه اقلا نگه می داشت یه 30 درصد سود می گرفت و بعد می فروختش اما تو دکی جان بعد دو ساعت با دو درصد سود دادیش رفت.... یعنی تو نوسان گیری و حکیم دیدی میان مدت داشت!!!
کاش من کارگزارت بودم مهرداد...
فرق دو: حکیم ناصر می فرمود:
من آنم که پای خوکان نریزم مر این قیمتی لفظ دری را
منظورش هم واضحه که معتقد بودن حرف گوهر و مروارید رو هرجا نباید خرجش کرد اما ...
تو مهربان جیگر می ریزی دیگه..
خب نریز جانم... جاهایی حرفایی رو می زنی.... چون حرف خلوت رو در جلوت می گی و همه درک یکسان ندارن اونی میشه که میشه...
شاید بگی این که بد نیست و صرفا یه تفاوته... موافقم اما وقتی کار به مزاحمت دیگران برامون برسه و از ما انرژی روانی بکشه واسه دفاع یا توجیه و تشریح موقعیت, اینجا کمی بد می شه...
می دوستمت....
راستی دعوتم کردی ازون مطالب و خاطرات بامزه !!بازم بذارم تو تاپیکت..
خودت خواستیا...
راستش دنبال یه جایی می گشتم واسه دلم بشینم نقد فیلم بنویسم...
همین جا خوبه...حالا کی می خونه؟؟ سخت نگیریم
ربط نقد فیلم و طنز چیه رو هم شاید روزی برات گفتم...
اینا هم که مردم بهش می گن جک متاسفانه خاطرات ماست;)آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/08, 20:08."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...سلام بر خولی ابن یزید اصبحی عزیز اینطرفا...ا..ببخشید اجازه بدید این عینکمو بزنم...بچه بدو اون عینکو بیار ببینم اینجا چه خبره....به...داش بیلی بابا اینکه تویی....شرمنده من کمی دچار عیوب انکساری هستم اولش اومدی تو بی سلام هوا گرگ و میش بود یه نمه تو مایه های خولی زدی اومدی جلوتر دیدم نه بابا بیلی قیلی ویلی خودمونه....چطوری جوون.....
....اولا تو مثل من کم خوابی....من مدت زیادیه ورزش میکنم بدون هرگونه افزودنی مجازو غیر مجاز در حقیقت بعد از مدت طولانی ورزش خاطره سلولیه بدنت ارتقا پیدا میکنه در حقیقت بعد از تایی دوری از ورزش به محض رجعتی دوباره و انجام حرکات تمرینی زمان برگشت حجم از دست رفته کوتاهتر وبا مشقت کمتریه....ولی حرف تو درسته و نیاز به خواب مکفی در این ورزش کاملا واضحه قطعا به اون پاسخی که برات با توجه به فشاری که در تمرین به خودت میاری نمیرسی چون پیک ترشح تستوس بدن از 11 تا 2 هست...ولی داداشت گرگ صحراست خودتم میزارم رو وزنه ها میزنم.....من ژنتیک کم خوابی دارم و سختیهای این حرفه و 5 سال فعالیت در بلاد لرستان توان بدن و ایستاییش رو بالا برده....؟؟؟؟؟؟///
...فراموش نکن که بدن قدرت انعطاف و هوش سلولی عجیبی داره...به همین دلیله که در این ورزش از حرکات ترکیب و یا تغییر مداوم برنامه های تمرینی استفاده میکنند....
...تو اطلاعات پزشکیت خوبه؟؟؟....بزنم لهو ...بیلی الان کدوم کارگزاری کار میکنی....
ببینم غول گوش و حلق و بینی رو میشناسی؟همشون رو میشناسم..میخوام ببینم کسی هست که تو لیست من نباشه و از دستم در رفته باشه.چیز خاصی نیست.فقط یکی میخوام که کسی رو حرفش به هیچ عنوان نتونه حرف بزنه.یعنی مو لا درزش نره.اوله اوله اول.گفتم شاید کسی باشه که به پست من نخورده باشه و با پست شما اره.
نظر
نظر