حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

علامت اختصاری میباشد z z

نظر

• AAbas
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 165

دوستان یه سوال تخصصی (ترسیدم تو تاپیک دیگه بنویسم ناظر گیر بده ببخشید)
      از دیروز کسی تونسته به VPN وصل شه؟؟:-/

نظر

• نون و قلم
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 122

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
        ترید جون .... الگوی بچه تو خونه والدینه ..... الگوی پسر .... پدرش هست و الگوی دختر ....مادرش ......پس روسری مادر رو سر دختر میشینه

همین الان پسر عمه ام زن ذلیله .... پدر زنش هم زن ذلیله

یکی از 8 تا عموم زن ذللیه........ این عمو 7 تا باجناق داره .. که 6 تاشون زن ذلیلند و ایضا پدر زن خدابیامرزش که میشه دایش هم زن ذلیل بود

تو روستای ما این مورد هنوز کاربرد داره و منسوخ نشده

این مواردی که من دیدم برا اثبات اینکه منشاء زن ذلیلی مادر زن هست برام کافیه

اما به نظر شما که تو این امر صاحب نظرید منشاء زن ذلیلی چیه؟.... و زن ذلیلی رو چه طوری میشه برطرف کرد .... من خودم روشش رو از یکی از باجناقای عموم یادگرفتم که کاملا سنتیه ولی نظر شما چیه؟

دوستان دیگه هم میتونند در این امر خطیر که از صف فروش شرانول برا من مهمتره شرکت کنند.
        میگم عجب بحثی شد این رابطه تراژیک زوجین
        اینجور که معلومه تو این ملک زوجین بجای فداکاری در حق همدیگه بیشتر دنبال تسخیر و تصاحب هم هستند

نظر

• ارزو
          عضو عادی
          • May 2012
          • 272

همه سایتها پر شده از تصاویر جناب ریس از مراسم هوگو چاوز ( ره ):D
          حالا این تایپک هیچ خبر از این مراسم نیست :((
          چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

۱. فعلا من گرفتارم.. شب که برم خونه جواب همه رفقا رو میدم!!:x

۲. مهرداد نامهربان تو هم دست کنی تو جیبت راه دوری نمیره!!! بده در راه خدا:D

۳. مندسن هم باز قهر کرده ؟؟؟ واقعا این پسر چقد لوسه!!!:^o مندی پاشو بیا سر خونه زندگیت والا که طرح پیشنهادی علی کرمی رو سرت پیاده می کنیم میترکی!!! چنذد تا عبارت کش دار واست کنار گذاشته ایم خفن.... اولیش لوله کشه... برو تا ته خطB-)
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
              یه آقا یا خانم کاویانی بامرام داریم ...
              در پایان هم برای جایزه خدمتشون شماره حساب بانکی بنده ارائه میشه تا 10 ملیون تومان توش واریز کنند... مبارکتون باشه=D>
              در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
              با درود...جناب خودشکوفا ممنون از بزرگواریتون.بابت جایزه هم ممنون ولی چونکه کارت عابربانکم سوخته نمیتونم اون رو قبول کنم و هدیه اش میکنم برای نفر بعد...

ای تف به این شانس... عجبا.. حالام که یکی پیدا شد جایزه اش رو قبول کنه کارتش سوخته.....
              اما چه باک... الان زیر پستهام پنج تا امضای دیگه پیدا کرده ام که مطمئنم صاحبانشون این جایزه رو با جون و دل قبول می کنند:
              hamidreza1364 و AAbas و Brother و noori و Hamid Broker
              آقا خوش به سعادتتون.. کاش داش مهدی الان جای شما بود و این جایزه نصیبش شده بود...
              فقط نگین که جایزه رو با هم تقسیم می کنین که جرزنی قبول نیست.....
              برای رفاه حالتون برای هر یک به طور جداگانه جایزه درب منزلش ارسال میشه....
              در اصل توسط hamidreza1364 پست شده است View Post
              من جایزم رو تقدیم می کنم به مرحم هوگو چاوز
              حمیدرضا جان.. ما رو سیاه نکن.. این بابا که دستش از دنیا کوتاهه... جون سیبیلای جفتمون این جایزه حق مسلم خودته>:D<

در اصل توسط AAbas پست شده است View Post
              اوف اوف من کیف میکونم واسه جایزه
              خیلی مردی عباسی جان... ای صد تا ممد مرادی به فدای این دو تا AA ی آیدیت!!! 0:-) تو پیام خصوصی شماره حسابم رو خدمتت ارسال می کنم... فقط خواهشا قبل واریز پول, یه وضو بگیر و غسلی هم بکن... یه وقت تو زندگیم پول بی برکت وارد نشه!!:D

در اصل توسط noori پست شده است View Post
              سلام من از خواندن این تاپیک لذت میبرم همتونم دوست دارم
              خدایی مگه کسی هم هست از جایزه بدش بیاد؟ قبلتو
              نور به قبر امواتت بباره جناب نوری......غلام ادبتم به مولا... به دلیل حسن خلق و ادب بالاتون جایزه شما دو برابر شد... آقا تبریک<:-p

در اصل توسط trade secret پست شده است View Post
              سلام خدمت همه دوستان محترم در این تاپیک
              همیشه میبینم این تاپیک بالاست سرزدم تا ببینم در مورد چیه ........مثل اینکه همه چیز هست جز بورس
              البته بعضی مطالبا یک مزیت مهمش اینکه استرس تریدینگ رو کم میکنه که بسیا جای تشکر داره
              سکرت جان اینجا آرامگاه دکتر مهربانه... به خانه خودت خوش امدی... چی؟؟ بله درسته... تصحیح می کنم... اینجا آرامسایشگاه دکتر مهربانه....:">
              می گم حالا خداییش سکرتی هم توی معاملات بورس بود؟؟... اینجا که همه چی شفافه آخه:p

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
              ترید جون .... الگوی بچه تو خونه والدینه ..... الگوی پسر .... پدرش هست و الگوی دختر ....مادرش ......پس روسری مادر رو سر دختر میشینه

همین الان پسر عمه ام زن ذلیله .... پدر زنش هم زن ذلیله

یکی از 8 تا عموم زن ذللیه........ این عمو 7 تا باجناق داره .. که 6 تاشون زن ذلیلند و ایضا پدر زن خدابیامرزش که میشه دایش هم زن ذلیل بود

تو روستای ما این مورد هنوز کاربرد داره و منسوخ نشده

این مواردی که من دیدم برا اثبات اینکه منشاء زن ذلیلی مادر زن هست برام کافیه

اما به نظر شما که تو این امر صاحب نظرید منشاء زن ذلیلی چیه؟.... و زن ذلیلی رو چه طوری میشه برطرف کرد .... من خودم روشش رو از یکی از باجناقای عموم یادگرفتم که کاملا سنتیه ولی نظر شما چیه؟

دوستان دیگه هم میتونند در این امر خطیر که از صف فروش شرانول برا من مهمتره شرکت کنند.
              علی جان حقیقتا با این همتی که به خرج دادی تا آبروی مهربان, خداوندگار زن ذلیلان رو بریزی, یه شیتیل مشتی پیش خودم داری8-}

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
              علامت اختصاری میباشد z z
              بابا 6500 جان این که علامت مرحوم زورو هست... یه تجدید نظری بفرما:->

در اصل توسط AAbas پست شده است View Post
              دوستان یه سوال تخصصی (ترسیدم تو تاپیک دیگه بنویسم ناظر گیر بده ببخشید)
              از دیروز کسی تونسته به VPN وصل شه؟؟:-/
              بنده با سیفون به نت وصل میشم.... نخندید لطفا[-(

در اصل توسط نون پست شده است View Post
              میگم عجب بحثی شد این رابطه تراژیک زوجین
              اینجور که معلومه تو این ملک زوجین بجای فداکاری در حق همدیگه بیشتر دنبال تسخیر و تصاحب هم هستند
              نه دیگه.. اینطوریام نیست... دکتر مهربان به عنوان مصداق کامل یه مرد متعالی, هیچ تلاشی جهت تسخیر و تصاحب حقوق عیال نکرده اند... از همون روز اول دربست پرچم سفید تسلیم رو بالا نگه داشت تا همین امروز...>:P

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
              همه سایتها پر شده از تصاویر جناب ریس از مراسم هوگو چاوز ( ره )....
              حالا این تایپک هیچ خبر از این مراسم نیست ....
              چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              آرزو جان راستش از خدا که پنهان نیست از شما چرا پنهان باشه... یکی از بچه های همین تاپیک الان در رکاب پرزیدنت در حال دلداری دادن به دختران و خانواده ی بسیجی شهید, مشهدی چاوز هستند... بذارید تا برگردند و گزارشات کاملی از اونچه که دیدند خدمتتون بیان خواهند کرد.. خواهش می کنم درباره هویتشون ازم چیزی نپرسین.... ازم قول گرفته به دلیل حفظ اسرار وزارت خارجه, لو ندم ایشون همون برادر مندسن خودمون می باشند.... بازم شرمنده که نمی شد اسم ببرم/:)
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/09, 19:34.
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• hamidreza1364
                عضو جدید
                • Jan 2013
                • 6

حمیدرضا جان.. ما رو سیاه نکن.. این بابا که دستش از دنیا کوتاهه... جون سیبیلای جفتمون این جایزه حق مسلم خودته>:D<[/I][/B]
                اختیار دارید قربان سیاهی از خودتونه مگه اخبار رو نخوندید ایشون به طور کامل مرحوم نشدن و جهت پاره ای از مذاکرات برای تسریع در امر ظهور به کائنات سفر کردن
                آخرین ویرایش توسط hamidreza1364؛ 2013/03/09, 20:44.
                بخدا اگر اسمم " مراد " بود اونوقت زندگی بر وفق " هوشنگ " بود ...

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

رفقا من تازه امروز راز موفقیت مهربان رو فهمیدم... >:D<
                  این کلک میره آدم ساده دل و خوشبینی مثه سیدیاسر رو پیدا می کنه و کنور 2500 تومنی رو 5500 تومن میندازه به خیک طرف....:O
                  مهربان خداییش چطوری سر یاسر گول مالیدی؟؟؟:-/
                  راز بگشا:->
                  (نيچه)

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

رفقا من تازه امروز راز موفقیت مهربان رو فهمیدم... >:D<
                    این کلک میره آدم ساده دل و خوشبینی مثه سیدیاسر رو پیدا می کنه و کنور 2500 تومنی رو 5500 تومن میندازه به خیک طرف....:O
                    مهربان خداییش چطوری سر یاسر گول مالیدی؟؟؟:-/
                    راز بگشا:->
                    ....ممد میگردم تو تاپیکا هر کسی که زده تو کار باقیات صالحات پیدا میکنم....سید یاسر یه چند وقت بود رصدش میکردم حال و هوای پرواز داشت هیجان کمک به فقرا و تازه واردا گرفته بودش گفتم از دوحالت خارج نیست...یا میخره که سود میکنی یا نمیخره ضایعش میکنی....
                    ...ممد...بریم تاپیک سید یاسر چترو همونجا پهن کنیم.....تاپیک بعدی بیل گیتسه...:->
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

مهرداد یاسر که در رفت.. طرف بیلی رفتن خیلی جیگر می خوادا... این روزا از سر شمشیرش خون می چکه>:)
                      (نيچه)

نظر

• ساسان
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 728

ممد جان سلام
                        مهربان وللش
                        غضفر را بچسب

بايد نرخ ارز 4000 توماني را بپذيريم

وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر ارزش ارز حاصل از صادرات نفتي 3000 يا 4000 تومان است بايد اين موضوع را بپذيريم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي غضنفري در مراسم رونمايي از سه خودروي جديد سايپا اظهار کرد: آن اقتصادي که ارزش ارز آن 4000 تومان است وابسته به نفت نبوده و يک اقتصاد پويا، مستقل و رو به رشد است.
                        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• کاویانی
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 71

مراسم سوم چاوز هم تموم شد و این مندسن از ونزوئلا برنگشت. :!! من میترسم اصلا ونزوئلایی در کار نبوده و دکتر رفته مندسن رو پیدا کرده و ...... x_x #:-S

به هرحال همه میدونیم اگر بلایی سر این طفل معصوم اومده باشه متهم اصلی دکتر و شریک جرمش هم خودشکوفاست.
                          [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

حمیدرضا جان.. ما رو سیاه نکن.. این بابا که دستش از دنیا کوتاهه... جون سیبیلای جفتمون این جایزه حق مسلم خودته>:D<
                            در اصل توسط hamidreza1364 پست شده است View Post

1. اختیار دارید قربان سیاهی از خودتونه
                            2. مگه اخبار رو نخوندید ایشون به طور کامل مرحوم نشدن و جهت پاره ای از مذاکرات برای تسریع در امر ظهور به کائنات سفر کردن
                            1. من مخلص شمام حمیدرضا... کاش همین سیاه هم بودیم تا یه رضا صادقی پیدا بشه از بغل ما کاسبی راه بندازه;) بنده صورتی هستم گاهی هم نارنجی... رنگ های شاد رو خیلی دوست دارم... قرمز و لیمویی هم خوبه:x

2.شاید باور نکنید اما دوستی داشتم که خواهرشون احوالات عجیبی داشت.. مدعی بود از آسمان و مریخ باهاش صحبت میشه... به طور خصوصی ادعای رسالت می کرد!!! کل خانواده اسکیزوفرنیا داشتند و دارو استفاده می کردند.. پدرشون و دو فرزندشون...:( به طرز حیرت انگیزی هم ظاهر سالم و موجهی داشتند.. اما در حین معاشرت و با گذشت زمان رفتارهای بیمارگونه, خودش رو نشون می داد...
                            برای کمک به حرفهام پیشنهاد می دم دوستانم فیلم یک ذهن زیبا اثر ران هاوارد رو ببینند تا کامل موضوع حلاجی بشه... این فیلم بر مبنای زندگی واقعی یه استاد ریاضی ساخته شده...

به هرحال توهم که بزنه بالا از بیانیه های رسمی هم میریزه بیرون.. ...
                            من خوب می دونم پرزیدنت از کجا بهش الهام شد این عمو با مسیح و رفقای زبل بر میگرده..:-?
                            روزی که هاله نور رو دور سرش می دید باید می بردنش یه آسایشگاه و روش کار می کردند...
                            اما من نمی دونم چرا در هزاره سوم هنوز کشورهای جهان بیماری های روانی مثه اسکیزوفرنیا رو جدی نمی گیرن و سلامت روانی کاندیداها رو چک نمی کنند:-/...به جاش واسه 4 سال دیگه با تقلب بردن فرستادنش بالا تا کارهای ناتمام چنگیز و تیمور و اسکندر و محمود افغان و اعراب بادیه نشین رو تکمیل کنه
                            :((
                            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/11, 01:34.
                            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

آرزو جان راستش از خدا که پنهان نیست از شما چرا پنهان باشه... یکی از بچه های همین تاپیک الان در رکاب پرزیدنت در حال دلداری دادن به دختران و خانواده ی بسیجی شهید, مشهدی چاوز هستند... بذارید تا برگردند و گزارشات کاملی از اونچه که دیدند خدمتتون بیان خواهند کرد.. خواهش می کنم درباره هویتشون ازم چیزی نپرسین.... ازم قول گرفته به دلیل حفظ اسرار وزارت خارجه, لو ندم ایشون همون برادر مندسن خودمون می باشند.... بازم شرمنده که نمی شد اسم ببرم/:)
                              در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                              مراسم سوم چاوز هم تموم شد و این مندسن از ونزوئلا برنگشت. :!! من میترسم اصلا ونزوئلایی در کار نبوده و دکتر رفته مندسن رو پیدا کرده و ...... x_x #:-S

به هرحال همه میدونیم اگر بلایی سر این طفل معصوم اومده باشه متهم اصلی دکتر و شریک جرمش هم خودشکوفاست.
                              کاویان عزیزم قضیه ونزوئلا رو تو از کجا خبر داری؟؟؟
                              این موضوع کاملا محرمانه است!!!:-SS
                              من به مندسن قول دادم موضوع سفرش بین خودمون بمونه تا وقتی که برگردهB-)

البته یه چیز بهت بگم به طور کاملا خصوصی:
                              این مندسن آدم پاشلی هستش... شک ندارم یکی از دخترای طرف چشای هیزش رو گرفته اند و تا داماد نشه برنخواهد گشت#-o

ضمنا درسته که مهربان به خون مندسن تشنه بود اما اینا نمک زندگیه...;;)
                              تو باور می کنی بین مهری و مندی کدورتی پیش بیاد؟ :D

مهمتر ازهمه این حرفها... من خودم رئیس باند مندی هستم.. اگه مندی کشته شده باشه شک نکن کار مهربانه و با پاپوش می خواد گردن من بندازه:-<
                              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/11, 02:24.
                              (نيچه)

نظر

• hamidreza1364
                                عضو جدید
                                • Jan 2013
                                • 6

1. من مخلص شمام حمیدرضا... کاش همین سیاه هم بودیم تا یه رضا صادقی پیدا بشه از بغل ما کاسبی راه بندازه;) بنده صورتی هستم گاهی هم نارنجی... رنگ های شاد رو خیلی دوست دارم... قرمز و لیمویی هم خوبه:x

2.شاید باور نکنید اما دوستی داشتم که خواهرشون احوالات عجیبی داشت.. مدعی بود از آسمان و مریخ باهاش صحبت میشه... به طور خصوصی ادعای رسالت می کرد!!! کل خانواده اسکیزوفرنیا داشتند و دارو استفاده می کردند.. پدرشون و دو فرزندشون...:( به طرز حیرت انگیزی هم ظاهر سالم و موجهی داشتند.. اما در حین معاشرت و با گذشت زمان رفتارهای بیمارگونه, خودش رو نشون می داد...
                                برای کمک به حرفهام پیشنهاد می دم دوستانم فیلم یک ذهن زیبا اثر ران هاوارد رو ببینند تا کامل موضوع حلاجی بشه... این فیلم بر مبنای زندگی واقعی یه استاد ریاضی ساخته شده...

به هرحال توهم که بزنه بالا از بیانیه های رسمی هم میریزه بیرون.. ...
                                من خوب می دونم پرزیدنت از کجا بهش الهام شد این عمو با مسیح و رفقای زبل بر میگرده..:-?
                                روزی که هاله نور رو دور سرش می دید باید می بردنش یه آسایشگاه و روش کار می کردند...
                                اما من نمی دونم چرا در هزاره سوم هنوز کشورهای جهان بیماری های روانی مثه اسکیزوفرنیا رو جدی نمی گیرن و سلامت روانی کاندیداها رو چک نمی کنند:-/...به جاش واسه 4 سال دیگه با تقلب بردن فرستادنش بالا تا کارهای ناتمام چنگیز و تیمور و اسکندر و محمود افغان و اعراب بادیه نشین رو تکمیل کنه
                                :((
                                1:انشاالله همیشه حال و روزگارت رنگین کمون باشه
                                2:در مورد اون بیمار روانی همون موقع که مدعی هاله نور شده بود آقای جوادی آملی دستش رو خوند و دیگه توی خونش راش نداد ولی افسوس اصل کاری نفهمید که ننفهمید یا شایدم فهمید و .... الله اعلم8-|
                                بخدا اگر اسمم " مراد " بود اونوقت زندگی بر وفق " هوشنگ " بود ...

نظر

در حال کار...
                                X