حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

دوستان خوبم چند تا سوال خیلی بی ربط به فضای تاپیک دارم. تو رو خدا منو ببخشید مسیر تخصصی بحث ها رو به بیراهه می برم...:">
    اما سوالام:

1 - فکر می کنید با آمدن گزارشات 9 ماهه زمان نقد کردن سرمایه ها فرا می رسه؟

2- بازار هیچ تکون جدی به خودش نمی ده... این رو میشه میل به سقوط دونست یا تجدید قدا جهت صعود؟؟
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• یزدان پناه
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 17

سلام بر مملی (جناب اقای خود شکوفایی)
      حالا که حرف فیلم شد به بهانه ای که امسال فیلم سرگیجه استاد هیچکاک به عنوان بهترین فیلم ده سال گذشته شده نقدی بر این فیلم زیبا برامون بنویسی البته اگه وقتشو داری;)

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

عزیزم فعلا سرگیجه بهترین فیلم کل تاریخ شناخته شده که البته تا ده سال دیگه این رای گیری به قوت خودش باقی می مونه

برگزار کننده اش هم مجله معتبر sight & sound می باشه و نفرات شرکت کننده سرشناس ترین کارگردانان و منتقدین فیلم جهان هستند. مهم ترین در نوع خودش در جهان محسوب میشه.. طبیعتا از نظر من بی سواد هم بهش می شه استناد کرد ...

اما ایراد اینه من وضو ندارم و بدون وضو برام سخته راجع به هیچکاک و سرگیجه چیزی بنویسم!! :-"

اون هم به وقتش چشم... می دونی من تو این تاپیک چند تا قول داده ام که مطلب بنویسم و آخرش پشم؟;))

موضوع اینه که نقد نویسی بسیار کار سنگین و انرژی بری هستش.. بزرگان این عرصه گاهی سالی 4 تا نقد می نویسند و تمام. ما کدوم ...ی هستیم این وسط؟3:-O

اما بهم یادآوری کن رو چشمام.. کی بهتر از هیچکاک.. و کی بهتر از تو؟:-?

حالا که انقد بام صمیمی هستی و میگی مملی, بیا و بگو حضرت استاد خودشکوفا!! تا عقده های حقارتم کمی تسکین پیدا کنه... >:);)

ها جون!!!:*
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• alman
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 85

فروغ فرخزاد

آری آغاز دوست داشتن است
          گرچه پایان راه نا پیداست
          من به پایان دگر نیندیشم
          که همین دوست داشتن زیباست

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
            1- مهربان جون خبر خوبی برات دارم... با هر تومنی که از جیبت بابت مکالمه با حقیر سراپا تقصیر رفت پله ای به خدا نزدیک تر شدی;;)

2- من کلا همیشه ریلکس حرف می زنم واسه همین در جلسات رسمی روسا بنده رو شرکت نمی دن... می دونن که آخرش حیثیت ساختگیشون رو جلو رقبا به باد می دم;)

3- انشا نگم اصلا می میرم.... حالا نمره انشای ما چند؟!:d

4- هزینه جابجاییش انقدی نمی شه... خوف مکن...>:)

....سلام ممد..خوبی ..چه خبر سالار.....ممد 5 تومن اعتبار یه ساعت پیش از کارگزاریم(رفیق حاجیته)گرفتم نمیدونم چی بخرم....هر چی رو نیگا میکنم نزدیک صف خریده میگم میاد پاییینتر...میزنه صف میشه...785 نمیخرم...میگم میاد پایین تر...میرم برمیگردم میشه 796....دارم افسردگی میگیرم...فکر کنم دارم دچار جنون ادواری میشم...
            ...1...والا در رابط هبا نزدیکی به خدا که کاملا حرفت درسته...از دقیقه10 به انور که یواش یواش نبضم کند شد دچار افت فشار شدم...از دقیقه 12 دچار تاری دید و گیجی شدم...از دقیقه 15صدا هاتو گوشم بم وسنگین بود...عرق کرده بودم نفسم به شماره افتاده بود شدییداا..دقیقه 20 خودم نبودم با تو صحبت میکردم روحم به نیابت از خودم بود...حالا چی میگفت؟؟؟:D:D;;)
            ...2..فدا تشم ریلکس حرف بزن ممد جان اخه تو هر کلمه رو 2 دقیقه طول میکشه ادا کنی فدات شم فکر کردم که تو ماه داری صحبت میکنی اتمسفر ماه سنگینه هی کش این جمله ها زیاد میشه هی من منتظر بودم ببینم اول این کلمه رو میگی اخرش چی هست...تو بزن منو بترکونن ...اون جلساتت تو این تارک سر من....
            ...3...جان ممد ...نه...21...:(:(:*
            ...4....چرا فدات شم...اعصاب ندارم الان 2-3 شبه دارم با اکسازپام میخوابم...هم خودم جابجا میشم هم خط ممد فاجعه است....از این به بعد باید بری بالای یه بلندیاز اونجا با دود برا هم پیغام ردوبدل میکنیم...:D:p
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• صبا
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 200

دکتر خرید فولاد چه جوریاس واسه خرید تو این قیمت حتما باید شلوار کردی داشت یا نه به درد منم میخوره ممنون از زحماتتون در جهت تنویر افکار سهامدارا

نظر

• alman
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 85

▬▬▬▬▬▬▬▬
                چایت را بنوش!
                نگران فردا نباش!
                از گندمزار من و تو,
                مشتی کاه میماند برای بادها!
                ▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                نیما یوشیج

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                  دکتر خرید فولاد چه جوریاس واسه خرید تو این قیمت حتما باید شلوار کردی داشت یا نه به درد منم میخوره ممنون از زحماتتون در جهت تنویر افکار سهامدارا
                  ....خواهش میکنم ...بفرمایید تو...بله...فعلا چایی آلمان عزیز رو بنوش...حتی اگر بر فرض ناچار به بر کردن شلوار کردی هم شدی اخر کاهتو باد میبره....ولی خدا وکیلی من دوبار روش سهامداری کرردم 3 بار هم نوسان گرفتم نه تنها مشکل ساز نشد برام بلکه هر بار بالاتر مجبور به خرید مجدد شدم....باز هم سوالی داشتی تیم فنی مهردادو ممد در عرصه بورس و تحلیل در خدمت شما سهامبازان عزیز هست...
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1134

این نوسانگیری ضدحال ترین کار دنیا شده واسه من...کنور رو 2200 خریدم رو 2600 دو روز وایساد. اومدم ازش نوسان بگیرم تعداد بالا ببرم یهو جامون گذاشت تا 2900!! این بار 2900 خریدمش . دیگه محاله ولش کنم تا روزی که برسه به تارگتش...
                    یه بارم شبریز این بلا رو سرم آورد...:-<
                    با سهمی که بنیاد مناسب داره واقعا سخته نوسان گیری.... یدفه میره که میره!!!
                    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

راستی ممد رحمتی چند شب پیش خوابتو دیدم... حالا به من سهم خوبتو معرفی نمی کنی!؟ شهیدی!!!
                      (نيچه)

نظر

• صبا
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 200

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        ....خواهش میکنم ...بفرمایید تو...بله...فعلا چایی آلمان عزیز رو بنوش...حتی اگر بر فرض ناچار به بر کردن شلوار کردی هم شدی اخر کاهتو باد میبره....ولی خدا وکیلی من دوبار روش سهامداری کرردم 3 بار هم نوسان گرفتم نه تنها مشکل ساز نشد برام بلکه هر بار بالاتر مجبور به خرید مجدد شدم....باز هم سوالی داشتی تیم فنی مهردادو ممد در عرصه بورس و تحلیل در خدمت شما سهامبازان عزیز هست...
                        دکتر ما که خریدیمش هروقت بچه های بالا میخواستن برن ازش 1 ندایی به ما بیزحمت بدین

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب خدمت یاران

1- اول از همه تشکر می کنم از ممد شکوفه جیگر بابت اون دل دل ، آقا عارضم به خدمتت که ما یه مشت هم اتاقی داریم برا هرکدوم یه اسم انتخاب کردیم یکیشون گونی آردی (وجه تصمیه اش اینه که هرچی میزنیش یا هرچی بهش میگی جواب نمیده آخ هم نمیگه اینهو گونی آردی که هر چی لگد میزنی صدا پس نمیده هم سفیده و هم چاق و تپل یعنی عاشقشم شدید) یکی دیگش که خیلی باهاش کلکل داشتم اسمشو گذاشتم گرفروت (وجه تصمیه : یه روز طبق یه برنامه ی بسیار خنده دار ایشون رو به یه جمع خودمانی دعوت کردیم در اون جمع از چیپس و پفک مااشعیر گرفته تا نکتار و سن ایچ همه چی مهیا بود یکی از این سن ایچا گرفروت بود که خیلی تلخ بود یکیش آب موز که شیرین ولی رنگ هر دو مشابه بود برا اون گرفروت ریختیم برا بقیه بچه ها آب موز اون میخورد میگفت چرا تلخه کدوم احمقی اینو خریده ما میگفتیم خاصیت داره بخور بخور خلاصه ... پاره شد تا خور ما هم از تقلای دوستمون هنگام خوردن گرفروت از خنده ..اره شدیم اینو بگم که تا دو هفته تو اتاق ما نمیومد) یکی دیگش عبدالله بود که اسم براش نگذاشته بودم از اون روز به بعد وقتی میگم دل دل خودش میفهمه و جواب میده یعنی اول بهش میگم عبدل با ع کشیده اینطوری عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبدو ل بعدش با یه اکو میگم دل دل دل

2- دوم که از رفتن ممرضای تازه کار خیلی ناراحتم کلا از خداحافظی این مدلی که با دلخوری باشه نا راحت میشم ممد هر جا هستی بیا بیا داداش بیا یه جمع خودمونی توی یه فضای مجهول الهویه هستیم که خیلی چیزا رو باید به ..خمت بگیری و جدی نباشی بیا داداش بیااا

3- یک خبر رانتییم بهتون بدم خبر من باب گزارش شیراز هستش و شراز، آقا در حالت عادی گزارشش تا 1 سال دیگه نمیاد خیالتون تخت تخت اینا از اون شیرازیاش هستند حالشو ندارن بفرستند خیالتون راحت که با این قضیه خرید و فروش وکالتی هم فک کنم تا یه 10-12 سال دیگه نمادش باز نشه اصلا قرار شده از این به بعد کل شرکتای شیرازیو ببندیم و خرید و فروشش صرفا وکالتی بشه قند مرودشت هم تا چن روز دیگه میبندیم

4- یک توصیه پزشکی هم بکنیم هیچ وقت سه تا تخم مرغ آب پز که دوتاش هنوز کامل نپخته رو نخورید چون هر لحظه با یه جرقه اتاق میره رو هوا اینو امتحان کردم که میگماا..

5- توی مسابقه هفتگی که ما شایستگیمون رو به رخ همه دوستان کشیدیم و علی رغم تازه کار بودن همه رقبا رو جلو انداختیم ( دیشب خواب دیدم عمو موسن اومده خوابم میگه آخر شدی باید ستاره بدی میگم ستاره ندارم میگه باید پیرهنتو بدی شانس آوردم زود از خواب بیدار شدم وگرنه ..)

6- چند وقت قبل رفتیم به فرهنگ این مملکت کمک کنیم و به جای دانلود بریم سینما فیلم ببینیم حال فیلم منتخب هیئت ژولی (من مادر هستم ) بود آقا ما تا فهمیدیم که کارگردان جیرانی هست گفتیم نرید آقا نرید به هیکلش نمیخوره فیلم بسازه خلاصه نتونستیم بر و بچ رو مجاب کنیم رفتیم تو سینما جمع کثیری از عشاقی که دسشون تو دست هم و دور گردن هم قفل شذه دیدیم آقا نگو این فیلم اصلا به درد این تیپ آدما نمیخورد خلاصه اینقدر فحش به رفیق رفقا دادیم که نگو نپرس اگه رفته بودم به جاش 1000 تا سهم زامیاد خریده بودم بهتر بود تا دیدن این فییلم راستی یه جلوه ویژه هم داره (پانته آ بهرام گریه اش میگیره میره تو دستشویی بعد دوربین رو طوری تنظیم کردند که سوراخ سنگ توالت معلوم بود) یعنی آقا له له شدم از این جلوه ویيژه

سلام و عرض خیر مقدم خدمت دوست عزیزم علی آقای کمری...
                          وای ببخشید کرمی درسته :">

1. عجب حکایتی شده این تاپیک.. آقا ما یه مشت آدم مورددار دور خودمون جمع کرده ایم.. جورمون همه جوره تکمیل شده...

مهربان که من جرات ندارم اشاره ای به زادگاهش کنم رسما اعتراف کرده بچه خوبه اما فقط یه ساعت!!! ... تازه هنوز عرقش خشک نشده و زن اولی رو نگرفته صحبت از اجرای سنت پیامبر و سه تای باقیش می کنه...#-o

خلاف جهت ایشون ممدسن خودمونه که کلا کارخونه اش تعطیل شده... هرچی هم میخوایم آستین براش بالا بزنیم می گه نچچچچچ@-)

یه ساقی نازنین هم داریم که به هر حال با قیمت مناسب احتیاجات اولیه دوستان, دستشون رو می بوسه...
                          میخانه اگر ساقی صاحبنظری داشت میخواری و مستی راه و رسم دگری داشت...
                          (راستی ساقی جان با ما کارمندی لطفا حساب کنیا...) :D

یه کاپیتان هم داریم که می گه عاشق خلبانیه اونوقت اسم کاپیتان یه زیردریایی شده آی دی کاربریش!!;)

اینها بماند تو دوره پس از جنگ سرد یه آلمان گلی هم داریم که طبق طرح زوج و فرد, شرقی و غربی میشه!!:-/

حالا به تازگی این علی آقو هم که الان اعتراف کردن شکر خدا... پس سفید و چاق و تپله!!! حالا این به جهنم.. شدیدا عاشقشی؟!!![-(
                          ای که بگم مهربان با یه آمپول 5 سی سی با محتویات روغنی مجازاتت کنه... نکن همچی... اقلا برو دنبال یه همخونه سیاه و لاغر مردنیش که اشکال قانونی هم نداره....

همین کارها رو کردید که سید یاسر در رفت...=))

2. دکتر ممرضا که هست.. فقط غایبه پشت ابر... باش تلفنی در تماسم... چه پسر نازنینیه...
                          امشب هم قراره یه نیم ساعتی غیبت مهربان رو بکنیم.. ای حال میده!!;;)

3. ای تو اون روحت یه شلغم گنده با این خبر رانتیت!!...
                          خبر خوش چی داری؟؟:-w

4. زبانم قاصره و گفتنی ها گفته شد...
                          فقط توصیه ام اینه که تو این محیط های دانشجویی بعد از صرف شام فندک و کبریت استفاده نشه...8-}

5. آقا به خدا شرمنده همه دوستانیم.. هر هفته تو جدول مسابقات دارم به صدر جدول نزدیک تر می شم... ماه دیگه با یه ستاره وادارم می کنن به خودکشی...
                          نمی دونم کدوم شیر پاک خورده ای ما رو می بره بالا که سرافکنده نزد رفقا بشیم:-??

6. من فدای اون هیات ژولی تو بشم... پس این هیات ژوری چی هستش پسر گلم؟
                          باید دست اون معلمین ادبیاتت رو ماچ کرد با تربیت علمی این شاگرد باصفا و اهل ذوقشون....?@_@?
                          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/14, 20:17.
                          (نيچه)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط یزدان پناه پست شده است View Post
                            سلام بر مملی (جناب اقای خود شکوفایی)
                            حالا که حرف فیلم شد به بهانه ای که امسال فیلم سرگیجه استاد هیچکاک به عنوان بهترین فیلم ده سال گذشته شده نقدی بر این فیلم زیبا برامون بنویسی البته اگه وقتشو داری;)
                            دوست من راجع به عمو آلفرد من اگه سوالی داری از خودم بپرس! پس چی که بهترینه! همه فیلم هاش بهترین فیلم دنیا هستند! بعله!
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2933

یه کاپیتان هم داریم که می گه عاشق خلبانیه اونوقت اسم کاپیتان یه زیردریایی شده آی دی کاربریش!!
                              :-w :-w :-w X-(
                              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

L-)L-)
                                :D:D
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X